Wasteland 2 | PC

wasteland2.jpg

استودیوی InXile رسما اعلام کرد در حال کار بر روی ادامه ی مستقیم یکی از تاثیرگذارترین نقش آفرینی های تاریخ است، Wasteland که در سال 1988 توسط Interply به بازار عرضه شده بود عنوانی بود که بعد ها باعث خلق آثار مطرحی چون سری Fallout شد و به نوعی بنیان گذار آثار post apocalyptic در دنیای بازی ها شد.
نکته ی جالب در این میان اینست که Wasteland 2 بدون هیچ ناشر و حمایت مالی ای در دست ساخت است و بودجه ی فعلی تامین شده برای آن تا این لحظه حدود 1.18 میلیون دلار بوده که از طرف طرفداران بازی جمع آوری شده است!
InXile که بزرگترین اثر کارنامه ی نه چندان پربار آن The Bard's Tale است ، قول داده تمام تلاش خود را برای ارائه ی یک دنباله ی وسیع و وفادار به عنوان اصلی انجام خواهد داد، بنابر اعلام سازندگان اواخر سال 2013 زمان انتشار بازی برای PC خواهد بود.

آقا یک عکس یک تریلر یک توضیح جامعی چیزی به پست اول اضافه کنید :دی من الان تازه دیدم اینو نمیدونم چی هست اصلا :دی
یه بازی RPG اخرالزمانی ناب که در انحصار پلتفروم معظم PC بسر میبره :biggrin1: گفته شده منبع الهام سری بازی های پرطرفدار Fallout هم بوده بطوری که سایت IGN این بازی رو جزو 25 بازی برتر تاریخ بازی های PC معرفی کرد
Wasteland در جنوب غربی آمریکا اتفاق افتاد نقش رنجرها (Rangers) بازی میکردید.که در طی بازی ارتقا میافتند. مهارت های جدیدی یاد میگرفتند و تجهیزاتی نو پیدا می کردند. همچنین بازی شامل داستانی قوی بر پایه ی انتخابات شما

چیز زیادی در مورد داستان این نسخه گفته نشده تو این بازی گروهی از رنجرها به عهده می گیریم این گروه شامل 7 نفره که 4 نفر میشه کنترل کرد .

مدت ها پس از انفجار هسته ای، حال دوره ی جدیدی در حال وقوع است. رنجرها قبل از آن فکر میکردند که تنها بازماندگان این منطقه هستند، اما به تدریج با صاف شدن هوا و کمرنگ شدن گرد و قبار ناشی از تشعشعات هسته ای، آن ها سیگنال های واضح تری را دریافت کردند. یکی از این سیگنال ها از طرف Agricultural Center است که درخواست کمک میکنند. آن ها مورد حمله ی موجودات آن منطقه قرار گرفته اند.
یکی از ویژگی های بازی اینه اگه در قسمتی الکی تیر اندازی کنی دشمنان نسبت به صدا واکنش نشون میدن و به سمت ما میان.
اهنگ ساز بازی Mark Morgan که بازی های Fallout 1 , 2 و Planescape: Torment تو کارنامه کاری خودش داره .

برای دیدن عکس تریلر یه سرچ ساده تو گوگل بزنی حله
در کل
یه بازی شاخ انحصاری PC که عاشقان منتظر زیاد داره یکیش خود من :biggrin1: اگه با سیلقت جور باشه اینجور بازیهارو حرامه اگه بازی نکنی

آخرین ویرایش:
ولی روند درآمدزایی Wasteland و پروژه های مشابه واقعا جالبه یه بار توی کیک استارتر بازی فروخته می شه بعدش قبل از عرضه نسخه Early Access بعد از عرضه هم که خود بازی فروش می ره از چند جهت سازنده کیف می کنه :دی

به مناسبت لانچ سایت تورمنت ( https://torment.inxile-entertainment.com) و عرضه Wasteland 2 در چندین ساعت آینده, تاپیک رو بالا میارم که دوستان هم آماده تجربه یکی‌ از بهترین‌های این چند سال باشن :دی
Prepare for the apocalypse :d

پیر شدیم سر اومدن بازی
از kickstarter تا الان... بالاخره قراره بازیش کنیم :دی
امیدوارم چیزی که انتظار میرفت باشه

این inXile Entertainment یک تنه داره خاطرات گیمری ما رو از خاک میکشه بیرون. این از Westeland اون هم سال دیگه از Torment.

نمیدونم کسی به این نکته اشاره کرد یا نه! موسیقی بازی کار مارک مورگانِ که فال‌اوت های افسانه‌ای (نه اون آشغال Bethesda) رو تو کارنامش داره.
نمی‌دونم کجا بود خونده بودم، می‌گفت سر حساسیت‌های بیش از حد برایان فارگو سرِ موسیقی فال‌اوت1 نمی‌خواست تو Westeland همکاری کنه! :دی

بازی لانچ شد با 8.1 گیگ آپدیت داخل استیم ، اولین تجربه این سبک بازیم توی بتا بود و واقعا قشنگ بود و یکسره تا آخرش رفتم. اما الان دیگه باس صبر کنم تا آخر بهمن بعد بشینم پاش :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or