Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
بازی وقتی تو هر نمایش داره هی ضعیف تر میشه باید بهش گیر داد. طرف میاد با غرور میگه 2 ماه کافیه برای GTA 5 جالب اینجاست بعدشم میاد 4 ماه تاخیر میده. نه آقا 6 ماه دیگه آخرشه راه نداره:d اما بازم میگم این تریلر pc خیلی خوب بود.
یعنی واقعاً به نظرت این با 560ti فریم قابل قبولی میده؟ شاید تعریف ubi از Recomended System چیز دیگه ای باشه.
فاز گیر دادن:d
والا من ندیدم نمایش E3 2012 یکی این عکس رو به من داد گفت این از نمایش E3 2012 هست.
اما خدا وکیلی قوطی پپسی ها کجان؟ یحتمل پپسی من از اون خیابون رد شده :d
عزیر من ubi نگقت pc گفت super pc خدا میدونه چی بوده در حد کامپیوتر های ناسا شاید.
این بازی epic fail میشه :d
دلیل تفاوت کیفیت نمایشهای ابتدایی بازی با نمایشهای بعدی، اینه که نمایشهای اولیه روی پی سی بود بعد روی کنسولای نسل قبل و جدید رو نشون دادند .که این تردید رو بوجود اورده که کیفیت کار خیلی اومده پایین.کیفیت کار روی کنسولها هم برای ما مهم نیست.یعنی اصلا توانایی اجرای همچون کیفیت اولیه یا حتی نزدیک به اونو ندارند.
560ti هم معنیش این نیست که شما با روشن کردن تمام گزینه های گرافیکی میتونی از بازی 60 فریم بگیری!سیستم پیشنهادی یعنی شما با کیفیت و فریم قابل قبول بتونید بازی رو اجرا کنید. تجربه هم میگه زیاد به سیستم های پیشنهادی توجه نکنید تا بعد از عرضه بازی و اومدن بنچمارکها .اون عکس هم in game نیست.نمایش اولیه بازی هم اگر اشتباه نکنم روی یک 680 بود.
- - - - - -
من از اولم نسبت به کیفیت نسخه پی سی اطمینان داشتم، با دیدن این تریلر از بابت کیفیت بازی خیالم راحت شد.واقعا عالی بود چقدر تصاویر نرم و زیبا بودند.واقعا با دیدن این نورپردازی زیبا و سایه ها ،انعکاسها، ادم کیف میکنه .با چه دقتی، تک تک برگای درختا هم سایه داشتند!به علاوه physx و..... تواین 6 ماهی که از نسل جدید میگذره کیفیت نسخه پی سی بازیها یه سرو گردن از کنسولای جدید بالاتر بوده،احتمالا این از اون بازیایی هست که همین اول کاری هنوز نسل شروع نشده کلا نسخه پی سی بازی رو میبره تو یه فاز دیگه.
انویدیا دارها هم که دیگه خوش به حالمون:d

آخرین ویرایش:
بازی وقتی تو هر نمایش داره هی ضعیف تر میشه باید بهش گیر داد. طرف میاد با غرور میگه 2 ماه کافیه برای GTA 5 جالب اینجاست بعدشم میاد 4 ماه تاخیر میده. نه آقا 6 ماه دیگه آخرشه راه نداره:d اما بازم میگم این تریلر pc خیلی خوب بود.
یعنی واقعاً به نظرت این با 560ti فریم قابل قبولی میده؟ شاید تعریف ubi از Recomended System چیز دیگه ای باشه.
فاز گیر دادن:d

والا من ندیدم نمایش E3 2012 یکی این عکس رو به من داد گفت این از نمایش E3 2012 هست.
اما خدا وکیلی قوطی پپسی ها کجان؟ یحتمل پپسی من از اون خیابون رد شده :d

:d[/SPOILER]
یعنی کل جزئیات یعنی اینکه قوطی پپسی رو زمین غل بخوره دیگه خوبه دیگه؟ :| یعنی حالا یعنی اون دیگه توی تریلرای جدید نباشه یعنی بازی افت جزئیات داشته؟
بازی هم همیشه روی سیستم پیشنهاد شده قرار نبوده راحت 60 فریم بده! روی الترا بخوای 60 بگیری قضیه از پیشنهاد شده رد میکنه! AC IV هم پیشنهاد شدش GTX 470 بود ولی با 470 روی الترا 1080 حدود 17 فریم بیشتر نمیگرفت:| :دی

عزیر من ubi نگقت pc گفت super pc خدا میدونه چی بوده در حد کامپیوتر های ناسا شاید.
این بازی epic fail میشه
خوب! خودت جواب خودتو دادی دیگه :دی پس وجود داره همچین چیزی!
Super PC مگه چیزی غیر از PC ـه؟ مگه چیزی که روی اون PC اجرا شده غیر از این چیزیه که ما میخوایم یک ماه دیگه بازی کنیم؟ همونه فقط ما نمیتونیم با این سیستم بازیش کنیم! فقطیکی که سیستم غول داره میتونی بازی کنه! تموم شد و رفت! اینجا مشکل از یوبی نیست! :دی
اینکه انتظار داشته باشی که مثلا این همه جزئیات و ... رو بتونی با یک 560ti اجرا کنی واقعا مسخرس! :دی

کیفیت بهتر از تریلر قبلی بود، ولی واقعاً فاصله داره با نمایش اولیه.

من اون تریلر اولی رو هنوز 1080ش رو دارم، این رو هم همینطور.
هر دو رو کنار هم که میزارم توی همین جدیده، صحنه ای که زیر بارون داره راه میره دقیقاً همون اولیه هست. توی صحنه های غروب هم مثل همون صحنه ی آغاز بازی توی تریلر اوله.
مطمئنم تا روز عرضه نسخه ی PC بهترین گرافیک OW ساخته شده تا الان رو خواهیم دید :دی

هر دو رو کنار هم که میزارم توی همین جدیده، صحنه ای که زیر بارون داره راه میره دقیقاً همون اولیه هست. توی صحنه های غروب هم مثل همون صحنه ی آغاز بازی توی تریلر اوله.
مطمئنم تا روز عرضه نسخه ی PC بهترین گرافیک OW ساخته شده تا الان رو خواهیم دید :دی

اشتباه می‌کنی صادق. جزئیات محیط کمتر شده. تو نمایش اولیه گرد و غبار رو توی هوا دیدیم، قوطی مواد غذایی و نوشابه رو زمین بود که بر اثر وزش باد حرکت می‌کردن. توی تریلر اول بعضی جاها (بیرون اون کلاب و داخل کلاب) بالای 40 عدد NPC بود که انیمیشن‌هاشون نرم‌تر و روون‎تر از این تریلر جدیده بودن. اثر بارون روی نورپردازی محیط (به چراغهای توی خیابون و چراغهای ماشین‌ها دقت کن) بهتر بود. توی صحنه تصادف محیط پر از کرکتر و ماشین و ... بود. این جا فقط صحنه‌های خلوت و بدون جمعیت رو نشون می‌ده که ایدن داره وسط خیابون قدم می‌زنه.

اشتباه می‌کنی صادق. جزئیات محیط کمتر شده. تو نمایش اولیه گرد و غبار رو توی هوا دیدیم، قوطی مواد غذایی و نوشابه رو زمین بود که بر اثر وزش باد حرکت می‌کردن. توی تریلر اول بعضی جاها (بیرون اون کلاب و داخل کلاب) بالای 40 عدد NPC بود که انیمیشن‌هاشون نرم‌تر و روون‎تر از این تریلر جدیده بودن. اثر بارون روی نورپردازی محیط (به چراغهای توی خیابون و چراغهای ماشین‌ها دقت کن) بهتر بود. توی صحنه تصادف محیط پر از کرکتر و ماشین و ... بود. این جا فقط صحنه‌های خلوت و بدون جمعیت رو نشون می‌ده که ایدن داره وسط خیابون قدم می‌زنه.
باو زیادی شلوغش کردی دیگه :دی
در مورد جزئیات آشغالای روی زمین که واقعا دیگه نمیشه حرفی زد! تمام تریلرایی که رویPS4 هم اجرا شده بود از این نظر تکمیل بود! همین تریلر قبلی که Welcome to chicago بود قشنگ زوم کرده بود روی زمین و قوطی پپسی از جلوی دوربین رد میشد و صداهاش میومد! و اصلا قرار نبوده همیشه آشغال روی زمین رد شه! وقتی باد میاد آشغالا روی زمین حرکت میکنن مثل تریلر اول ولی تریلر آخر هوا هوای آروم بارونی بود قرار نبوده آشغالی رو زمین باشه! توی خیابون هم ماشینا تعدادشون خیلی زیاد بودن مثل تریلر اول!
این تریلر هم مخصوص گرافیک بود و فقط یکی دو صحنه از مردم نشون داد که اونم فقط 2-3 نفر در حال بازی کردن رو نشون میداد که اصلا تعداد NPC هارو نمیشد توی شهر دید!

این عکس هم شبیه ترین عکس به تریلر اوله و واقعا اونقدر فرق خاصی احساس نمیشه:
02002215690528592179.jpg

در مورد جزئیات و NPC ها به هیچ وجه نمیشه نظر داد! برای چی؟؟ برای اینکه ممکنه ساعات مختلف مردم توی خیابون کم باشن و ساعات شلوغی زیاد باشن!
مثلا تریلر اول اولای شب موقع شلوغی بود ولی از کجا معلوم این تریلر آخر ساعت 1-2 نصف شب نباشه! اینا همش هست! تا موقعی که بازی منتشر نشه نمیشه جزئیات رو مورد بررسی قرار داد ولی همین تریلر آخر از نظر تعداد ماشین و شلوغی شهر واقعا خوب بود و حرفی درش نیست! همین عکس سمت راستی تعداد ماشین ها خیلی زیاد هست!

کاملا با حرفاتون موافقم صد در صد

متاسفانه یه عده از دوستان چنان توهم تریلر اولو زدن حتی اگه بهتر از اونو ببینن بازم میگن نه اون یه چیز دیگه بود :d
LBJ4Ever@
قبلا میگفت نسخه ps4 با نسخه pc هیچ فرقی نداره ولی بعدا وقتی فهمید در اشتباست

الان داره به تعداد اتو اشغال کف خیابون در نسخه pc گیر میده که اصلا منطقی نیست

شاید بشه به نور پردازی گیر داد که اونم یقینا در نسخه اخر ok میشه چیزی که مهمه بسیار بهتر از نسخه کنسولیست
مطمئنم تا روز عرضه نسخه ی PC بهترین گرافیک OW ساخته شده تا الان رو خواهیم دید:biggrin1:
شک ندارم همینطوره:x

این تریلر اخر PC شاهکار بود اقا شاهکار
yahoo_8.gif
بسیار راضی کننده از نظر بصری

آخرین ویرایش:
رو Ultra اگر می خواهید بازی کنید اینا رو باید داشته باشید (رسمی):
Intel Core i7-4770K با GeForce 780
آخرین نمایش این بازی هم با استفاده از Intel Core i7-3930K و GeForce Titan IIRC ضبط شده بود.
مشخصات توسط Jonathan Morin در تویئتر برای اون عده معدودی که در خواست کرده بودند منتشر شده!
منبع

رو Ultra اگر می خواهید بازی کنید اینا رو باید داشته باشید (رسمی):
Intel Core i7-4770K با GeForce 780
آخرین نمایش این بازی هم با استفاده از Intel Core i7-3930K و GeForce Titan IIRC ضبط شده بود.
مشخصات توسط Jonathan Morin در تویئتر برای اون عده معدودی که در خواست کرده بودند منتشر شده!
منبع

مگه تریلر اخیر بر روی وضوح 1440 نبود

من که قبلا گفتم یه 4770 و 780 نمی تونه 60 فریم بده !!! احتمالا باید 690 یه بالا استفاده بشه . رم هم بعید می دونم 8 تا کافی باشه ... :|

عزیزم . آرش جان منبع رسمی داد بعدم وقتی میگن ultra یعنی اینکه حد اقل رزولوشن 1080 و حد اکثر 4k و تنظیمات حد اکثره و antialasing هم تا آخر چسبونده باشه و سنگینتر از ac iv black flag نیست به دلیل اینکه به غیر از جزئیات فوق بالای black flag موتورشم مشکل داشت که این خودش باعث افت فریمش میشد که خیلی خیلی زیاد سنگینترش میکرد حتی gtx titan و gtx 780ti هم پس حد اکثر اوردنش بر نمییومدن. به نظر من عقلو منطق میگه black flag سنگینتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or