Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
اگر این سیستم بعدا عوض نشه فقط یک دلیل داره
بازی اونقدرا گرافیکش شاخ نیست که به راحتی با 560 میاد بالا ، با اون تریلرها من فکر میکردم این کارت رو برای حداقل سیستم بدن:|
احتمالا در امتداد روال گند زنی گذشته بازی افت فریم هایی شبیه ACIII داره و 3770 برای همین پیشنهاد شده

در ادامه روال گندزنی، همچنین خیال نکنید با این سیستم هم ، حتی بتونید فول ۱۰۸۰ اجراش کنید . افت فریم جزء جدایی ناپدیر استودیو های تابعه یوبی سافت بوده هست و خواهد بود . اون از Ac که با اون حجم از Npc هاش افت فریم های وحشتناک داشت . پس وای به حال این که برای هر Npc هوش مصنوعی جداگانه هم تعریف بشه . حالا افکت های گرافیکی و وسعت نقشه و فیزیک و Particle System بماند .

اون از معرفی زامبی و موجودات عجیب الخلقه و اینم از سیستم پیشنهادیش

همون یه کم اشتیاقی هم که به WD داشتم نابود شد رفت

بازی بیاد یه 4 تا نمره بهش بدن ببینم چیکار کرده این یوبی که اینقدر ملت رو مسخره خودش کرده

قبلا EA شرکت منفوری بود برام اما چند سالیه جاشو داده به Ubi Sucks

بازی‌های OW همیشه به CPUـه خوبی نیاز داشتن و بیشتر از این که GPU Bound باشن، CPU Bound بودن. علتش هم بزرگی محیط و تعداد بالای کرکترها در بازی هست. اما 3770 و 560ti دیگه زیادی نا متعادله!

اون از معرفی زامبی و موجودات عجیب الخلقه
زامبی ها دائمی نیستند امید (به احتمال 99/999 درصد :d). احتمالا شخصیت اصلی توهمی چیزی برش میداره (با مواد حالا یا چیز دیگه). GTA رو ندیدی ترور از اسلحش گل میریزه؟ یا MGS Phanton Pain که یه نهنگ آتشین هلیکوپتر رو میبلعه؟
باید دید. من نه کاملا متنفر شدم نه ناامید. فقط یک بار دیگه بهم ثابت شد که کمپانی پرست نباشم :)

زامبی ها دائمی نیستند امید (به احتمال 99/999 درصد :d). احتمالا شخصیت اصلی توهمی چیزی برش میداره (با مواد حالا یا چیز دیگه). GTA رو ندیدی ترور از اسلحش گل میریزه؟ یا MGS Phanton Pain که یه نهنگ آتشین هلیکوپتر رو میبلعه؟
باید دید. من نه کاملا متنفر شدم نه ناامید. فقط یک بار دیگه بهم ثابت شد که کمپانی پرست نباشم :)
اصلا چرا توهم؟
واقعا یک چیزی که خیلی خیلی واسم سواله اینه که این موضوع رو چرا اینقدر مهم جلوه میدن بعضیا؟ یعنی واقعا فکر میکنید قراره یک دفعه وسط بازی به این جدیی و رسمیی یک دفعه زامبی ظاهر بشه و شما زامبی کشی کنید؟
... :|

یوبی سافت خودش گفت بازی مینی گیم های بسیار زیادی داره! احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد یک تیکه از مینی گیم هارو نشون داده که زامبی کشی بوده! آیا این جز نکات منفی بازی به حساب میاد که یک بخش فان هم داشته باشه؟

این همه راجع به سیستم پیشنهادی بازی بحث شد یه نفر نیومد بگه چرا 3770 رو کنار 8350 اوردند
تو سیستم پیشنهادی به جای اینکه 3770 رو در نظر بگیرید اگر،FX-8350 رو با 7850 یا همون 560 در نظر بگیرید میبینید که زیادم سیستم نامتعالی نیست . 8350 تو بهترین شرایط با ارفاق در حد یه CORI5 هست.تو بنچمارکه بازیها حتی گاهی CORI3 هم بهش میرسه!! ولی میشه یه نتیجه گرفت اونم اینه که 3770 از سر این بازی هم زیاد و با یه I5 رده پایین هم میشه کیفیت و فریم خوب گرفت.سیستم حداقلی بازی هم که مشکلی نداره .
من نمیخوام از یوبی به خاطر این سیستم پیشنهادیش حمایت کنم امیدوارم بازی رو سیستمهایی با پردازنده خیلی ضعیفتر هم اجرا بشه اما برا مایی که انتظار داریم کیفیتی در حد نمایشای اولیه بازی یا نزدیک به اون ببینیم نباید انتظار داشت این بازی به عنوان مثال با یه پردازنده 2 هسته ایی هم خوب فریم بده اونم بازی ایی مثل این که پردازنده محوره.قبلا هم بازیهای زیادی بودند که به نسبت کارت گرافیک پردازنده قویتری برای اجرا نیاز داشتند.پس با چیز تازه ایی طرف نیستیم.
به شخصه به خاطر سبک بازی و ازادی عملی که میتونیم داشته باشیم از هر نوع اتفاق غیر منتظره ایی مثل وجود زامبی تو بازی استقبال میکنم .اگر هم قرار باشه مثلا زامبی تو بازی وجود داشته باشه یه دفعه که از اسمون نمیباره !بالاخره یه ربطی به داستان بازی براش تعریف میکنند.یا شایدم به قول دوستمون اصلا مینی گیم باشه.
- - - - - - -

من واقعا متوجه نمیشم چرا شرکتی مثل ubisoft اینقدر برا بعضی دوستان منفوره!!چندتا از بهترین بازیهای دوران گیمریمون مال همین شرکته
حداقل چند ماه صبر کنید تا بازی بییاد ببینیم چیه بعد حمله کنید.

الان در رابطه با WD اگه ی 560 می تونه کیفیتی برابر یا فرای اون گیم پلی آخر که روی PS4 اجرا شده بود بده که خیلی هم عالی
یعنی شما یه درصد شک داری نسخه پی سی برتر از نسخه کنسولیه!عامل نفوذی نباشی:d
اینقدر به این یوبی گیر نده:)

آخرین ویرایش:
دوستان فکر نمی کنید تاپیک به طور کامل از مسیرش خارج شده؟ از سیستم پیشنهادی، رسیده به سیاست های اقتصادی کمپانی های بازیسازی!

یعنی شما یه درصد شک داری نسخه پی سی برتر از نسخه کنسولیه!عامل نفوذی نباشی:d
اینقدر به این یوبی گیر نده:)

نه شکی درش نیست .
صد در صد که باید نسخه pc برتر از نسخه کنسول باشه
شک دارم خودش بازیش رو با این کارت و سیستم تست کرده باشه .
بازی میاد ولی پشت سرش کاروان پچِ که تو راهه .
تازه اگه شانس بیاریم پچی تو کار باشه .
عامل نفوذی هم نیستم :d
شوما ی دَنِه بازی به من نیشان بده که این ساخته باشه اوفت فروم نداشته باشه ! :))

دوستان من نمیدونم شماها چرا این قدر به این سیستم ها گیر می دید .چون مسلمه ubi برای خودش چرت و پرت گفته یا اصلا نمیدونه سیستم چیه.
در جواب دوستانی که میگن بازی های ow به پردازنده ی قوی نیاز دارن باید بگم که کار پردازنده رندر پردازش های گرافیکی است یعنی مثلا اگه من الان 560 داشته باشم و پردازنده i7 3770 این پردازنده از نصفه قدرتش هم استفاده نمی کنه چون فقط پردازنده اون قدر کار می کنه که کارت گرافیک نیاز داره نه بیشتر پس نگران پردازنده نباشید

کار پردازنده کلا سوای کار gpu هست .
به زبان ساده پردازنده چیزی به عنوان texture fram buffer و .... افکت های گرافیکی بر پایه API دایرکت ایکس رو اصلا پردازش نمی کنه
کار اصلی cpu پردازش هوش مصنوعی softbody physx و پاره ای از ترافیکیه که از سمت درگاه pci - e برای پردازش حتما باید به cpu منتقل بشه .
که بسته به موتور گرافیکی هر بازی میزان این ترافیک و مقدار و چگونگی استفاده اش از cpu متفاوته .

دوستان من نمیدونم شماها چرا این قدر به این سیستم ها گیر می دید .چون مسلمه ubi برای خودش چرت و پرت گفته یا اصلا نمیدونه سیستم چیه.
در جواب دوستانی که میگن بازی های ow به پردازنده ی قوی نیاز دارن باید بگم که کار پردازنده رندر پردازش های گرافیکی است یعنی مثلا اگه من الان 560 داشته باشم و پردازنده i7 3770 این پردازنده از نصفه قدرتش هم استفاده نمی کنه چون فقط پردازنده اون قدر کار می کنه که کارت گرافیک نیاز داره نه بیشتر پس نگران پردازنده نباشید

این طوری که شما می‌گی نیست. بسته به شرایط ممکنه حتی یه 3770 هم واسه کارتی مثل 560ti گلوگاه شه. البته اگه این اتفاق بیافته از بی‌عرضگی سازندست. همون‌طور که گفتم بازی‌هایی که OW هستن مثل همین WD در قیاس با بازی‌هایی با محیط کوچیک و کرکترهای کمتر در هر فریم، احتیاج به CPUـه قوی‌تری دارند. عکسش هم ممکنه، شما ممکنه بتونید با یه CPUـه Dual Coreـه 4 نسل پیش از تمام قدرت کارتی مثل 7950 در شرایط خاص استفاده کنید.
در هر صورت یا سیستم پیشنهادی بالانس نیست، یا این که واقعاً بازی واسه CPUـهای 8 هسته‌ای بهینه شده.
اون چیزی که شما گفتید کارت پردازنده نیست، چیزهایی مثل AI و فیزیک و ... پردازششون بر عهده CPU هست که این فاکتورها بسته به محیط بازی و تعداد کرکترها و صد البته انجین بازی تغییر می‌کنن.

درجواب دو دوست خوبم (Annunaki وLBJ4Ever) باید بگم که واقعا من از توضیحات شما چیز های تازه ای فهمیدم .من تا همین چند دقیقه ی پیش فکر میکردم که کار پردازنده فقط رندر پردازش های کارت است.واقعا ممنون و عذر.
دوستان

سیستم نسبتا بالایی رو معرفی کرده از این نظر میشه گفت بازی خوبی باید باشه
اما همونجور که تجربه دارم و همه میدونن گرافیک همه چیز نیست مثال ملموس و نزدیکشم کم فروغ بودن thief بود (23 گیگ!!)
امیدوارم چراغ بازی های خوب امسال رو این عنوان روشن کنه

مهم اینه که قراره مفتی مفتی بازی کنیم خوب بود اورجینال کنیم ، خلاصه ضرر نداریم . به قول آنتی کاریزما ( که آواتارمونم چفت همدیگست :d ) بچسبید بازی چیه ؟ گیم پلی و ماموریت ها بهمون بچسبه کافیه ، گرافیک بازی از تریلرها معلوم بود خوبه .
درسته GTA که حقمون بود بهمون ندادن اما WD تو مشتمونه :d

آخرین ویرایش:
به به یه مدت نبودیم چه تغییرات نهفته ای داشتیم تودنیای گیم پلی.
این بازی هم داره میاد.امیدوارم در یه کلمه واقعی:"بترکونه" و بازی ب خوبی بهینه کنن و افت فریم نداشته باشیم.
بیشتر گیمرها خیلی به این بازی امیدوارن واقعا جای امیدواری هم داره.100% ارزش اینهمه انتظارو خواهد داشت و روزای خوبیو برامون رقم میزنه و خواهد زد
بازی به تاریخ خودمون کی ریلیز میشه؟

به به یه مدت نبودیم چه تغییرات نهفته ای داشتیم تودنیای گیم پلی.
این بازی هم داره میاد.امیدوارم در یه کلمه واقعی:"بترکونه" و بازی ب خوبی بهینه کنن و افت فریم نداشته باشیم.
بیشتر گیمرها خیلی به این بازی امیدوارن واقعا جای امیدواری هم داره.100% ارزش اینهمه انتظارو خواهد داشت و روزای خوبیو برامون رقم میزنه و خواهد زد
بازی به تاریخ خودمون کی ریلیز میشه؟
6 یا 7 خرداد:| از 17 اردیبهست که شروع بشن میوفته دقیقا وسط امتحانا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or