Wasteland 2 | PC

wasteland2.jpg

استودیوی InXile رسما اعلام کرد در حال کار بر روی ادامه ی مستقیم یکی از تاثیرگذارترین نقش آفرینی های تاریخ است، Wasteland که در سال 1988 توسط Interply به بازار عرضه شده بود عنوانی بود که بعد ها باعث خلق آثار مطرحی چون سری Fallout شد و به نوعی بنیان گذار آثار post apocalyptic در دنیای بازی ها شد.
نکته ی جالب در این میان اینست که Wasteland 2 بدون هیچ ناشر و حمایت مالی ای در دست ساخت است و بودجه ی فعلی تامین شده برای آن تا این لحظه حدود 1.18 میلیون دلار بوده که از طرف طرفداران بازی جمع آوری شده است!
InXile که بزرگترین اثر کارنامه ی نه چندان پربار آن The Bard's Tale است ، قول داده تمام تلاش خود را برای ارائه ی یک دنباله ی وسیع و وفادار به عنوان اصلی انجام خواهد داد، بنابر اعلام سازندگان اواخر سال 2013 زمان انتشار بازی برای PC خواهد بود.

بازی تو 4 روز اول 1.5 میلیون دلار فروش داشته که میتونم بگم نوش جون سازنده ش. ایشالا بیشتر هم بفروشه.
4 روزه منو از کار و زندگی انداخته، از تک تک ثانیه هایی که تو بازی هستم لذت میبرم.
مبارزات بازی هرچی جلوتر میرید سخت تر و هیجان انگیزتر میشه، و طبیعتا برای زنده بیرون اومدن ازش استراتژی بهتری هم باید داشته باشید.

بالاخره وقت شد یه دست بازی رو برم. متاسفانه اون چیزی که انتظارم بود ، نیست و مشکلاتی داره.مشکلات اصلی بازی هم پرداخت نچندان خوب به داستان و دور شدن از وان فضای P-A گونه بازی هست. و این موارد با توجه به اینکه نسخه اول بازی در این زمینه ها انقلابی بود این نسخه اصلا خوب عمل نکرده! مشکلاتی هم در زمینه Interface بازی هست که بنظرم سازنده خیال کرده با یه اینترفیس ضعیف و نسل پنجمی ، بازی خیلی old School میشه:| بشخصه خیلی طول کشید تا بهش عادت کنم.البته بازی خوبی های مثل گرافیک جالب ، سیستم دیالوگ خوب ، و مبارزات خیلی خوب رو هم داره ولی در کل ای کاش تیمشون و بودجه اشون بیشتر می بود تا بازگشتی با شکوه داشته باشند.متاسفانه بازی هیچ چیز جدید و نوآورانه ای برای ارائه نداره.
در کل هنوز هم حس یه RPG مشکل و بسیار Hardcore رو داره و به کسایی که عاشق این سبک هستن توصیه میشه چون از اون بازی هایی هست که هرسال انتظار ساختشون نمیره.

یه سوال، وقتی یکی از Ranger ها بمیره دیگه به هیچ وجه زنده نمیشه؟ من یادم رفت اسکیل Surgeon رو برای هیچ کدوم از پارتی ممبرهام بگیرم برای همین میگم.

دوستان ترینری سراغ دارید ؟ برای من که به این سبک عادت ندارم حتی rookie هم سخته !...
اتفاقا تو اینجور بازی‌ها اگه اون حس بیچارگی رو نداشته باشی‌ نصف لذت بازی میره :دیدلیل داره اسمش Wasteland هست.
ترینر هم جز ترینر پولی‌ CH چیز دیگه‌ای ندیدم. بقیه از نسخه بتا آپدیت نشدن

اینها بازی ساختن یا مواد مخدر؟!! هرکاری میکنم نمیشه از بازی دل بکنم باوجود اینکه الان نصف اعصاب مغزم بخاطر سختی بازی تخلیل رفته :d :|

آخرین ویرایش:
حل مشکل کرش شدن بازی....

سلام دوستان
این روش رو من شخصا تونستم بعد 24 ساعت سرچ و بررسی پیدا کنم و اخرین روش برای کسایی هست که تمام روش های قبلی رو روی نسخه بلک باکس انجام دادن اما همچان موقع ورود به بازی خطای the game crashed رو مشاهده میکنن
مشکل از فونت های ویندوز هست.
به فایل error.log که بعد از کرش شدن در داخل پوشه بازی ایجاد میشه مراجعه کنید
در زیر لاین stack و در انتهای هر ردیف ستونی از اعداد و حروف میبینید
کافیه سرچ رو بزنید و عبارت ttf رو سرچ کنید
توی همون حدود میتونید اسم فونتی رو پیدا کنید که بازی با اون مشکل داره مثلا F_HUSEIN.TTF
برید داخل پوشه فونت های ویندوز و اون فونت رو حذف کنید
اگه با خطا مواجه شدید یا اصلا اون فونت رو پیدا نکردید cmd رو با گزینه run as adminstrator باز کنید
عبارت زیر رو تایپ کنید:
attrib -r -s c:/Windows/Fonts
سپس از طریق cmd به پوشه فونت برید
با استفاده از فرمان del font name.TTF ، فونت مورد نظر رو پاک کنید
به جای font name اسم فونت مورد نظر رو بنویسید
در پایان هم عبارت زیر رو تایپ کنید:
attrib +r +s c:/Windows/Fonts
امکان داره بدون نیاز به تایپ عبارت بالا و به طور مسقیم با کمک فرمان del بتونید فونت رو حذف کنید
در صورت نیاز به توضیحات بیشتر با ایمیل من تماس بگیرید
darkstreet@gmail.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or