Wasteland 2 | PC

wasteland2.jpg

استودیوی InXile رسما اعلام کرد در حال کار بر روی ادامه ی مستقیم یکی از تاثیرگذارترین نقش آفرینی های تاریخ است، Wasteland که در سال 1988 توسط Interply به بازار عرضه شده بود عنوانی بود که بعد ها باعث خلق آثار مطرحی چون سری Fallout شد و به نوعی بنیان گذار آثار post apocalyptic در دنیای بازی ها شد.
نکته ی جالب در این میان اینست که Wasteland 2 بدون هیچ ناشر و حمایت مالی ای در دست ساخت است و بودجه ی فعلی تامین شده برای آن تا این لحظه حدود 1.18 میلیون دلار بوده که از طرف طرفداران بازی جمع آوری شده است!
InXile که بزرگترین اثر کارنامه ی نه چندان پربار آن The Bard's Tale است ، قول داده تمام تلاش خود را برای ارائه ی یک دنباله ی وسیع و وفادار به عنوان اصلی انجام خواهد داد، بنابر اعلام سازندگان اواخر سال 2013 زمان انتشار بازی برای PC خواهد بود.

با نهایت تلاش، زور خودمو میزنم که به سبک بازی علاقمند بشم. (Turned Base) :|
خدایا منو توانا کن. :d

چون خیلی صفا میده یکی از پیشگامان سبک RPG رو بازی کرد :bighug:

چند ساعتی پای بازی بودم و الان (به زور بلند شدم) اومدم بگم: Awesome
یعنی چند وقت همچین Turn Based ـه خوبی بازی نکرده بودم. فوق العاده آقا فوق العاده.
موسیقی بازی هم که از همون منوی اول مو به تن آدم سیخ میکنه.
واقعا ارزش داشت 11.5 گیگ رو بذارم همین امروز دانلود کنه و بازی کنم.

دوستان دو سوال داشتم :

اول اینکه داستان بازی ادامه سری قبله یا جداست ؟ کلا لازمه نسخه قبل رو بازی کرده باشی ؟

دوم اینکه راحت بازی اجرا میشه دیگه ؟ چون همین چند روز پیش مترو رو دانلود کردم تازه دیدم رو سیستمهای 32 بیتی اجرا نمیشه .

ممنون که جواب میدید . عاشق بازی های turn based هستم و این بازی به نظر واجب شده واسم :d

لامصب وقتی میشینم پاش دیگه حساب زمان از دستم در میره. یهو به خودم اومدم دیدم 6 ساعته دارم بازی میکنم. :d
خوبیش اینه مهمات هم زیاد پیدا نمیشه قشنگ باید حساب شده مبارزه کنی. b-)

دوستان دو سوال داشتم :
اول اینکه داستان بازی ادامه سری قبله یا جداست ؟ کلا لازمه نسخه قبل رو بازی کرده باشی ؟
دوم اینکه راحت بازی اجرا میشه دیگه ؟ چون همین چند روز پیش مترو رو دانلود کردم تازه دیدم رو سیستمهای 32 بیتی اجرا نمیشه .
ممنون که جواب میدید . عاشق بازی های turn based هستم و این بازی به نظر واجب شده واسم :d

1- خیر، خیر نیاز نیست.
2- راحت نصب و اجرا میشه ولی فقط رو 64 بیتی.
100% واجبه. در حدی که همین امروز باید ویندوزت رو عوض کنی و بگیری بشینی بازی کنی. :d
موفق باشید.

BlackBox ــش اومد با حجم 2.66 گیگ ! :| بسیار هم عالی ! :دی
حالا سوال اینجاست چجوری 11 گیگ و 2 گیگ کردن ؟ :-/ :دی
بازی کلا 22 گیگه تو توضیحات خود BB هم نوشته :-o:| ینی اوج گشادی رو سازندگان بازی طی کردن بازی 22 گیگی باید بشه 2 گیگ ؟ :| ی فشرده گیی چیزی ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or