Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
داداش یک چیزی به نام پول هست که من ندارم اون کنسولم ps4 هم کادو تولد از طرف فامیل بود بابا :((
شما کادو بگیر بفرست برا من:d پولشم خداجور میکنه...ثوابم داره:d ملت چه فامیلای لارجی دارن...خدا نگه داره واست فامیلتو...

سیستم پیشنهادی: cpu هشت هسته ای با کارت 560! /:)

• Minimum:
    • OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs
    • Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
    • Memory: 6 GB RAM
    • Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
    • DirectX: Version 11
    • Hard Drive: 25 GB available space
    • Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
    • Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series Intel® Iris™ Pro HD 5200

• Recommended:
    • OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs
    • Processor: Eight core - Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850
    • Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series Intel® Iris™ Pro HD 5200

سیستم پیشنهادی: cpu هشت هسته ای با کارت 560! /:)

• Minimum:
    • Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770

• Recommended:
    • Processor: Eight core - Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
    • Graphics: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850
این چه سیستمیه؟ اصلا طبیعی نیست سیستمش!
منبع؟

البته 3770 خودش کواد هستش یعنی چهار هسته ای و چهار هسته مجازی هم داره .

من دقیق نمیدونم منظورشون چی بوده ولی با این شرایط مثل اینکه watch dogs داره از اخرین قدرت 3770 استفاده میکنه .

اما کارت گرافیک بازی 560ti یک کارت متوسط رو پایین هستش . اصلا همخونی نداره اینا . بعید میدونم کسی باشه که سیستمش به این شکل باشه

یعنی cpu خیلی قویتر از کارت باشه . اما احتمال میدم کسانی که کارت قوی دارند و cpu ضعیفتر از این بتونن بازی رو خوب اجرا کنن . شاید کارت قوی بتونه افت فریم حاصل از cpu رو پر کنه .

مگه اینکه استفاده از قدرت کارت رو محدود کنن . در کل خیلی عجیبه . من انتظار یک گرافیک خیلی خوف با کارت گرافیک خوف رو داشتم

البته 3770 خودش کواد هستش یعنی چهار هسته ای و چهار هسته مجازی هم داره .

من دقیق نمیدونم منظورشون چی بوده ولی با این شرایط مثل اینکه watch dogs داره از اخرین قدرت 3770 استفاده میکنه .

اما کارت گرافیک بازی 560ti یک کارت متوسط رو پایین هستش . اصلا همخونی نداره اینا . بعید میدونم کسی باشه که سیستمش به این شکل باشه

یعنی cpu خیلی قویتر از کارت باشه . اما احتمال میدم کسانی که کارت قوی دارند و cpu ضعیفتر از این بتونن بازی رو خوب اجرا کنن . شاید کارت قوی بتونه افت فریم حاصل از cpu رو پر کنه .

مگه اینکه استفاده از قدرت کارت رو محدود کنن . در کل خیلی عجیبه . من انتظار یک گرافیک خیلی خوف با کارت گرافیک خوف رو داشتم
آره کلا یک جوریه این سیستم مورد نیازش! کارتی که پیشنهاد داده خیلی قوی نیست ولی باز حداقل کارت پیشنهادیش هم کارت ضعیفی نیست!
حداقل کارت یک GTX 460 زده در صورتی که AC IV کارت پیشنهاد شدش GTX 470 بوده :|
کلا خیلی سیستم مورد نیاز تخیلیی هست! مال ACIV هم همینطوری بود! ولی با وجود اینکه پیشنهاد شدش 470 بود اما با یک کارت 470 نمیشد اونقدرا خوب فریم گرفت!

اگر این سیستم بعدا عوض نشه فقط یک دلیل داره
بازی اونقدرا گرافیکش شاخ نیست که به راحتی با 560 میاد بالا ، با اون تریلرها من فکر میکردم این کارت رو برای حداقل سیستم بدن:|
احتمالا در امتداد روال گند زنی گذشته بازی افت فریم هایی شبیه ACIII داره و 3770 برای همین پیشنهاد شده

آخرین ویرایش:
آره کلا یک جوریه این سیستم مورد نیازش! کارتی که پیشنهاد داده خیلی قوی نیست ولی باز حداقل کارت پیشنهادیش هم کارت ضعیفی نیست!
حداقل کارت یک GTX 460 زده در صورتی که AC IV کارت پیشنهاد شدش GTX 470 بوده :|
کلا خیلی سیستم مورد نیاز تخیلیی هست! مال ACIV هم همینطوری بود! ولی با وجود اینکه پیشنهاد شدش 470 بود اما با یک کارت 470 نمیشد اونقدرا خوب فریم گرفت!
من ASC IV رو با 32 بیت رفتم..کجاشون شبیه همه..این 6گیگ رم میخاد:|

من ASC IV رو با 32 بیت رفتم..کجاشون شبیه همه..این 6گیگ رم میخاد:|
منظورم این نبود که این شبیه به اونه :|
منظورم این بود که اونم گرافیک پیشنهاد شدش GTX 470 بود! ولی با یک GTX 470 میشد روی بهترین حالت نهایت 17 فریم بگیری!
الانم که این زده 560ti بچه ها فکر میکنن دیگه با یک 560ti میتونن 1080 روی 60 فریم اجرا کنن :دی
کلا میگم سیستم مورد نیازاش تخیلیه این یوبی سافت!

اون رم هم فکر نکنم اهمیت خاصی داشته باشه! به احتمال زیاد با همون رم 4 یا کمتر اجرا میشه و اگرم اجرا نشه از یوبی سافت شکایت میشه و مجبور میشه توی آپدیت های بعدی خودش رم فیکس بده یا مثل CoD ghosts یک رم فیکس واسش درست میکنن! Ghosts ـم 6 گیگ حداقل رم میخواست ولی من با رم 4 تا تهش رفتم بدون هیچ مشکلی! خود اکتیویزن هم با دادن یک آپدیت مشکل رم رو حل کرد!

آخرین ویرایش:
فکر میکنم به اندازه کافی در مورد سیستم مورد نیاز و پیشنهادی در مورد بازی بحث شده . لطفا پستهایی که در مورد cpu/ gpu / OC و رم و نمیدونم داداش ببین سیستم من WD رو میکشه و ... هستش رو ارسال نکنید که کوچکترین ربطی به این تاپیک ندارن و با مشاهده شون به سرعت پاک میشن . ممنون از همکاریتون ;)

بازی در تاریخ 27 MAY (حدود 1 ماه و نیم دیگه) عرضه میشه . بنابراین تاپیک مهم میشه تا اطلاعات بیشتر و منتشر شده از بازی براحتی در دسترس دوستان قرار بگیره .

http://store.steampowered.com/app/243470/

آخرین ویرایش:
بچه ها Ubisoft سیستم مورد نیاز این بازی رو اعلام کرد

سیستم مورد نیاز:

• OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.)
  • Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770

سیستم پیشنهادی:

• OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.)
  • Processor: Eight core – Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
  • Graphics: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or