Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
وقتی چراغ های سر یک چهار راه رو سبز میکنید و ماشینها به هم میزنند، مردم میان کمک میکنن و با راننده ها حرف میزنن. کلا خیلی این صحنه برام جالب بود:d

وقتی چراغ های سر یک چهار راه رو سبز میکنید و ماشینها به هم میزنند، مردم میان کمک میکنن و با راننده ها حرف میزنن. کلا خیلی این صحنه برام جالب بود:d

من یه بار یه تصادف جالب تو اتوبان دیدم ! یهو از پشت سر صدای جییییغغ لاستیک و ترمز امد شدید بعدش صدای تصادف خیلی طبیعی بود که یهو دوربین رو چرخوندم دیدم زنه از پشت با suv زده بود به ماشین یه مرده که جفتی پیاده شده بودن مرده اعتراض میکرد دست به کمر میشد زنه هم مثل اینا که دست پاچه شدن داشت زجه میزد :d اینم واسه من بسیار جالب بود یه بارم که 4 تا دختر پسر رو دیدم واستاده بودن یکی با دهنش آهنگ میزد بقیه میرقصیدن منم وایسادم رقص گردن میزدم خودم البته :))=))

دوستان یکی به من بگه الان TXAA 4x بهتره یا msaa 8X با Txaa حس میکنم یکم کیفیت تصویر پایین میاد و حالت مات میگیره ولی msaa شفاف و با کیفیت هست !! اما اینطور که دیدم همه روی TXAA4x تنظیم میکنن ! تفاوت فریم هم خیلی بالاست روی TXAA از 60-75 بسته به محیط فریم میده و روی msaa هم از 40 تا 60 اینم بسته به محیط و شلوغی !

من یه بار یه تصادف جالب تو اتوبان دیدم ! یهو از پشت سر صدای جییییغغ لاستیک و ترمز امد شدید بعدش صدای تصادف خیلی طبیعی بود که یهو دوربین رو چرخوندم دیدم زنه از پشت با suv زده بود به ماشین یه مرده که جفتی پیاده شده بودن مرده اعتراض میکرد دست به کمر میشد زنه هم مثل اینا که دست پاچه شدن داشت زجه میزد :d اینم واسه من بسیار جالب بود یه بارم که 4 تا دختر پسر رو دیدم واستاده بودن یکی با دهنش آهنگ میزد بقیه میرقصیدن منم وایسادم رقص گردن میزدم خودم البته :))=))

دوستان یکی به من بگه الان TXAA 4x بهتره یا msaa 8X با Txaa حس میکنم یکم کیفیت تصویر پایین میاد و حالت مات میگیره ولی msaa شفاف و با کیفیت هست !! اما اینطور که دیدم همه روی TXAA4x تنظیم میکنن ! تفاوت فریم هم خیلی بالاست روی TXAA از 60-75 بسته به محیط فریم میده و روی msaa هم از 40 تا 60 اینم بسته به محیط و شلوغی !

بستگی داره!
TXAA ترکیب MSAA و FXAA هست، بنابراین لبه ها رو بیشتر هموار می کنه اما در عوض آبجکتها Blur یا محوی پیدا می کنن. MSAA تکسچرها رو Sharp یا تیز نگه می داره اما روی تمام آبجکتها مخصوصا اونهایی که Transparent یا شفاف هستن( مثل سیم توری یا نرده ها و سایه ها) کارساز نیست.

TXAA مختص NVIDIA هست و بهینه تر عمل می کنه.

آقا دمت گرم، ولی عکس می‌ذاری یه مقدار حجمشون رو کم کن. هر عکسی که می‌ذاری 5-6 مگابایت حجم داره :d

آقا دمت گرم، ولی عکس می‌ذاری یه مقدار حجمشون رو کم کن. هر عکسی که می‌ذاری 5-6 مگابایت حجم داره :d

چشم ولی اینجوری میذاشتم چون میخواستم دیگه همه شک و شبه ها برطرف شه و انتهای کیفیت مد نظر بود ;)
اینم فعلا علی الحساب :d
71305623308923973037.png

آخرین ویرایش:
من خودم خیلی این بازی را دوست دارم. ولی این عکس ها که گذاشتی مالی نبودن. (البته دستت درد نکنه، منظورم کیفیت گرافیک بازی بود );)
--------------------------
تو این عکسهای شما میزان مموری مصرف شده را زده 3 گیگ (این میزان مموری رم هست یا گرافیک!؟ اگه ماله رم هست با این اوضاع فکر کنم 4 واسه اش کافی باشه؟؟!!! وگرنه که به فنای کامل رفتم!!!)

یکی از دوستانی که با 4 گیگ تونسته اجرا کنه بگه آخر چیکار کنیم، چهارگیگ رم را به 8 تبدیل کنم، یا با همون 4 هم کفایت می کنه. چون این عکس هایی که من دیدم نیازی به کارت گرافیک GTX780 و 8 گیگ رم نداره. (البته مورد اولی را اگه بخوام بخرم باید سیستم را کلا عوض کنم که مایه موجود نیست :d ولی دومی حدود 110 بیشتر آب نمیخوره)

بله من خودمم اون چوری که هایپ شده بودم واسه گرافیک بعد دیدنش یکم حالم گرفت ولی دلیل بر این نمیشه کل بازیو با خاک یکی کنیم
نه اون فقط رم خود کارت هست :)

دوستان راجع به خود بازی بگین چطوره همش تو حاشیه هستین :|
زیاد سعی نکن ما خودمونو از شونصد صفحه پیش جــر دادیمکه بابا یکم در مورد گیم پلی و ... توضیح بدید ولی انگار نه انگار همش گرافیک گرافیک گرافیک گرافیک :|
ماشالله مدیرا هم هزار بار اینجا اخطار دادن ولی متاسفانه بعد از پست مدیر دوباره بحث گرافیک و افت فریم و ... :|

اتفاقا دارمmsi رو منظورتون اینه برم ببینم چقدر از ram کارت میکشه هنگام بازی ؟

ولی آخه رواست که این همه پول این کارتو دادیم بعد اینجوری کم بیاره ؟
بله آخرین ورژنش هم مموری گرافیک و هم سیستم رو بهتون به صورت osd در حین بازی نشون میده....
بله این حرفتون رو هم قبول دارم ولی یادتون هم باشه این بازی روی pc برای رزولوشنهای 4k طراحی شده به خاطر همین شما اگه گزینه texture quality رو خیلی بالا ببرین باعث میشه که رم گرافیک به شدت کم بیاره!!

یه چیز خیلی باحال درباره شخصیت ایدین. رو موتور اگه با سرعت بخورین به جایی پرت میشین ولی توی ماشین اگه محکم به جایی بخوری چیزیش نمیشه.......چون همیشه کمربندشو میبندهb-) :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or