Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
جووووووووووووووووووووووووووووووووووون؟

حالا به تاپیک ربطی نداره! ولی گند AC:BF؟؟؟ AC IV یکی از بهترین بازی های امسال بود! که دوباره تونست بازی رو بکشونه بالا!
بهترین بازی اکشن ادونچر سال - بهترین بازی نسل جدید روی PS4 و Xbox one از دید گیم اسپات! بهترین بازی Xbox one از دید IGN !!! و بهترین بازی اکشن ادونچر سال از دید خیلی از سایتای دیگه!واقعا موندم شما از یک بازی چه انتظاری دارید! فعلا که ترکوند حالا شما دوست ندارید بازی نکنید چرا الکی به بازی توهین میکنید؟
ACIII رو میگفتی یک چیزی! ولی آخه AC IV ؟ :|
- - -ویرایش - - -

آها نه ببخشید! آخرینش مال Preview ـه gametrailers بود که توی پارکینگ ماشینا رو هوا بودن اینم عکسش:

من که خودم این باگا واسم مهم نیست و منتظر این شاهکارم :x

به احتمال زیاد این موضوع حل شده هست. خصوصا با اینکه تاخیر خورد. به تصویر نگاه کنید:

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    32.9 KB · مشاهده: 91
باگا که رفع شدن یا میشن 100% اما کلا تو این بازی دنبال هندلینگ درست حسابی نباشین . هندلینگی که من دیدم چیزی هست در حدود Saints Row IV حالا کمی بهینه تر

باگا که رفع شدن یا میشن 100% اما کلا تو این بازی دنبال هندلینگ درست حسابی نباشین . هندلینگی که من دیدم چیزی هست در حدود Saints Row IV حالا کمی بهینه تر

اتفاقاً هندلینگ خیلی خوبی به نظر می رسه. بسته به طرف هست. من که واقعا علاقه مند شدم بهش.

البته ها همچین چیزی واقعا در هین بازی کردن به چشم نمیاد.(اگر هم بیاد خیلی کوچولو:) )
معمولا وقتی یه نفر در حال بازی کردن هست بیشتر به این اهمیت میده که از کدوم امکانات استفاده بهتر ببره، صدمه نبینه، تیرشو حروم نکنه ;)و ... .
تا اینکه بیاد ببینه که ای وای چرخای ماشین روی هوان:d

آخرین ویرایش:
البته ها همچین چیزی واقعا در هین بازی کردن به چشم نمیاد.(اگر هم بیاد خیلی کوچولو:) )
معمولا وقتی یه نفر در حال بازی کردن هست بیشتر به این اهمیت میده که از کدوم امکانات استفاده بهتر ببره، صدمه نبینه، تیرشو حروم نکنه ;)و ... .
تا اینکه بیاد ببینه که ای وای چرخای ماشین روی هوان:d
اتفاقا خیلی هم فجیهه این همه کر کری میخونه واسه این بازی اونوقت نتونه این باگ رو فیکس کنه!!!!؟
کلا من از این یوبیسافت زیاد انتظار بازی بدون مشکل ساختن ندارم

اتفاقا خیلی هم فجیهه این همه کر کری میخونه واسه این بازی اونوقت نتونه این باگ رو فیکس کنه!!!!؟
کلا من از این یوبیسافت زیاد انتظار بازی بدون مشکل ساختن ندارم

شما خودتو عصبانی نکن آقا. مشکل حل شدست. برید تریلر هارو ببینید. اون عکسی که دوستمون از ویدیوشون گرفتن مربوط به ویدیویی هست که کلاً پر از باگه. حتی به ماشینا و بقیه هم نگاه کنید کلا مملوو از باگ هست. ولی ویدیو های دیگه خبری نیست. پس نگران نباشید. چون بیشتر مشکلا از ویدیو هست.

watch_dogs_art-670x446.jpg

Industry Insider: Watch_Dogs PS4 Will Be
Better Than Xbox One, Expects Performance To Widen In Future

اینو که گفتن احتمالا 60 فریم باشه کلا بیخیال بقیه پلتفرما شدم دارم پول جمع میکنم :| !!! تصور اون همه حرکت نرم و روون رو 60 فریم خیلی رویایی میشه :x
آیدن ـه لعنتی خیلی ریلکسه :دی ولی یه چیزی ! هر وقت که تحت تعقیب باشیم بریم تو فروشگاه به محض ورود ما به فروشگاه اخبار عکس ما رو نشون میده :| بریکینگ نیوزاش دقیقا موقعی شروع میشن که ما میریم تو مغازه :| !
لباسم ظاهرا نمیشه عوض کرد که اینم بده :دی ! فقط کسی میدونه میشه ماشینا رو دستکاری کرد ( کاستومایز ) یا نه ؟

اینو که گفتن احتمالا 60 فریم باشه کلا بیخیال بقیه پلتفرما شدم دارم پول جمع میکنم :| !!! تصور اون همه حرکت نرم و روون رو 60 فریم خیلی رویایی میشه :x
آیدن ـه لعنتی خیلی ریلکسه :دی ولی یه چیزی ! هر وقت که تحت تعقیب باشیم بریم تو فروشگاه به محض ورود ما به فروشگاه اخبار عکس ما رو نشون میده :| بریکینگ نیوزاش دقیقا موقعی شروع میشن که ما میریم تو مغازه :| !
لباسم ظاهرا نمیشه عوض کرد که اینم بده :دی ! فقط کسی میدونه میشه ماشینا رو دستکاری کرد ( کاستومایز ) یا نه ؟
آره دیگه همیناش سطح بازی رو از روی عظمت(که متعلق به GTA هستش)به روی یه درجه پایینتر هدایت میکنه...اون سطح و گستردگی و عظمت ی که در دنیای GTA هستش در محیط این بازی نیستش..میشه گفت این بازی یه جور Open World خطی هستش...البته با دسترسی بیشتر:d...

آره خوب و این قابلیتم که میگن یهویی یکی حسابتونو هک میکنه یکم رو مخ بنظر میرسه :دی
ولی در کل FREE ROAMING با قابلیت پارکور ( هرچند به صورت محدود ) خیلی خیلی شاخه !
من حدس میزنم یه نشونه هایی از سری AC تو کامپیوتر هایه این بازی بتونیتم پیدا کنیم :دی

دوستان بیخیال اون ماشین هایی بشید که رو هوا هستن چون ب بازی هنوز ساخته نشده و اونا فقط دمو هست! مگه AC IV وسط ای تری هنگ نکرد؟

حالا با این تاخیر جدیده باید ببینیم چیکار میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or