Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
تریلرو از اینجا ندیدم بازی رو تو کنفرانس سونی دیدم .خوب خوبه ولی اخر فکر کنم رو همین پلی 4 بگیرمش :دی پست اول همین تاپیک ذکر نشده برای وان هم میاد :دی مرسی بچه ها

15 دقیقه گیمپلی جدید از بازی:
watch?v=TRAzrwRZ-T4

تریلر رو دیدم خیلی جالبه,حتما ببینیدش :دی.
درباره انلاین هم توضیح میده که چجوریه.افراد دیگه میتونن وارد دنیاتون بشن و شما رو هک کنن و تمام اطلاعاتتون رو بدزدن :دی.خیلی جالب بودعتوی این تریلر طرف هک میشه ولی سیگنالش جاشو نشان میده میره دنبالش و طرف پیدا میکنه ولی هکر فرار میکنه,بعدش میره توی شهر پیداش میکنه و میخواد هکش کنه که طرف میفهمه و مجبور بکشتش و انتقامشو اینجوری میگیره :دی.

درباره گرافیک هم,این بازی چرا اینقدر نامتعادل :|.aa صفر,دیرلود شدن ابجکت هم که داره :| این نسل با نسل قبل چه فرقی میکنه :|

آخرین ویرایش:
a4b852eebd146b791.jpg
[/URL][/IMG]

دوستان چند بار من تریلر ای 3 رو دیدم.. واقعا ماشین ها انگار دارند رو هوا حر کت می کنن :| توجه کنید :|
رو هوا راه رفتنو دقیق ندیدم ولی توی تریلر گیم پلی آخری توی پارکینگ قشنگ ماشینا رو هوا پارک بودن :دی عکسم میتونم بدم :دی
دیگه یوبی سافته و باگ! برای اینکه از بازی لذت ببری نباید دقت کنی :دی

رو هوا راه رفتنو دقیق ندیدم ولی توی تریلر گیم پلی آخری توی پارکینگ قشنگ ماشینا رو هوا پارک بودن :دی عکسم میتونم بدم :دی

چییززززز... منم منظورم رانندگی بود :d

شما اگر میشه لطف کن عکس بده. چون من با دقت چند بار نگاه کردم ولی همه چیز سره جاش بود.

من امید وارم که ubiگندac:bfرو جبران کنه واقعا acرو دیگه پوکوندن ببینیم این چی میشه من که امید زیادی بش دارم
جووووووووووووووووووووووووووووووووووون؟

حالا به تاپیک ربطی نداره! ولی گند AC:BF؟؟؟ AC IV یکی از بهترین بازی های امسال بود! که دوباره تونست بازی رو بکشونه بالا!
بهترین بازی اکشن ادونچر سال - بهترین بازی نسل جدید روی PS4 و Xbox one از دید گیم اسپات! بهترین بازی Xbox one از دید IGN !!! و بهترین بازی اکشن ادونچر سال از دید خیلی از سایتای دیگه!واقعا موندم شما از یک بازی چه انتظاری دارید! فعلا که ترکوند حالا شما دوست ندارید بازی نکنید چرا الکی به بازی توهین میکنید؟
ACIII رو میگفتی یک چیزی! ولی آخه AC IV ؟ :|
- - -ویرایش - - -

شما اگر میشه لطف کن عکس بده. چون من با دقت چند بار نگاه کردم ولی همه چیز سره جاش بود.
آها نه ببخشید! آخرینش مال Preview ـه gametrailers بود که توی پارکینگ ماشینا رو هوا بودن اینم عکسش:

من که خودم این باگا واسم مهم نیست و منتظر این شاهکارم :x

عاشق این باگ های یوبی هستم دیگه...:d اصلا بازیهای یوبی سافت بدون باگ ارزشی نداره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or