بله تو هم بودي وبا هم ساختيمش.من 3-4 روزه خريدم كليم حال ميكنم باحاش!
رامينو عرفانم كه تركوندن.يه باغ ساختن اندازه جنگل!
البته منم تو ساختنش شريك بودم! مگه نه رامين؟
پيشنهاد ميكنم حتما بخريدش.
4 نفري ميتونيد يه باغ توپ بسازيد.:biggrin1:
نه ديگه يه بار بيشتر زمينتو بزرگ نميكنه!تازه ايني هم كه داري خيلي بزرگه بايد بايد برنامه ريزي شده توش كار كني.آقا منم دقیقا 42 هستم ولی دیگه زمین نمیده
آرهشما تو لايو بازی ميکنين باهم؟
امير به قول عرفان تو تكنولوژيت به اين چيزا نميخوره!!!:laughing:آره
..................................................
بچه ها یک مشکل بی سابقه دارم.من با گیمر تگ 1 خودم نمی تونم بازی کنم و می گه سن شما زیاد می باشد!!!! نمی دونم باید چه کار کنم؟؟!!!!!! الان دارم با گیمرتگ 2 بازی می کنم.
مجسمه هاي قرمز رنگي هست كه توي اون سوپر ماركتش ( اسمش يادم نيست ) ميفروشه بايد بخري و فعال شون كني ديگه اون گرگه نمي ياد .تو خواب هم فکر نمی کردم بشینم پای این بازی یه جورایی حال می ده ولی زود خسته کننده می شه:cheesygri
من که خسته شدم بسکه این گرگای بازیو کشتم همش می یان حیونای باغمو می خورن.باید چی کار کنم دیگه نیان ؟اصلا کاری می شه کرد ؟البته من شماره یک بازی منظورمه
مجسمه هاي قرمز رنگي هست كه توي اون سوپر ماركتش ( اسمش يادم نيست ) ميفروشه بايد بخري و فعال شون كني ديگه اون گرگه نمي ياد .
یکی از راههای پول در اوردن کاشت بذرهای سبزیجات هست مثل هویج و شلغم و... البته موقعی که کاشتی حتما بهشون feritzler (کود)بده تا خوب و سریع رشد کنن بعد هر چی رو که خواستی بفروشی برو روش B رو بزنسلام به همه ی دوستان
بچه ها من شدیدا به مشکل مالی برخوردم تو این بازی
چجوری می شه پول در آورد؟
چطوری می تونم حیوانات رو بفروشم؟
مرسی
موفق باشید