Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
در مورد بازی باید بگم خدایش خیلی خیلی ازش خوشم اومد.اینم مثل اساسین کرید 1 یه سری مشکلات داره که تو نسخه دومش (البته اگه نسخه دومی باشه که صد البته هست) مطمئنا به اوج خواهد رسید.
روند داستانی بازی تو چند ساعت اول کند و خسته کننده هست ولی در ادامه خیلی خیلی نفس گیر و عالی میشه.من که خیلی ازش خوشم اومده
راستی فقط مراحل داستانی رو برم چند ساعت طول میکشه؟

در مورد بازی باید بگم خدایش خیلی خیلی ازش خوشم اومد.اینم مثل اساسین کرید 1 یه سری مشکلات داره که تو نسخه دومش (البته اگه نسخه دومی باشه که صد البته هست) مطمئنا به اوج خواهد رسید.
روند داستانی بازی تو چند ساعت اول کند و خسته کننده هست ولی در ادامه خیلی خیلی نفس گیر و عالی میشه.من که خیلی ازش خوشم اومده
راستی فقط مراحل داستانی رو برم چند ساعت طول میکشه؟
جایی گیر نکنی حدودا 20.

بالاخره تمومش کردم و داستان بسیار زیبایی داشت:x واقعا یکم کم لطفی کردن برا نمره دادن
فقط یه سری سوال درباره داستان
اونی که تو هتل کویین داشت صحبت می کرد بعدش همکارش اومد میکروفون رو ازش گرفت و با کویین تو اتاق دعواش شد جریان اون چی بود؟ ---- راستی ایدن از کجا فهمید کلارا بش خیانت کرده ؟ اونی که ماسک داشت و دی جی بود و ایدن اینا رو هک کرد کی بود و چی میخواست؟ اون جوردی جان بود کی بود که چینی بود به ایدن خیانت کرد چی کرد؟ بعدش یه مکالمه تلفنی بینشون رد و بدل شد چی بهم گفتن ؟ --- راستی خواهرش رفت یه شهر دیگه , با ایدن دیگه قطع رابطه هم کرد؟ یا فقط دور شد که جونش حفظ شه ؟ ---اخرش اومد و گفتن نسخه دوم سی تی او اس اومد , سی تی او اس پس از مرگ ایراک و کویین دست کی افتاده؟

آخرین ویرایش:
قبول داريد يكي از چيز هايي كه تو اين بازي رو مخ هست، اون مرحله هايي هست كه هدف رو نمي توني بكشي و بايد knock down كنيد! طرف مي تونه از اسلحه استفاده كنه و ما رو بكشه ولي ما نمي تونم-مگه اينكه شانس بياريم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

بالاخره تمومش کردم و داستان بسیار زیبایی داشت:x واقعا یکم کم لطفی کردن برا نمره دادن
اونی که تو هتل کویین داشت صحبت می کرد بعدش همکارش اومد میکروفون رو ازش گرفت و با کویین تو اتاق دعواش شد جریان اون چی بود؟ ---- راستی ایدن از کجا فهمید کلارا بش خیانت کرده ؟ اونی که ماسک داشت و دی جی بود و ایدن اینا رو هک کرد کی بود و چی میخواست؟ اون جوردی جان بود کی بود که چینی بود به ایدن خیانت کرد چی کرد؟ بعدش یه مکالمه تلفنی بینشون رد و بدل شد چی بهم گفتن ؟ --- راستی خواهرش رفت یه شهر دیگه , با ایدن دیگه قطع رابطه هم کرد؟ یا فقط دور شد که جونش حفظ شه ؟ ---اخرش اومد و گفتن نسخه دوم سی تی او اس اومد , پس از کشته شدن کوین و ایراک نسخه دو سی تی او اس توسط کی ساخته و دست کیه؟
یکی ما رو از گمراهی در بیاره :d

لیست تغییرات مهمی که برای Watch Dogs در راه است به این شرح است:
- Replay Options: پس از به پایان رساندن داستان اصلی، بازیبازان این انتخاب را دارند که مأموریت های Gang Hideouts و Convoy Missions انجام داده شده را ریست کنند. (این قابلیت برای تمامی پلتفرم ها ارائه می شود.)
- Drinking Games: با توجه به بازخوردها و نظرات، برای بخشی تحت عنوان The Drinking Games مجدداً همگام سازی صورت گرفته شده است. (این قابلیت برای تمامی پلتفرم ها ارائه می شود.)
- Hack Your Friends: بازیباز می تواند دوستان خود را انتخاب کرده و بدون این که آن ها متوجه شوند به هک یا دنبال کردن آن ها بپردازد. این حالت می تواند در قسمت گزینه های حالت آنلاین غیر فعال شود. (این قابلیت برای تمامی پلتفرم ها ارائه می شود.)
- ctOS Mobile: چنانچه افرادی که با موبایل بازی می کنند دچار قطعی ارتباط شوند، از این به بعد برای افرادی که با کنسول یا PC بازی می کنند، بازی به پایان نرسیده و آن ها بازی خود را تا پایان ادامه خواهند داد و Norotiety points دریافت خواهند کرد. (این قابلیت برای تمامی پلتفرم ها ارائه می شود.)
- Multiplayer Bad Behavior: افرادی که به طور مداوم ارتباطشان از قسمت چند نفره قطع می شود تنها با کسانی می توانند بازی کنند که آن ها هم رفتار آنلاین مشابه داشته باشند. (این قابلیت برای تمامی پلتفرم ها ارائه می شود.)
- اگر بازیباز در مقابل کسی بازی کند که به صورت مداوم قطعی ارتباط داشته باشد، به مقداری که اگر در همان زمان برنده می شد، Notoriety Point دریافت می کرد، این امتیاز را دریافت می کند و کسی که ارتباط او قطع شده هیچ امتیازی دریافت نمی کند.
- Poker: رفع اشکال باگی که در آن بازیبازان زمانی که از دوربین در برابر آخرین رقیب باقی مانده در پوکر استفاده می کردند، در بازی پوکر قفل می شدند و فقط می توانستند به این بازی بپردازند.
- آپدیت برای کارت گرافیکAMD

اونی که تو هتل کویین داشت صحبت می کرد بعدش همکارش اومد میکروفون رو ازش گرفت و با کویین تو اتاق دعواش شد جریان اون چی بود؟ ---- راستی ایدن از کجا فهمید کلارا بش خیانت کرده ؟ اونی که ماسک داشت و دی جی بود و ایدن اینا رو هک کرد کی بود و چی میخواست؟ اون جوردی جان بود کی بود که چینی بود به ایدن خیانت کرد چی کرد؟ بعدش یه مکالمه تلفنی بینشون رد و بدل شد چی بهم گفتن ؟ --- راستی خواهرش رفت یه شهر دیگه , با ایدن دیگه قطع رابطه هم کرد؟ یا فقط دور شد که جونش حفظ شه ؟ ---اخرش اومد و گفتن نسخه دوم سی تی او اس اومد , سی تی او اس پس از مرگ ایراک و کویین دست کی افتاده؟
دوستان این همه مومن بازی رو تموم کرده خب جواب ما بنده خدا هم بدید :d

دوستان این همه مومن بازی رو تموم کرده خب جواب ما بنده خدا هم بدید :d
اونیکه تو هتل با کوئین حرف میزنه شهردار هستش.یه زن رو کشته بعد فیلم کشتن زن تو Ctos بوده وقتی آیدن و دیمن اول بازی اونجا رو هک کردن،کوئین فکر کرده اون فیلم شهردار رو بعلاوه یه سری گند کاری های دیگه مقامات رو ایدن و دیمن دزیدین.برای همین اون دو موتور سوار رو اجیر میکنه که باعث مرگ خواهر زاده آیدن و فلج شدن دیمن میشه.بعدش که دیمن میفهمه کوئین به این خاطر خواسته اونا رو بکشه با دزدین خواهر آیدن اونو مجبور میکنه بره این اطلاعات رو بدزده.که آیدن خواهرشو نجات میده و البته آخر سر آیدن دیمن رو میکشه و خودش فیلم رو تو تلویزیون پخش میکنه.
اون هکر که ماسک خرگوشی داشت یه فایل صوتی از کلارا داشت که نشون میداد کلارا هکری بوده که آیدن و دیمن رو به کوئین معرفی کرده.تو یکی از کات سنس ها که تی باون و آیدن و کلارا هستن فایل صوتی رو پخش میکنه و آیدن میفهمه دیگه.
اون چینیه فکر کنم با یه سری معامله کرده بود که دیمن و آیدن رو بکشه دقیقا نفهمیدم چرا.آخر سرم که باز یه آیدن پیشنهاد همکاری داد فکر کنم.آخر بازی هم که اون موتور سوار که باعث شد خواهرزاده آیدن کشته بشه رو میتونستی یا بکشی یا ولش کنی بره.
خواهر آیدن هم که قطع رابطه نکرد ولی رفت تا جون خودشو بچه اش در امون باشه.
Ctos هم یه سیستم شبکه ای شهری بود مال دولت بود ربطی به کوئین و غیره نداشت.
حال شاید خودمم داستان رو درست متوجه نشدم اگه جاهایی رو اشتباه گفتم دوستان تصحیح کنن.

دوستان
من قصد کردم بازی رو بگیرم!
حقیقت اولش میخواستم بگیرم ولی چند تا نقد خوندم کلا منصرف شدم
راستی یه بابایی به بازی میگفت watch bugs دیگه گفتم بیخیال اصلا:-o
تو همین تاپیک افرادی که اون موقع که بازی رلیز شد خریدن از گرافیک مینالیدن یه عکس از محیط بازی هم بود (همون ماشینه ،متوجه اید کدومو میگم) همون طوریاست؟
یکی راهنمایی کنه
تا destiny بیاد میخوام یه بازی بگیرم گزینه خوبیه؟
امید وارم یکی باشه به تاپیک سر بزنه :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or