شما باید لولتونو به 12 برسونید بعد خودش ی جایزه میده (ی میمون با گاریش با سرعت میاد از تپه پایین و خبر میده )باغچتون میشه باغ:biggrin1:چه جوری میشه باغچه رو بزرگتر کرد؟ من بخوام برای همه ی حیوونات خونه بسازم جا کم میارم.
نه بابا خیلی عجیب پس چرا لول من داره میره بالا الان رو 15 هستم:confusedآقا جان از اون حرفا زدیا؟![]()
من الان لولم داره میاد پایینتر. الان از لول چند اومدم به چهار رسیدم. لول که بالا نمیره. لول میاد پایین.
گرفتیمون)؟دوست عزیز سبک این بازی زندگی مجازی (Virtual Life) هست و باید یه جورایی باغبونی کنی و جیوانات رو پرورش بدی . انواع و اقسام کارها هم در بازی وجود داره از کاشتن چمن بگیر تا خانه درست کردن برای حیوانات و پرورش گل و گیاه و .... گرافیک بازی کاملا چشم نواز هست و عالی کار شده . اگر به این سبک علاقه داری حتما این بازی رو امتحان کن .بچه ها من اسکرین شات هاشو دیدم.خیلی بچه گانه به نظر می رسید.حالا یکی از بچه ها توضیح بده بازی چطوری هست؟باید چه کار کرد و گرافیکش چطوریه؟در ضمن چجوری لایو بازی می کنند؟( یعنی مسابقه گرفتن حیوان برگزار می کنند؟ )

من که اولین بار هست بازی میکنم ولی هر دفعه که میشینم پای 360 3 -4 ساعت بازی میکنم .بچه ها من نسخه های قبلی رو بازی نکردم می تونم از همین نسخه شروع کنم؟
یعنی میتونم همه چیزشو یاد بگیرم.