Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
با اینکه زیاد بهش دلخوش نبودم و با اکراه دانلودش کردم اما گیم پلی دلچسبی داره !
Driving بسیار مزخرف با هندلینگ ضعیف ! ماشین همیشه در حال دریفت کشیدنه و فیزیک خاصی توش ندیدم .
محیط به خوبی با شما تعامل ایجاد می کنه و یکی از شاهکارهای این بازی همین می تونه باشه
دوربین های اطراف و کارکردن باهاشون اگرچه 10 دقیقه ابتدایی بازی عذاب آوره اما بعد تبدیل به اعتیاد میشه و لذت بخشه .
از ماشین لباسشویی تا کلیپس سر مردم و هرچیزی که فکرشو نمی کنید قابل hack شدن هستش :))
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای save کردن بازی خودش بعد از کامل شدن هر ACT سیو اتوماتیک می کنه
اگر خواستید خودتون SAVE کنید باید برید داخل اون مُتل روی تخت استراحت کنید و دقیقا مثل GTA IV .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما لگ و افت فریم کاری می کنه که کلا بازی رو تا اومدن ی درایور یا پچ درست و حسابی بزارید کنار
البته من ی سری تغییرات داخل آپشن انجام دادم که به نسبت تاثیرگذار بودنش افت کیفیت کمی داره و کمتر به چشم میاد .
مورد بعدی اینکه تو شب فریم بهتری میده ! با اینکه reflection به محیط برمیگرده اما فریم بهتر از روز هست همچنین شب لگ کمتری داره .
مورد بعد راجع به cpu usage هست !
این مشکل به راحتی با عوض کردن حالت power option ویندوز از حالت normal به high performance تقریبا حل شد و می تونید داخل عکس ها ببینید که در بیشتر مواقع بالای 50% هست .
ی مشکل خنده دار اینکه با فرپس بازی بالا نمیاد و dont send میده و مجبور شدم با msi afterburnner عکس بگیرم .
در رابطه با vram کارت روی ultra تقریبا 1998 مگ تا نهایتا 2004 مگ رو پر می کنه !
البته استفاده از ssd هم می تونه تاثیرگذار باشه ! اما این لگ هرچی که هست برمیگرده به اپتیمایز نبودن موتور بازی .
طبق معمول که باز بحث پردازنده پیش میاد باید بگم تا اینجا 3570k با 70% کارایی خودش تونست gpu رو به 98% برسونه !
که بحث گلوگاه اینجا کلا منتفیه و هرچی که هست از انجین داغون بازی هست .

140102000119531.jpg
[/URL][/IMG]
140102000127922.jpg
[/URL][/IMG]
140102000136953.jpg
[/URL][/IMG]
140102021719491.jpg
[/URL][/IMG]
140102021733042.jpg
[/URL][/IMG]
140102021744833.jpg
[/URL][/IMG]

140102053442191.jpg
[/URL][/IMG]
140102053483163.jpg
[/URL][/IMG]
14010209285591.jpg
[/URL][/IMG]
140102092875352.jpg
[/URL][/IMG]
140102092895383.jpg
[/URL][/IMG]
140102112657911.jpg
[/URL][/IMG]

140102112678732.jpg
[/URL][/IMG]
140102112696783.jpg
[/URL][/IMG]
140102132015971.jpg
[/URL][/IMG]
140102132053242.jpg
[/URL][/IMG]
140102132077653.jpg
[/URL][/IMG]
140102155456221.jpg
[/URL][/IMG]

140102155477052.jpg
[/URL][/IMG]
140102155501093.jpg
[/URL][/IMG]

عکسها با چه تنظیماتیه؟

با اینکه زیاد بهش دلخوش نبودم و با اکراه دانلودش کردم اما گیم پلی دلچسبی داره !
Driving بسیار مزخرف با هندلینگ ضعیف ! ماشین همیشه در حال دریفت کشیدنه و فیزیک خاصی توش ندیدم .
محیط به خوبی با شما تعامل ایجاد می کنه و یکی از شاهکارهای این بازی همین می تونه باشه
دوربین های اطراف و کارکردن باهاشون اگرچه 10 دقیقه ابتدایی بازی عذاب آوره اما بعد تبدیل به اعتیاد میشه و لذت بخشه .
از ماشین لباسشویی تا کلیپس سر مردم و هرچیزی که فکرشو نمی کنید قابل hack شدن هستش :))
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای save کردن بازی خودش بعد از کامل شدن هر ACT سیو اتوماتیک می کنه
اگر خواستید خودتون SAVE کنید باید برید داخل اون مُتل روی تخت استراحت کنید و دقیقا مثل GTA IV .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما لگ و افت فریم کاری می کنه که کلا بازی رو تا اومدن ی درایور یا پچ درست و حسابی بزارید کنار
البته من ی سری تغییرات داخل آپشن انجام دادم که به نسبت تاثیرگذار بودنش افت کیفیت کمی داره و کمتر به چشم میاد .
مورد بعدی اینکه تو شب فریم بهتری میده ! با اینکه reflection به محیط برمیگرده اما فریم بهتر از روز هست همچنین شب لگ کمتری داره .
مورد بعد راجع به cpu usage هست !
این مشکل به راحتی با عوض کردن حالت power option ویندوز از حالت normal به high performance تقریبا حل شد و می تونید داخل عکس ها ببینید که در بیشتر مواقع بالای 50% هست .
ی مشکل خنده دار اینکه با فرپس بازی بالا نمیاد و dont send میده و مجبور شدم با msi afterburnner عکس بگیرم .
در رابطه با vram کارت روی ultra تقریبا 1998 مگ تا نهایتا 2004 مگ رو پر می کنه !
البته استفاده از ssd هم می تونه تاثیرگذار باشه ! اما این لگ هرچی که هست برمیگرده به اپتیمایز نبودن موتور بازی .
طبق معمول که باز بحث پردازنده پیش میاد باید بگم تا اینجا 3570k با 70% کارایی خودش تونست gpu رو به 98% برسونه !
که بحث گلوگاه اینجا کلا منتفیه و هرچی که هست از انجین داغون بازی هست .

140102000119531.jpg
[/URL][/IMG]
140102000127922.jpg
[/URL][/IMG]
140102000136953.jpg
[/URL][/IMG]
140102021719491.jpg
[/URL][/IMG]
140102021733042.jpg
[/URL][/IMG]
140102021744833.jpg
[/URL][/IMG]

140102053442191.jpg
[/URL][/IMG]
140102053483163.jpg
[/URL][/IMG]
14010209285591.jpg
[/URL][/IMG]
140102092875352.jpg
[/URL][/IMG]
140102092895383.jpg
[/URL][/IMG]
140102112657911.jpg
[/URL][/IMG]

140102112678732.jpg
[/URL][/IMG]
140102112696783.jpg
[/URL][/IMG]
140102132015971.jpg
[/URL][/IMG]
140102132053242.jpg
[/URL][/IMG]
140102132077653.jpg
[/URL][/IMG]
140102155456221.jpg
[/URL][/IMG]

140102155477052.jpg
[/URL][/IMG]
140102155501093.jpg
[/URL][/IMG]

من با گذاشتن تكسچر روي مديوم مشكل لگ و افت رو كاملا برطرف كردم كه بقول دوستان بايد منتظر پچ بود براي اين موضوع كه احتمالا همون روز انتشار رسمي پچي چيزي بدن

دوستان این جا کسی تونسته با کارت گرافیکی در رنج 720m بازی را اجرا کنه بقیه مشخصاتم خوبه
واسم رو low هم اجرا شه کافیه با اندازه 1366x768 و 30 فریم راضیم می شه یا نه؟

تو این چند صفحه اخیر دیدم که دوستان دارند از Utilization و استفاده پایین CPU صحبت میکنند گفتم یک نکته مهمی رو اینجا ذکر کنم، امیدوارم که مفید واقع بشه و بتونه تا حدود زیادی مشکل رو هموار کنه... فقط یادآوری میکنم که به خاطر اهمیت این موضوع و اینکه این تاپیک در حال حاضر بسیار پربازدید تر هست این موضوع رو اینجا بیان کردم وگرنه مدیران عزیز اگر صلاح دونستند میتونند این مورد رو به تاپیک مشکلات بازی یا هرجای دیگه که صلاح میدونند منتقل کنند.

دوستانی که Battlefield 4 رو آنلاین بازی میکنند به احتمال زیاد موضوعی که میخوام مطرح کنم رو باهاش آشنا هستند. یکی از مشکلات اصلی که در هنگام ریلیز BF4 مخصوصا در سرورهای 64 نفره باهاش روبرو بودیم همین مشکل Utilization پایین CPU بود که باعث لگ و Stuttering های بسیار ریزی در بازی میشد و با اینکه فریم کاملا stable و بالا بود بازهم این لگ پابرجا بود که بعد از گذشت چندروز معلوم شد که این موضوع ناشی از Park بودن برخی هسته های CPU و عدم توانایی Engine بازی به استفاده درست از این هسته های پارک شده بود، به همین خاطر بعد از Unpark کردن هسته ها مشکل به کلی برطرف شد!

در این بازی هم احتمال میدم یکی از دلایل Utilization پایین CPU ها از همین موضوع باشه، به همین خاطر توصیه میکنم که حتما هسته های CPU ـتون رو Unpark کنید، هیچ مشکل یا مورد خاصی هم در این کار وجود نداره و حتی از سوی استودیوهای سازنده مختلف هم توصیه شده، به همین خاطر به هیچ وجه نگران نباشید...

برای Unpark کردن ابتدا نرم افزار زیر رو دانلود کنید:

http://www.coderbag.com/Uploads/Unpark-CPU-App.zip

بعد از unzip کردن فایل UnparkCPU.exe رو به صورت Run as Administrator اجرا کنید، بعد مطابق شکل زیر برروی Check Status کلیک کنید:

35525746320994476219.png

بعد از چند ثانیه وضعیت park بودن هسته های CPU ـتون مشخص میشه، و تعداد هسته های پارک شده رو بهتون نشون میده، و در نهایت برای Unpark کردن هسته ها فقط کافیه دکمه ی Unpark All رو کلیک کنید...

39469911832008320454.png

بعد از زدن دکمه Unpark All چند ثانیه صبر کنید تا پروسه انجام بشه و بعد نرم افزار رو ببندید و Watch Dogs رو اجرا کنید و ببینید وضعیت Utilization ـه CPU ـتون و لگ بازی بهتر شده یا نه...

من خودم تازه بازی رو برای دانلود گذاشتم ولی هرموقع دانلودش تموم بشه روی CPU ی خودم (4670K) هم تست میگیرم...

اینم یه بنچمارک از میزان افزایش پرفورمنس بعد از Unpark کردن در نرم افزار WinRAR هست:

55639421985254387690.jpg

آخرین ویرایش:
نمی دونم من خوش شانسم یا شما بد شانس هستید :d
این ویدئو کوتاه رو خودم از بازی گرفتم، تنظیمات رو هم آخر ویدئو نشون میدم (روی ultra هست)
واقعا لگ خاصی ندارم! 90% مواقع هم فریمم بالای 60 هست
در ضمن بازی رو از روی ssd اجرا می کنم توی سایت های مختلف گفتن که تاثیر خوبی در لگ نزدن داره

سایز ویدئو 9mb کیفیت ویدئو رو اوردم پایین که حجم کم بشه هدفم اینه روون بودن بازی و تنظیمات رو ببینید
لینک دانلود مستقیم

این ویدئو کوتاه رو خودم از بازی گرفتم، تنظیمات رو هم آخر ویدئو نشون میدم (روی ultra هست)
در ضمن بازی رو از روی ssd اجرا می کنم توی سایت های مختلف گفتن که تاثیر خوبی در لگ نزدن داره

سایز ویدئو 9mb کیفیت ویدئو رو اوردم پایین که حجم کم بشه هدفم اینه روون بودن بازی و تنظیمات رو ببینید
لینک دانلود مستقیم

یعنی چی از ssd اجرا میکنی یاد میدی بهم ؟

ssd یه نوع هارد سریع و گرون قیمته که باید بخری و اگر هر چیزی را از رو اون اجرا کنی در سریع ترین حالت ممکن اجرا می شه

کسی جواب سوالمو نمی ده

تو این چند صفحه اخیر دیدم که دوستان دارند از Utilization و استفاده پایین CPU صحبت میکنند گفتم یک نکته مهمی رو اینجا ذکر کنم، امیدوارم که مفید واقع بشه و بتونه تا حدود زیادی مشکل رو هموار کنه... فقط یادآوری میکنم که به خاطر اهمیت این موضوع و اینکه این تاپیک در حال حاضر بسیار پربازدید تر هست این موضوع رو اینجا بیان کردم وگرنه مدیران عزیز اگر صلاح دونستند میتونند این مورد رو به تاپیک مشکلات بازی یا هرجای دیگه که صلاح میدونند منتقل کنند.

دوستانی که Battlefield 4 رو آنلاین بازی میکنند به احتمال زیاد موضوعی که میخوام مطرح کنم رو باهاش آشنا هستند. یکی از مشکلات اصلی که در هنگام ریلیز BF4 مخصوصا در سرورهای 64 نفره باهاش روبرو بودیم همین مشکل Utilization پایین CPU بود که باعث لگ و Stuttering های بسیار ریزی در بازی میشد و با اینکه فریم کاملا stable و بالا بود بازهم این لگ پابرجا بود که بعد از گذشت چندروز معلوم شد که این موضوع ناشی از Park بودن برخی هسته های CPU و عدم توانایی Engine بازی به استفاده درست از این هسته های پارک شده بود، به همین خاطر بعد از Unpark کردن هسته ها مشکل به کلی برطرف شد!

در این بازی هم احتمال میدم یکی از دلایل Utilization پایین CPU ها از همین موضوع باشه، به همین خاطر توصیه میکنم که حتما هسته های CPU ـتون رو Unpark کنید، هیچ مشکل یا مورد خاصی هم در این کار وجود نداره و حتی از سوی استودیوهای سازنده مختلف هم توصیه شده، به همین خاطر به هیچ وجه نگران نباشید...

برای Unpark کردن ابتدا نرم افزار زیر رو دانلود کنید:

http://www.coderbag.com/Uploads/Unpark-CPU-App.zip

بعد از unzip کردن فایل UnparkCPU.exe رو به صورت Run as Administrator اجرا کنید، بعد مطابق شکل زیر برروی Check Status کلیک کنید:

بعد از چند ثانیه وضعیت park بودن هسته های CPU ـتون مشخص میشه، و تعداد هسته های پارک شده رو بهتون نشون میده، و در نهایت برای Unpark کردن هسته ها فقط کافیه دکمه ی Unpark All رو کلیک کنید...

بعد از زدن دکمه Unpark All چند ثانیه صبر کنید تا پروسه انجام بشه و بعد نرم افزار رو ببندید و Watch Dogs رو اجرا کنید و ببینید وضعیت Utilization ـه CPU ـتون و لگ بازی بهتر شده یا نه...

من خودم تازه بازی رو برای دانلود گذاشتم ولی هرموقع دانلودش تموم بشه روی CPU ی خودم (4670K) هم تست میگیرم...

در تکمیل مطلب مفید شما بگم که این مشکل در ویندوز 8 و 8.1 وجود نداره و نیازی به انجام این کار نیست.

لینک دانلود مستقیم

پس حدس ما درست بود، مشکل در استریم و لود کردن بافتهای حجیم از هارد هست، با SSD دیگه تاخیر به کمترین حد ممکن میرسه.

آخرین ویرایش:
منم از روی SSD دارم اجرا میکنم ! ولی اون لگ و افت فریم روی حالت اولترا تکسچر پابرجاست ! و فقفط وقتی میذاری روی مینیموم لگ و افت کاملا از بین میره

لینک دانلود مستقیم

داداش روی این پل منم لگ ندارم با تنظیمات اولترا و حتی msaa8 فریم هم میچسبه به طاق 60 تا ! دقیق توی کلیپتونم ثانیه 28-30 لگ رو میزنه که شمام برمیگردین دوباره به مسیر قبل همون پل ! مشکل فراوون لگ و افت فریم توی شهر هست و بیشترم سر چارراه ها !!;)

در تکمیل مطلب مفید شما بگم که این مشکل در ویندوز 8 و 8.1 وجود نداره و نیازی به انجام این کار نیست.

فرمایش شما کاملا صحیح هست و روی ویندوزهای 8 و 8.1 قاعدتا نباید این مورد وجود داشته باشه، ولی بنده خودم روی ویندوز 8.1 بازی میکنم و با اجرا کردن این برنامه متوجه شدم که 2 تا از هسته ی CPU پارک هستند و وقتی اونها رو Unpark کردم تاثیرش در BF4 برام محسوس بود. در سطح نت هم خیلی ها این موضوع رو روی ویندوزهای 8 و 8.1 تایید کردند، به همین خاطر هم این موضوع رو اینجا بیان کردم و فکر میکنم اگر این ویندوزها رو دارید یک بار امتحان کردن این برنامه ضرری نداشته باشه...

بازم ممنون بابت یادآوری به جاتون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or