Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
من بازی رو انجام ندادم ولی در مورد اون تروفی نوشیدن یه ویدئو دیدم
به نظرم سره اون قست هایی که دو آنالوگه میشه ، دو نفر باشن خیلی راحت تر میشه

یه سوال :دی
اکانتم امریکاست و رجین 1 و دستگاهم رجین2 ژاپن و بازیم رجین all هست.کد رو میتونم فعال کنم دیگه؟باید کجا وارد کنمش؟
درسته که بدون پلاس هم میشه انلاین بازی کرد؟
ممنونم از راهنمایی

بازی آنلاینش چجوریه؟مخصوصا قسمت ریسینگش؟

آنلاینش ریسینگش و decryption ـش خیلی مزخرفه ولی online hacking و tailing و free roam ـش عالیه خودم تست کردم خیلی توپه
ریسینگش مث نید فور اسپیده decryption ـش مث capture the flag بازی های شاتره

دوستان یه سوال دارم ...من رو ps3 بازی رو یه کم بازی کردم ...میخواستم بدونم ارزش داره واسه ps4 بازی رو بخرم...........فرق گرافیک بازی با ps3 چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان یه سوال دارم ...من رو ps3 بازی رو یه کم بازی کردم ...میخواستم بدونم ارزش داره واسه ps4 بازی رو بخرم...........فرق گرافیک بازی با ps3 چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه با گیم پلی حال کردی بگیر چون گرافیک تفاوت زیادی داره

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

من بازی رو انجام ندادم ولی در مورد اون تروفی نوشیدن یه ویدئو دیدم
به نظرم سره اون قست هایی که دو آنالوگه میشه ، دو نفر باشن خیلی راحت تر میشه

فکرکنم مرحله اخر لول 10 اش یه نقطه باشه و هی مارپیچ بچرخه بعد بگه روی اون نگهش دارید:|
راستی دوستان این بخش investigate ها مثلا من از 17تا qr code 15 تاش رو انجام دادم ولی 2 تای دیگه رو هرچی میگردم پیدا نمیکنم در ضمن همه ی ctos tower هارو هم هک کردم...چندتای دیگه هم مثل qr code دو سه تاش کمه توی نقشه...

واسه شماهم این طوریه؟

فکرکنم مرحله اخر لول 10 اش یه نقطه باشه و هی مارپیچ بچرخه بعد بگه روی اون نگهش دارید:|
راستی دوستان این بخش investigate ها مثلا من از 17تا qr code 15 تاش رو انجام دادم ولی 2 تای دیگه رو هرچی میگردم پیدا نمیکنم در ضمن همه ی ctos tower هارو هم هک کردم...چندتای دیگه هم مثل qr code دو سه تاش کمه توی نقشه...

واسه شماهم این طوریه؟

نه من همرو پیدا کردم ببین توی نقشه زوم کن یکم تا CTOS tower ها ظاهر شن

دوستان من میخوام استفا بدم از ترافی نوشیدن و بازی رو رد کنم خیلی ناراحت کنندست که فقط 2 تا لول مونده ولی گیر کردم کلافه شدم حالم از ایدن دیگه بهم میخوره

دوستان من میخوام استفا بدم از ترافی نوشیدن و بازی رو رد کنم خیلی ناراحت کنندست که فقط 2 تا لول مونده ولی گیر کردم کلافه شدم حالم از ایدن دیگه بهم میخوره

حالا که تا اینجا رفتی من یک مطلبی را خواندم در فروم رسمی شاید بهت کمک کنه. البته به نظرم خیلی منطقی نیست اما ضرر نداره امتحان کن اگر می توانی.

چند نفر گفتن کنسول را وصل کردن به مانیتور و تلوزیون های کوچک مثل 21 اینچ و خیلی راحت تر توانستن این Social Lubricant لعنتی را رد کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or