Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
یه سوال
اکانتم امریکاست و رجین 1 و دستگاهم رجین2 ژاپن و بازیم رجین all هست.کد رو میتونم فعال کنم دیگه؟باید کجا وارد کنمش؟
درسته که بدون پلاس هم میشه انلاین بازی کرد؟
ممنونم از راهنمایی

NPC های بازی خیلی باحالن کارایی میکنن که گاهی اوقات ادم کف میکنه!دعوای زن و شوهر غش کردن وسط زمین اهنگ خوندن خیلی باحالن:d
اینو ببینید رپ میخونه یارو وسط خیابون:
رپ خوانی مردم در WatchDogs

از همه جالب تر این سرور ها را هک می کنی و ویدئو های record شده توسط ctOS که نشان می ده چقدر آدم های روان پریش در این دنیا وجود دارند. :d

- - -ویرایش - - -

یه سوال
اکانتم امریکاست و رجین 1 و دستگاهم رجین2 ژاپن و بازیم رجین all هست.کد رو میتونم فعال کنم دیگه؟باید کجا وارد کنمش؟
ممنونم از راهنمایی
مورد اول را نمی دونم اما درمورد دوم نه شما نیاز داری به Plus البته طبق چیزی که در اینترنت گفته شده.

یه سوال
ممنونم از راهنمایی

فقط دوتا مود online hacking و online tailing رو میتونی بدون پلاس بازی کنی

سلام دوستان
من یه سوال داشتم که شاید جاش اینجا نباشه ولی جایی پیدا نکردم بپرسم
من از بین بازی های زیر میخوام ۲ تا بازی رو بگیرم کدوم ها رو بیشتر پیشنهاد میکنید ؟
Watch Dogs
Infamous Second Son
Battlefield 4
Wolfenstien The New Order
Killzone Shadow Fall

سلام دوستان
من از بین بازی های زیر میخوام ۲ تا بازی رو بگیرم کدوم ها رو بیشتر پیشنهاد میکنید ؟
Watch Dogs
Infamous Second Son
Battlefield 4
Killzone Shadow Fall

third person shooter - Infamous second son
First Person Shooter - Kill zone Shadow Fall

سلام دوستان
Watch Dogs
Infamous Second Son
Battlefield 4
Killzone Shadow Fall

watch dogs و infamous second son
من کیلزون رو دارم یعنی فوق العاده اشغاله جوری که میخوام هرچه زودتر تعویضش کنم!:|

کدهایی که داخل جعبه بازی هست شامل چه مواردی میشه ؟

season pass بازی چطوره ؟ میصرفه بگیرمش ؟
کد های داخل یک لباس سفید چند مرحله اضافی.
در مورد season pas اطلاعی ندارم چون خود بازی به اندازه کافی مرحله فرعی داره به نظرم نیازی بهش نیست

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

عاقا یه سوال از کجا بفهمم ریجین بازی چیه؟توروخدا زودتر جواب بدین!
پشت باکس بازی قسمت پایین نوشته رفیق
u7yjuqaq.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or