Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
دانلود بازی تموم شد،حدود نیم ساعت بازی کردم تا اینجا...
• بازی به هیچ وجه بهینه نشده،روی سیستم من تو تنظیمات ultra تو محیط شهری 30 فریم و موقع رانندگی حتی تا 20 فریم هم پایین میاد
• با فعال کردن Blur سایه هایی روی تصویر می مونن (تقریبا مثل بازی SC:C،البته اونجا جزیی از بازی بود....)
• قصد مقایسه یا خراب کردن بازی ندارم،من GTA V روی 360 بازی کردم،از لحاظ گرافیک و کنترل ماشین به هیچ وجه قابل مقایسه نیستن
*R با سخت افزار محدود و قدیمی 360 ،GTA V طوری به نمایش درآورد که با نگاه اول (حداقل از گرافیک و جزییات) لذت می بردی:x،اتفاقی که تو این بازی با این سخت افزار (حداقل 10 برابر قدرت 360) برای من اتفاق نیوفتاد

تا اینجا انتظارات من برآورده نکرد،در حد بازی این نسل نیست.... شاید بیشتر بازی کنم نظرم بهتر شه ولی مطمئناَ عوض نمیشه :d

i7 3770k
r9 290
16gb 2400
msi z77gd65

چندتا عکس که خودم گرفتم

آخرین ویرایش:
از این پست به بعد ببینم کسی پست نا مربوط با تاپیک بذاره سریعا پستش پاک و اخطار میگیره !

دروووووود
به به 1روز نبودیم دقیقا تایپیک 14 15 صفحه رفته جلو.اونم بخاطره اسپم های بی مورد.
واقعا وارد تایپیک شدم یه لحظه شک کردم.گفتم نکنه اومدم توتایپیک بحثهای گرافیکیه بازیو مقایسه بازی با بازیهای دیگه.
میدونم چرا ناظما هم تذکر ندادن.چون واقعا خسته شدن از بس گفتن.
یه سری از دوستان هستن که پست ندن فکر میکنن چیزی ازشون کم میشه یا آمار پستهاشون میاد پایین.
بازی هنوز به دستمون نرسیده.لحظه شماری میکنم تا اون روز.دریک کلمه گیم پلی بازی شاهکار خواهد بود:bighug:
بازم واقعا از ناظما تشکرمیکنم که سعی و تلاششونو کردن ولی کو گوش شنوا

خودتم طبق اون پست ناظم تا حالا پستت پاک نشده و اخطار نگرفتی خیلی کاره.پستت بسیار تنش زا هست و نظم تاپیک رو میتونه بهم بزنه .خودم اگر ناظم بودم حداقل 10 روز بنت میکردم تا دیگه از این پستهای شیرین ندی.

بازم معذرت بخاطر اف تاپیک.

بازی هم داره یواش یواش دست بچها میاد و دارن میفهمن شاهکار !! یوبی چه چیزی از اب در اومده.

متاسفانه بعضی از تکسچرها بازی در حد Splinter Cell BL هم نیست! اونجایی با اون انجین قدیمی تکسچرهای قثشنگی رو برای زمین در نظر گرفتنه بودن که اینجا داغونه! بهینه نبودن بازی با اینکه گرافیک خاصی هم نداره بماند....... امیدوارم حداقل گیم پلی خوبی داشته که حال بده!

خوب کم کم داره نظرم راجع به بازی عوض میشه... :bighug::d
اول بگم برای اینکه بتونید بازی روی 60 فریم و ULTRA بازی کنید راحت باید R295 یا TITAN Z داشته باشین
با R290 من به زور 30-40 فریم می گیرم که بعضی مواقع تا 20 فریم هم افت می کنه
جو بازی داخل شهر تقریبا سنگینه و طراحی خوبی داره به خصوص افکتهای آب عالی از آب دراومده

تو بدترین شرایط و 8XMSAA و حین رانندگی 50% CPU و 4.5 گیگ از رم سیستم و در کمال تعجب 3.8 گیگ از 4 گیگ رم کارت گرافیک من می خوره!
فکر می کنم با یک پچ از یوبی یا درایور بشه بازی بهینه تر کرد

عکس از آب در شب

با ریختن بازی توی ssd فریم بازی بهتر میشه یا پرفرمنس بازی کلا به هارد ربطی نداره؟

دانلود بازی تموم شد،حدود نیم ساعت بازی کردم تا اینجا...
• بازی به هیچ وجه بهینه نشده،روی سیستم من تو تنظیمات ultra تو محیط شهری 30 فریم و موقع رانندگی حتی تا 20 فریم هم پایین میاد
• با فعال کردن Blur سایه هایی روی تصویر می مونن (تقریبا مثل بازی SC:C،البته اونجا جزیی از بازی بود....)
• قصد مقایسه یا خراب کردن بازی ندارم،من GTA V روی 360 بازی کردم،از لحاظ گرافیک و کنترل ماشین به هیچ وجه قابل مقایسه نیستن
*R با سخت افزار محدود و قدیمی 360 ،GTA V طوری به نمایش درآورد که با نگاه اول (حداقل از گرافیک و جزییات) لذت می بردی:x،اتفاقی که تو این بازی با این سخت افزار (حداقل 10 برابر قدرت 360) برای من اتفاق نیوفتاد

تا اینجا انتظارات من برآورده نکرد،در حد بازی این نسل نیست.... شاید بیشتر بازی کنم نظرم بهتر شه ولی مطمئناَ عوض نمیشه :d

i7 3770k
r9 290
16gb 2400
msi z77gd65

چندتا عکس که خودم گرفتم

شما لگ نداشتی ؟ منظورم فریم پایین نیست ... یعنی بازی برای چند ثانیه گیر کنه ؟
تخریب پذیریه ماشین ها خیلی بده .... فقط چند تا حالت براش تعریف شده . mafia 1 که نزدیک به 10 سال پیش بود تخریبش خیلی بهتر از این بود .... فرقی نداره چند بار از کنار به ماشین بزنی .... فقط یک مقدار میره داخل ... بعدش فقط دود و ......
بافت ها هم خیلی شسته رفته و toon مانند هستند ....

آخرین ویرایش:
دوستان برا منم این فایل winlogon.exe به وجود اومده تو processes دیدم هستش :|

پ.ن:در ضمن دوستانی که تهران هستن اگه خواستن بیان بگن بازی بهشون میدم

نمیدونم چرا بعضی خیلی دوست دارن بازی رو بکوبند. به نظر من تنها مشکل گرافیکی ای که داره بهینه نبودنشه. راستش من هنوز بازی رو نخریدم ولی ویدئو های گیم پلی ای که تو یوت یوب و جاهای دیگه نگاه کردم مشکل خاصی از نظر گرافیک نداشتن. اگه انتظار دارید بازی روی کنسول های نسل هفتمی عین نسل هشتمی باشه یا اینکه بازی دقیقا عین واقعیت باشه باید بگم انتظارتون دیگه خیلی زیادیه.

اول بگم برای اینکه بتونید بازی روی 60 فریم و ULTRA بازی کنید راحت باید R295 یا TITAN Z داشته باشین
جو بازی داخل شهر تقریبا سنگینه و طراحی خوبی داره به خصوص افکتهای آب عالی از آب دراومده

تو بدترین شرایط و 8XMSAA و حین رانندگی 50% CPU و 4.5 گیگ از رم سیستم و در کمال تعجب 3.8 گیگ از 4 گیگ رم کارت گرافیک من می خوره!

عکس از آب در شب

با ریختن بازی توی ssd فریم بازی بهتر میشه یا پرفرمنس بازی کلا به هارد ربطی نداره؟

یعنی این بازی گرافیکش سنگینتر از crysis3 روی اخرین تنظیمات و 1080 هست؟

تا اونجایی که یادم میاد اصلا خود انویدیا و amd داخل درایور کارت گرافیکهاشون با استفاده از opencl و cuda و direct campute ماکروسافت و ابزار دیگه کلا سعی میکنن اطلاعاتی که حجم سنگینی دارن و پهنای باند کمی میبرن رو برای کارت گرافیک داخل خود رم سیستم ذخیره میکنن بصورت حافظه مجازی سازی شده برای gpu تو اکثر بازیها هم همینطوره مثل کرایسیز3 شما تنظیمات رو هر چی میبری بالاتر اول از خود حافظه کارت گرافیک استفاده میشه اگر حافظش پر شد میره سراغ رم سیستم اونم تازه اکثرا خود رم کارت گرافیک برای اطلاعاتی استفاده میشه که حجم کمی دارن ولی پهنای باند زیادی میبرن مثل اطلاعات رنگها و الفا و انتی و ...
برای همین انویدیا زیاد به رم کارت گرافیک اهمیتی نمیده و اکثرا رو همون 2 گیگ ثابت میمونه چون احتیاجی نیست مگه یه کارتی مثل 780gtx به بالا که قراره 4k اجرا کنه مثلا با 2 یا 3 مانیتور که اونم 3 گیگ در نظر گرفته.

احتمالا یا انویدیا با درایور جدید این مشکل رم کارت گرافیک رو باید حل کنه یا یوبی باید یه پچی چیزی بده .اینطور که نمیشه اینقدر رم کارت گرافیک بالا بخواد مگه چند نفر مثلا کارتهای انویدیا با رم 3 به بالا دارن؟
بازم حداقل amd برای کارتی مثل r9 280 اومد از 3 گیگ استفاده کرد حالا گلی به گوشه جمالش حداقل در این مورد!

فریم هم ربطی به ssd نداره مگه اینکه سرعت هاردت اونقدر پایین باشه که موقع برداشت اطلاعات از هارد شاید یه لگی تو بازی داشته باشی ولی در کل تو روند بازی فریم فرقی نمیکنه.

شما لگ نداشتی ؟ منظورم فریم پایین نیست ... یعنی بازی برای چند ثانیه گیر کنه ؟
تخریب پذیریه ماشین ها خیلی بده .... فقط چند تا حالت براش تعریف شده . mafia 1 که نزدیک به 10 سال پیش بود تخریبش خیلی بهتر از این بود .... فرقی نداره چند بار از کنار به ماشین بزنی .... فقط یک مقدار میره داخل ... بعدش فقط دود و ......
بافت ها هم خیلی شسته رفته و toon مانند هستند ....
منم تو بازی لگ دارم
باید منتظر درایور جدید باشیم

برای تخریب پذیری حق با شماست
من دیگه زیاد دقیق نمیشم روی این موارد،کلا می تونستن 30-40% روی pc بهتر کار کنن که مثل اینکه بیخیال این قضیه شدن

- - -ویرایش - - -

یعنی این بازی گرافیکش سنگینتر از crysis3 روی اخرین تنظیمات و 1080 هست؟

تا اونجایی که یادم میاد اصلا خود انویدیا و amd داخل درایور کارت گرافیکهاشون با استفاده از opencl و cuda و direct campute ماکروسافت و ابزار دیگه کلا سعی میکنن اطلاعاتی که حجم سنگینی دارن و پهنای باند کمی میبرن رو برای کارت گرافیک داخل خود رم سیستم ذخیره میکنن بصورت حافظه مجازی سازی شده برای gpu تو اکثر بازیها هم همینطوره مثل کرایسیز3 شما تنظیمات رو هر چی میبری بالاتر اول از خود حافظه کارت گرافیک استفاده میشه اگر حافظش پر شد میره سراغ رم سیستم اونم تازه اکثرا خود رم کارت گرافیک برای اطلاعاتی استفاده میشه که حجم کمی دارن ولی پهنای باند زیادی میبرن مثل اطلاعات رنگها و الفا و انتی و ...
برای همین انویدیا زیاد به رم کارت گرافیک اهمیتی نمیده و اکثرا رو همون 2 گیگ ثابت میمونه چون احتیاجی نیست مگه یه کارتی مثل 780gtx به بالا که قراره 4k اجرا کنه مثلا با 2 یا 3 مانیتور که اونم 3 گیگ در نظر گرفته.

احتمالا یا انویدیا با درایور جدید این مشکل رم کارت گرافیک رو باید حل کنه یا یوبی باید یه پچی چیزی بده .اینطور که نمیشه اینقدر رم کارت گرافیک بالا بخواد مگه چند نفر مثلا کارتهای انویدیا با رم 3 به بالا دارن؟
بازم حداقل amd برای کارتی مثل r9 280 اومد از 3 گیگ استفاده کرد حالا گلی به گوشه جمالش حداقل در این مورد!

فریم هم ربطی به ssd نداره مگه اینکه سرعت هاردت اونقدر پایین باشه که موقع برداشت اطلاعات از هارد شاید یه لگی تو بازی داشته باشی ولی در کل تو روند بازی فریم فرقی نمیکنه.

من crysis3 روی ultra با اون گرافیک خوفناکش با 4x msaa راحت 30-35 فریم می گرفتم
یجای کار می لنگه
حتما یا درایور جدید می دن یا یوبی باید پچ جدید بده
بعد از ریلیز رسمی بازی همه چی معلوم میشه

عکس از آب در شب

برداشت شما از راندمان بازی صحیح هست، اما نکته اینکه روی کارت تک هسته ای و در این بازی بهترین حالت AA که ایده آل باشه 2XMSAA و نهایت 4XMSAA هست! شما نباید توی این بازی از 8XMSAA استفاده کنی! حتی توی Crysis 3 هم نمی تونی با کارت 290 گزینه ی 8XMSAA رو فعال کنی و فریمت در برخی جاها به زیر 30 نرسه! توی AC4 هم اینکار رو می کردی فریم نامناسبی می گرفتی!

SSD توی فریم تاثیر نخواهد داشت اما توی برطرف کردن لگ های تصادفی شاید.

دوستان برا منم این فایل winlogon.exe به وجود اومده تو processes دیدم هستش :|

پ.ن:در ضمن دوستانی که تهران هستن اگه خواستن بیان بگن بازی بهشون میدم

نه! اسم فایل تروجان Winlogin.exe هست، اون فایل Winlogon که برنامه ی سیستمی ویندوز هست و در واقع از این ترفند شباهت نامها استفاده کردن که کسی شک نکنه!

عکس از آب در شب

چه جالب من فکر میکردم دیگه نهایتش 3 گیگ هست اما الان شما میگی که رم کارتت 4 هست و تا 3.8 پر میکنه !!8-| این بازی روی 4k بخواد اجرا شه چقدر رم گرافیک میخواد فک کنم یه 20 گیگی بخواد lol :d
الان تنها ایراد رو من توی همین لگ یا گیر کردن بازی مخصوصا توی رانندگی و مخصوصا سر چا را ها که قشنگ 1 ثانیه بازی وای میسه فریم میاد روی 2 -7 و بعد درست میشه ! و البته همین موضوع استفاده کم از CPU حداقلش باید 70 درصد رو استفاده کنه

به فریم و درصد استفاده ازهسته های CPU توجه کنید در زمان افت فریم و لگ همونطور که میبینید دوتا هسته رو به 0 درصد پیش رفتن

http://upcity.ir/images2/39165377174368244674.png

http://upcity.ir/images2/73942087098622782813.png

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا بعضی خیلی دوست دارن بازی رو بکوبند. به نظر من تنها مشکل گرافیکی ای که داره بهینه نبودنشه. راستش من هنوز بازی رو نخریدم ولی ویدئو های گیم پلی ای که تو یوت یوب و جاهای دیگه نگاه کردم مشکل خاصی از نظر گرافیک نداشتن. اگه انتظار دارید بازی روی کنسول های نسل هفتمی عین نسل هشتمی باشه یا اینکه بازی دقیقا عین واقعیت باشه باید بگم انتظارتون دیگه خیلی زیادیه.
فاز هاردکور بودن برداشتن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or