Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
اگر 100% هستی و میدونی که بسته هم قبلا باز نشده یه ایمیل بزن به پشتیبانی تا پیگیری کنند.

راستش روکش پلاستیک داشت و سیدیشم نو نو بود! فکر نکنم باز شده باشه چون سخته بخوان پلمپ مثل کارخونه مجدد روش بکشن!
پشتیبانیش کجاست، چجوریه؟؟؟؟
من یبار چنین مشکلی با راکستار داشتم ولی چون اسم کشورمون جز رجیوناشون نبود، جواب سربالا دادن و همش میگفتن برو رجین کشورتو ببین در صورتی که تو لیستشون نبود!

خوب دوستانی که بازی رو تمام کردنو مراحل جانبیش رو هم رفتن
بگن که حرف ubi درباره 100 ساعت گیم پلی درست بود یا نه ؟

والا من که بازی کردم فکر نمی کنم به 100 ساعت رسیده باشه. شاید منظورش سر و کله زدن با اون Drinking Mini Game است . به نظر من خیلی کوتاه تر بود شاید نهایتا 50 ساعت.شایدم کمتر.

نگران نباش به این زودی تموم نمیشه :d

معلوم نیست کی میخواد patch بده برا این انلاينش ub که هم مشکل fps هنگام بارون تو آنلاین و مشکل lag را درست کنه :|

آی گفتی منم امروز رفتم بازی کنم پلیس دنبالم بود توی The Loop بودم بازی لگ زد واسه چندثانیه دیدم یکی از آدمای توی سرور توی جزیره پایینیس:|:|

واچ داگز دو تا کد داره 1. به جز لباس و مراحل اضافه کد ها چی کار می کنند بعد من
با اکانت استرالیا یک اکتش رو رفتم ولی کدش چون ریجن 1 بود نتونستم اضافات رو بازی کنم به همین دلیل یک حساب جدید (امریکا) باز کردم و کد رو وارد کردم ولی حال ندارم مراحل رو از اول برم به همین دلیل خواستم بپرسم 2.مراحل اضافه اش رو می تونم تو اون اکانت امریکا برم بدون اینکه مراحل اصلی رو برم ؟
(یعنی در اصل برای بازی کردن مراحل اضافه باید مراحل اصلی رو برم ؟)
لطفا به دو سوال جواب دهید

بعضی از این ماموریت های فرعی ادم رو پیر میکنه:| مخصوصا اون drinking و( investigate(QR Codes من موندم این بارکد هارو روی دیوار پیدا میکنم ولی هرچی میگردم دوربینی برای اسکنشون پیدا نمیکنم:|

ببخشید دوستان...
کسی این تروفی پلیس 5ستاره رو گرفته؟چه طوریه؟؟

دهنتو سر*یس میکنن :d
لب چهار راه ها تیغ کف زمین میزارن ثانیه یه بار یه هلیکوپتر میاد هلیکوپتره ماشینتو داغون میکنه enforcer مث مور و ملخ میریزه روی سرت کلا بازی مثل یه hell به تمام معنا میشه!!!!!
امروز یه اتفاقی واسم افتاد میخوام بزنم یوبی رو له کنم توی هک آنلاین صاف جلوی صورت یارو spawn شدم:|:|:| یارو هم شات گانو در اوورد مخمو با آسفالت یکی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or