Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
شما از یه بازی جدا دیگه چی میخواین ؟! :d تریلر خیلی خوب و هایپ برانگیزی بود، به نظر من که یه بازی همه چی تکمیله حالا اگه یکم گرافیک بازی افت داشته باشه مشکلی نیست توی این تریلر های آخری که گرافیک بازی هم عالیه، یکم سطح توقعاتتون رو بیارین پایین با ND که طرف نیستیم ! :d

گرافیک تو تریلر جدید چرا انقدر ضعیفه!؟

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
به نظرم بهتر شده بود نسبت به قبل!مخصوصا به نسبت Story Trailer
من تنها چیزی که مشکل دارم الان این حالت انفجار ماشینها هست. انگاری هیچ انفجاری نیست فقط دود و بخر هست که به نظرم خیلی غیر طبیعی در اومده .

توی تریلر آخر نمیدونم کجاش رو منظورته،ولی یه جاش دقیقا سیستم فاضلاب رو هک کرده بود که باعث اون بخار و ... شد! :d یعنی انفجاری در کار نبود:-" کار همون Smoke Bomb رو انجام داد :d

;;)من از گرافیک بازی رو پلی4 مطمئن هستم که چیز توپی خواهد بود و از همون اضافه جاتی که ubبرا پلی گذاشته میشه فهمید که بیشتر رسیدن به ورژن پلی4, به علت قدرت بیشتر و سهولت برنامه ريزيش ,کارا برا سازندگان گيمها از هر جهت آسون کرده:>

;;)من از گرافیک بازی رو پلی4 مطمئن هستم که چیز توپی خواهد بود و از همون اضافه جاتی که ubبرا پلی گذاشته میشه فهمید که بیشتر رسیدن به ورژن پلی4, به علت قدرت بیشتر و سهولت برنامه ريزيش ,کارا برا سازندگان گيمها از هر جهت آسون کرده:>
درسته قبلا هم بازی ساز ها گفته بودن که برنامه سازی با ps4 راحت تر از بقیه هست بعدش ماشین ها فک کنم اتیش داشته باشن اون دود برای فاضلاب بود از زیر زمین بلند شد اسفالت پرت می شد هوا

- - -ویرایش - - -

اتفاقا تریلر جدیده افتضاح بود هی به مرور تریلر های جدیدتر کیفیت پایین تری رو ارائه میدادن:|
مطمنی تریلر جدیدو دیدی ؟ فک کنم کیفیت بهتر بود :)

من الان اومدم بپرسم گرافيك بازي رو پلي ٤ بود يا پي سي ديدم همه ميگن افتضاح بوده :d
خوب بود ديگه به نظر بازي كامل و خوبي مياد هرچند نبايد و نميتونه با اون يكي بازي مقايسه بشه فقط اين زامبي و موجودات فضايي اميدوارم گند نزنه به بازي

به نظره من تریلره اخری Welcome To Chicago خیلی خوب بود ! _ !
یک نگاهی بنداز اگر ندیدی به نظرم بهتر شده .
در کل به کنار از گرافیکش من بیشتر میخوام gameplay قشنگی داشته باشه مگرنه بازی downgrade هم شد اصلا شد حداقل کیفیت gameplay بالا باشه ( مثل DS )
تا اینجا هر تریلری که دادن هی گرافیکش بهتر شد لول

من که بازی رایگان گیرم میاد.باپول مجازی در یک وبسایت خبری بازی با 5000 امتیاز.ولی خب خبر وجود موجود تخیلی تو بازی اعصابمو خراب کرده.

- - -ویرایش - - -

من الان اومدم بپرسم گرافيك بازي رو پلي ٤ بود يا پي سي ديدم همه ميگن افتضاح بوده :d
خوب بود ديگه به نظر بازي كامل و خوبي مياد هرچند نبايد و نميتونه با اون يكي بازي مقايسه بشه فقط اين زامبي و موجودات فضايي اميدوارم گند نزنه به بازي
رو پی اس 4 بوده.اعلام شد اما کی گفته افتضاح بوده؟

- - -ویرایش - - -

بازی به تاریخ ما دقیقا کی میاد + تمام مشکلاتی که باعث میشه دیر بیاد....
سه شنبه 6 خرداد.

خب من تازه تریلر رو دیدم . بابا به این باحالی دیگه چی میخواین ؟ :دی به نظرم بازیش خیلی خوبه و از این که یه بازی تقریبا تو سبک GTA و بدون صحنه میاد ، خوشحالم :دی روی قسمتای فیزیکی خوب کار کردن ، فقط این چهره ی شخصیت اصلی رو یکم بهترش کنن حله ! یه چیزی که برام جالب بود این بود که مردماش با هم فرق داشتن ، تو بازی هایی که تا حالا انجام دادم همیشه تعدادی از مردم مشابه همدیگه بودن ! :دی

آخرین ویرایش:
خب من تازه تریلر رو دیدم . بابا به این باحالی دیگه چی میخواین ؟ :دی به نظرم بازیش خیلی خوبه و از این که یه بازی تقریبا تو سبک GTA و بدون صحنه میاد ، خوشحالم :دی روی قسمتای فیزیکی خوب کار کردن ، فقط این چهره ی شخصیت اصلی رو یکم بهترش کنن حله ! یه چیزی که برام جالب بود این بود که مردماش با هم فرق داشتن ، تو بازی هایی که تا حالا انجام دادم همیشه تعدادی از مردم مشابه همدیگه بودن ! :دی
بدون صحنه ؟ اتفاقا NU.DI.TY این بازی از جی تی ای بیشتره و قابل رد کردنم نیست !
در اون خصوصم اگه اشتباه نکنم گفتن حدود 3000 شهروند با هویت مخصوص به خودشون در بازی وجود دارن . مطمئن نیستم آمارم دسته یا نه .

بدون صحنه ؟ اتفاقا NU.DI.TY این بازی از جی تی ای بیشتره و قابل رد کردنم نیست !
در اون خصوصم اگه اشتباه نکنم گفتن حدود 3000 شهروند با هویت مخصوص به خودشون در بازی وجود دارن . مطمئن نیستم آمارم دسته یا نه .

اون وقت اون Pervertی که نشسته ببینه چقدر صحنه داره کی بوده :دی؟ آمارش از کجا درآوردی ؟ ( فقط میخوام بدونم یعنی منبع خاصی داره یا خودت الان گفتی ؟ )

آخرین ویرایش:
اون وقت اون Pervertی که نشسته ببینه چقدر صحنه داره کی بوده ؟ آمارش از کجا درآوردی ؟ ( فقط میخوام بدونم یعنی منبع خاصی داره یا خودت الان گفتی ؟ )
خبرش چند وقت پیش تو بازیسنتر ثبت شده بود .
(تیترشم تو این مایه ها بود که wd دارای صحنه های +18 یا نمیدونم n****dity و مصرف الکل و مواد و .... میباشد )
هیچ pervert ـی هنوز که بازی نیومده نمیتونه متاسفانه بشمرتش تنها pervertـی که شمردتش خود سازنده بوده من نبودم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or