Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
^^^^اگه درست یادم باشه Sleeping Dogs هم (دکمه پرش) نداشت ولی توی پارکورش بعضی جاها از ارتفاعات و اینا خودشو پرت میکرد یا حالا بگیم اوتومات میپرید.
احتمالا اینم همون طوره و طی پارکور ممکنه اوتومات بپره.

^^^^اگه درست یادم باشه Sleeping Dogs هم (دکمه پرش) نداشت ولی توی پارکورش بعضی جاها از ارتفاعات و اینا خودشو پرت میکرد یا حالا بگیم اوتومات میپرید.
احتمالا اینم همون طوره و طی پارکور ممکنه اوتومات بپره.
آره احتمالا وقتی به سمت میله یا ... حرکت کنی خودش میپره دیگه! یک چیزی تو مایه های AC!
توی تریلر دوم اگه یاتون باشه وقتی از یک جا رفت بالا و رسید به قطار خیلی حرفه ای و پارکوری از اونجا ها میپرید میرفت بالا مثل AC!!

فروم قابلیت اجرای لینک مستقیم ویدئو رو نداره تا اونجای که من میدونم (روی کروم هم نشون نمیده)
اما خوب بازم ممنون از خبرتون
کی ریلیز میشه بازی؟

آخرین ویرایش:
فوق العاده بود گرافیکش :دی خدایا چجوری میخوام این بازیو با این سیستم ران کنم :|

فقط تاحالا به یک چیز توی تریلرا دقت کردین؟ تمام تریلرا به غیر از 1-2 تا همش یا توی غروب آفتاب بوده یا چند ثانیه از هوای بارونی نشون داده :| چرا واقعا؟ انگار یوبی خیلی به غروب آفتاب علاقه داره! همیشه هم عقده داره غروب آفتاب باشه و بعد از پشت ساختمونا و درختا رد بشه که نور از روزنش رد بشه و بیاد تو دوربین :| فاز یوبی چیه :دی

^^^^یادش بخیر یه عده میومدن تو تاپیک های خبرای بازی تریلر اولو میزدن تو سرش و میگفتن فلانه و مثل اولی نیست بازی........با دیدن این تریلر بالایی میتونم بگمl-)(:d )
بارونش، فرو رفتگی های جاده که پر آب شدن، فیزیکش، و.... لذت بردم از این تریلر.(فقط افکت رعد و برقش یکم مشکل داشت....طبیعی نبود)

فوق العاده بود گرافیکش :دی خدایا چجوری میخوام این بازیو با این سیستم ران کنم :|

فقط تاحالا به یک چیز توی تریلرا دقت کردین؟ تمام تریلرا به غیر از 1-2 تا همش یا توی غروب آفتاب بوده یا چند ثانیه از هوای بارونی نشون داده :| چرا واقعا؟ انگار یوبی خیلی به غروب آفتاب علاقه داره! همیشه هم عقده داره غروب آفتاب باشه و بعد از پشت ساختمونا و درختا رد بشه که نور از روزنش رد بشه و بیاد تو دوربین :| فاز یوبی چیه :دی
غم آقا غم :d
خوب بود این یکی ، اما رفتگرا قوطی هارو جم کردن مثل اینکه!! زمین ها هم همش خیسه!! (گیر های الکی :p )

نمیدونم چه طور میخوام این ببازی اجرا کنم اگه نشه رو pc باید برم سرغ ps3

یکی از دلایل عالقم به بازی شباهتش به person of interes ( فکر کنم درست نوشتم )

بازی آنلاین داره ؟؟؟ چند نفر

غم آقا غم :d
خوب بود این یکی ، اما رفتگرا قوطی هارو جم کردن مثل اینکه!! زمین ها هم همش خیسه!! (گیر های الکی :p )
کلاً جزئیات محیط بازی از اون نمایش E2012 کمتره کاملاً مشخص دیگه، اما بقیه چیزا در همون حد بود تکسچر ، نورپردازی...
از همه اینها که بگذریم این بازی epic fail میشه :d

من اما از لحظه قایق سواری و دوربین پشت سر خیلی خوشم اومد فیزیک موجای رودخونه خیلی تو چشم بود واسم
فقط من یه مشکلی دارم باهاش اونم اینه که تا حالا rpg مدرن بازی نکردم همش قرون وسطی به عقب بودن!!
یکم مشکوکم بهش
راستی الان مشابه کدوم بازی بدونیمش؟ gta?

کلاً جزئیات محیط بازی از اون نمایش E2012 کمتره کاملاً مشخص دیگه، اما بقیه چیزا در همون حد بود تکسچر ، نورپردازی...

حالا خوبه نوشتم تهش گیر الکی ، بازم مردم از آب گل آلود ماهی می گیرن ، من نمی دونم مشکل شما ها با این بازی چیه ، هرطور می شه میان از بازی و یوبی بد می گن، خیلی عجیبه!! میاد سیستم پیشنهادی می ده ، طرف می گه نه من فکر می کردم باس 2 تا تایتان زی حداقل می خواست ، حالا اگه سیستم بالا بده میان می گن برو بابا ، نتونستی 4 تا افکت رو جمع کنی ، خلاصه که به جای فاز یوبی باس دید فاز بعضی آدم های اینجا چیه:|

همین الان تریلر 2012 و این تریلر رو دیدم! موندم دیگه چه سیغه ایه این جمله!
هر جا بحث تریلر جدید واچ داگز میشه یکی میاد میگه در حد 2012 نبود جزئیاتش! بابا من موندم چی توی تریلر 2012 دیدین که ما ندیدیم؟ :|
الان جزئیات منظور چیاست؟ اگه تعداد ماشینا هست که اولا ماشینا در ساعات مختلف کم و زیاد میشن دیگه و بعدشم توی این تریلر آخریه از این نظر مشکلی نداشت! اگه منظور آدم هاییه که کنار خیابون راه میرن که اصلا این تریلر به اونا نپرداخته بود و فقط گرافیکو نشون میداد و همون چند تیکه ای که از مردم هم نشون داد بازم عالی بود!
دیگه اگه چیزی غیر از ایناست فکر کنم درکم از کلمه جزئیات اشتباهه لابد :| :دی

بابا به جان خودم تریلر اول روی هوا اجرا نشده ها! روی یک PC اجرا شده! تصوری که بعضیا از تریلر اول دارن اینه که کاملا CG بوده و انگار یوبی داره تلاش میکنه یک چیزی شبه اون بسازه و هیچ وقتم نمیتونه :|

حالا خوبه نوشتم تهش گیر الکی ، بازم مردم از آب گل آلود ماهی می گیرن ، من نمی دونم مشکل شما ها با این بازی چیه ، هرطور می شه میان از بازی و یوبی بد می گن، خیلی عجیبه!! میاد سیستم پیشنهادی می ده ، طرف می گه نه من فکر می کردم باس 2 تا تایتان زی حداقل می خواست ، حالا اگه سیستم بالا بده میان می گن برو بابا ، نتونستی 4 تا افکت رو جمع کنی ، خلاصه که به جای فاز یوبی باس دید فاز بعضی آدم های اینجا چیه:|
بازی وقتی تو هر نمایش داره هی ضعیف تر میشه باید بهش گیر داد. طرف میاد با غرور میگه 2 ماه کافیه برای GTA 5 جالب اینجاست بعدشم میاد 4 ماه تاخیر میده. نه آقا 6 ماه دیگه آخرشه راه نداره:d اما بازم میگم این تریلر pc خیلی خوب بود.
یعنی واقعاً به نظرت این با 560ti فریم قابل قبولی میده؟ شاید تعریف ubi از Recomended System چیز دیگه ای باشه.
فاز گیر دادن:d
هر جا بحث تریلر جدید واچ داگز میشه یکی میاد میگه در حد 2012 نبود جزئیاتش! بابا من موندم چی توی تریلر 2012 دیدین که ما ندیدیم؟
:|
والا من ندیدم نمایش E3 2012 یکی این عکس رو به من داد گفت این از نمایش E3 2012 هست.
اما خدا وکیلی قوطی پپسی ها کجان؟ یحتمل پپسی من از اون خیابون رد شده :d
بابا به جان خودم تریلر اول روی هوا اجرا نشده ها! روی یک PC اجرا شده!
عزیر من ubi نگقت pc گفت super pc خدا میدونه چی بوده در حد کامپیوتر های ناسا شاید.
این بازی epic fail میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or