Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
پلات کردم رفت...

35956769948175206022.jpg

تروفی مشروب خوری چقدر مسخرس آخه!باز تروفی Qr code investigation و شطرنج اینا اسون بود زود گرفتم!
این تروفی موزیکرو چجوری بگیرم؟هرجا میرم اهنگرو سرچ میکنم دارمش 23 تاس فک کنم 16 تا بیشتر پیدا نمیکنه!
بخش انلاینشو زیاد بازی نکردم تازه میخوام کلا برم تو کار مولتیش.تروفیهای مولتیش چطوره؟

آخرین ویرایش:
تروفی مشروب خوری چقدر مسخرس آخه!باز تروفی Qr code investigation و شطرنج اینا اسون بود زود گرفتم!
این تروفی موزیکرو چجوری بگیرم؟هرجا میرم اهنگرو سرچ میکنم دارمش 23 تاس فک کنم 16 تا بیشتر پیدا نمیکنه!
بخش انلاینشو زیاد بازی نکردم تازه میخوام کلا برم تو کار مولتیش.تروفیهای مولتیش چطوره؟
اره اون ترافی پیر میکنه ادمو نزدیک به 2 هفته روش وقت گذاشتم.
برای موزیک بهترین راه اینه به بازی ادامه بدی و تو سطح شهر ادما رو هک کنی تا 24 ترک موزیک رو خود به خود میگیری عجله نکن براش.
انلاین هکینگ هست که باید 10 نفر رو هک کنی یک تراعی میده
یک ترافی مربوط به انلاین ریسینگ هست باید چندین مسابقه ریسینگ بدی تا امتیاز بگیری
این دو تا فعلا سرگرمت میکنه تا بقیه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

برای گرفتن تروفی Scanproof باید بزاریم مدار پلیس رو نقشه روشن بشه و 5 بار با ایتممون غیرفعال کنیم مدارو؟یعنی با ایتم(اسمش یادم نیست) مدار زرد رو سفید کنیم؟

برای گرفتن تروفی Scanproof باید بزاریم مدار پلیس رو نقشه روشن بشه و 5 بار با ایتممون غیرفعال کنیم مدارو؟یعنی با ایتم(اسمش یادم نیست) مدار زرد رو سفید کنیم؟
ببین باید مدار پلیس رو روی لول 5 نگه داری
یعنی اول یه گوشه از شهر که جمعبت زیادن شروع کن به کشتن ادما هر کسی هم خواست زنگ بزنه بکشش مدار که 5 شد ( چشمک زن سفید) حالا بزار به پلیس زنگ بزنن اینجاست که باید سوار موتور بشی و در بری از سیستم Jam هم میتونی استفاده کنی
یعنی نباید اون اسکن زرد که روی لول 5 هستی تبدیل به قرمز بشه و از دستشون در بری
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم
اینم لینک ویدیو اموزشی این ترافی
http://youtu.be/-wJD7RAlZQw

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

یک سوال این مراحل اضافه هر لحظه میشه بازی کرد چون بعد از رفتم مرحله 5 اکت 2 مرحله ctrl دیگه تو نقشه ام نیست دوباره می یاد ؟

نه باید همیشه باشه یه دفعه دیگ دنبالش بگردین هست
شاید وسط مرحله بودین واس همین رفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or