Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:

این یکی از 10 قتل اسرار آمیر بازی هستش که تونستم کاملا اتفاقی پیداش کنم (مکانشم در یکی از فانوس های دریایی بازی بودش) شانس خوب من هم این اولین قتل طرف هستش (اون عدد یک رو نوشته)
بعد ویدئوشو براتون تو آپارات آپلود کردم برید ببنید! اینم ویدئو:
[h=1]قتل های اسرار آمیز (Watch_Dogs)[/h]داداش بهرام میتونی راهنمای قدم به قدم تمامی مکان های این قتل ها رو بزاری ؟! خیلی ممنون میشم! اگر تو آپارات بزاری!

نمی تونم کسی رو هک کنم و خطای فوق میده و رو سر آدما نقطه قرمز میده
شما باید بری Ctos اون منطقه رو هک کنی تا بتونی پروفایل مردم اون منطقه رو ببینی. توی نقشه بشکل یه سراهی قرمز هست. بزرگ تر از سایر آبجکت های نقشه هم هست.

برای گرفتن Traced Achievement چون خودم مشکل داشتم چند جا توی سایت های مختلف راه های را ارائه دادن که خیلی بدردبخور نبود.

یکی از راه حل هایی که ارائه داده بودند این بود که زمانی که وارد بازی میشید ب قسمت Setting>Online Option برید و Invasion Mode را یک بار Off کنید برید بیرون از منو بازی تا Save بشه و دوباره برگردیید به داخل Turn On کنید . البته این کار باعث می شه شما هرچی Skill Online گرفتید به صفر برسه البته توی x360 مشکل که داره Rank را هم بهم می ریزه اما در کنسول های xone , ps4 طبق گفته دوستان خیلی تاثیر در Rank نداره. بعد در شهر برای یک مدتی پرسه بزنید بعد از چند دقیقه یکی وارد Session شما میشه که برای اینکه ببنیند کسی Join شده یا نه کافیه یک بار دکمه Start را بزنید اگر محیط پشت سر Menu در حال حرکت بود یعنی ماشین ها و آدم ها به این معنی است که کسی Join شده یا می توانی Slow Motion بزنید و ببینید اگر تاثیری نداره و سرعت حرکت همچنان مثل قبل است به این معنیه که کسی وارد Session شما شده. برای اینکه کسی Tail کنه شما را ، شما نباید داخل ماموریت باشید یا کاره خاصی انجام بدبد . معمولا کسانی که میان داخل Session شما Hacker هستند و نفراتی که میان داخل بازی برای Tail کردن تعدادشون خیلی کمه.
اما بهترین حالتی که من خودم باهاش موفق شدم این Achievement را بگیرم در X360 این بود که گیم پد سیمی را وصل کردم و رفتم بالا یک پشت بام ایستادم و رفتم دنبال کارم یک 1 ساعت بعد که برگشتم دیدم که Achievment گرفتم.
نکته - زمانی که کسی شما را Tail می کنه تا زمانی که Observe نکرده این tailing کردن به حساب نخواهد اومد
نکته - به هیچ عنوان X را فعال نکنید که طرف اگر داره Observer می کنه معلوم بشه چه کسی است. چون به حساب نخواهد امد
نکته - آنلاین session به این شکل کار می کنه که اگر Player برای چند دقیقه بیکار باشه تمام کسانی که دنبال Session هستند به راحتی بهش Join میشن.
نکته آخر من بدون Turn on/turn off کردن Invasion mode این را گرفتم بنابراین فکر نمی کنم خیلی تاثیر داشته باشه البته داخل x360.

این یکی از 10 قتل اسرار آمیر بازی هستش که تونستم کاملا اتفاقی پیداش کنم (مکانشم در یکی از فانوس های دریایی بازی بودش) شانس خوب من هم این اولین قتل طرف هستش (اون عدد یک رو نوشته)
بعد ویدئوشو براتون تو آپارات آپلود کردم برید ببنید! اینم ویدئو:
قتل های اسرار آمیز (Watch_Dogs)

داداش بهرام میتونی راهنمای قدم به قدم تمامی مکان های این قتل ها رو بزاری ؟! خیلی ممنون میشم! اگر تو آپارات بزاری!
برو CTos tower هارو هک، بعد خودش رو نقشه بهت نشون میده نیازی به راهنما نداره

کسی با سرورهای بازی مشکلی نداره ؟! من تا جوین میشم یا دوستام جوین من میشن بعد 10 دقیقه میافتم بیرون سرورهای بازی کیفیت خوبی نداره چون توی بازی های دیگه مشکلی خاصی ندارم

دوستان هک کردن گوشی های مردم محدودیت نداره ؟چون من سه روزه پشت سرهم که اونا رو هک می کنم و ماموریت های فرعی رو دارم می رم اتفاقا جالب هستن . اصلا داستان اصلی رو فراموش کردم .
ولی خواستم بدونم این هک کردنا محدودیت نداره ؟

دوستان هک کردن گوشی های مردم محدودیت نداره ؟چون من سه روزه پشت سرهم که اونا رو هک می کنم و ماموریت های فرعی رو دارم می رم اتفاقا جالب هستن . اصلا داستان اصلی رو فراموش کردم .
ولی خواستم بدونم این هک کردنا محدودیت نداره ؟
نه رفیق هیچ محدودیتی نداره

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

کسی روشی چیزی واس آنلاین هکینگ نمیدونه؟؟؟
من هر کاری میکنم یارو منو میبینه حتی توی سطل آشغال قایم شدم روی 98% از پشت منو کشت
اگ کسی راه خوبی میدونه بگه

- - -ویرایش - - -

عاقا لطفا یکی از از شما که بازی رو تموم کردید بگید کدوم مراحل صحنه داره دقیق هم نه فقط ACT ـشو بگین

کسی روشی چیزی واس آنلاین هکینگ نمیدونه؟؟؟
من هر کاری میکنم یارو منو میبینه حتی توی سطل آشغال قایم شدم روی 98% از پشت منو کشت
اگ کسی راه خوبی میدونه بگه

1. زمانی که می خواهید به اون شخص نزدیک بشید برای شروع با سرعت خیلی زیاد یا دویدن یا با ماشین بزنی به این اون تا برسی به اون شخص باعث جلب توجه اون فرد میشه بنابراین با آرامش بهش نزدیک شو
2.هیچوقت سوار بر موتور به اون منطقه نزدیک نشو چون NPC ها اصلا سوار موتور نیستند.خیلی سریع تابلو میشی.
3.زمانی که Backdoor را نصب کردی همون لحظه Initiate نکن صبر کن یکی جای خوب پیدا کن بعد Initiate را اجرا کن.
4.سعی کن جایی را انتخاب بکنی که نزدیک به مرز اون دایره بنفش رنگ باشه معمولا بازیکن ها در مرکز دایره بنفش رنگ دنبال Hacker می گردند.
5.یک ثابت قائم نشو ، سعی کن حرکت اون فرد را زیر نظر بگیری با Camera یا از راه دور و نسبت به نوع حرکتش جات را جابه جا کن. چون اگر ثابت بمونی یک جای اگر جای مخفی خوبی نباشه راحت پیدات می کنه.
6. سعی کن در بعضی مواقع که می بینی طرف ایستاده از BlackOut استفاده کنی که نتوانه با دوربین های اطراف اون منطقه پیدات کنه.
7.با دوربین ها سعی کن Object Explosive ها که با تو خیلی فاصله دارند را بعد از گذشت زمان یا نزدیک شدن طرف به خودت منفجر کنی که نظرش جلب بشه و به اون سمت کشیده بشه. ( در 90% موارد جواب می ده )
دوستان برای تغییر در این Social Lubricant به این سایت مراجعه کنید و Vote بدید.

1. زمانی که می خواهید به اون شخص نزدیک بشید برای شروع با سرعت خیلی زیاد یا دویدن یا با ماشین بزنی به این اون تا برسی به اون شخص باعث جلب توجه اون فرد میشه بنابراین با آرامش بهش نزدیک شو
2.هیچوقت سوار بر موتور به اون منطقه نزدیک نشو چون NPC ها اصلا سوار موتور نیستند.خیلی سریع تابلو میشی.
3.زمانی که Backdoor را نصب کردی همون لحظه Initiate نکن صبر کن یکی جای خوب پیدا کن بعد Initiate را اجرا کن.
4.سعی کن جایی را انتخاب بکنی که نزدیک به مرز اون دایره بنفش رنگ باشه معمولا بازیکن ها در مرکز دایره بنفش رنگ دنبال Hacker می گردند.
5.یک ثابت قائم نشو ، سعی کن حرکت اون فرد را زیر نظر بگیری با Camera یا از راه دور و نسبت به نوع حرکتش جات را جابه جا کن. چون اگر ثابت بمونی یک جای اگر جای مخفی خوبی نباشه راحت پیدات می کنه.
6. سعی کن در بعضی مواقع که می بینی طرف ایستاده از BlackOut استفاده کنی که نتوانه با دوربین های اطراف اون منطقه پیدات کنه.
7.با دوربین ها سعی کن Object Explosive ها که با تو خیلی فاصله دارند را بعد از گذشت زمان یا نزدیک شدن طرف به خودت منفجر کنی که نظرش جلب بشه و به اون سمت کشیده بشه. ( در 90% موارد جواب می ده )
دوستان برای تغییر در این Social Lubricant به این سایت مراجعه کنید و Vote بدید.

یه سوال دیگه وقتی ما یه دوربینو مثلا هک میکنیم طرف میتونه این خط سفیدا که از اسمارت فونمون به اون چیز میره رو ببینه؟
بلکآت توی حالت عادی کار نمیده که باید پلیس دنبالت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or