Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
بازی چندتا باندل داره ؟

یه عالمه هر چی بگی بازم کمه!
اینم جدولش که از تو ویکی پدیا برداشتم:

Picture1.png

پیشنهاد من اینه که uplay edition رو کامل بگیر چیزی خواستی جدا از باندل بگیر

- - -ویرایش - - -

2ماه دیگه میاد :| ؟
نخریدن این بازی در روز رلیز حرام هست :دی !
عزیز مسئله اینه که روز ریلیز از کجا بازی رو پیدا کنیم!

خیلی جاها هستن که میارن ولی خیلی کم همچین فروشنده هایی پیدا میشن ! مثلا من خودم باندلای آنچارتد 3 رو تو شهر خودم یه جا دیدم که داشته باشه :دی

مهم اينه كه بيارن مغازش پيدا ميشه

دوستان من يه سوال داشتم:
توى باندل ها سه تا in-game bonus داره اونا توي سي دي ان يا بايد دانلود كنيم؟

Last edited by a moderator:
کسایی که تجربه کردن لطفا راهنمایی کنند :دی
این بازیای اخیر یوبیسافت که نسخه پلیستیشن 60دقیقه ماموریت جانبی داشت , این ماموریت ها رو باید دانلود کرد یا تو خود دیسک موجود هست ؟

این بازیای اخیر یوبیسافت که نسخه پلیستیشن 60دقیقه ماموریت جانبی داشت , این ماموریت ها رو باید دانلود کرد یا تو خود دیسک موجود هست ؟
باید دانلود بشند، معمولا جذابیت زیادی هم ندارند. یک ساعت گیم پلی ACIII خیلی الکی بود.

1 گیگ هم بود DLC ماله این AC IV
البته این بهتر به نظر میرسه
در ضمن تریلره اخری توش گرافیک خیلی بهتر بود از قبلیا !

تریلر جدید واقعا عالی بود,مخصوصا اون تصادف اخر تریلر که,واقعا فیزیک بازی رو خوب نشون داد و فک برانداز بود.:d
تنها مشکلی که بازی در بخش گرافیک داره کیفت پایین بعضی از انفجار ها و دود ها هست,که بعید می دونم حل بشه.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or