Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
دوستان
من قصد کردم بازی رو بگیرم!
حقیقت اولش میخواستم بگیرم ولی چند تا نقد خوندم کلا منصرف شدم
راستی یه بابایی به بازی میگفت watch bugs دیگه گفتم بیخیال اصلا:-o
تو همین تاپیک افرادی که اون موقع که بازی رلیز شد خریدن از گرافیک مینالیدن یه عکس از محیط بازی هم بود (همون ماشینه ،متوجه اید کدومو میگم) همون طوریاست؟
یکی راهنمایی کنه
تا destiny بیاد میخوام یه بازی بگیرم گزینه خوبیه؟
امید وارم یکی باشه به تاپیک سر بزنه :x

رفيق من كه اوّلين بار هست دارم بازي مي كنم(تو كامپيوتر و نسل قبل بازي نكردم)
ولي خدايي خيلي بازي قشنگي هست (حداقل تو ps4)
تا الآن هم باگي من نديديم (شايد بخاطر دو تا آپديت هايي بود كه دادن-خوبي بازي اورجينال همينه)
دنبال اعتبار psn هستم كه يه dlc به قيمت 20 دلار هم بخرم براش
شما بازي كن پشيمون نميشي
اولش بازي خسته كننده هست ولي يه كم كه جلو ميري و skil ها رو باز مي كني بازي خيلي زيبا ميشه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان
من قصد کردم بازی رو بگیرم!
حقیقت اولش میخواستم بگیرم ولی چند تا نقد خوندم کلا منصرف شدم
راستی یه بابایی به بازی میگفت watch bugs دیگه گفتم بیخیال اصلا:-o
تو همین تاپیک افرادی که اون موقع که بازی رلیز شد خریدن از گرافیک مینالیدن یه عکس از محیط بازی هم بود (همون ماشینه ،متوجه اید کدومو میگم) همون طوریاست؟
یکی راهنمایی کنه
تا destiny بیاد میخوام یه بازی بگیرم گزینه خوبیه؟
امید وارم یکی باشه به تاپیک سر بزنه :x
اونایی که بهش گفتن watch bug دوستانی بودن که رو PC بازیش کردن.درستم میگن بازی رو PC واقعا عذاب آور هستش.
ولی واسه PS4 بازی به ندرت باگ و افت فریم داره.از لحاظ گرافیکی هم بازی گرافیک مطلوب و خوبی داره.
اگه نظر منو میخوای حتما بازی رو تجربه کن بازی خیلی خوبی هست و میتونه تا اومدن دستینی سرگرمت کنه.

رفيق من كه اوّلين بار هست دارم بازي مي كنم(تو كامپيوتر و نسل قبل بازي نكردم)
ولي خدايي خيلي بازي قشنگي هست (حداقل تو ps4)
تا الآن هم باگي من نديديم (شايد بخاطر دو تا آپديت هايي بود كه دادن-خوبي بازي اورجينال همينه)
دنبال اعتبار psn هستم كه يه dlc به قيمت 20 دلار هم بخرم براش
شما بازي كن پشيمون نميشي
اولش بازي خسته كننده هست ولي يه كم كه جلو ميري و skil ها رو باز مي كني بازي خيلي زيبا ميشه

با اینکه قانع نشدم :دی

ولی سیستم handling با shoting اش چجوریاست؟؟؟؟؟؟

handling که میگن افتضاحه
تنوع اسلحه هاش چجوریاست؟ (خیلی برام مهمه)
گشت و گزار تو شهر حال میده یا نه !(اینم مهمه)
قیمتش چجوریاست؟
البته در بدترین حالت ممکن اینه که خوشم نیاد که اونم یه ضرر جزعی میکنم
میخوام tlou رو بدم بازی رو بگیرم چیزی سر بگیرم؟

Watch Dogs | PS4

با اینکه قانع نشدم :دی

ولی سیستم handling با shoting اش چجوریاست؟؟؟؟؟؟

handling که میگن افتضاحه
تنوع اسلحه هاش چجوریاست؟ (خیلی برام مهمه)
گشت و گزار تو شهر حال میده یا نه !(اینم مهمه)
قیمتش چجوریاست؟
البته در بدترین حالت ممکن اینه که خوشم نیاد که اونم یه ضرر جزعی میکنم
میخوام tlou رو بدم بازی رو بگیرم چیزی سر بگیرم؟

تنوع اسلحه زياد داره،
مطمئن هستي كه ميخواي TLOU رو تعويض كني؟!
قيمت واچ داگز كه الآن پايين تر اومده نسبت به قبل
واچ داگز رو كه ميخواي بگيري ريجن چنده؟
و TLOU كه ميخواي بدي ريجن چنده؟

گشت و گذار هم حال ميده ،بخش هاي متنوعي داره

تنوع اسلحه زياد داره،
مطمئن هستي كه ميخواي TLOU رو تعويض كني؟!
قيمت واچ داگز كه الآن پايين تر اومده نسبت به قبل
واچ داگز رو كه ميخواي بگيري ريجن چنده؟
و TLOU كه ميخواي بدي ريجن چنده؟

اره بابا خسته شدم!
تلو ریجن دو عه دیگه!
حدودا قیمتش ۱۵۰ ۱۶۰ عه
اونم ۱۴۰ ۱۵۰ باید باشه!
ریجن اون رو نمیدونم
قیمت ها خوبه ؟به نفع کی میشه؟

اره بابا خسته شدم!
تلو ریجن دو عه دیگه!
حدودا قیمتش ۱۵۰ ۱۶۰ عه
اونم ۱۴۰ ۱۵۰ باید باشه!
ریجن اون رو نمیدونم
قیمت ها خوبه ؟به نفع کی میشه؟

پس مي ارزه
واچ داگز خيلي خوبه، من هم كه TLOU رو دارم خيلي وقت ها چند ساعت سرگرم واچ داگز و محيط اون مي شم و TLOU رو كنار ميذارم
پشيمون نميشي بگير واچ داگز رو

پس مي ارزه
واچ داگز خيلي خوبه، من هم كه TLOU رو دارم خيلي وقت ها چند ساعت سرگرم واچ داگز و محيط اون مي شم و TLOU رو كنار ميذارم
پشيمون نميشي بگير واچ داگز رو

چند تا ویدیو دیدم
بخش انلاینش mode racing داره؟
تو دو سه راهی گیر کردم!!:(

چند تا ویدیو دیدم
بخش انلاینش mode racing داره؟
تو دو سه راهی گیر کردم!!:(

رفيق من تو اين مدت كه ps4 خريدم اصلاً آنلاين بازي نكردم! همه رو single انجام دادم كه خوشم اومد
شما هم در انتخاب بازي هميشه single رو در اولويت اول قرار بده، بعد آنلاين
ولي خب شما كه مي گي از TLOU خسته شدي، بنظرم واچ داگز بهترين بازي براي جايگزين شدن هست در حال حاضر كه GTA V نيومده!

دوستان این Songs ها رو چطوری باید پیدا کنیم؟
هرکیو هک میکنم تو هر رستوران و شاپی که میرم موزیکو با songsneak میگیرم بازم 2 تا از آهنگا پیدا نمیشه اصلا!
چه کنم؟

چند روز پيش رفتم شيكاگو يه هفته اونجا بودم.. واچداگز يعني گند زده با اين شهري كه ساخته. اصلا شبيه بازيش نبود! حالا gta رو مياي ميبيني دقيقا شهرو ورداشته كوچيك كرده و بشدت شبيه واقعيشه ! ولي واچداگز معلومه زور زدن ولي نتونستن

خب خوشبختانه امروز ps4 رو خریدیم و چشممون به جمالش روشن شد ... فعلا هم همین بازی رو گرفتم چون طبق عادتی که دارم وقتی
داستان یک بازی رو انجام میدم نمیام همزمان روی یک بازی دیگه سوییچ کنم ... خودم رو تو جو بازی نگه میدارمo:-)

خیلی بازی نکردم ولی تا الان نشون داده بازی قشنگیه و قطعا بهتر و بهتر میشه ... روایت و نوع داستان هم فعلا تونسته تا حدودی منو تحت تاثیر قرار بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or