Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال من یک چیزی رو نفهمیدم وقتی خواهر زاده ایدین (دختره) تو ماشین می میره ایدین ادم خوبی بوده و چوب اشتباه قبلنش رو خورده یا ادم بدی بوده ؟

ایدن از ابتدا یک هکر مقتدره. وقتی که لاکی کویین (سردسته مافیای شهر) از شهردار یک آتو میگیره و به کمک اون به قدرت خودش روز به روز می افزائه از ترس اینکه نکنه یک هکر مقتدر این فیلم (همون آتو) رو به دست بیاره اقدام به قتل ایدن میکنه که ایدن جون سالم به در میبره ولی خواهرزاده ش کشته میشه. جالب اینه که ایدن تا انتهای بازی اصلاً روحشم از این ماجرا خبر نداشته!

دوستان به لول 10 رسیدم اینو برم ترافی نوشیدن رو میگیرم و بازیم پلات میشه
یعنی پیر شدم پیر....

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
آفرین
این تروفی نوشیدن چی هست مگه که دوستان ازش عاصی شدن ؟

یک چیز بی خودی که تا بازی نکنی نمی فهمی چقدر روی اعصابه.

بچ ها توصیه میکنم حتما برید uplay reward هاتون رو بگیرید
شامل اینا میشه که اگه بازی رو تموم کنید بهتون میده
Gold Desert Eagle
یه ماشین که وقتی خاموشش میکنید پلیس ها به هیچ وجه نمیفهمن اونجایید
یه آواتار واسه لایو
cash boost برای بازی های آنلاین

بچ ها توصیه میکنم حتما برید uplay reward هاتون رو بگیرید
شامل اینا میشه که اگه بازی رو تموم کنید بهتون میده
Gold Desert Eagle
یه ماشین که وقتی خاموشش میکنید پلیس ها به هیچ وجه نمیفهمن اونجایید
یه آواتار واسه لایو
cash boost برای بازی های آنلاین

از کجا بگیریم؟ من به uplay اشنا نیستم#:-s

دوستان به لول 10 رسیدم اینو برم ترافی نوشیدن رو میگیرم و بازیم پلات میشه
یعنی پیر شدم پیر....

تلوزیون کوچکتر را امتحان کردی؟ یکی دیگه توی فروم رسمی زده با تلوزیون 19 با یکبار تلاش کردن lvl 10 را گرفته .:d

- - -ویرایش - - -

ماله ps4 را دقیقا نمی دونم اما توی همان منوی اول بازی یک گزینه هم داره که مربوط میشه به Uplay که کلا وارد Application Uplay میشه. از اون جا می توانی راحت Reward هات را Redeem کنی.

برو توی سایتش وارد شو (اگه ثبت نام نکردی قبلا ثبت نام کن) بعدش باید به اکانت پی اس انت لینکش کنی 4 تا آبجکتیو هست باید بری بهت پوینت میده با پوینت ها میتونی reward هارو بگیری
وقتی هم گرفتی بری توی بازی و بازی به پی اس انت وصل شه reward هارو میگیری
توصیه میکنم ماشین paparevoo رو بگیرید توی یه سانتی متری پلیس ماشینو خاموش کردم مث بز وایساد نگاه کرد نتونست بفهمه اونجام بعد رفتن
با اون ماشینه خیلی زود گمتون میکنن Deagle طلایی هم خیلی دمیج داره
راستی کسی سلاح های توی قسمت progression reward رو گرفته؟ یه اسنایپر هست به نام the destroyer با 10 تا criminal convoy بهتون میده دو تا تیر توی هر خشاب داره یه تیر به ماشین بزنی آتیش میگیره!!!
یه pistol هم هست به نام chrome مث همون revolver ـیه که توی مغازه سلاح میخری ولی سه تا تیر همزمان میزنه و میترکونه!

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی هست در مورد این کدای اضافه یه توضیحی بده
مخصوصا در مورد کد 60 دقیقه گیم پلی اضافی ممنون؟

چهار تا مرحله اضافه میکنه اسماشون ایناس CTRL , ALT , DELETE و یکی که اسمشو یادم نیست باید بری توش دنبال یه ماشین و دیتا رو ازش بدزدی بعدش بکشیش آخرین مرحله هم یه هک هست
بعدش یه باتری اضافه بهت میده و یه لباس سفید خوشگل!!!!!
یکی دیگه هم هست به نام palace pack مرحله اولش باید بری یه جارو هک کنی بعدش 10 تا investigation بهت میده

---------------------------------

راستی این Qr code investigation ها چجوری حل میشه؟ من هر کاری میکنم دوربین مورد نظر رو واسه اسکنش پیدا نمیکنم:((

اخه نمی دونی چرا حرف میزنی؟
اینکه اول داستان تو سایتا هم هست که یکی از اعضای خانواده اش می میره این اصلا همون اول نشون میده و چیز مهمی نیست.
اسپویل
اول اول که نشون نمیده ! به هر حال مقداری از بازی رو باید رد کنی تا بفهمی مرده . هر چیزی که قسمتی از داستان رو لو بده میشه اسپویل و شما باید از اسپویلر استفاده کنی .

تلوزیون کوچکتر را امتحان کردی؟ یکی دیگه توی فروم رسمی زده با تلوزیون 19 با یکبار تلاش کردن lvl 10 را گرفته .:d

- - -ویرایش - - -

ماله ps4 را دقیقا نمی دونم اما توی همان منوی اول بازی یک گزینه هم داره که مربوط میشه به Uplay که کلا وارد Application Uplay میشه. از اون جا می توانی راحت Reward هات را Redeem کنی.
نه داداش ندارم تی وی یدونه دارم تو خونم 46 هست انقدر کلافگی کشیدم یعنی واقعا هیچ حساب و کتابی نیست توی این ایتم

برو توی سایتش وارد شو (اگه ثبت نام نکردی قبلا ثبت نام کن) بعدش باید به اکانت پی اس انت لینکش کنی 4 تا آبجکتیو هست باید بری بهت پوینت میده با پوینت ها میتونی reward هارو بگیری
وقتی هم گرفتی بری توی بازی و بازی به پی اس انت وصل شه reward هارو میگیری
توصیه میکنم ماشین paparevoo رو بگیرید توی یه سانتی متری پلیس ماشینو خاموش کردم مث بز وایساد نگاه کرد نتونست بفهمه اونجام بعد رفتن
با اون ماشینه خیلی زود گمتون میکنن Deagle طلایی هم خیلی دمیج داره
راستی کسی سلاح های توی قسمت progression reward رو گرفته؟ یه اسنایپر هست به نام the destroyer با 10 تا criminal convoy بهتون میده دو تا تیر توی هر خشاب داره یه تیر به ماشین بزنی آتیش میگیره!!!
یه pistol هم هست به نام chrome مث همون revolver ـیه که توی مغازه سلاح میخری ولی سه تا تیر همزمان میزنه و میترکونه!

- - -ویرایش - - -

چهار تا مرحله اضافه میکنه اسماشون ایناس CTRL , ALT , DELETE و یکی که اسمشو یادم نیست باید بری توش دنبال یه ماشین و دیتا رو ازش بدزدی بعدش بکشیش آخرین مرحله هم یه هک هست
بعدش یه باتری اضافه بهت میده و یه لباس سفید خوشگل!!!!!
یکی دیگه هم هست به نام palace pack مرحله اولش باید بری یه جارو هک کنی بعدش 10 تا investigation بهت میده

---------------------------------

راستی این Qr code investigation ها چجوری حل میشه؟ من هر کاری میکنم دوربین مورد نظر رو واسه اسکنش پیدا نمیکنم:((
من همه اصلحه ها رو گرفتم ولی متاسفانه حالا که به 100درصد شدن بازی رسیدم دیگه اشتیاقی برای استفاده از وسایل نمیمونه و بی انگیزه شدم

Last edited by a moderator:
اخه نمی دونی چرا حرف میزنی؟
اینکه اول داستان تو سایتا هم هست که یکی از اعضای خانواده اش می میره این اصلا همون اول نشون میده و چیز مهمی نیست.
بذار توی اسپویلر دیگه)xقسمتی از داستان رو برای منی که هیچ چیزی از داستان بازی نمی‌دونستم اسپویل کردی. تازه طلبکار هم هستی:-o

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or