Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
خبرش چند وقت پیش تو بازیسنتر ثبت شده بود .
(تیترشم تو این مایه ها بود که wd دارای صحنه های +18 یا نمیدونم n****dity و مصرف الکل و مواد و .... میباشد )
هیچ pervert ـی هنوز که بازی نیومده نمیتونه متاسفانه بشمرتش تنها pervertـی که شمردتش خود سازنده بوده من نبودم :)

ای بابا اون از جی تی ای اینم از این ، اینم خو کوفتم شد :| باید تا TLOU صبر کنم ! :دی

دروغ آپریل :-/:دی
نه این مورد کاملا واقعیت داره :d
هنوز اول نسله خیلی مونده تا بتونن از نهایت قدرت کنسول ها استفاده کنن !
خود همین جاناتان مورین گفته چند سال طول میکشه :d
while Ubisoft is squeezing a fair amount of juice out of the machine it’ll be a few years before they push it to the limit

حیف که گرافیک بالایی نداره
ولی گیم پلیش اینطوری که شنیدیم فوق العادست

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
توی این سبک داستان و مراحل اصلی فرعی خیلی بیشتر اهمیت داره تا گرافیک :دی البته نگارش نسل حاضرش چیز خاصی کم نداره ولی خب دیگه... لعنت به Cross Gen :دی.

:دی

........
عالی بود !
این سیستم شبیه سازی بادهاش خیلی قشنگ بود ..... تا حالا ندیده بودم توی engine چطوری کار میکنن . بعدش هر ادمش توی این قسمت انگاری تو حال و هوای خودشون بودن. قسمت اینکه شب و روز هم عوض میشد قشنگ میزان جمعیت که عبور میکردن توی time ها مختلف روز متفاوت بود ... کلا به detail ها جالبی توجه کردن تا دنیای بازی رو واقعی کنن. مثل اینکه توی ویدیو هم میزنه pc - 1080 p ....
خیلی گرافیکش عالی بود D:

فک کنم روز قبل اینکه بیاد بگن که مخصوص پلی استیشن 4 دادن کلا :دی ضدحالی میشه برای اکس باکس فن ها :دی همش دارن عکس های پلی 4 رو نشون میدن ! فک کنم کلا اعتقادی به اکس باکس ندارن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or