Viva Piñata 2: Trouble in Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من 3-4 روزه خريدم كليم حال ميكنم باحاش!:love::love:
رامينو عرفانم كه تركوندن.يه باغ ساختن اندازه جنگل!
البته منم تو ساختنش شريك بودم! مگه نه رامين؟;)
پيشنهاد ميكنم حتما بخريدش.
4 نفري ميتونيد يه باغ توپ بسازيد.:love::love::biggrin1:

من 3-4 روزه خريدم كليم حال ميكنم باحاش!:love::love:
رامينو عرفانم كه تركوندن.يه باغ ساختن اندازه جنگل!
البته منم تو ساختنش شريك بودم! مگه نه رامين؟;)
پيشنهاد ميكنم حتما بخريدش.
4 نفري ميتونيد يه باغ توپ بسازيد.:love::love::biggrin1:
بله تو هم بودي وبا هم ساختيمش.
الان رسيدم 60 حالا امروز دوباره بازي ميكنيم.
آقا منم دقیقا 42 هستم ولی دیگه زمین نمیده
نه ديگه يه بار بيشتر زمينتو بزرگ نميكنه!تازه ايني هم كه داري خيلي بزرگه بايد بايد برنامه ريزي شده توش كار كني.

شما تو لايو بازی ميکنين باهم؟
آره
..................................................

بچه ها یک مشکل بی سابقه دارم.من با گیمر تگ 1 خودم نمی تونم بازی کنم و می گه سن شما زیاد می باشد!!!! نمی دونم باید چه کار کنم؟؟!!!!!! الان دارم با گیمرتگ 2 بازی می کنم.

آره
..................................................

بچه ها یک مشکل بی سابقه دارم.من با گیمر تگ 1 خودم نمی تونم بازی کنم و می گه سن شما زیاد می باشد!!!! نمی دونم باید چه کار کنم؟؟!!!!!! الان دارم با گیمرتگ 2 بازی می کنم.
امير به قول عرفان تو تكنولوژيت به اين چيزا نميخوره!!!:laughing:
كاريه كه خودت كردي ميخواستي سنتو نزني 30 سال!:biggrin1:

ببخشيد دوستان كه اين جا ميگم ولي جايي بهتر از اينجا پيدا نكردم . من توي يكش يك مشكل دارم هرچي مي خوام بسازم ميگه فضاي خلي زمين تون كمه ول زمين من تا اخر بزرگ شده و تقريبا خالي .

تو خواب هم فکر نمی کردم بشینم پای این بازی یه جورایی حال می ده ولی زود خسته کننده می شه:cheesygri
من که خسته شدم بسکه این گرگای بازیو کشتم همش می یان حیونای باغمو می خورن.باید چی کار کنم دیگه نیان ؟اصلا کاری می شه کرد ؟البته من شماره یک بازی منظورمه

تو خواب هم فکر نمی کردم بشینم پای این بازی یه جورایی حال می ده ولی زود خسته کننده می شه:cheesygri
من که خسته شدم بسکه این گرگای بازیو کشتم همش می یان حیونای باغمو می خورن.باید چی کار کنم دیگه نیان ؟اصلا کاری می شه کرد ؟البته من شماره یک بازی منظورمه

مجسمه هاي قرمز رنگي هست كه توي اون سوپر ماركتش ( اسمش يادم نيست ) ميفروشه بايد بخري و فعال شون كني ديگه اون گرگه نمي ياد .

مجسمه هاي قرمز رنگي هست كه توي اون سوپر ماركتش ( اسمش يادم نيست ) ميفروشه بايد بخري و فعال شون كني ديگه اون گرگه نمي ياد .

2 تاشو خریدم ولی بازم می یاد این 2 تا که خریدم باعث می شه که دیگه خفاش و اون هلزونه نمی یان.می شه اسمشو بم بگی اسم همین مجسمه بگی تو کدوم قسمته؟
فکر کنم اخر باید کل باغو حصار بکشم ولی اینجوری بقیه pinata نمی تونن بیان تو:confused:

سلام به همه ی دوستان
بچه ها من شدیدا به مشکل مالی برخوردم تو این بازی
چجوری می شه پول در آورد؟
چطوری می تونم حیوانات رو بفروشم؟
مرسی
موفق باشید

سلام به همه ی دوستان
بچه ها من شدیدا به مشکل مالی برخوردم تو این بازی
چجوری می شه پول در آورد؟
چطوری می تونم حیوانات رو بفروشم؟
مرسی
موفق باشید
یکی از راههای پول در اوردن کاشت بذرهای سبزیجات هست مثل هویج و شلغم و... البته موقعی که کاشتی حتما بهشون feritzler (کود)بده تا خوب و سریع رشد کنن بعد هر چی رو که خواستی بفروشی برو روش B رو بزن

من الان54000000 پول دارم!!!!!:biggrin1:
اگه به لايو وصل باشي يه گليچ هستش كه پولت بي پايان ميشه!:biggrin1:
بهترين راه براي پول در اوردن از راه حلال گرفتن مستر رومانس جونوراست همچنين توليد كردن حيوانات استار و تبديل كردن اون به سوپر استار!
من الان يه jeli سوپر استار دارم كه 700000 چاكلت كوين قيمتشه!:love:

دوستان لطفا چند راهنمایی کنین
این پروفسور رو چجوری میشه بیرونش کرد
چجوری میشه مستر رومانس رو گرفت
باغم رو تقریبا خالی کردم اما هر از چند گاهی نمیزاره چیزی بخرم پیغام میده که باغ پره از کجا میشه دید چقدر جا برای حیوانات و گیاهان داریم
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or