Viva Piñata 2: Trouble in Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا کسی تا حالا از west این بازی رو گرفته؟ از نکست جن چی؟ چون من از نکست جن گرفتم ولی خراب بود. الان وست هم میگه هنوز هیچ جا پخش نکردیم.
بچه ها بدونید که بدترین درد درد خماریه.

سلام .
آقا من این بازی رو خریدم ولی نمی دونم چی کار کنم تو قسمت گاردن . اول یک کمی گل کاشتم و اینا بعد این حیوون ها رو چی کار کنم ؟؟؟؟

سلام دوستان عزيز . من تو کنسول پلی 1 عاشق کراش بودم . الان با ایکس باکس عاشق پيناتا های گل شدم.!!!
ميشه لطفا خواهشا تمام نسخه هارو از اول که آمده تا الان برام ليست کنين با مشخصات تا برم همشو بگيرم؟ منتظرم
راستی يک سوال :
حتما باید camera vision داشت؟

اصلا این چی هست؟
اصل بازی برای لايو هست و اونجا حال ميده؟ اول تکی بازی کنم بعد لايو بهتره؟
منو کامل راهنمايی کنيد که بدجوری طلبش شدم.
من کلا اینجور بازی هارو دوست دارم.
این - کراش - پاتاپون - لوکو روکو - و....
يعنی هيچ بازيباز حرفه ای تو این تاپيک نيست که بياد جواب بچه هارو بده ، هرکی مياد فقط حرفه خودشو ميزنه .

سلام دوستان عزيز . من تو کنسول پلی 1 عاشق کراش بودم . الان با ایکس باکس عاشق پيناتا های گل شدم.!!!
ميشه لطفا خواهشا تمام نسخه هارو از اول که آمده تا الان برام ليست کنين با مشخصات تا برم همشو بگيرم؟ منتظرم
راستی يک سوال :
حتما باید camera vision داشت؟

اصلا این چی هست؟
اصل بازی برای لايو هست و اونجا حال ميده؟ اول تکی بازی کنم بعد لايو بهتره؟
منو کامل راهنمايی کنيد که بدجوری طلبش شدم.
من کلا اینجور بازی هارو دوست دارم.
این - کراش - پاتاپون - لوکو روکو - و....

Viva pinata (زیرش ژاپنی نوشته)
VIva pinata party animal
Viva pinata trouble in paradise

نه نیازی نیست.
این یک جور بازیه FUN و به قول بروبچ Kiding game هست و بازی برای بچه ها هست ولی به شما هم حال میده.(اصلاً بازی مگه رده سنی داره؟:d)
لایو یکجوری حال میده و تک نفره هم یکجور.
بازی تو مایه های rayman هست. (حالا یکی بیاد بگه rayman چیه؟):d
آره تو مایه های همون کراش Ps1 هست.
نترس با بازیش حال میکنی.

حالا یکی بیاد جواب مارو یده.:d

Viva pinata (زیرش ژاپنی نوشته)
VIva pinata party animal
Viva pinata trouble in paradise

نه نیازی نیست.
این یک جور بازیه FUN و به قول بروبچ Kiding game هست و بازی برای بچه ها هست ولی به شما هم حال میده.(اصلاً بازی مگه رده سنی داره؟:biggrin1:)
لایو یکجوری حال میده و تک نفره هم یکجور.
بازی تو مایه های rayman هست. (حالا یکی بیاد بگه rayman چیه؟):biggrin1:
آره تو مایه های همون کراش Ps1 هست.
نترس با بازیش حال میکنی.
Thnx Very Much :love:

آقا کسی تا حالا از west این بازی رو گرفته؟ از نکست جن چی؟ چون من از نکست جن گرفتم ولی خراب بود. الان وست هم میگه هنوز هیچ جا پخش نکردیم.
بچه ها بدونید که بدترین درد درد خماریه.
من از پیکسل گرفتم دیروز;)
بازی که محشره با اینکه سبک کودکانه ای داره به بزرگترها هم حال میده البته بشرطی که کودک درون روبیدارش کنید:biggrin1:بازی عالیه فان هست وساده:love:برای کسانی که اکشن کارهستن وملت رو تیکه پاره میکنن تو بازیها 100%توصیه میشه:biggrin1:(با تو هستم فریدون):biggrin1:

اقا دمتون گرم هیچ حرفه ای تو این تاپیک نیست جواب ما رو بده :eek: : من بازی رو گرفتم ولی اصلا مخم جواب نمیده.:-" نمیدونم باید چی کار کنم .:confused: اقا یکی نیست کمکمون کنه مخمون هنگید.:biggrin1::biggrin1::cool:

اقا دمتون گرم هیچ حرفه ای تو این تاپیک نیست جواب ما رو بده :eek: : من بازی رو گرفتم ولی اصلا مخم جواب نمیده.:-" نمیدونم باید چی کار کنم .:confused: اقا یکی نیست کمکمون کنه مخمون هنگید.:biggrin1::biggrin1::cool:
دوست من بازی خیلی راحت هست ی حالت چرخه طبیعی هست (قانون جنگل) :biggrin1:
شما باید باغچه ای که اول بازی به شما داده و داخلش گل هست رو گسترش بدی مثلا بعد از اینکه گل ها بزرگ شد با فشردن کلید UP بیل رو انتخاب کنی و با x آروم بزنی تو مغز گل تا یه تخم ازتوش بیفته بیرون دوباره ورش داری و بکاریش و آب بهش بدی بعد میتونی خود گل رو بفروشی پولت که زیاد شد میری مثلا بزر هویج میخری و حیونایی که به رنگ سیاه و سفید هست رو نمک گیر میکنی:p (طریقه نمک گیر کردن) مثلا اول کار ی خرگوش خودش بهت میده از داخل fance میاریش بیرون میکنیش طعمه آقا روباهه .روباهه میل میکنه و رنگی میشه وقتی رنگی شد میتونی بفروشیش . پول خوبی بزنی به جیب بعد هویج میخری میزاری جلوی خرگوش و خرگوش نمک گیر میشه . حیوانات دیگه هم وقتی روشون هستی Y بزن اطلاعات کافی رو بهت میده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or