Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
یاده Ninja theory افتادم :دی.
یعنی من سر بازی های NT رسما شکنجه میشدم! :|

ولی خوب W_D نیازی به این مورد نداره... کلا این جور بازی ها هیچکدومشون پرش ندارن،یا اگر دارن به کار نمیاد! :d
در حد یکم بالا رفتن از در و دیوار لازمه که اون رو داره :d

DmC که داشت :neutral:تازه دوبارهم میتونستی بپری:bash::bash: خیلی هم میتونستی بپری:)
دیگه واسه DmC نمی‌ذاشتن آدم احساس فلج بودن می‌کرد :| :دی
آخرین نمایش بازی بد نبود و امیدوارم کننده بود تقریبا، امیدوارم بازی خوبی بشه.

واقعيت اينه كه بازى خوش ساخته...
تنها ضدحالش به نظر من موجودات تخيليه كه اميدوارم لول فرعى باشه
در مورد jump button كه بهتر! خسته شديم از بس جامپ كرديم تو بازيا

این ScreenShot با این که به نظر میرسه مربوط به نسخه Xbox One باشه.(اگه دقت کنید دکمه های A، B و RS تو تصویر مشخص)
ولی به گفته سازنده بازی مربوط به نسخه PS4 :|
به نظر من مربوط به نسخه PC :d

آخرین ویرایش:

این هم ۲ تا عکس بارونی ، البته از روی ورژن pc گرفتم اما مطمئنا فرق چندانی نخواهد داشت :d
این تریلره اخری Nvidia tech از همین Watch Dogs فوق القعاده عالی بود ! اره نسخه کنسولی هم یه چیزی تو همین مایه ها باید باشه ... البته اون سری AO که میگفت Horizen BAsed هست اصلا روی کنسول فکر نکنم خبری ازش باشه اما در کل در همین حد هم ظاهر بشه به نظرم پویاترین و پیشترفته ترین بازی Open World هست که تا به امروز ساخته شده .... واقعا تاجه کنسولهای نسله بعد هست به نظرم D: من هنوز تو کفه اون شبیه ساز باد هستم D:
روی بارونش خیلی کار کردن ... خیلی قشنگ در اومده.

سلام رسما تایید شد که بازی رو 4 به صورت 1080 و 60 فریم اجرا میشه (مبارک)
ubi که گفت جفت one , 4 هر دو 30 فریم هستن . اما 4 وضوح 1080 هست ولی One رو هنوز اطمینان ندارن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or