Viva Piñata 2: Trouble in Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال این بازی Story mode هم داریه یعنی میشه بازی رو تموم کرد یا نه فقط واسه Fun هست؟
داره خوبشم داره :دی. فک کنم تا 4 نفره هم میشه Cooperate بازی کرد! ولی 2 نفره بصورت Split-Screen رو 100% داره :love:.
یه کارهای باحالی میشه کرد که نگو. مثلا واسشون اسم بزاری یه یدونه پنیاتای وحشی و گوشت خوار رو کادو کنی و بفرستی واسه دوستت از طریق Xboxlive و یا باغچه خودتون رو نشون خلق الله بدید و ... :دی.
خلاصه هم فاله هم تماشا.

من امروز این بازی رو گرفتم نسبت به نسخه اول تغییرات زیادی نداشته ولی باز هم تغییراتی داشته که من یکسریش رو میگم:-"
شما اول بازی دو انتخاب دارید یکی حالت باغ که همان story mod هست
یکی هم حالت fun که من هنوز بازی نکردم و نمیدونم چطوریه ولی باید چیز باحالی باشه
شما 3 تا باغ داری یکی مانند باغی که در نسخه قبل داشتی که به ان باغ مرکزی میگویند
یک باغ داره که در قطب است و برفی است و حیواناتش مناسب همانجاست مثل پنگوئن:love:
یک باغ هم است که در صحراست و حیانات انجا هم مناسب صحراست مثل سوسمار و رتیل:love:
من این توضیحاتی رو که دادم برای نیم ساعت بازی کردن بود و شاید هم چیزهای جدیدتری هم
داشته باشد و من هنوز نمیدونم:confused:
گرافیک بازی مقداری بهتر شده البته عالی بود ولی خوب بهتر شده;)
در کل بازی مانند شماره 1 است و عالیه من توصیه میکنم این بازی رو تهیه کنید ریجن بازی هم free است
;):love:

آخرین ویرایش:
بازی محشره:biggrin1:
واقعا توصیه میشه خصوصا برای کسانی که روح خودشون رو با کشتن وقوچی قوچی کردن ملت تو بازیها ازرده کردن:biggrin1:
اول داداشم مسخره کرد گفت قدغولی خجالت نمیکشی بعداز 20 دقیقه دسته رو دستم نمیداد:biggrin1:

سلام دوستان عزيز . من تو کنسول پلی 1 عاشق کراش بودم . الان با ایکس باکس عاشق پيناتا های گل شدم.!!!
ميشه لطفا خواهشا تمام نسخه هارو از اول که آمده تا الان برام ليست کنين با مشخصات تا برم همشو بگيرم؟ منتظرم
راستی يک سوال :
حتما باید camera vision داشت؟
اصلا این چی هست؟
اصل بازی برای لايو هست و اونجا حال ميده؟ اول تکی بازی کنم بعد لايو بهتره؟
منو کامل راهنمايی کنيد که بدجوری طلبش شدم.
من کلا اینجور بازی هارو دوست دارم.
این - کراش - پاتاپون - لوکو روکو - و....

اقا اگه میشه یه کم توضیح بدید چه جوری میشه بازی کرد من 2 روزه که گرفتم اصلا نمیدونم باید چی کار کنم(بی زحمت حتما کمک کنید چون این اخرین بازییه که بازی میکنم:((:((:((چون امسال کنکور×××× دارم.:sick::sick::evil::evil::sick::sick::mad::mad:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or