Watch Dogs بر روی Xbox one پویا تر از 360 ، PS3 و PS4.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت

watch-dogs.jpg

Dominic Guay سازنده Watch Dogs بمبی رو رها کرد و گفت که شهری که بازی در اون اتفاق میوفته در نسخه Xbox one پویاتر از PS4 هست...
Watch Dogs آخر امسال برای کنسول های نسل بعد در قفسه فروشگاهها قرار میگیره و ...
"ما هنوز در مرحله تحقیق و توسعه هستیم چون سخت افزارهایی که روشون کار مکنیم جدید هستن"
"فرض کنید شما یک هوش مصنوعی هستید و یک تصمیم گیری باعث حرکت شما در مسیری میشود [در این پروسه] همان مقدار تاخیری وجود دارد که شما (به عنوان یک انسان) در موردش فکر کنید و با تاخیری که موقع بازی در حالت مولتی پلیر و زمانیکه شما دکمه روی کنترلر رو فشار میدین فاصله ای نداره این مسئله ممکنه اجازه بده که کسی از یک ماشین اختصاصی فقط برای هوش مصنوعی استفاده کنه. چه نوعی از هوش مصنوعی رو میتنوید با اون انجام بدین؟ که جالبه "
بعد از اون Dominic Guay به سرویس ابری مایکروسافت اشاره میکنه که به نظر میرسه یک جزء حیاتی برای Xbox one هست.
"برخی محاسبات فیزیک وابسته به زمان دقیق برای اجرا نیستن ، مثلا درختی که سر راه قرار داره نسبت به آب و هوا واکنش نشون میده ، به این میگن فیزیک ، درسته؟ این انعطاف پذیری موارد هست . چی میشه اگه من اون رو روی کلود اجرا کنم؟ این (یک رویداده که) به همگام سازی کامل احتیاجی نداره ، موقعیتهایی در بازی به وجود خواهد اومد که این مسئله میتونه مزیت ایجاد کنه ، خیلی واضحه که اجرای این مسئله (مثلا فیزیک درخت در مقابل باد) در مدت زمان کوتاه میتونه قدرت زیادی از ماشین رو صرف کنه ، و این همون جایی که مهندسای ما دارن روش کار میکنن"
"به طور مثال ما قادر به شبیه سازی آب به صورت کاملا سه بعدی هستیم اگر شما روی یک قایق سوار بشین موجی که قایق شما ایجاد میکنه میتونه روی قایقهای دیگه تاثیر داشته باشه ، ما همچنین در حال صرف زمان بیشتری برای کار بروی مغز افراد درون خیابون هستیم که باهوش تر به نظر برسن و تعداد بیشتری از اونها هم تو خیابون دیده بشن در واقع این چیزیه که من بهش میگم پویایی ... شهری که نسبت به شما واکنش نشون میده و ما قادر به ایجاد فشار بیشتری روی Xbox one هستیم"

منبع1:

Watch Dogs on Xbox One will have a more dynamic city compared to Xbox 360, PS3 and PS4

منبع 2:
http://www.oxm.co.uk/57743/watch-do...on-xbox-one/?cid=OTC-RSS&attr=OXM-General-RSS

آخرین ویرایش:
من خودم صفحات قبل بارها بولدش کردم .

تو خودتم متوجه نشدی چیو بلد کردی. همینجوری یه کلمه رو پیدا کردید و بعد ان چیزی که خودتون خواستید رو نتیجه گرفتید که خوب همون بدرد خودتون میخوره و برای احدی ارزشی نداره.

بحث سر تحریف خبر و نتیجه گیری های اغراق آمیز هست وگرنه به قول شماها پویاتر بودن WD روی X1 اصلا هیچ چیزی نیست که بخوایم روش بحث کنیم! شما درست میگیم. پویا نره. ادامش؟ خوب که چی؟ یعنی X1 خیلی قوی تر و بهتره؟ خوب باشه قوی تر و بهتره. هر جور راحتیت.

خبرو خیلی جاها نوشتن. مشکل این نیست که همه منابع نوشتن
Watch Dogs will have a more dynamic city on Xbox One

مشکل از منبع شماست که نوشته:

Watch Dogs on Xbox One will have a more dynamic city compared to Xbox 360, PS3 and PS4

در جایی عنوان نشده PS4 و یا PS3

مشکل از کمبود نویسنده خبر در منبع بوده که گویا خیلی دوست داشته یه جوری یا به هر نحوی X1 رو سرتر از PS4 نشون بده :d

متاسفم که اطلاعات شما اینقدر پایینه! مرور گر Internet Explorer حدود یک سال هست که App جدید X360 شده و تمامی سایتها رو هم باز می کند اوکی؟تنها مشکلی که برای ایرانیان دارد این است که فونت فارسی را به خوبی ساپورت نمی کند که اونم طوری نیست که نشه مطالب رو خوند.امضای منو ببین یه تاپیک زدم با نام " با کنسول آنلاین بازی کنید و دلار ببرید " من خودم همش از طریق مرور گر ایکس باکس به سایت ویرجین گیم میرفتم و بازیهام رو با حریفام اوکی میکردم.وقتی اطلاعاتت ناقصه نیا وسط کامنت بپرون چون یهو سوتی از آب در میاد مثل الان.

بابا اطلاعات !!! حالا خوبه خودم گفتم که EX 10 !!! خوب بخون میبینیش !!!! شمایی که ادعا میکنی باهاش کار کردی ، پس محدودیت های بسیار زیادش و هم بگو ملت بدونن !!! همینطوری حرف نزن که آخرش سوتی بدی این وسط . اوکی ؟

@19Rodar

دوست عزیز حسین جان راست میگن . IE ایکس باکس محدودیت زیادی داره . حالا ماله شما IE ـتون سفارشی هست به ماها ربطی نداره.

تو خودتم متوجه نشدی چیو بلد کردی. همینجوری یه کلمه رو پیدا کردید و بعد ان چیزی که خودتون خواستید رو نتیجه گرفتید که خوب همون بدرد خودتون میخوره و برای احدی ارزشی نداره.

بحث سر تحریف خبر و نتیجه گیری های اغراق آمیز هست وگرنه به قول شماها پویاتر بودن WD روی X1 اصلا هیچ چیزی نیست که بخوایم روش بحث کنیم! شما درست میگیم. پویا نره. ادامش؟ خوب که چی؟ یعنی X1 خیلی قوی تر و بهتره؟ خوب باشه قوی تر و بهتره. هر جور راحتیت.

حرف منم اینه اگر این خبر بر عکس بود این حرفا رو می زدید؟عمرا اگر چنین حرفایی می زدید.ضمنا من هیچ وقت نگفتم که این خبر که این بازی روی X1 پویا تره پس یعنی X1 از PS4 قوی تر و بهتره و یا برعکس!! این موضوع بعدا مشخص میشه.فعلا بحث در مورد این خبر است و بهتر بود به جای این حرفا در این مورد بحث می کردیم که چرا باید این بازی روی X1 پویا تر باشه؟و یا اینکه آیا اصلا این فقط یه حدسه یا واقعا امکان پذیر هست؟اون موقع حتی اگر یه سونی فن بیاد و بگه " به نظرم این اتفاق نخواهد افتاد به این دلایل " یکی مثل من اصلا حرفی نداره و تازه استقبال هم میکنم اما اینکه همش سونی فن ها بیان و ترول کنند این جالب نیست.

خبرو خیلی جاها نوشتن. مشکل این نیست که همه منابع نوشتن
Watch Dogs will have a more dynamic city on Xbox One

مشکل از منبع شماست که نوشته:

در جایی عنوان نشده PS4 و یا PS3

مشکل از کمبود نویسنده خبر در منبع بوده که گویا خیلی دوست داشته یه جوری یا به هر نحوی X1 رو سرتر از PS4 نشون بده :d

شما و 3 نفر دیگه (مثلا فراتوس-کلود استریف-سان بویز) فوتبال بازی مکنید "کلنگ عدالت از بقیه بهتر دریبل میزنه" معنیش چی میشه؟ :d

شما و 3 نفر دیگه (مثلا فراتوس-کلود استریف-سان بویز) فوتبال بازی مکنید "کلنگ عدالت از بقیه بهتر دریبل میزنه" معنیش چی میشه؟ :d

معنیش فکر کنم اینه که "کلنگ عدالت از بقیه تکنیکی تره " :d
کلا یه چیزی بگم : اونم اینه که خبر پست اول هیچ مشکلی نداره . استارتر اومده از رو یه منبع ترجمه زده و حرف های اونو نوشته . جایی هم نگفته که حرفهاش درسته . فقط نقل و قول کرده ! 5 صفحه دارید سر ترجمه بحث میکنید :))

@19Rodar

دوست عزیز حسین جان راست میگن . IE ایکس باکس محدودیت زیادی داره . حالا ماله شما IE ـتون سفارشی هست به ماها ربطی نداره.

عزیزم ، من مخصلتم هستم و قبول دارم IE ایکس باکس نقص هایی داره اما محدودیتش در باز کردن سایتها نیست! ایشان عرض کردند بعضی سایتها رو فقط باز میکنه منم گفتم خیر اینگونه نیست و همه سایتها رو باز میکنه.تنها محدودیتش همون فونت فارسیش هست فقط.اگر باز مشکلی داره من ممنون میشم به من بگید چون من واقعا باهاش حال میکنم و شما فکر کن چقدر مایکرو کار خوبی کرد که با آوردن IE به کنسولش حالا میشه روی مبل لم داد و با تصویر بسیار بزرگ TV هم از دنیای اینترنت استفاده کرد.

عزیزم ، من مخصلتم هستم و قبول دارم IE ایکس باکس نقص هایی داره اما محدودیتش در باز کردن سایتها نیست! ایشان عرض کردند بعضی سایتها رو فقط باز میکنه منم گفتم خیر اینگونه نیست و همه سایتها رو باز میکنه.تنها محدودیتش همون فونت فارسیش هست فقط.اگر باز مشکلی داره من ممنون میشم به من بگید چون من واقعا باهاش حال میکنم و شما فکر کن چقدر مایکرو کار خوبی کرد که با آوردن IE به کنسولش حالا میشه روی مبل لم داد و با تصویر بسیار بزرگ TV هم از دنیای اینترنت استفاده کرد.

اگه اینطوریه که شما میگید ، پس چرا الان با PC وصل شدی به بازی سنتر !!! ( لابد به خاطر فونت فارسی !!!! )
در ضمن نمیدونستم X360 شما موس و کیبورد و هم برای اینترنت ساپورت میکنه !!!!

بابا اطلاعات !!! حالا خوبه خودم گفتم که EX 10 !!! خوب بخون میبینیش !!!! شمایی که ادعا میکنی باهاش کار کردی ، پس محدودیت های بسیار زیادش و هم بگو ملت بدونن !!! همینطوری حرف نزن که آخرش سوتی بدی این وسط . اوکی ؟

با خودت چند چندی؟EX 10 ??????!!!!!!!!!
برای بار n ام عرض میکنم که تنها محدودیتش فونت فارسیش هست که مشکل داره اما بازم غیر قابل فهم نیست! دیگر هیچ مشکلی ندارد.ای ملت بدونین! ضمنا من هیچوقت سوتی نمیدم چون من باب اطلاعاتم حرف میزنم

لا مصب بحث از watch dogs رسید به مرورگر xbox .:">

اقا xbox حوب ترو قران بیخیال شید باز بحث شروع شد و مهندس ارشد ماکرو هم اومد ;):d ( نفهمیدم چی گفتم گیر ندید ) :d

اول از همه بگم بنده با ترجمه شما مشکلی ندارم چون مشکلی نداره. اگر حرفی هم هست به خاطر منبع هست.

در مورد اون یکی هم در منبع خبر ذکر نشده "کلنگ عدالت دریبلش بهتر هست نسبت به بقیه" گفته کلنگ عدالت در آینده از درریبل بهتری برخوردار خواهد بود. من منبع اصلی رو ندارم و دقیق یادم نیست. :d در ضمن سایت OXM هم نقل قول منبع خبر خودتون رو کرده...

برای بار n ام عرض میکنم که تنها محدودیتش فونت فارسیش هست که مشکل داره اما بازم غیر قابل فهم نیست! دیگر هیچ مشکلی ندارد.ای ملت بدونین! ضمنا من هیچوقت سوتی نمیدم چون من باب اطلاعاتم حرف میزنم

آقای اطلاعات تاپیک ترکوندی باشه :-s

ولش کن فونت و !!!! نگفتی موس و کیبورد چی شد ؟!!؟! چه جوری تایپ میکنی ؟!!!! نکنه تاچ پد جدید اختراع شده و ما نمیدونستیم !؟
واقعا اگر هیچ مشکلی نداشت که بیشتر از 14 میلیون کاربر XBOX LIVE با X360 اشون میومدن اینترنت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینطوری هم IX 10 سومین مرورگر دنیا نمیشد !:))

اگه اینطوریه که شما میگید ، پس چرا الان با PC وصل شدی به بازی سنتر !!! ( لابد به خاطر فونت فارسی !!!! )
در ضمن نمیدونستم X360 شما موس و کیبورد و هم برای اینترنت ساپورت میکنه !!!!

آخرین صحبت من با شما که اطلاعاتت در مورد لایو ایکس باکس و APP هاش واقعا کمه چون فقط رفتی لایو و بازی کردی و بس! پس لطفا ناراحت نشو و بپذیر.هرچند که اگر ایرانی جماعت نقص ها و اشتباهات خودشو می پذیرفت الان ایران جهان سوم نمیشد.

" با PC وصل شدم چرا چون مدتهاست تو پروفایلم اینو در بخش وضعیت نوشتم می تونی ببینی:

وضعیت: تا اومدن Xbox one دیگه لایو نمیرم.از الان یه جورایی رفتم پیشواز Xone :-)

و اما در مورد موس و کیبورد خدمت شما عرض کنم که آیا این وسط کنترلر خوش دست ایکس باکس وجود نداره که باهاش سایتها رو نگاه کرد؟! پس از دسته هم میشه استفاده کرد.

و در آخر اینکه اینجانب تا 27 نوامبر که X1 میاد دیگه لایو نمیرم و فقط میخوام تو بازی سنتر جواب افرادی امثال شما رو بدم:d "

موفق باشید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or