Watch Dogs بر روی Xbox one پویا تر از 360 ، PS3 و PS4.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت

watch-dogs.jpg

Dominic Guay سازنده Watch Dogs بمبی رو رها کرد و گفت که شهری که بازی در اون اتفاق میوفته در نسخه Xbox one پویاتر از PS4 هست...
Watch Dogs آخر امسال برای کنسول های نسل بعد در قفسه فروشگاهها قرار میگیره و ...
"ما هنوز در مرحله تحقیق و توسعه هستیم چون سخت افزارهایی که روشون کار مکنیم جدید هستن"
"فرض کنید شما یک هوش مصنوعی هستید و یک تصمیم گیری باعث حرکت شما در مسیری میشود [در این پروسه] همان مقدار تاخیری وجود دارد که شما (به عنوان یک انسان) در موردش فکر کنید و با تاخیری که موقع بازی در حالت مولتی پلیر و زمانیکه شما دکمه روی کنترلر رو فشار میدین فاصله ای نداره این مسئله ممکنه اجازه بده که کسی از یک ماشین اختصاصی فقط برای هوش مصنوعی استفاده کنه. چه نوعی از هوش مصنوعی رو میتنوید با اون انجام بدین؟ که جالبه "
بعد از اون Dominic Guay به سرویس ابری مایکروسافت اشاره میکنه که به نظر میرسه یک جزء حیاتی برای Xbox one هست.
"برخی محاسبات فیزیک وابسته به زمان دقیق برای اجرا نیستن ، مثلا درختی که سر راه قرار داره نسبت به آب و هوا واکنش نشون میده ، به این میگن فیزیک ، درسته؟ این انعطاف پذیری موارد هست . چی میشه اگه من اون رو روی کلود اجرا کنم؟ این (یک رویداده که) به همگام سازی کامل احتیاجی نداره ، موقعیتهایی در بازی به وجود خواهد اومد که این مسئله میتونه مزیت ایجاد کنه ، خیلی واضحه که اجرای این مسئله (مثلا فیزیک درخت در مقابل باد) در مدت زمان کوتاه میتونه قدرت زیادی از ماشین رو صرف کنه ، و این همون جایی که مهندسای ما دارن روش کار میکنن"
"به طور مثال ما قادر به شبیه سازی آب به صورت کاملا سه بعدی هستیم اگر شما روی یک قایق سوار بشین موجی که قایق شما ایجاد میکنه میتونه روی قایقهای دیگه تاثیر داشته باشه ، ما همچنین در حال صرف زمان بیشتری برای کار بروی مغز افراد درون خیابون هستیم که باهوش تر به نظر برسن و تعداد بیشتری از اونها هم تو خیابون دیده بشن در واقع این چیزیه که من بهش میگم پویایی ... شهری که نسبت به شما واکنش نشون میده و ما قادر به ایجاد فشار بیشتری روی Xbox one هستیم"

منبع1:

Watch Dogs on Xbox One will have a more dynamic city compared to Xbox 360, PS3 and PS4

منبع 2:
http://www.oxm.co.uk/57743/watch-do...on-xbox-one/?cid=OTC-RSS&attr=OXM-General-RSS

آخرین ویرایش:
آخرین صحبت من با شما که اطلاعاتت در مورد لایو ایکس باکس و APP هاش واقعا کمه چون فقط رفتی لایو و بازی کردی و بس! پس لطفا ناراحت نشو و بپذیر.هرچند که اگر ایرانی جماعت نقص ها و اشتباهات خودشو می پذیرفت الان ایران جهان سوم نمیشد.

" با PC وصل شدم چرا چون مدتهاست تو پروفایلم اینو در بخش وضعیت نوشتم می تونی ببینی:

وضعیت: تا اومدن Xbox one دیگه لایو نمیرم.از الان یه جورایی رفتم پیشواز Xone :-)

و اما در مورد موس و کیبورد خدمت شما عرض کنم که آیا این وسط کنترلر خوش دست ایکس باکس وجود نداره که باهاش سایتها رو نگاه کرد؟! پس از دسته هم میشه استفاده کرد.

و در آخر اینکه اینجانب تا 27 نوامبر که X1 میاد دیگه لایو نمیرم و فقط میخوام تو بازی سنتر جواب افرادی امثال شما رو بدم:d "

موفق باشید

منطقت از ریشه منو نابود کرد .
با جواب دادن به افرادی مثل من میتونی حس فتح قله اورست و احساس کنی :d
منم تا زمان XBOX ONE فقط رو پست های شما زوم میکنم تا بفهمم چه طوری قراره اورست و فتح کنی :d

با این وضعیت فک کنم بحث برسه با اینکه چراغای پارکینگ شرکت مایکروسافت از در WC شرکت سونی قشنگتره ! :| آخه این بحثا چیه ؟! :-o طرف اومده یکم از x1 تعریف کرده و گفته که سیستم ابری ایکس باکس شرایط بهتری فراهم میکنه و ... دیگه چه ربطی داره به اینکه از PS4 قوی تره یا IE تو ایکس باکس چجوری کار میکنه ؟! :| بذارید این کنسولای کوفتی بیان بعد که خریدین بزنین تو سر هم :| بترسید از روزی که کنسول مورد علاقتون کپی خور نشه یا به هر دلیلی نتونید بخریدش و کنسول رقیب رو خریداری کنید :| اون موقع کلا باید فروم رو بیخیال بشید با این وضع :|

اگه این کلود تو اروپا و امریکا یا کشورایی که اینترنت خوب دارن جواب بده ممکنه بازیا رو xo خیلی بهتر از ps4 بشه.

ولش کن فونت و !!!! نگفتی موس و کیبورد چی شد ؟!!؟! چه جوری تایپ میکنی ؟!!!! نکنه تاچ پد جدید اختراع شده و ما نمیدونستیم !؟
واقعا اگر هیچ مشکلی نداشت که بیشتر از 14 میلیون کاربر XBOX LIVE با X360 اشون میومدن اینترنت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینطوری هم IX 10 سومین مرورگر دنیا نمیشد !:))
ریطی به تاپیک نداره ولی با Smartglass با گوشیت وصل Xbox شی گوشیت میشه موس:d

ماکرو خیلی زود آویزون این Cloud شده حداقل یه 2 3 سال باید صبر میکرد ! آخر Cloud بیچارش میکنه :دی

با توجه به برداشت فوق تخصصی Gamingtarget از این به بعد تبدیل به یکی از قبله های صنعت گیمینگ میشه یحتمل !

آخرین صحبت من با شما که اطلاعاتت در مورد لایو ایکس باکس و APP هاش واقعا کمه چون فقط رفتی لایو و بازی کردی و بس! پس لطفا ناراحت نشو و بپذیر.هرچند که اگر ایرانی جماعت نقص ها و اشتباهات خودشو می پذیرفت الان ایران جهان سوم نمیشد.

" با PC وصل شدم چرا چون مدتهاست تو پروفایلم اینو در بخش وضعیت نوشتم می تونی ببینی:

وضعیت: تا اومدن Xbox one دیگه لایو نمیرم.از الان یه جورایی رفتم پیشواز Xone :-)

و اما در مورد موس و کیبورد خدمت شما عرض کنم که آیا این وسط کنترلر خوش دست ایکس باکس وجود نداره که باهاش سایتها رو نگاه کرد؟! پس از دسته هم میشه استفاده کرد.

و در آخر اینکه اینجانب تا 27 نوامبر که X1 میاد دیگه لایو نمیرم و فقط میخوام تو بازی سنتر جواب افرادی امثال شما رو بدم:d "

موفق باشید

داداش با کی بحث میکنی؟اون طرف تا حالا با هرکی بحث کرده بعدش حرفشو پس گرفته مدارکشم موجوده فقط یه چیز میپرونه ;-)
کلک day one؟ :دی

یه چیزی واسم سوال شده؟ اینه که اگه یه دفه وسط بازی اینترنت قطع بشه چی میشه؟

آخرین ویرایش:
لطفا هر کی میخواد اسپم بده بره تو تایپک های گفتگوی آزاد و ... این کارو بکنه و پستی خارج از موضوع تایپک داده نشه! متاسفانه یه عده فقط دنبال ترول کردن و اسپم دادن هستند.

راستی من یه سوال اومد تو ذهنم:

محیط در فواصل دور در این بازی چطوریه؟و آیا تمامی بخش هایی که از دور قابل روئیت هستند قابل دسترسی هم هستند؟خیلی دوست دارم یه بازی Open world به تمام معنا باشه.

راستی من یه سوال اومد تو ذهنم:

محیط در فواصل دور در این بازی چطوریه؟و آیا تمامی بخش هایی که از دور قابل روئیت هستند قابل دسترسی هم هستند؟خیلی دوست دارم یه بازی Open world به تمام معنا باشه.
احتمالا منظورشون یه چیزی فراتر از اینه که هرجا ببینی بشه رفت. چون بلاخره که نمیشه نقشه بازی باید یه جایی تموم بشه!
فک کنم منظورشون از پویا بودن در فواصل دور این که الزاما لازم نباشه در یک جایی حضور داشته باشی تا اتفاقی اونجا بیوفته. مثلا مثل چیزی که تو بازی RDR بود و مغازه دار ها شب خودشون خود به خود کارشون رو می کردن و می رفتن خونشون! و الزاما لازم نبود کاراکتر بازی اونجا باشه یعنی از دور هم اگه به طرف نگاه می کردی، کار خودشو می کرد.
حالا احتمالا می خوان ببرن این مسئله رو بالا تر مثلا در سطحی که شما یک طرف شهر هستی، طرف دیگه شهر (مثلا) بانک رو می زنن و 4 تا ماشین پلیس رو هم آتیش می زنن. شما حتی اگه در اون منطقه نباشی ، وقتی برسی اونجا اثراتش رو (4 تا ماشین سوخته یا جای سوختگی) می بینی یا مثلا اگه با یه دوربین از دور نگاه کنی،انجام دزدی رو می بینی حتی اگه جزو داستان اصلی نباشه.
کلا یعنی به واقعیت نزدیک تر میشه:d
(ببخشد اگه یکم در هم بر هم گفتم به هر حال اینا تصورات منه از اینکه محیط پویا در دور یعنی چی:d.)

پس احتمالا سونی هم گایکای و برای سبزی پاک کردن خریده ! من نمی دونم چا ماکرو اینهمه داره روی کلود مانور میده . چیزی که قطعا توی دوتا کنسول نسل بعد خواهیم دید و یه خورده زوده واسه مانور دادن روش. قطعا سونی هم ازین فناوری استفاده می کنه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or