Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
[h=1]مبارزه ی هکران در بخش چندنفره Watch Dogs[/h]
به تازگی یک ویدئو از بخش چندنفره عنوان Watch Dogs منتشر شده است که نشان دهنده رقابت هکران و مبارزه آنان با یکدیگر بوده است. کلیپ منتشر شده شخصیت Aiden را در حالی نشان می داد که قصد شناسایی یکی از رقیبان(هکر دشمن) را در میان گروهی از مردم داشت. اطلاعات بیشتر را در ادامه مطلب خواهید دید. به طور مختصر در کلیپ منتشر شده، Aiden Pearce به دنبال شناسایی یکی از رقبای خود در میان جمعی از مردم بود. وی تلفن های همراه آنان را هک می کرد تا فرد مذکور را شناسایی کند. همچنین وی با هک دوربین ها سعی در اسکن کردن و جست و جو در محیط وسیع تری را داشت. پس از شناسایی رقیب مورد نظر، تعقیب و گریز جذابی در سطح خیابان شکل می گیرد.

نسل بعد چه خوشمون بیاد چه بدمون بیاد همینه مطمئن باشید بالای 70-80 درصد بازیا مخصوصا یکی دو سال بعد از عرضه کنسولا به اتصال دائمی به نت احتیاج پیدا میکنن مگر اینکه فروش بازیایی که اتصال دائمی نمیخواد بالاتر باشه سازنده ها وسوسه بشن دوباره بازیه آفلاین بسازن.

آره مثله اینکه . برید توی یکی از تاپیکای خبر دیدم . من اینو تو بازی های نسله بعدیم قرار داده بودم ولی با این وضعیت نا امید شدم بد جور.
Ubisoft: بازی‌های The Division و The Crew نیاز به اتصال دائمی اینترنت دارند

منظورش این دو عنوان بود و منظورش Watch Dogs نبود :دی Watch Dogs میشه آفلاین بازی کرد مشکلی نیست

آره مثله اینکه . برید توی یکی از تاپیکای خبر دیدم . من اینو تو بازی های نسله بعدیم قرار داده بودم ولی با این وضعیت نا امید شدم بد جور.
مطمئنی فکر نکنم اونجور که من شنیدم فقط titanfall و the division با اتصال آنلاین نیاز دارن.اینو که قراره نسخه 360 بدن پس فکر نکنم اتصال به نت نیاز داشته باشه

مطمئنی فکر نکنم اونجور که من شنیدم فقط titanfall و the division با اتصال آنلاین نیاز دارن.اینو که قراره نسخه 360 بدن پس فکر نکنم اتصال به نت نیاز داشته باشه

این تاپیکو ببینید:

http://forum.bazicenter.com/thread78663/

The Division و The Crew هم مانند AC IV و Watch Dogs به اتصال همیشگی به اینترنت نیازمند هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or