Video/Audio Codecs

اقا اشکان سلام
من یه برنامه میخوام که بتونم فایل های Divx یا WMV رو به فرمت MKV کانتورت کنم

سلام
mkv کدک نیست که شما بخوای بهش استریم هارو کانورت کنی فقط یک کانتینر هست که میتونه همه نوع استریمی توی خودش جا بده.
شما هم میتونی از برنامه MKVToolnix استفاده کنی و فایل هایی رو که داری توی کانیتنر mkv بزاری.
البته من نمیدونم شما چرا میخوای این کارو بکنی چون هیچ منقعتی نداره و چیزی رو عوض نمیکنه و فقط از یک کانتینر میزاریشون توی یک کانتینر دیگه.
اگه پلیبک روی دستگاه های دیگه هم برات مهمه این کارو نکن چون mkv هیچ راهی جز پخش روی پیسی نداره.

آخرین ویرایش:
آقا برای راهنمایی دستتون درد نکنه.من تا حد زیادی خیالم راحت شد!
الان فقط میمونه فیلمش:biggrin1:
اگر بازم توی تبدیل اشکال داشتم حتما مزاحم میشم:love:

یه سوال داشتم ... ترک های DTS داخل Mpeg میتونند قرار بگیرند؟؟

و اینکه PS3 زیرنویس رو با چه پسوندی میتونه بخونه؟؟

آخرین ویرایش:
ترک های DTS داخل Mpeg میتونند قرار بگیرند؟؟
اونطور که تو wikipedia دیدم میتونن قرار بگیرن. بطور مثال این مربوط به mpeg2 هست :
Digital Theater Systems (DTS): 754 kbit/s or 1510 kbit/s (not required for DVD player compliance)
اینکه PS3 زیرنویس رو با چه پسوندی میتونه بخونه؟؟
متاسفانه تا جایی که من تو فرومهای مختلف دیدم (و البته روی 360 خودم امتحان کردم) هیچ کدوم از این دو کنسول تا الان نمیتونن ترک های زیرنویس رو که تو کانتینرهایی مثل Avi ، MP4 و ... قرار دارن رو بخونن وتنها راه hardcode کردن زیرنویسه.

شما اگه ویژگی های فرمورهای جدید ps3 رو دیده باشی نوشته امکان استفاده از زیرنویس برای divx.
اگه اینطور باشه که عالیه .میشه بگید از کدوم فرمور به بعد این امکان اضافه شده؟

ویرایش:
بسیار عالی. الان که دوباره نگاه کردم همونطور که ایشون گفتن ظاهرا این امکان برای divx اضافه شده.
متاسفانه XBOX360 هنوز از این مشکل رنج میبره و بدتر از اون اینه که ظاهرا در XBOX این مشکل برای avi وجود نداشته.
من نمیفهمم چرا 360 با این همه ادعا باید برای PLAYBACK رایج ترین فرمتها اینقدر دردسر داشته باش .....

آخرین ویرایش:
متاسفانه تا جایی که من تو فرومهای مختلف دیدم (و البته روی 360 خودم امتحان کردم) هیچ کدوم از این دو کنسول تا الان نمیتونن ترک های زیرنویس رو که تو کانتینرهایی مثل Avi ، MP4 و ... قرار دارن رو بخونن وتنها راه hardcode کردن زیرنویسه.

میشه راجع به hardcode کردن زیرنویس یه توضیحی بدی؟؟

آخرین ویرایش:
تو hardcode کردن متن به همراه تصویر انکود میشه و در حقیقت زیرنویس بخشی از خود تصاویر فیلم میشه. واسه همین این فرایند معمولا طولانیه. اینکار رو با بعضی برنامه ها میشه کرد مثل Total video converter باشه و یا media coder.
من با یه cpu ه 1.6G که اینکار رو با یه فیلم 720P میکردم معمولا 2.5 برابر زمان فیلم وقت میگرفت:((

ببینم sub رو میشه رو هر فرمتی مثل .mpg , .avi ... گذاشت دیگه؟؟؟
و اینکه فیلم رو انکود میکنه؟؟دست رو کیفیت و باقی چیز ها میبره یا نه؟؟

ببینم sub رو میشه رو هر فرمتی مثل .mpg , .avi ... گذاشت دیگه؟؟؟
اگه منظورتون با hardcode کردن هست بله میشه.
و اینکه فیلم رو انکود میکنه؟؟دست رو کیفیت و باقی چیز ها میبره یا نه؟؟
بله فیلم رو کامل انکود میکنه واسه همین باید تو تنظیمات پارامترها رو مثل ویدیو اصلی بزارید در غیر اینصورت کیفیت و سایر مشخصات تغییر میکنه.

کسی میدونه چطور میشه فایلهای ویدیویی دارای پروتکشن رو باز کرد ؟
مثل بعضی ویدئوها با فرمت WMV که نیاز به آیدنتیفای اینترنتی دارن !حالا هرجور که بشه ؟ حتی تغییر فرمت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or