Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
یه چیز خیلی باحال درباره شخصیت ایدین. رو موتور اگه با سرعت بخورین به جایی پرت میشین ولی توی ماشین اگه محکم به جایی بخوری چیزیش نمیشه.......چون همیشه کمربندشو میبندهb-) :x
کلن از این نکته ها زیاد داره ، خیلی عالیه بازیش :d

خوب گویا اولین نمره رسمی بازی هم لو رفته که البته زیاد منبع درستی پشتش نیست و الانم برداشته شده ولی یکی از بچه ها توی بخش امتیازات اینو گذاشته بود:

دوستان همین چند دقیقه پیش صفحه نقد های سایت Edge حرف w رو باز کرده بودم تا نقد WOW رو بخونم
در کمال تعجب دیدم که بازیWatch Dogs هم لیست شده و امتیازش 9 هست. روی لینک که کلیک کردم یه بند از نقد اومد ولی بعدش load متوقف شد؛ دوباره رفرش کردم ایندفعه هیچ چیزی نیومد.
اینم تصویر بازی Watch Dogs که تو لیست نقدا هست و قبل از این که پاک بشه تونستم عکسشو سیو کنم:

50758933976189390532.png
امیدوارم همین باشه :دی
گرچه به واچ داگز شکی ندارم مطمئنم در بدترین حالت متاش زیر 80 نمیاد :دی

دوستانی که تونستن اجرا کنن لطفا بگن از کجا دانلود کردن شده توی پیغام خصوصی هم بگن لطفا اااااااااااااااااااا
من دارم از سایت تاپ 2 دانلود بازی رو میگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

با یک بنده خدایی شرط بندی کردیم سر متای WD من اونموقع خیلی هایپ بودم گفتم 89 تا 92 اونم گفت 88 تا 85

قرار شد هر کی باخت آواتار امضاشو به دلخواه کسی که برده عوض کنه:))

حالا بنظرتون عکس آماده کنم یا آماده گرفتن آواتار امضا باشم؟:-":-"

انصافن این پلیسای WD سمج ترین پلیسایی هستند که دیدم با اینکه ازشون راحت میشه در رفت ولی خیلی سمجن :d

پ.ن:یه قسمت Crafting هم دیده بودم تو یکی از ویدئو ها ولی حالا برام سوال شده اونارو جریانشون چیه؟

من واقعاً نمیدونم مشکل دوستان چیه. مگه شما بازی رو به خاطر گرافیکش میخواستید بگیرید که الان پشیمون شدید؟ فقط میرید تو بازی به در و دیوار نگاه میکنید؟ خب شما دیگه اصلاً اینجا نیاید، چون گیمر نیستید. یک جوری هم از فریم دهی با تنظیمات Ultra انتقاد میکنید که حالا انگار همتون دارید با Titan اجراش میکنید. من قبول دارم بازی downgrade شده، کاملاً واضحه. اما دلیل نمیشه که نخوام Watch Dogs رو بازی کنم! سر Far Cry 2 همین قضیه اتفاق افتاد، Far Cry 3 هم همینطور. حتی تو Bioshock Infinite هم خیلی از جزییات بازی زده بودن. اما این دلایل باعث شد کسی بازی نکنه؟ من خودم میخواستم از 560Ti آپگرید کنم به یه کارت جدیدتر، ولی منصرف شدم. با همه‌ی اینها Watch Dogs رو بازی میکنم چون در نوع خودش تجربه‌ی جدیدی هست.

این مقاله برام جالب بود، خوندنش پیشنهاد میشه: The real-life hacking behind Watch Dogs' virtual world

دوستانی که دانلود کردند برن :
Docs > My Games > Watchdogs > xxxx > GamerProfile.xml
DeferredFXQuality رو ازconsole به PC تغییر بدن...
به نظرم که گرافیک بی نظیر هست...تازه جدای از گرافیک گیم و موشن ها هم حرف های زیادی برای گفتن داره..
دوستانی که GTA رو مقایسه می کنن شما هیچوقت موشن هایی که توی بازی های یوبی هست نمیتونید توی سری GTA ببینید و به نظرم تو این قسمت راکستار باگ داره با اون موشن های دویدن و ...پریدن و ....

[/SPOILER]

منبع
دوست عزیز واقعا راست میگی؟ قبل از این کار بازی چیجوری بووود؟

من واقعاً نمیدونم مشکل دوستان چیه. مگه شما بازی رو به خاطر گرافیکش میخواستید بگیرید که الان پشیمون شدید؟ فقط میرید تو بازی به در و دیوار نگاه میکنید؟ خب شما دیگه اصلاً اینجا نیاید، چون گیمر نیستید. یک جوری هم از فریم دهی با تنظیمات Ultra انتقاد میکنید که حالا انگار همتون دارید با Titan اجراش میکنید. من قبول دارم بازی downgrade شده، کاملاً واضحه. اما دلیل نمیشه که نخوام Watch Dogs رو بازی کنم! سر Far Cry 2 همین قضیه اتفاق افتاد، Far Cry 3 هم همینطور. حتی تو Bioshock Infinite هم خیلی از جزییات بازی زده بودن. اما این دلایل باعث شد کسی بازی نکنه؟ من خودم میخواستم از 560Ti آپگرید کنم به یه کارت جدیدتر، ولی منصرف شدم. با همه‌ی اینها Watch Dogs رو بازی میکنم چون در نوع خودش تجربه‌ی جدیدی هست.

این مقاله برام جالب بود، خوندنش پیشنهاد میشه: The real-life hacking behind Watch Dogs' virtual world

به هیچ عنوان نمیخوام بحثی راه بندازم ولی در تصحیح حرفتون باید بگم یک گیمر همیشه میخواد هر بازی رو با بالاترین تنظیمات 60 فریم بگیره اصلا اگر این طور نبود تجارت کارت گرافیک صورت نمیگیرفت که دوتا سازنده غول هی واسه رو کم کنی هم بین فواصل 3 ماه 4 ماه کارت معرفی کنن ! و حالا کاربر هم در این راستا تلاش میکنه از ارتقاء بگیرید تا اور کلاک قطعات لذت بردن از بازی همونطور که فقط به گرافیک ختم نمیشه به همین اندازه هم فقط و فقط به گیم پلی و... ختم نمیشه ایده آل همیشه این بوده شما اول بازی رو روی بالاترین سطح کیفی و با کمترین لگ و افت فریمی اجرا کنی بعد به باقی ماجرا بپردازی منظورم اینه که گیمر همیشه اول میره تو هر بازی با هر موتوری تنظیمات رو یک بار روی فول میذاره ببینه سیستمش چند چنده میتونه اجرا کنه ! ولی اینو قبول دارم که نباید الاو WD رو حالا بخاطر یکم افتی که داشته نسبت به اونی که به ما نشون دادن کلا با خاک یکی کنیم و کل ماجرارو فدای گرافیکی که میخواستیمو نشد بکنیم ! همین الانشم به نظر من گرافیک خوبی داره و بازی کردن باش دلچسب فقط انتظارات به علت اینهمه تاخیر بالا بود !
ممنون

- - -ویرایش - - -

برا من خیلی سنگین اجرا میشه .... تو فریم ها مشکل ندارم ولی لگ خیلی دارم خیلی گیر میکنه :(
i7 920 4ghz
770 GTX
8 gig ram

اگر چه که میدونم مدیران الان شاکی میشن و میگن باید این سوالا توی قسمت مشکلات پرسیده شه ولی مشکل شما به cpu بر میگرده بارها تذکر داده شد که این بازی CPU خور هست و اشتهاشم بالاست ;)

یه چیز خیلی باحال درباره شخصیت ایدین. رو موتور اگه با سرعت بخورین به جایی پرت میشین ولی توی ماشین اگه محکم به جایی بخوری چیزیش نمیشه.......چون همیشه کمربندشو میبندهb-) :x
خب ناخواسته به یکی از نقاط ضعف بازی اشاره کردی!:d البته این اشکال رو همه اپن ورلد ها دارند.
دقت کردین توی اکثر اپن ورلد ها وقتی تو ماشین هستین هر چقدر تصادف کنین جونتون کم نمیشه؟ حالا برین سوار ماشین خودتون بشین ( و کمربند رو ببندین ) و با سرعت 200 کیلومتر صاف بزنین به دیوار. خیلی شانس بیارین فقط دنده هاتون میشکنه. تنها بازی ای که من دیدم به این نکته توجه کنه mafia 2 بود.
البته چون اکثر اپن ورلد ها همین شکلی ان نمیشه به واچ داگز سرکوفت زد ولی خب ایکاش حداقل از mafia 2 تقلید میکردند. تقلید به جا هم اصلا چیز بدی نیست.

WOW. اینا 3 سال در مورد Hack و ... تحقیق کردن، بعد رفتن به Kaspersky هم گفتن بیا ببین مکانیزم هک کردن ما در دنیای واقعی درسته یا نه.
مثلا یه جا باید یه چیزی از یه جایی کپی کنه، به جای اینکه بیاد یه جوری تمام پسورد های ممکن رو امتحان کنه، میاد سیستم رو ریست میکنه، بعد با یه OS مخصوص کپی می کنی اون فایل رو. حالا وقتی این کار رو کنی زنگ خطر روشن میشه که تو WD هم همین اتفاق می افته:-o

راستی چند ساعت گیم پلی داره ؟
Morin:
” میانگین زمانی که برای تمام کردن داستان بازی بدون انجام مراحل جزئی و فرعی در نظر گرفته شده ، ۳۵ الی ۴۰ ساعت میباشد . اما در مورد تمام مراحل بازی ، این رقم به ۱۰۰ ساعت میرسد . ”

یک خبر جالب در مورد بازی که عنوانش این هست:

" آیا بازی Watch Dogs رو دزدیده اید؟! ممکن است در حال استخراج Bitcoin (پول دیجیتالی) برای کسی باشید!

در متن هم توضیح داده که برخی از افرادی که بازی رو دانلود و نصب کردن در سیستمشون یه پروسس مشکوک و همنام برنامه های ویندوزی مشاهده کردن که 25 درصد توان CPU رو داه مصرف می کنه و احتمالا یه App استخراج بیت کوین برای آیدی خاصی هست!! در واقع به این شکل از قدرت سخت افزار سیستم های آلوده برای پول دار تر شدن کسی که بازی رو با این تروجان آلوده کرده کمک میشه :)

منبع

Processor: Intel® Core™ i5-3470 CPU @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz
Memory: 8GB RAM
Card name: ASUS EAH6670 Series
Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc.
Chip type: AMD Radeon Graphics Processor (0x6758)
DAC type: Internal DAC(400MHz)
من الان watch dog رو رو این بهتر میتونم بازی کنم یا x360 ممنون میشم اگه جواب بدین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or