Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
این تاپیکو ببینید:

http://forum.bazicenter.com/thread78663/

تو این یکی خبره نوشته که واچ داگز و اسسین هم اتصال دائمـی نیاز دارن :-s :d
http://forum.bazicenter.com/thread78663/
احتمال زیاد این خبر اشتباه ترجمه شده بوده چون بلافاصله قفلش کردن و خبر درستو گذاشتن
چون مثلا ac چی داره باز بخواد آنلاین باشه:|

احتمال زیاد این خبر اشتباه ترجمه شده بوده چون بلافاصله قفلش کردن و خبر درستو گذاشتن
چون مثلا ac چی داره باز بخواد آنلاین باشه:|
از این یوبیسافت هر چی بگی برمیاد :d
پ ن : یه نگاهی به آواتارهای من و ایگل بندازین و خود حدیث مفصل بخونین از این نگرانیمون :d

منم دچار مشکل شدم. چون این همه وقته معرفی شده خبری نیست . اد همین الان باید این به گوشمون برسه . از کجا میشه فهمید واقعا اینطوره یا نه؟

منم دچار مشکل شدم. چون این همه وقته معرفی شده خبری نیست . اد همین الان باید این به گوشمون برسه . از کجا میشه فهمید واقعا اینطوره یا نه؟
آقا بهراـم منبع خبر رو دیده میگن اینطوری نیست :bighug:
پس وعده ما 19 نوامبر :d

مثلا از طریق سایت vg247
http://www.vg247.com/?s=watch+dogs
تقریبا تمامی خبر های مربوط به wd هستش.میتونی i*gn و ....سایت های خبری دیگه رو هم بگردی.

مثلا از طریق سایت vg247
watch dogs | Search Results | VG247
تقریبا تمامی خبر های مربوط به wd هستش.میتونی i*gn و ....سایت های خبری دیگه رو هم بگردی.

دستت درد نکنه بهرام . بشینم بخونمشون قشنگ میشه یه پیش نمایشم در آورد . انشالله وعده ی دیدار ما 19 نوامبر.:دی

منبع اون خبره یک سایت ایرانیه که نوشته نیاز دائم به اینترنت داره.:|
آره خبر رو به طرز ماهرانه ای کپی پیست کرده بودن :|
ولی تو اون یکی خبر دیگه که دو تا منبع داشت هیچ کدوم واسه من باز نمیشد
و جالبه بدونین که بخاطر سرعت اینترنتـم بود
واسه همین تا خبر اتصال دائم میشنوـم افسردگی ـه مزمن میگیرـم :d
http://www.explosion.com/32436/watch-dogs-can-be-played-entirely-offline/ #:-s

the game can be played completely offline if you want :bighug:

آخرین ویرایش:
توی Post-Conference یوبی سافت از یکی از افراد تیم پرسیدن که WD رو میشه آفلاین بازی کرد گفت آره و WD آنلاین بودن اجباری نداره و در واقع بخش سینگل پلیر آفلاین داره که میتونید با آنلاین شدن و با اضافه شدن قابلیت های آنلاین تجربتونو ارتقا بدین.

جدا فکر گشتن در محیط بازی هم بسیار بسیار جذابه و هم در عین حال ترسناک.حجم اطلاعات و گیم پلی بازی چیزی است فرای تصور.باد حرف بن پارکر افتادم "With great power, comes great responsibility"
احسنت به Ubisoft که در انتهای نسل چنین عنوان فوق العاده ای رو معرفی کرد

البته من نمي دونم بازي هايowدر جهان الان خيلي بيشتر از owهايي كه در قديم رخ ميد بيشتر دوستدارم واسه همينم wdاز سري فرنچايزacبيشتر قبول دارم البتهacهم جاي خودشو داره:d

[h=1]توضیحات Ubisoft در مورد تفاوت نسخه های PS4 و Xbox One بازی Watch_Dogs[/h]
هنگامی که از Dominic Guay سوالی پرسیده شد که بخش هایی از جلوه های بصری این بازی مانند جمعیت بیشتر و دیگر مقیاس ها در نسخه ی PlayStation 4 نسبت به نسخه های نسل فعلی چگونه می باشد وی پاسخ داد :
در ابتدا این از خود محتویات شروع می شود. Watch_Dogs نه تنها تلاش برای ایجاد یک نوآوری دارد بلکه در بخش های طراحی نیز حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت. ما فکر می کنیم که کنار زدن مرزهای یک بازی از جمله گرافیک برای عنوان ما مهم است و تا به اینجا هم که رسیده ایم فکر نمی کنم که هنوز کافی باشد.
ما بر این باوریم که تلاش های ما برای کنار زدن مرزهای پویایی در دنیای جهان آزاد می باشد و سعی ما این است که همه ی بازیکنان را برای تجربه ی راه های جدید و نوآورانه به بکدیگر متصل کنیم. البته ما برای این کار به طور کامل باید از سخت افزارهای نسل بعدی استفاده کنیم.
این درست است که PS4 و دیگر پلتفرم های نسل بعدی از تکنولوژی مدرن تری استفاده می کنند و همچنین یک محدوده ی خاصی از سخت افزار های PC نیز دارای چنین قابلیت های مشابه ای هستند اما موتور ما یعنی DISRUPT برای تمامی پلتفرم های مختلف طراحی شده است. بنابر این Watch_Dogs از سیستم های نسل فعلی نیز پشتیبانی خواهد کرد و شما می توانید Watch_Dogs را همان طور که ما می خواهیم در هر پلتفرم به صورت یکسان تجربه کنید.
Guay همچنین راجع به تفاوت های نسخه ی Xbox One بازی Watch_Dogs نسبت به نسخه های PC و PS4 هم توضیح داده است :
Xbox One پلتفرم قدرتمندی است و در حال حاضر ما تفاوت عمده و زیادی را بین نسخه های PS4 و the Xbox One این بازی را پیش بینی نمی کنیم. البته بدیهی است که هنوز در حال هماهنگی این بازی برای این کنسول های جدید هستیم و هر کدام از پلتفرم ها برخی از ویژگی های خاص خودشان را دارند. به عنوان مثال ما در حال استفاده از صفحه ی لمسی DualShock 4 برای این بازی هستیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or