Watch Dogs بر روی Xbox one پویا تر از 360 ، PS3 و PS4.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت

watch-dogs.jpg

Dominic Guay سازنده Watch Dogs بمبی رو رها کرد و گفت که شهری که بازی در اون اتفاق میوفته در نسخه Xbox one پویاتر از PS4 هست...
Watch Dogs آخر امسال برای کنسول های نسل بعد در قفسه فروشگاهها قرار میگیره و ...
"ما هنوز در مرحله تحقیق و توسعه هستیم چون سخت افزارهایی که روشون کار مکنیم جدید هستن"
"فرض کنید شما یک هوش مصنوعی هستید و یک تصمیم گیری باعث حرکت شما در مسیری میشود [در این پروسه] همان مقدار تاخیری وجود دارد که شما (به عنوان یک انسان) در موردش فکر کنید و با تاخیری که موقع بازی در حالت مولتی پلیر و زمانیکه شما دکمه روی کنترلر رو فشار میدین فاصله ای نداره این مسئله ممکنه اجازه بده که کسی از یک ماشین اختصاصی فقط برای هوش مصنوعی استفاده کنه. چه نوعی از هوش مصنوعی رو میتنوید با اون انجام بدین؟ که جالبه "
بعد از اون Dominic Guay به سرویس ابری مایکروسافت اشاره میکنه که به نظر میرسه یک جزء حیاتی برای Xbox one هست.
"برخی محاسبات فیزیک وابسته به زمان دقیق برای اجرا نیستن ، مثلا درختی که سر راه قرار داره نسبت به آب و هوا واکنش نشون میده ، به این میگن فیزیک ، درسته؟ این انعطاف پذیری موارد هست . چی میشه اگه من اون رو روی کلود اجرا کنم؟ این (یک رویداده که) به همگام سازی کامل احتیاجی نداره ، موقعیتهایی در بازی به وجود خواهد اومد که این مسئله میتونه مزیت ایجاد کنه ، خیلی واضحه که اجرای این مسئله (مثلا فیزیک درخت در مقابل باد) در مدت زمان کوتاه میتونه قدرت زیادی از ماشین رو صرف کنه ، و این همون جایی که مهندسای ما دارن روش کار میکنن"
"به طور مثال ما قادر به شبیه سازی آب به صورت کاملا سه بعدی هستیم اگر شما روی یک قایق سوار بشین موجی که قایق شما ایجاد میکنه میتونه روی قایقهای دیگه تاثیر داشته باشه ، ما همچنین در حال صرف زمان بیشتری برای کار بروی مغز افراد درون خیابون هستیم که باهوش تر به نظر برسن و تعداد بیشتری از اونها هم تو خیابون دیده بشن در واقع این چیزیه که من بهش میگم پویایی ... شهری که نسبت به شما واکنش نشون میده و ما قادر به ایجاد فشار بیشتری روی Xbox one هستیم"

منبع1:

Watch Dogs on Xbox One will have a more dynamic city compared to Xbox 360, PS3 and PS4

منبع 2:
http://www.oxm.co.uk/57743/watch-do...on-xbox-one/?cid=OTC-RSS&attr=OXM-General-RSS

آخرین ویرایش:
به نظر میاد واسه خبرهایی که ممکنه به نفع XOne باشه باید خود سازنده بیاد تو بازیسنتر و جلوی کاربرهای اینجا شهادت بده بلکه حرفش مورد قبول واقع بشه :دی حالا طرف یه چیزی گفته دیگه منبع فوق معتبر و گیر دادن به ترجمه و این چیزها چه صیغه ای هست آخه؟ :دی

خوب شما یکاری کن، ان قسمتی که گفته بازی رو X1 پوباتر هست رو بلد کن به ما نیشان بده!:دی

محمد مصاحبه اصلی رو gaminbolt انجام داده و بقیه از این سایت نقل قول کردند.ولی مثل اینکه یکی دوتا سایت ها از خودشون چیزی اضافه کردند.
شما مصاحبه اصلی رو تو gaming bolt بخون خودت میفهمی چقدر تیتر این تاپیک حقیقت داره!:d

Watch_Dogs Interview with Ubisoft Montreal: PS4 Advantages, Perks, Story Details, Vehicles and Tons More � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
اوه چقدر حرف زده یارو :دی حالا مهم نیست چی گفته، فقط دوستمون خبر Gaming Target رو گذاشته که یادمه قدیم ها تو GR و متا ثبت میشد (الان رو نمی دونم)، یعنی اینکه اعتبارش در حدی هست که بشه به حرف هاش جهت منبع اعتماد کرد. حالا یکی میاد مترجم رو مسخره میکنه و ... چندان جالب نیست :دی حالا اگه واقعا Gaming Target خودش چیزی به خبر اضافه کرده دیگه مترجم مقصر نیست. هر چند تو همین لینکی هم گذاشتی:
The Xbox One is a powerful platform, as of now we do not foresee a major difference in on screen result between the PS4 and the Xbox One
که خب خبری از 33% و 50% و 75% و اینا نیست :دی
خوب شما یکاری کن، ان قسمتی که گفته بازی رو X1 پوباتر هست رو بلد کن به ما نیشان بده!
biggrin1.gif
Watch Dogs on the Xbox One will have a more dynamic city than the PS4

تیتر خبر رو میخوام چیکار؟:دی میگم ان قسمتی که تو مصاحبه اصلی گفته بازی رو X1 پویاتر هست رو بیار!:دی این یارو از خودش درآورده اینو. نتیجه گیری خودش هست.

خوب شما یکاری کن، ان قسمتی که گفته بازی رو X1 پوباتر هست رو بلد کن به ما نیشان بده!:دی

من خودم صفحات قبل بارها بولدش کردم .اما واقعا بهتر نیست کمی این تعصب عجیب و غریبت رو بذاری کنار؟! هر چیزی حدی داره.من خودم مایکرو فن هستم ولی واقعا بیشتر اوقات شخصا از سونی و کنسول قدرتمندش دفاع میکنم.

تیتر خبر رو میخوام چیکار؟:دی میگم ان قسمتی که تو مصاحبه اصلی گفته بازی رو X1 پویاتر هست رو بیار!:دی این یارو از خودش درآورده اینو. نتیجه گیری خودش هست.
کامنت بالایی رو نخوندی؟ :-/ یه دور دیگه بخون :دی لینک خبر مربوط به سایت Gaming Target هست که دقیقا همین حرفها رو اونجا زده، اگه حس می کنید مشکلی داره خب همون جا کامنت بزارید و بهشون اعتراض کنید، سایت معتبری هم هست و مطمئن باشید اگه مشکلی باشه رسیدگی میکنن :دی

در هیچ کدوم از بخش هایی که از ایشون نقل قول کرده، گفته نشده بازی بر روی فلان پلتفرم از پلتفرم دیگری پویاتر است. این سایت جمله ای که نوشته رو از خودش ساخته.
"For example, we’re able to simulate the water in full 3D, if you go on a boat the waves that form will affect other boats. We’re also able to spend more time giving brains to the other people on the streets so that they can basically be smarter, and there can be more of them. It’s what I call dynamism; basically, the way the city reacts to you, we are able to push further on the Xbox One.”
اگه این موارد باعث پویا تر شدن نمیشه پس باعث چی میشه؟ خودش داره میگه پویایی و جملاتی که بولد کردم رو در مورد Xbox One گفته میتونیم انجام بدیم. حرفی از پلتفرم دیگه ای نزده اینجا و مخصوصا در مورد Xbox One گفته اینارو.

"For example, we’re able to simulate the water in full 3D, if you go on a boat the waves that form will affect other boats. We’re also able to spend more time giving brains to the other people on the streets so that they can basically be smarter, and there can be more of them. It’s what I call dynamism; basically, the way the city reacts to you, we are able to push further on the Xbox One.”
اگه این موارد باعث پویا تر شدن نمیشه پس باعث چی میشه؟ خودش داره میگه پویایی و جملاتی که بولد کردم رو در مورد Xbox One گفته میتونیم انجام بدیم. حرفی از پلتفرم دیگه ای نزده اینجا و مخصوصا در مورد Xbox One گفته اینارو.
گفته میتونیم بهتر رو X1 محیط رو داینامیک کنیم دوست عزیز. نه اینکه این کار ها رو فقط تو X1 میشه انجام داد.

حداقلش اینه که با ps4 گرافیکش یه حده :dخدا رو شکر نگفته که 50% یا 1.5 نسل عقبتره :))

کامنت بالایی رو نخوندی؟ :-/ یه دور دیگه بخون :دی لینک خبر مربوط به سایت Gaming Target هست که دقیقا همین حرفها رو اونجا زده، اگه حس می کنید مشکلی داره خب همون جا کامنت بزارید و بهشون اعتراض کنید، سایت معتبری هم هست و مطمئن باشید اگه مشکلی باشه رسیدگی میکنن :دی

بابا محمد جان مصاحبه با http://gamingbolt.com/watch_dogs-in...es-perks-story-details-vehicles-and-tons-more بوده بعد سایت Gaming target امده همین مطلب تغییر داده یعنی درکش انقدر سخته ؟ به تاریخ مصاحبه ها هم دقت کنید یعنی از امروز تا فردا نظر انها انقدر تغییر کرده یعنی شب خوابیدن صبح بلند شدن محیط بازی شده داینامیک و بهتر ؟

مورد بعدی باشه قویتر و پویا تر هستش روی XBOX ONE با کمک cloud خوب من که اینترنت ندارم کجای دلم بزارمش ؟ مورد بعدی تازه این یک بازی که یه همچین صحبتی کرده میگیم درست هم گفته اما چرا هرچی اینها از بازی نشون میدن نسخه PS4 بازی هستش ؟ شما یک ویدیو از نسخه XBOX ONE دیدی ؟

گفته میتونیم بهتر رو X1 محیط رو داینامیک کنیم دوست عزیز. نه اینکه این کار ها رو فقط تو X1 میشه انجام داد.

خب کل حرف ما هم همینه دیگه
اینکه گفته روی X1 پویا تر هستش نسبت به PS4
نمیدونم دیگه باید چقدر واضح تر از این میگفت تا فن های متعصب سونی راضی بشن!!

وقتی در مورد AI صحبتی نکرده حتما تفاوتی ندارند دیگه!خبرنگار نیومده بگه تفاوت بصری چقدره!خبرنگار GB یه سوال کلی از تفاوت بین پلتفرم های مختلف پرسیده و جوابش رو هم گرفته.
شما توجه نداری مثل اینکه گفته ار ظرفیت های خاص هر پلتفرمی جداگانه استفاده می کنند که بنده گفتم احتما لا مثل Dual Shock 4 روی One هم یه کارایی با Cloud می خوان بکنن ... حالا شما دوست نداری می گیم استفاده نکنن.. مشکلی نیست ترجمه ی کامنت خودت و گذاشتم..

بله کسی منکر نیست که نوشته "پویایی". ولی کجا نوشته پویاتر از فلان پلتفرمه؟ جمله آخر هم گفته ما میتونیم از سخت افزار Xbox One استفاده حداکثری بکنیم. نه اینکه میتونیم از این پلتفرم بیشتر از بقیه پلتفرم ها بهره ببریم.

خب کل حرف ما هم همینه دیگه
اینکه گفته روی X1 پویا تر هستش نسبت به PS4
نمیدونم دیگه باید چقدر واضح تر از این میگفت تا فن های متعصب سونی راضی بشن!!

داداش نمودی همه سوتی فنا رو بیخیال ما قبول کردیم :|

------------------------

به نظر میاد واسه خبرهایی که ممکنه به نفع XOne باشه باید خود سازنده بیاد تو بازیسنتر و جلوی کاربرهای اینجا شهادت بده بلکه حرفش مورد قبول واقع بشه :biggrin1: حالا طرف یه چیزی گفته دیگه منبع فوق معتبر و گیر دادن به ترجمه و این چیزها چه صیغه ای هست آخه؟ :biggrin1:​

اخه ps4 از xbox oone قدرتش 40% بیشتره بنابراین باید تو همه بازی ها بهتر باشه :d

کلا این بحث استفاده از cloud تا زمان عرضه کنسول در حد شعار می مونه... باید صبر کرد و دید الان یه مقاله ی جدید Eurogamer راجب Titanfall آپلود شده که از مزایای Cloud به عنوان وعد ه یاد کرده و تا لانچ باید صبر کرد... چون هنوز کسی در عمل ندیده..

"Titanfall's exact cloud utilisation remains an enigma. The promise is that AI and physics calculations are handled remotely, from the 300,000 servers set up by Microsoft's Azure service."

بله کسی منکر نیست که نوشته "پویایی". ولی کجا نوشته پویاتر از فلان پلتفرمه؟
مگه حتما باید بگه که ورژن Xbox One پویاتر از PS4 هست تا ما بفهمیم منظورش چیه؟ همین رو هم که گفته زیاده روی کرده چون اغلب ناشر ها تا اونجایی که بتونن تفاوت بین پلتفرم ها رو مطرح نمیکنن.
جمله آخر هم گفته ما میتونیم از سخت افزار Xbox One استفاده حداکثری بکنیم. نه اینکه میتونیم از این پلتفرم بیشتر از بقیه پلتفرم ها بهره ببریم
we are able to push further on the Xbox One
معنی این جمله میشه استفاده حداکثری؟ Further معنی بیشتر میده نه حداکثر. یعنی ما قادریم استفاده بیشتری روی Xbox One ببریم یا قادریم فشار بیشتری روی Xbox One بیاوریم.
وقتی این قابلیت پردازش ابری مختص Xbox One هست و تو جملش داره به Xbox One اشاره میکنه، چیزی که در پلتفرم های دیگه وجود نداره، پس واضحه که منظورش برتری نسخه Xbox One نسبت به بقیه پلتفرم هاست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or