Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
بازی بسیار زیبایی هستش .خدا کنه ازادی عملهایی ک در بازی gta داریمو ادر این بازی هم داشته باشیم.اما حیف انجام بازی برای ما ایرانیا با اون کیفیت چیزی در حد محال هست..نهایت رو high..اما سیستم مورد نیاز بازی همیشه پایینتر از اونیه که سازندها میگن نگرانی من از بابت سخت افزار بیشتر در موردبازی وچر هست(هیولایی)

عزیزم . آرش جان منبع رسمی داد بعدم وقتی میگن ultra یعنی اینکه حد اقل رزولوشن 1080 و حد اکثر 4k و تنظیمات حد اکثره و antialasing هم تا آخر چسبونده باشه و سنگینتر از ac iv black flag نیست به دلیل اینکه به غیر از جزئیات فوق بالای black flag موتورشم مشکل داشت که این خودش باعث افت فریمش میشد که خیلی خیلی زیاد سنگینترش میکرد حتی gtx titan و gtx 780ti هم پس حد اکثر اوردنش بر نمییومدن. به نظر من عقلو منطق میگه black flag سنگینتره.

یه نکته ای رو در نظر نمیگیرید. موتور این بازی با AC فرق داره. قدرت بازی سازی هم اونقدر بالا رفته که بتونن بازی رو اُپتیمایز کنن تا بهترین کیفیت رو روی بهترین سیستم ها بده.

بچه ها یه سوال Ambiet Occultion دقیقا چیکار میکنه؟؟
با "لپتاپ" i5 4200M 6GB Ram 740M 2gb میشه بدون افت فریم رو 60 بازی کرد؟
من دقت کردم فقط anti aliasing و ambiet occultion هستن که وقتی بالا بالا میبرمشون سیستم کم میاره و بازی افت فریم میگیره!
رم سیستمم کمه؟ من تو AC IV خیلی افت فریم داشتم خصوصا با anti aliasing بالا ! یعنی GT 740 از GTX 470 ضعیفتره؟!؟!؟!
چون واقعا انتظار دارم که این cpu نسل haswell با i7 ivy bridge که گفتا لازمه برابری کنه! گرافیکم که شک ندارم کم نمیاره ولی از رم میترسم!
حالا لطفا یه نفر منو راهنمایی کنه سره این قضیه

من دقت کردم فقط anti aliasing و ambiet occultion هستن که وقتی بالا بالا میبرمشون سیستم کم میاره و بازی افت فریم میگیره!
رم سیستمم کمه؟ من تو AC IV خیلی افت فریم داشتم خصوصا با anti aliasing بالا ! یعنی GT 740 از GTX 470 ضعیفتره؟!؟!؟!
چون واقعا انتظار دارم که این cpu نسل haswell با i7 ivy bridge که گفتا لازمه برابری کنه! گرافیکم که شک ندارم کم نمیاره ولی از رم میترسم!

درود هم وطن
همین اول کار میگم خدمتتون واسه پست گذاشتن به تایپک مربوط به خودش برید و هرجایی سوالتون رو مطرح نکیند تا مشکلی واستون پیش نیاد و برادرای انتظامات باهاتون مشکل پیدا نکنن ;)
اینجا سوالتون رو مطرح کنید

اینجا تاپیکش نیست ولی چون فعلا تا عرضه تاپیک مشکلاتی وجود نخواهد داشت همینجا میگم!
گرافیک 740m خیلی قوی نیستا! واسه این بازیم خوب نیست و از کارت GTX 470 هم خیلی ضعیف تر هست! من خودم روی لپتاپ 740m دارم و روی PC هم 7770 دارم و همین 470m روی بازی ها خیلی ضعیف تر از 7770 عمل میکنه! و در کل برای این بازی هم پیشنهاد نمیشه! در کل لپتاپ واسه بازی پیشنهاد نمیشه اونم با این سیستم! :)
در کل انتظار یک بازی بسیار سنگین رو باید داشته باشی که با این سیستم بتونی نهایت روی مدیوم خوب فریم بگیری :) موفق باشی!

ولی خب خیلی لپتاپ های گیمینگ هم داریم!
من مطمعنم ک گرافیک من کم نمیاره خب سیستم هم واسه گیم نخریدم که بخوام ته گیم رو باش بازی کنم
CPU وقتی کم میاره تو پردازش میده به گرافیک که کمکش کنه وقتی هم که اطلاعات زیادی رو داره پردازش میکنه میده به رم تا بعدا از رم پسش بگیره!
اینطوری بخوایم ببینیم سیستم من تو کشیدن High quality کم نمیاره ولی تو اون جزییاتی که عرض کردم چرا! من سوالم این بود که دلیل کم اوردن لپتاپ وقتی اون اپشن هارو میبرم بالا چیه؟
نه اینکه گرافیکم ضعیفه یا نه چون من crysis 3 رو بدون افت فریم همه چی ultra غیر anti aliasing بازی کردم. :)

بله لبتاپ مخصوص گیمینگ هم هست . نمونش لبتاپ های alienware که دو تا gpu داره . ولی هر لبتاپی مخصوص اینکار ساخته نشده . پردازنده های لبتاپ از اونجایی که بیشترشپن intell Atom هستن برای جلوگیری از ایجاد گرما و مصرف انرژی پایین اون قدرت پردازنده های دسکتاپی رو ندارن .
چیزی که برای گیمینگ یکی از ملزومات هست فریم پایدار و بالای 55 هست . حالا ی وقت شما ultra بازی میکنی ولی فریمت روی 30 یا 40 هست .

بله درسته fps مسلاما پایینه فک کنم 35 باشه رو الترا
میگن watch dogs سنگین ترین بازی 2014 , پس یعنی این سیستم زغالی ما رو high هم افت فریم شدید داره؟ :(
واقعا بایسی یه دسکتاپ بگیرم

بله درسته fps مسلاما پایینه فک کنم 35 باشه رو الترا
میگن watch dogs سنگین ترین بازی 2014 , پس یعنی این سیستم زغالی ما رو high هم افت فریم شدید داره؟ :(
واقعا بایسی یه دسکتاپ بگیرم
دسکتاپ که لازمه ولی میگم این بازی چون اپن ورده و سی پی یو محور هم هست و گرافیک بالایی هم داره هیچ چیز قابل پیشبینی نیست و ممکنه از کرایسیس 3 هم خیلی سنگین تر بشه!
کرایسیس اپن ورد نبود و به همین خاطر نمیشه با این بازی مقایسش کرد وگرنه منم با همین سیستمم که سی پی یوش ضعیفه میتونستم روی الترا بازی کنم ولی مطمئنم سی پی یوم سر واچ داگز بدجور کم میاره!

کلا بحث سیستمو تموم کنید تاپیک به بیراهه رفت :دی

دوستان یه چندتا عکس جدید از لباسای توی بازی اومده
21429994731652445416_thumb.jpg

-----------------------------------------------------------------------
در درجه اول بنظرم خیلی خشگلن:x اگر اینی باشه که این عکسا میگن پس فرمول لباس پوشیدن ایدین همیشه یه چیزه.( نقاب، کلاه، لباس بالا تنه، شلوار و کفش)
منظورم اینه که نمیشه فقط نقاب به صورت زد بدون کلاه. ولی درکل خیلی خشگلن.:x

-------------------------------------------------------------------------
اینم یه چندتا عکس جدیدی از مکان های توی بازی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or