Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من کیلزون رو دادم با 100 تومن سر یک واچ داگز exclusive edition اکبند گرفتم .خوب گرفتم ؟ یا کردن توپاچم؟
و اینکه نسخه ی exclusive edition چه چیز های اضافه ایی داره؟

سلام دوستان
من کیلزون رو دادم با 100 تومن سر یک واچ داگز exclusive edition اکبند گرفتم .خوب گرفتم ؟ یا کردن توپاچم؟
و اینکه نسخه ی exclusive edition چه چیز های اضافه ایی داره؟
چند مرحله اضافی به همراه لباس

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

دوستان بازی چند تا Act تا چه شماره ای داره ؟ الان من Act II قسمت6 هستم . چقدر دیگه تمامه ؟
نگران نباش به این زودی تموم نمیشه :d

معلوم نیست کی میخواد patch بده برا این انلاينش ub که هم مشکل fps هنگام بارون تو آنلاین و مشکل lag را درست کنه :|

منم این بازی رو دیروز به صورت اکبند.خریدم، ولی هرچی اون کد تو پک رو میزنم پیغام میده :چنین کدی موجود نیست، !!!!
بازی به صورت all region هست و کنسول من و اکانت psnم هم رجین 3هستن ،نمیدونم چرا پیغامو تایید نمیکنه!
مگخ.نباید این کد رو تو پلی استیشن استوری تو اون قسمت کد وارد کنیم؟؟
ص
گرافیک بازی با توجه به ورژن اول بودن(شروع جدید یوبی) قابل قبول وزش بادو چمنزاراش خیلی طبیعی هستن بازی رو توجه به تم مدرن و شهری، باروح کرده
حالت رانندگییش کمی ادم رو یاد درایور سانفرانسیسکو.میندازه ولی یکم ضعیفه،سرعت اخری ماشینها، چسبندگیشون به سطح شهر یکم غیر عادیه! مخصوصا موقعی که با ماشین به صورت اهسته گاز میدی لاستیکها اروم شروع به لیزخوردن میکنن! و ماشین ذره ای حرکت نمیکنه
کاش یوبی اینقدر که رو قضیه گرافیک و داستان متنوع بازی دقت داره، یکمم.تو نحوه شبیه سازی رانندگیشم توجه میکرد.که بازی جذابتر بشه
مورد دیگه زمانیه که شما تو اب میپرید و پلیس با هلیکوپتر میاد با لا سرتون چنان دقیق و بدون خطا میزنه که انگار لیزر اسلحه پلیس یک سیمه که وصل شده به سر بازیکن چون ذره ای خطا نداره!!!!! خوب این یکم زیادی غیر عادیه!
ولی داستان بازی زیباست مخصوصا اینکه مراحل بازی یکم تم خانوادگی واحساسی داره و بر خلاف تصور قبل عرضه بازی، که فکر میکردیم همه مراحل تماما با هک سیستم شهری پیش میره،ولی واقعا اینطور نیست، و اون جنبه اکشن خودشو حفظ کرده
در کل.من.از این بازی خوشم اومده،ارزش خرید داره،شک نکنید

آخرین ویرایش:
منم این بازی رو دیروز به صورت اکبند.خریدم، ولی هرچی اون کد تو پک رو میزنم پیغام میده :چنین کدی موجود نیست، !!!!
بازی به صورت all region هست و کنسول من و اکانت psnم هم رجین 3هستن ،نمیدونم چرا پیغامو تایید نمیکنه!
ص
گرافیک بازی با توجه به ورژن اول بودن(شروع جدید یوبی) قابل قبول وزش بادو چمنزاراش خیلی طبیعی هستن بازی رو توجه به تم مدرن و شهری، باروح کرده
حالت رانندگییش کمی ادم رو یاد درایور سانفرانسیسکو.میندازه ولی یکم ضعیفه،سرعت اخری ماشینها، چسبندگیشون به سطح شهر یکم غیر عادیه! مخصوصا موقعی که با ماشین به صورت اهسته گاز میدی لاستیکها اروم شروع به لیزخوردن میکنن!
کاش یوبی اینقدر که رو قضیه گرافیک و داستان متنوع بازی دقت داره، یکمم.تو نحوه شبیه سازی رانندگیشم توجه میکرد.که بازی جذابتر بشه

خط های فاصله وسطش رو هم وارد میکنی؟ دقت کن که حروف رو بزرگ وارد کنی

خط های فاصله وسطش رو هم وارد میکنی؟ دقت کن که حروف رو بزرگ وارد کنی

بله همه جور امتحان کردم،ولی مینویسه موجود نیست،!
با خط فاصلهذبدون خط فاصله، حروف درشت وریز، و...
ولی باز همون پیغامو میده!
شکم اینه شاید کد رو جایه دیگه باید وارد کنم،!!

مگه باید خط فاصله رو زد ؟ اخه منم همین مشکل رو دارم که فکر می کردم به علت اینه که ریجن بازی(آل) با ریجن psn ام (که استرالیا است) هماهنگ نیست
و هنوز فکر کنم علت همینه

ریجن All همون ریجن 1 هستش . واسه همینه نمیشه

اون کد رو من همینجور یرخی وارد کردم ، بدون فاصله ، خط دقت به بزرگ کوچیکی ... چون خودش اوکی میکنه هرجور کد رو وارد کنی

بله همه جور امتحان کردم،ولی مینویسه موجود نیست،!
با خط فاصلهذبدون خط فاصله، حروف درشت وریز، و...
ولی باز همون پیغامو میده!
شکم اینه شاید کد رو جایه دیگه باید وارد کنم،!!
اگر 100% هستی و میدونی که بسته هم قبلا باز نشده یه ایمیل بزن به پشتیبانی تا پیگیری کنند.

مگه باید خط فاصله رو زد ؟ اخه منم همین مشکل رو دارم که فکر می کردم به علت اینه که ریجن بازی(آل) با ریجن psn ام (که استرالیا است) هماهنگ نیست
و هنوز فکر کنم علت همینه

مال من رجین کنسولم 3 هست اکانتمم 3هست(هنگ کنگ)
ولی بازم قبول نمیکنه!
مال من ورژنی هست که 60 دقیقه گیم پلی اضافه داره( گفتم شاید گفتن ادیشنش کمکی کنه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or