Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
یک خبر جالب در مورد بازی که عنوانش این هست:

" آیا بازی Watch Dogs رو دزدیده اید؟! ممکن است در حال استخراج Bitcoin (پول دیجیتالی) برای کسی باشید!

در متن هم توضیح داده که برخی از افرادی که بازی رو دانلود و نصب کردن در سیستمشون یه پروسس مشکوک و همنام برنامه های ویندوزی مشاهده کردن که 25 درصد توان CPU رو داه مصرف می کنه و احتمالا یه App استخراج بیت کوین برای آیدی خاصی هست!! در واقع به این شکل از قدرت سخت افزار سیستم های آلوده برای پول دار تر شدن کسی که بازی رو با این تروجان آلوده کرده کمک میشه :)

منبع
این بیت کوین رو همه چی تاثیر گذاشته اون از گرافیک های AMD اینم از این !

" آیا بازی Watch Dogs رو دزدیده اید؟! ممکن است در حال استخراج Bitcoin (پول دیجیتالی) برای کسی باشید!

در متن هم توضیح داده که برخی از افرادی که بازی رو دانلود و نصب کردن در سیستمشون یه پروسس مشکوک و همنام برنامه های ویندوزی مشاهده کردن که 25 درصد توان CPU رو داه مصرف می کنه و احتمالا یه App استخراج بیت کوین برای آیدی خاصی هست!! در واقع به این شکل از قدرت سخت افزار سیستم های آلوده برای پول دار تر شدن کسی که بازی رو با این تروجان آلوده کرده کمک میشه :)

منبع
البته بعید هم نیست این اخبار رو در سطح نت پخش کردن تا از piracy هرچه بیشتر نسخه pc جلوگیری بشه و به فروشش کمک کنه ! اگه راست میگفت اسم اون پردازش خاص رو ذکر میکرد :d
خبر جالبی بود .

سیستم crafting بازی جالبه مثلا بمب بسازی یا برق شهر رو قطع کنی با upgrade هایی که باز میکنید میتونید قابلیت هک یا crafting یا تیراندازی یا driving رو افزایش بدید مثلا بعضی مراحل رو برق ها رو قطع کنی سریع تر میشه رفت .
بعضی مراحل جانبی هم شبیه assasin ه بعد مدتی هم تکراری میشه، یا مثلا ctOS tower ها که باید هک کنی تا قابلیت هک افراد در هر منطقه باز شه و یا collectible ها رو روی نقشه نشون بده مثه assasin ,farcry

گرافیک بازی هم قابل قبوله بعضی جاها رو خوب درست کردن مثه شخصیت های اصلی بازی ،نور پردازی و افکت های آب .ماشین ها و ساختمان ها ،سنگ ها و زمین ضعیف کارشده
هندلینگ ماشین ها هم به نظرم خیلی تیزه یعنی سریع می پیچه

منبع

من تازه میخواستم بگم که چرا بازی از CPU اونجوری که باید استفاده نمیکنه گفتم شاید از موتور بازی باشه ! حالا اینجا گفته تازه یه چیزی 25 درصد استفاده میکنه من که ندیدم !

من تازه میخواستم بگم که چرا بازی از CPU اونجوری که باید استفاده نمیکنه گفتم شاید از موتور بازی باشه ! حالا اینجا گفته تازه یه چیزی 25 درصد استفاده میکنه من که ندیدم !

پس این cpu محور بودن بازی کجاست ؟
نه از cpu درست استفاده می کنه ، هم لگ داره ، 99% هم از gpu استفاده می کنه !!!!! مطمنن اگه از پردازنده هم در حد 60 الی 70% استفاده کنه کاملا نرم و بدون لگ اجرا میشه .

پس این cpu محور بودن بازی کجاست ؟
نه از cpu درست استفاده می کنه ، هم لگ داره ، 99% هم از gpu استفاده می کنه !!!!! مطمنن اگه از پردازنده هم در حد 60 الی 70% استفاده کنه کاملا نرم و بدون لگ اجرا میشه .

همین دیگه ! فک کنم تو عکسایی هم که گذاشتمن بیشترین درصد استفاده 35 هست از cpu

همین دیگه ! فک کنم تو عکسایی هم که گذاشتمن بیشترین درصد استفاده 35 هست از cpu

احتمالا با درایور جدید تا حدی این مشکل مرتفع بشه اما باز این مشکل از اپتیمایز نبودن موتور بازیه ، شما ی کاری کن ، بعد از اجرا taskmanager باز کن و روی process. بازی برو و set affinity رو انتخاب کن و تیک کنار هسته 4 ام رو بردار ببین درصد استفاده از بقیه هسته ها چطور میشه !!!!!

البته بعید هم نیست این اخبار رو در سطح نت پخش کردن تا از piracy هرچه بیشتر نسخه pc جلوگیری بشه و به فروشش کمک کنه ! اگه راست میگفت اسم اون پردازش خاص رو ذکر میکرد :d
خبر جالبی بود .

توی منبع ذکر شده
Winlogin.exe

اینجا صحبت از اون تروجان کرده که داره 25 درصد از CPU بار می کشه، نه خود بازی!

دروووووود
به به 1روز نبودیم دقیقا تایپیک 14 15 صفحه رفته جلو.اونم بخاطره اسپم های بی مورد.
واقعا وارد تایپیک شدم یه لحظه شک کردم.گفتم نکنه اومدم توتایپیک بحثهای گرافیکیه بازیو مقایسه بازی با بازیهای دیگه.
میدونم چرا ناظما هم تذکر ندادن.چون واقعا خسته شدن از بس گفتن.
یه سری از دوستان هستن که پست ندن فکر میکنن چیزی ازشون کم میشه یا آمار پستهاشون میاد پایین.
بازی هنوز به دستمون نرسیده.لحظه شماری میکنم تا اون روز.دریک کلمه گیم پلی بازی شاهکار خواهد بود:bighug:
بازم واقعا از ناظما تشکرمیکنم که سعی و تلاششونو کردن ولی کو گوش شنوا

آخرین ویرایش:

منبع
با قطع ارتباط اينترنت ميشه جلوي ماينينگ گرفت
اينترنت قطع كنيد ببينيد تو درصد استفاده از منابع سيستم اتفاقي مي افته

خب امروز وقت کردم بازی رو تجربه کنم.

-اول از همه این که با تنظیمات medium و 1080p تونستم به راحتی 60 فریم ثابت رو بگیرم. البته رم 16 گیگ هم کمک بسزایی میکنه.
-هندلینگ ماشین‌ها افتضاح هست. دقیقاً منو یاد Alan Wake میندازه. البته ظاهراً با آپگرید کردن میشه تو رانندگی بهتر شد ولی خب من وقت نکردم که آپگرید کنم.
-همون طور که دوستان گفتن شهر تو شب خیلی قشنگ‌تره. اون رفلکشن‌های آب و نوری که تو شب هست رو توی روز و هوای ‌آفتابی نمیبینید.
-من شیکاگو رو بیشتر از Los Santos دوست دارم. نه این که طراحی بهتری داشته باشه ولی به نظر من شهر قشنگ‌تری هست.
-اگه میخواید تجربه‌ای مشابه GTA V داشته باشید بهتره اصلاً بازی رو نگیرید، چون کلاً با هم فرق میکنن. یعنی Watch Dogs از اول به عنوان یک بازی Sandbox که بخواد مثل GTA آزادی عمل به بازیکن بده ساخته نشده که خب از اول هم معلوم بود اما گفتم بگم که دوستان نیان بازی رو با GTA V مقایسه کنن و بکوبن. :d

در حقیقت من میخواستم امروز بازی رو پیش‌خرید کنم، اما چون از سابقه‌ی یوبی‌سافت (!) باخبرم، گفتم بازی رو قبل از خرید امتحان کنم که خب فهمیدم ارزش 60 دلار رو نداره، هر وقت تو Steam آف خورد میخرم. نه این که بازی بدی هست، اصلاً اینطور نیست. اما خب من ترجیح میدم منتظر GTA V بمونم (با این که نسخه PS3‌ش رو دارم).

من هم دیشب بازی رو گرفتم بازی اصلا بهینه نیست به راحتی کل 3 گیگ رم گرافیکم رو پرکرد 6 گیگ هم از 8 گیگ رم سیستم و جالب این که روی منوی بازی 97 درصد از کارت گرافیک میکشه ولی تو بازی میشه 67 درصد سی پی یو هم که قربونش برم فریمم 80 در صد روی 60 هستش ولی بعضی جاها تا 45 و بعضی جاها تا 75 کم و زیاد میشه و گاها لگ هم میزنه البه روی رزولیشن 900*1440 و تنظیمات روی الترا و 4x txaa انیمیشن آیدن خیلی خوبه مخصوصا زمانی که دستاش تو جیبشه و از دوربین داخل ماشین هم خیلی حال میده رانندگی کنی از گرافیک هم خیلی راضیم گیمپلی هم عالی هستش البته فعلا بازی نمیکنم تا یک پچ و یک درایور خوشکل از طرف انویدیا بیاد چون بازی یکم مشکل لودینگ داره وقتی که با سرعت زیاد یه مسیر طولانی بری یه هو فریم خیلی میاد پایین بعد درست میشه ولی در کل من به بازی 8.5 میدم چون معلومه واقعا روی بازی کار کردن

cpu:i7 4770
gpu:780ti asus
ram:8gig 1600
mb:z87-k asus

من هم دیشب بازی رو گرفتم بازی اصلا بهینه نیست به راحتی کل 3 گیگ رم گرافیکم رو پرکرد 6 گیگ هم از 8 گیگ رم سیستم و جالب این که روی منوی بازی 97 درصد از کارت گرافیک میکشه ولی تو بازی میشه 67 درصد سی پی یو هم که قربونش برم فریمم 80 در صد روی 60 هستش ولی بعضی جاها تا 45 و بعضی جاها تا 75 کم و زیاد میشه و گاها لگ هم میزنه البه روی رزولیشن 900*1440 و تنظیمات روی الترا و 4x txaa انیمیشن آیدن خیلی خوبه مخصوصا زمانی که دستاش تو جیبشه و از دوربین داخل ماشین هم خیلی حال میده رانندگی کنی از گرافیک هم خیلی راضیم گیمپلی هم عالی هستش البته فعلا بازی نمیکنم تا یک پچ و یک درایور خوشکل از طرف انویدیا بیاد چون بازی یکم مشکل لودینگ داره وقتی که با سرعت زیاد یه مسیر طولانی بری یه هو فریم خیلی میاد پایین بعد درست میشه ولی در کل من به بازی 8.5 میدم چون معلومه واقعا روی بازی کار کردن

cpu:i7 4770
gpu:780ti asus
ram:8gig 1600
mb:z87-k asus
سیستم شما خیلی قویتر از منه . من هم مشکل لگ دارم در حالی که مشکل فریم ندارم .... نمیدونم بعضی از دوستان چطوری رو آخرین تنظیمات بدون لگ بازی کردند !!!!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or