سلام دوستان عزيز . من تو کنسول پلی 1 عاشق کراش بودم . الان با ایکس باکس عاشق پيناتا های گل شدم.!!!حتما باید camera vision داشت؟
ميشه لطفا خواهشا تمام نسخه هارو از اول که آمده تا الان برام ليست کنين با مشخصات تا برم همشو بگيرم؟ منتظرم
راستی يک سوال :
اصلا این چی هست؟
اصل بازی برای لايو هست و اونجا حال ميده؟ اول تکی بازی کنم بعد لايو بهتره؟
منو کامل راهنمايی کنيد که بدجوری طلبش شدم.من کلا اینجور بازی هارو دوست دارم.
این - کراش - پاتاپون - لوکو روکو - و....
سلام دوستان عزيز . من تو کنسول پلی 1 عاشق کراش بودم . الان با ایکس باکس عاشق پيناتا های گل شدم.!!!
ميشه لطفا خواهشا تمام نسخه هارو از اول که آمده تا الان برام ليست کنين با مشخصات تا برم همشو بگيرم؟ منتظرم
راستی يک سوال :
حتما باید camera vision داشت؟
اصلا این چی هست؟
اصل بازی برای لايو هست و اونجا حال ميده؟ اول تکی بازی کنم بعد لايو بهتره؟
منو کامل راهنمايی کنيد که بدجوری طلبش شدم.
من کلا اینجور بازی هارو دوست دارم.
این - کراش - پاتاپون - لوکو روکو - و....
Thnx Very MuchViva pinata (زیرش ژاپنی نوشته)
VIva pinata party animal
Viva pinata trouble in paradise
نه نیازی نیست.
این یک جور بازیه FUN و به قول بروبچ Kiding game هست و بازی برای بچه ها هست ولی به شما هم حال میده.(اصلاً بازی مگه رده سنی داره؟:biggrin1
لایو یکجوری حال میده و تک نفره هم یکجور.
بازی تو مایه های rayman هست. (حالا یکی بیاد بگه rayman چیه؟):biggrin1:
آره تو مایه های همون کراش Ps1 هست.
نترس با بازیش حال میکنی.

من از پیکسل گرفتم دیروزآقا کسی تا حالا از west این بازی رو گرفته؟ از نکست جن چی؟ چون من از نکست جن گرفتم ولی خراب بود. الان وست هم میگه هنوز هیچ جا پخش نکردیم.
بچه ها بدونید که بدترین درد درد خماریه.

برای کسانی که اکشن کارهستن وملت رو تیکه پاره میکنن تو بازیها 100%توصیه میشه:biggrin1
با تو هستم فریدون):biggrin1:
: من بازی رو گرفتم ولی اصلا مخم جواب نمیده.
نمیدونم باید چی کار کنم .:confused: اقا یکی نیست کمکمون کنه مخمون هنگید.:biggrin1::biggrin1:
دوست من بازی خیلی راحت هست ی حالت چرخه طبیعی هست (قانون جنگل) :biggrin1:اقا دمتون گرم هیچ حرفه ای تو این تاپیک نیست جواب ما رو بده: من بازی رو گرفتم ولی اصلا مخم جواب نمیده.
نمیدونم باید چی کار کنم .:confused: اقا یکی نیست کمکمون کنه مخمون هنگید.:biggrin1::biggrin1:
![]()
(طریقه نمک گیر کردن) مثلا اول کار ی خرگوش خودش بهت میده از داخل fance میاریش بیرون میکنیش طعمه آقا روباهه .روباهه میل میکنه و رنگی میشه وقتی رنگی شد میتونی بفروشیش . پول خوبی بزنی به جیب بعد هویج میخری میزاری جلوی خرگوش و خرگوش نمک گیر میشه . حیوانات دیگه هم وقتی روشون هستی Y بزن اطلاعات کافی رو بهت میده .