Watch Dogs بر روی Xbox one پویا تر از 360 ، PS3 و PS4.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت

watch-dogs.jpg

Dominic Guay سازنده Watch Dogs بمبی رو رها کرد و گفت که شهری که بازی در اون اتفاق میوفته در نسخه Xbox one پویاتر از PS4 هست...
Watch Dogs آخر امسال برای کنسول های نسل بعد در قفسه فروشگاهها قرار میگیره و ...
"ما هنوز در مرحله تحقیق و توسعه هستیم چون سخت افزارهایی که روشون کار مکنیم جدید هستن"
"فرض کنید شما یک هوش مصنوعی هستید و یک تصمیم گیری باعث حرکت شما در مسیری میشود [در این پروسه] همان مقدار تاخیری وجود دارد که شما (به عنوان یک انسان) در موردش فکر کنید و با تاخیری که موقع بازی در حالت مولتی پلیر و زمانیکه شما دکمه روی کنترلر رو فشار میدین فاصله ای نداره این مسئله ممکنه اجازه بده که کسی از یک ماشین اختصاصی فقط برای هوش مصنوعی استفاده کنه. چه نوعی از هوش مصنوعی رو میتنوید با اون انجام بدین؟ که جالبه "
بعد از اون Dominic Guay به سرویس ابری مایکروسافت اشاره میکنه که به نظر میرسه یک جزء حیاتی برای Xbox one هست.
"برخی محاسبات فیزیک وابسته به زمان دقیق برای اجرا نیستن ، مثلا درختی که سر راه قرار داره نسبت به آب و هوا واکنش نشون میده ، به این میگن فیزیک ، درسته؟ این انعطاف پذیری موارد هست . چی میشه اگه من اون رو روی کلود اجرا کنم؟ این (یک رویداده که) به همگام سازی کامل احتیاجی نداره ، موقعیتهایی در بازی به وجود خواهد اومد که این مسئله میتونه مزیت ایجاد کنه ، خیلی واضحه که اجرای این مسئله (مثلا فیزیک درخت در مقابل باد) در مدت زمان کوتاه میتونه قدرت زیادی از ماشین رو صرف کنه ، و این همون جایی که مهندسای ما دارن روش کار میکنن"
"به طور مثال ما قادر به شبیه سازی آب به صورت کاملا سه بعدی هستیم اگر شما روی یک قایق سوار بشین موجی که قایق شما ایجاد میکنه میتونه روی قایقهای دیگه تاثیر داشته باشه ، ما همچنین در حال صرف زمان بیشتری برای کار بروی مغز افراد درون خیابون هستیم که باهوش تر به نظر برسن و تعداد بیشتری از اونها هم تو خیابون دیده بشن در واقع این چیزیه که من بهش میگم پویایی ... شهری که نسبت به شما واکنش نشون میده و ما قادر به ایجاد فشار بیشتری روی Xbox one هستیم"

منبع1:

Watch Dogs on Xbox One will have a more dynamic city compared to Xbox 360, PS3 and PS4

منبع 2:
http://www.oxm.co.uk/57743/watch-do...on-xbox-one/?cid=OTC-RSS&attr=OXM-General-RSS

آخرین ویرایش:
کلااگر Xboneبه اینترنت وصل نباشه و نتونه از Cloud استفاده کن قضیش چیه؟
یعنی دیگه برگ درختا تکون نمی خورن؟:d

مگه حتما باید بگه که ورژن Xbox One پویاتر از PS4 هست تا ما بفهمیم منظورش چیه؟ همین رو هم که گفته زیاده روی کرده چون اغلب ناشر ها تا اونجایی که بتونن تفاوت بین پلتفرم ها رو مطرح نمیکنن.

we are able to push further on the Xbox One
معنی این جمله میشه استفاده حداکثری؟ Further معنی بیشتر میده نه حداکثر. یعنی ما قادریم استفاده بیشتری روی Xbox One ببریم یا قادریم فشار بیشتری روی Xbox One بیاوریم.
وقتی این قابلیت پردازش ابری مختص Xbox One هست و تو جملش داره به Xbox One اشاره میکنه، چیزی که در پلتفرم های دیگه وجود نداره، پس واضحه که منظورش برتری نسخه Xbox One نسبت به بقیه پلتفرم هاست.

شما الان دارید اون چیزی که خودتون میخواید رو از روی متن برداشت می کنید. اگه منظور اون چیزی هست که شما میگی چرا هیچ خبرگزاری دیگه ای همچین خبری رو با این تیتر منتشر نکرده؟
حتی اگه بازی اختلافی هم بین دو پلتفرم داشته باشه هیچ سازنده ای قبل از عرضه بازی نمیاد بگه بازی روی فلان پلتفرم بهتره. این مصاحبه هم دال بر این حرفه:

Ravi Sinha: Given all the hype and hoopla around the PS4, what are your thoughts on the Xbox One? How is the Xbox One version of the game going to be different compared to the PC and the PS4 one?

Dominic Guay: The Xbox One is a powerful platform, as of now we do not foresee a major difference in on screen result between the PS4 and the Xbox One. Obviously since we are still working on pushing the game on these new consoles, we are still doing R&D. This said, the platforms have some specificities that we are leveraging. For example, we are making use of the touchpad on the DualShock4.

حماقت بزرگی کرده همچین حرفی زده Dominic Guay درمورد نگارش های مختلف بازی. با درنظر گرفتن کامنت ایشون نتیجه هنوز 100 به 1 به نقع سونی هست :دی.

صبر داشته باشید.....5 ماه دیگه که هردوتا کنسول اومدن و بازی های مولتی عرضه شدن اون وقت دعوا کنید :d

معنی این جمله میشه استفاده حداکثری؟ Further معنی بیشتر میده نه حداکثر. یعنی ما قادریم استفاده بیشتری روی Xbox One ببریم یا قادریم فشار بیشتری روی Xbox One بیاوریم.
وقتی این قابلیت پردازش ابری مختص Xbox One هست و تو جملش داره به Xbox One اشاره میکنه، چیزی که در پلتفرم های دیگه وجود نداره، پس واضحه که منظورش برتری نسخه Xbox One نسبت به بقیه پلتفرم هاست.
منظورش از بیشتر نسبت به خود xbox one بدون سیستم ابریه نه ps4 (مثلا من میگم شتاب ماشین من با بنزین سوپر بیشتر میشه ..این یعنی اینکه شتاب موتور ماشین من از همه ماشینهای بازار بیشتر؟)....یعنی ما با سیستم ابری تونستیم پویاتر عمل کنیم مثل این موضع که شما وقتی کنسول رو خاموش میکنی مثلا گیاها به رشدشون ادامه میدن ... یا مثالهای دیگه از پویایی محیط...
خب مسلمه هر کنسول مزایا و تفاوتهایی تو نسخه خودش داره و لی از لحاظ گرافیکی بعید میدنم....فکر میکنم هم سونی و هم ماکرو تو نسل بعد خیلی رو سیستم ابری مانور بدن

فن های سونی شما به جای گیر دادن به یک متن کاملا واضح و مشخص لطف کنید برید و برای سونی کامنت بذارید که شبکه آنلاین کنسولش رو حداقل به 50 درصد قدرت کنسول مایکروسافت برسونه که مثل این نسل خیلی از گیمرهایی که PS3 داشتند به خاطر فقط شبکه لایو X360 نرن کنسول رغیب رو بخرن! اوکی؟

جالب اونجاست من اکثر دوستام تو لایو ایکس باکس PS3 هم دارند و همشون از آنلاین PSN سونی اعصابشون خورده و اونو محیطی آرام،فاقد هیجان و کاملا ضعیف می دونند و بر عکس هر روز تو لایو ایکس باکس صبح تا شب آنلاین هستند!!

سونی فن ها بهتره این موارد رو به سونی بگن نه اینکه تعصب بی خودی نشون بدند و کورکورانه همش بگن سونی خداست!!

فن های سونی شما به جای گیر دادن به یک متن کاملا واضح و مشخص لطف کنید برید و برای سونی کامنت بذارید که شبکه آنلاین کنسولش رو حداقل به 50 درصد قدرت کنسول مایکروسافت برسونه که مثل این نسل خیلی از گیمرهایی که PS3 داشتند به خاطر فقط شبکه لایو X360 نرن کنسول رغیب رو بخرن! اوکی؟

جالب اونجاست من اکثر دوستام تو لایو ایکس باکس PS3 هم دارند و همشون از آنلاین PSN سونی اعصابشون خورده و اونو محیطی آرام،فاقد هیجان و کاملا ضعیف می دونند و بر عکس هر روز تو لایو ایکس باکس صبح تا شب آنلاین هستند!!

سونی فن ها بهتره این موارد رو به سونی بگن نه اینکه تعصب بی خودی نشون بدند و کورکورانه همش بگن سونی خداست!!

شبکه آنلاین شما 100 درصد قوی‌تر از سونی و PS3 هست! الان این کامنت شما چه ربطی به پویایی این خبر داره؟ کسایی که دارن انتقاد می‌کنن به خاطر این هست که خبر در جایی که سورس اصلی هست جور دیگری عنوان شده و این منبع مذکور چیزه دیگه اندر حال خودش گفته. نباید تذکر داد؟

PS3 الان چه ربطی به 4 میلیارد ترانزیستور تعبیه شده در X1 داره؟

شبکه آنلاین شما 100 درصد قوی‌تر از سونی و PS3 هست! الان این کامنت شما چه ربطی به پویایی این خبر داره؟ کسایی که دارن انتقاد می‌کنن به خاطر این هست که خبر در جایی که سورس اصلی هست جور دیگری عنوان شده و این منبع مذکور چیزه دیگه اندر حال خودش گفته. نباید تذکر داد؟

PS3 الان چه ربطی به 4 میلیارد ترانزیستور تعبیه شده در X1 داره؟

این منبع به اندازه کافی معتبر هست و مطمئن باشید اگر الان تیتر این خبر برعکس بود شما سونی فن ها هیچ مشکلی باهاش نداشتید و داشتید الان تو فضا واسه خودتون کامنت های ( ای سونی جونم قربونت برم بمیرم برات دردت رو سرم ) از خود رها می کردید ! بله تعصب چیز بدیه واقعا.

از اول این تایپک شروع کردید گیر دادن به مترجم خبر که تو اشتباه ترجمه کردی وقتی دیدین که سوتی دادین و خبر درست ترجمه شده اومدین ایرادهای بنی اسرائیلیتون رو شروع کردید.فکر کنم فقط خود حضرت موسی بتونه با شما در بیوفته.(خطابم مستقیم با شخص شما نیست یه عده واقعا شورشو در آوردن)

آخرین ویرایش:
بروبچ خسته نباشید ، 4 صفحه خوندم آخرش به این نتیجه رسیدم که 4 صفحه دارید ترول میکنید :d

سونی فن های عزیز میخوام ببینم میتونید رکورد ترول کردن مایکروسافت به 10 صفحه برسونید یا نه :d اگر رسوندید که مردید و اگه نه که نشون دهنده شکست سنگین در برابر مایکرو فن هاست :d

اگه صبح تا شب آنلاین هستید پس شما از صبح تا شب تو BC چیکار میکنی که تو هر تاپیک که میرم تو هر صفحه 4 تا پست شما موجوده و داره میدرخشه؟

اگه صبح تا شب آنلاین هستید پس شما از صبح تا شب تو BC چیکار میکنی که تو هر تاپیک که میرم تو هر صفحه 4 تا پست شما موجوده و داره میدرخشه؟

خوشم میاد فقط کامنت از خودتون ول نمی کنین تو بازی سنتر بلکه عکسهای جذابی هم به نمایش می گذارید.یادتون رفته که ایکس باکس مرور گر وب داره و میشه هر لحظه مطالب بازی سنتر رو خوند و موقع نیاز تبلت هم کنار دست آدمه در حین بازی ( خلاصه کمی فکر کن و ببین چقدر علم پیشرفت کرده)
و اینکه من زیاد تو بازی سنتر هستم این علاقه منو به این سایت نشون میده که همون اندازه که فن مایکروسافت هستم عاشق بازی سنتر هم هستم.افتاد یا بیشتر جا بندازم؟!!

خوشم میاد فقط کامنت از خودتون ول نمی کنین تو بازی سنتر بلکه عکسهای جذابی هم به نمایش می گذارید.یادتون رفته که ایکس باکس مرور گر وب داره و میشه هر لحظه مطالب بازی سنتر رو خوند و موقع نیاز تبلت هم کنار دست آدمه در حین بازی ( خلاصه کمی فکر کن و ببین چقدر علم پیشرفت کرده)
و اینکه من زیاد تو بازی سنتر هستم این علاقه منو به این سایت نشون میده که همون اندازه که فن مایکروسافت هستم عاشق بازی سنتر هم هستم.افتاد یا بیشتر جا بندازم؟!!

کدوم ایکس باکس منظورته ؟! x360 یا جدیدیه ؟! تا جایی که من میدونم به x360 موس و کیبورد وصل نمیشه که شما بخوای باهاش وب گردی کنی !!! اون IE 10 هم که روش نصبه سایت های بخصوصی رو باز میکنه . یه طورایی مثل APP موتور جستجوی وب گوگل تو ویندوز 8 عل میکنه . پس از این حرف های خنده دار نزن لطفا .

اگه میشه بیشتر جا بنداز ! چون نیفتاد !
موندم 2 خط اولت چه ربطی به خبر داشت ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ :|

کدوم ایکس باکس منظورته ؟! x360 یا جدیدیه ؟! تا جایی که من میدونم به x360 موس و کیبورد وصل نمیشه که شما بخوای باهاش وب گردی کنی !!! اون IE 10 هم که روش نصبه سایت های بخصوصی رو باز میکنه . یه طورایی مثل APP موتور جستجوی وب گوگل تو ویندوز 8 عل میکنه . پس از این حرف های خنده دار نزن لطفا .

اگه میشه بیشتر جا بنداز ! چون نیفتاد !
موندم 2 خط اولت چه ربطی به خبر داشت ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ :|

متاسفم که اطلاعات شما اینقدر پایینه! مرور گر Internet Explorer حدود یک سال هست که App جدید X360 شده و تمامی سایتها رو هم باز می کند اوکی؟تنها مشکلی که برای ایرانیان دارد این است که فونت فارسی را به خوبی ساپورت نمی کند که اونم طوری نیست که نشه مطالب رو خوند.امضای منو ببین یه تاپیک زدم با نام " با کنسول آنلاین بازی کنید و دلار ببرید " من خودم همش از طریق مرور گر ایکس باکس به سایت ویرجین گیم میرفتم و بازیهام رو با حریفام اوکی میکردم.وقتی اطلاعاتت ناقصه نیا وسط کامنت بپرون چون یهو سوتی از آب در میاد مثل الان.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or