Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
چه جالب من فکر میکردم دیگه نهایتش 3 گیگ هست اما الان شما میگی که رم کارتت 4 هست و تا 3.8 پر میکنه !!8-| این بازی روی 4k بخواد اجرا شه چقدر رم گرافیک میخواد فک کنم یه 20 گیگی بخواد lol :d
الان تنها ایراد رو من توی همین لگ یا گیر کردن بازی مخصوصا توی رانندگی و مخصوصا سر چا را ها که قشنگ 1 ثانیه بازی وای میسه فریم میاد روی 2 -7 و بعد درست میشه ! و البته همین موضوع استفاده کم از CPU حداقلش باید 70 درصد رو استفاده کنه

به فریم و درصد استفاده ازهسته های CPU توجه کنید در زمان افت فریم و لگ همونطور که میبینید دوتا هسته رو به 0 درصد پیش رفتن

http://upcity.ir/images2/39165377174368244674.png

http://upcity.ir/images2/73942087098622782813.png

خب یه سناریو برای این افت فریم های ناگهانی و لگ این هست که حتی 3 گیگ Vram هم برای بازی کمه و در برخی صحنه ها گرافیک مجبور میشه دیتا رو با هارد Swap کنه و اطلاعات جدید رو جایگزین کنه!! اینکه کارت 290 هم حدود 3.8 گیگ مصرف میکنه بخشیش می تونه بخاطر تکنیک MSAA توی کارتای AMD باشه و بخش زیادی هم بخاطر شیوه ی طراحی بازی و اطلاعات محیطی مورد نیاز!

پردازنده هم در هیچ یک از این عکسهایی که گذاشتید گلوگاه نیست و تازه داره استراحت هم می کنه! اگر بتونید همزمان از Task Manager درصد استفاده از I/P با هارد رو هم بررسی کنید میشه نتایجی گرفت!

خب یه سناریو برای این افت فریم های ناگهانی و لگ این هست که حتی 3 گیگ Vram هم برای بازی کمه و در برخی صحنه ها گرافیک مجبور میشه دیتا رو با هارد Swap کنه و اطلاعات جدید رو جایگزین کنه!! اینکه کارت 290 هم حدود 3.8 گیگ مصرف میکنه بخشیش می تونه بخاطر تکنیک MSAA توی کارتای AMD باشه و بخش زیادی هم بخاطر شیوه ی طراحی بازی و اطلاعات محیطی مورد نیاز!

پردازنده هم در هیچ یک از این عکسهایی که گذاشتید گلوگاه نیست و تازه داره استراحت هم می کنه! اگر بتونید همزمان از Task Manager درصد استفاده از I/P با هارد رو هم بررسی کنید میشه نتایجی گرفت!

آخه جالبی ماجرا اینجاست که من حتی AA هم خاموش کردم ولی نه توی استفاده از رم کارت تغییری پیش میامد و نه توی لگ زدن و افت فریم :|
ممکنه اگر بازی رو انتقال بدم به SSD مشکل حل شه تا حدودی ؟ یا ربطی نمیتونه داشته باشه ؟

الان یه سر رفتم Crysis 3 زدم ببینم اون چقدر رم رو میگیره روی msaa 8 و اولترا کلا 2100 مگ حجم رم کارت رو میگرفت و فریم هم بین 40 تا 60 متغیر بود :| بعد با دیدن کیفیت تکسچر ها و کلا گرافیک یه اشکی جمع میشد گوشه چشم آدم :-b

اين vsync رو هر وقت روشن مي كنم چرا بازي افت فريم شديد مي گيره؟براي بقيه دوستان هم همين طوريه؟
موقع رانندگي منم افت فريم مي گيرم

اين vsync رو هر وقت روشن مي كنم چرا بازي افت فريم شديد مي گيره؟براي بقيه دوستان هم همين طوريه؟
موقع رانندگي منم افت فريم مي گيرم

دقیقا در همین مورد داریم بحث میکنیم توی صفحه قبل هست فعلا معلوم نیست از چیه ولی این مشخص هست که یه مشکلی یا تو بازی یا کرک وجود داره که بعد انتشار رسمی مشخص میکنه !

واقعا cutscenceهای بازی با کیفیت تمام کار شدن :d
کی میشه گرافیک بازی هم مثل کاتسنس ها بشن! [-o<

اینم عکس از تسکمنیجر درحال دستی کشیدن و ترکوندن ماشینهای مردم

نصف cpu همیشه در حال استراحت
این خیلی عجیبه که حتی 1% هم بالا 50 نمی ره/:)

واقعا cutscenceهای بازی با کیفیت تمام کار شدن :d
کی میشه گرافیک بازی هم مثل کاتسنس ها بشن! [-o<

اینم عکس از تسکمنیجر درحال دستی کشیدن و ترکوندن ماشینهای مردم

نصف cpu همیشه در حال استراحت
این خیلی عجیبه که حتی 1% هم بالا 50 نمی ره/:)

یکی عکس هم از صفحه تنظیمات بازی قرار بدین

خیلی خوب باید بگم که با گذاشتن تکسچر روی مدیوم کاملا مشکل لگ و افت شدید فریم برطرف شد و استفاده از vram هم به 2300 مگ رسید و دیگه روون و نرم فریم میده بازی ! پس میشه نتیجه گرفت که مشکل کاملا بر میگره به vram که حالا ایراد یا از سازنده بازی هست یا از سازنده کارتها که چرا کارتای ما 6 گیگابایت نیست:| فک کنم توی سیستم مورد نیاز یادشون رفته بوده بگن که SLI OR CF :-b

جریان این فایل چیه ؟
این::دی
یک خبر جالب در مورد بازی که عنوانش این هست:

" آیا بازی Watch Dogs رو دزدیده اید؟! ممکن است در حال استخراج Bitcoin (پول دیجیتالی) برای کسی باشید!

در متن هم توضیح داده که برخی از افرادی که بازی رو دانلود و نصب کردن در سیستمشون یه پروسس مشکوک و همنام برنامه های ویندوزی مشاهده کردن که 25 درصد توان CPU رو داه مصرف می کنه و احتمالا یه App استخراج بیت کوین برای آیدی خاصی هست!! در واقع به این شکل از قدرت سخت افزار سیستم های آلوده برای پول دار تر شدن کسی که بازی رو با این تروجان آلوده کرده کمک میشه :)

منبع

خیلی خوب باید بگم که با گذاشتن تکسچر روی مدیوم کاملا مشکل لگ و افت شدید فریم برطرف شد و استفاده از vram هم به 2300 مگ رسید و دیگه روون و نرم فریم میده بازی ! پس میشه نتیجه گرفت که مشکل کاملا بر میگره به vram که حالا ایراد یا از سازنده بازی هست یا از سازنده کارتها که چرا کارتای ما 6 گیگابایت نیست:| فک کنم توی سیستم مورد نیاز یادشون رفته بوده بگن که SLI OR CF :-b

SLI و CF حافظه ی گرافیکی رو دو برابر نمی کنن!
این حجم از تکسچرها فقط در PS4 و PC مورد نیاز هست و در PS4 با وجود داشتن رابط فوق سریع HSA مشکل I/O و استریم بافتها کمتر خواهد بود اما برای PC به نظر میاد که بهینه سازی نشده و باید منتظر پچ جدید بود.

حق با شما بود
البته من Textures از ultra آوردم روی high
خودش یادآوری می کنه که برای ultra به 3 گیگ رم گرافیک و برای high به 2 گیگ نیاز دارید!

دارم کوروکی می کشم
حیف که نشد موقع تصادف عکس بگیرم
زن از پشت همچین زد رو ترمزززززز نتونست نگه داره از پشت کوبید به این بدبخت
ببینین چقدر عصبانی راننده ماشین جلویی!
ترافیک هم شده ملت دارن بوووق می زنن :d

با اینکه زیاد بهش دلخوش نبودم و با اکراه دانلودش کردم اما گیم پلی دلچسبی داره !
Driving بسیار مزخرف با هندلینگ ضعیف ! ماشین همیشه در حال دریفت کشیدنه و فیزیک خاصی توش ندیدم .
محیط به خوبی با شما تعامل ایجاد می کنه و یکی از شاهکارهای این بازی همین می تونه باشه
دوربین های اطراف و کارکردن باهاشون اگرچه 10 دقیقه ابتدایی بازی عذاب آوره اما بعد تبدیل به اعتیاد میشه و لذت بخشه .
از ماشین لباسشویی تا کلیپس سر مردم و هرچیزی که فکرشو نمی کنید قابل hack شدن هستش :))
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای save کردن بازی خودش بعد از کامل شدن هر ACT سیو اتوماتیک می کنه
اگر خواستید خودتون SAVE کنید باید برید داخل اون مُتل روی تخت استراحت کنید و دقیقا مثل GTA IV .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما لگ و افت فریم کاری می کنه که کلا بازی رو تا اومدن ی درایور یا پچ درست و حسابی بزارید کنار
البته من ی سری تغییرات داخل آپشن انجام دادم که به نسبت تاثیرگذار بودنش افت کیفیت کمی داره و کمتر به چشم میاد .
مورد بعدی اینکه تو شب فریم بهتری میده ! با اینکه reflection به محیط برمیگرده اما فریم بهتر از روز هست همچنین شب لگ کمتری داره .
مورد بعد راجع به cpu usage هست !
این مشکل به راحتی با عوض کردن حالت power option ویندوز از حالت normal به high performance تقریبا حل شد و می تونید داخل عکس ها ببینید که در بیشتر مواقع بالای 50% هست .
ی مشکل خنده دار اینکه با فرپس بازی بالا نمیاد و dont send میده و مجبور شدم با msi afterburnner عکس بگیرم .
در رابطه با vram کارت روی ultra تقریبا 1998 مگ تا نهایتا 2004 مگ رو پر می کنه !
البته استفاده از ssd هم می تونه تاثیرگذار باشه ! اما این لگ هرچی که هست برمیگرده به اپتیمایز نبودن موتور بازی .
طبق معمول که باز بحث پردازنده پیش میاد باید بگم تا اینجا 3570k با 70% کارایی خودش تونست gpu رو به 98% برسونه !
که بحث گلوگاه اینجا کلا منتفیه و هرچی که هست از انجین داغون بازی هست .

140102000119531.jpg
[/URL][/IMG]
140102000127922.jpg
[/URL][/IMG]
140102000136953.jpg
[/URL][/IMG]
140102021719491.jpg
[/URL][/IMG]
140102021733042.jpg
[/URL][/IMG]
140102021744833.jpg
[/URL][/IMG]

140102053442191.jpg
[/URL][/IMG]
140102053483163.jpg
[/URL][/IMG]
14010209285591.jpg
[/URL][/IMG]
140102092875352.jpg
[/URL][/IMG]
140102092895383.jpg
[/URL][/IMG]
140102112657911.jpg
[/URL][/IMG]

140102112678732.jpg
[/URL][/IMG]
140102112696783.jpg
[/URL][/IMG]
140102132015971.jpg
[/URL][/IMG]
140102132053242.jpg
[/URL][/IMG]
140102132077653.jpg
[/URL][/IMG]
140102155456221.jpg
[/URL][/IMG]

140102155477052.jpg
[/URL][/IMG]
140102155501093.jpg
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
یکی اینو:
دوستانی که دانلود کردند برن :
Docs > My Games > Watchdogs > xxxx > GamerProfile.xml
DeferredFXQuality رو ازconsole به PC تغییر بدن...
به نظرم که گرافیک بی نظیر هست...تازه جدای از گرافیک گیم و موشن ها هم حرف های زیادی برای گفتن داره..
دوستانی که GTA رو مقایسه می کنن شما هیچوقت موشن هایی که توی بازی های یوبی هست نمیتونید توی سری GTA ببینید و به نظرم تو این قسمت راکستار باگ داره با اون موشن های دویدن و ...پریدن و ....

[/SPOILER]

منبع

تست کنه ببینه درسته:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or