Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
من این گزینه Blackout رو توی قسمت inventory ندارم..
به غیر از همون اول بازی که باید استفاده بشه و برق قطع بشه..
دیگه اصلا نیستش تو اینونتوریم.. مظورم نگه داشتن L1 هستش..

چی کار کنم که بیاد؟

من این گزینه Blackout رو توی قسمت inventory ندارم..
به غیر از همون اول بازی که باید استفاده بشه و برق قطع بشه..
دیگه اصلا نیستش تو اینونتوریم.. مظورم نگه داشتن L1 هستش..

چی کار کنم که بیاد؟
با چهار جهت دکمه چپ و راست رو بزن

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

دوستان راهی هست که صدای موزیک ماشینها رو خاموش کرد . خیلی آهنگای زشت و رو اعصابن (البته نظر من ) همش مجبورم با ولیوم پایین گوش بدم
فلش سمت راست چهار جهت رو نگه داری استپ میشه اگه یه بار بزنی میره ترک بعدی.
ولی میتونی تو تنظیمات بری تو قسمت Audio گزینه مربوط به پخش اتوماتیک موزیک تو ماشین رو غیر فعال کنی دیگه راحت میشی.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

دوستان راهی هست که صدای موزیک ماشینها رو خاموش کرد . خیلی آهنگای زشت و رو اعصابن (البته نظر من ) همش مجبورم با ولیوم پایین گوش بدم
همون طور که دوستمون گفت موزیک را خاموش کن

در ضمن ميتوني بري تو گوشی تو قسمت موزیک ها هر کدوم را که دوست داری انتخاب کن و هر کدوم را نمیخوای حذف کن اینطوری تو بازی فقط آهنگ هایی که دوست داری برات پخش میشه
موزیک های rockش خیلی توپن :d

دوستان یک سوال من یک چیزی رو نفهمیدم وقتی خواهر زاده ایدین (دختره) تو ماشین می میره ایدین ادم خوبی بوده و چوب اشتباه قبلنش رو خورده یا ادم بدی بوده ؟

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال من یک چیزی رو نفهمیدم وقتی خواهر زاده ایدین (دختره) تو ماشین می میره ایدین ادم خوبی بوده و چوب اشتباه قبلنش رو خورده یا ادم بدی بوده ؟

من هنوز تمومش نکردم الان چه لذتی بردم داداش دمت گرم:bighug:

:| من دیگه حرفی ندارم

چی میگی اقا منم بازی رو تموم نکردم این که همون اول مشخص میشه اصلا علت انتقام آیدن همینه چرا تهمت میزنی ؟

آخرین ویرایش:
سلام یه سوال دارم داخل بازی whach dogs بعضی ماموریت ها یک ماشین رو نشون می ده که قبل این که به مقصدش برسی باید یه کاری کنی اگه به ماشین بزنی تیر اندازی می کنه و باز می بازی باید چی کار کنیم ؟ ممنون

سلام یه سوال دارم داخل بازی whach dogs بعضی ماموریت ها یک ماشین رو نشون می ده که قبل این که به مقصدش برسی باید یه کاری کنی اگه به ماشین بزنی تیر اندازی می کنه و باز می بازی باید چی کار کنیم ؟ ممنون

خب معمولا سه تا ماشینن یا پنج تا اگه سه تا باشه یه هدف داری اگه پنج تا باشن دو تا هدف
باید بقیه ادما غیر اونایی که علامت دارنو بکشی اونا رو هم knockdown کنی یعنی بری کنارشون و دایره بزنی
بعضی وقتا وقتی میفهمن اونجایی پیاده میشن باهات میجنگن بعضی وقتا هم فرار میکنن که یعنی بیچاره میشی:|
توصیه من اینه که کنار یه چهار راه وایسی بعد یه جا کاور بگیری وقتی اومدن دوتا ماشینی که هدفت توشون نیست رو با grenade launcher منفجر کنی فقط میمونه خود طرف

Criminal Convoy
اونارو یا باید اون فردی رو که علامت گذاری شده بکشی یا اینکه با باتوم بزنیش. بهترین راه اینه که با ماشین خودتون راه خیابون رو ببندی براشون بعد وقتی پشت ماشینت متوفق شدن، با پرتاب کننده نارنجک به یاراش نارنجک بندازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or