challengeeverything
کاربر سایت
من یدونه 1080p زو با gotcent تبدیل کردم.شد 14 گیگابایت
یه برنامه بدین که به چند قسمت تبدیلش کنم.
یه برنامه بدین که به چند قسمت تبدیلش کنم.
آخرین ویرایش:
اقا اشکان سلام
من یه برنامه میخوام که بتونم فایل های Divx یا WMV رو به فرمت MKV کانتورت کنم
اونطور که تو wikipedia دیدم میتونن قرار بگیرن. بطور مثال این مربوط به mpeg2 هست :ترک های DTS داخل Mpeg میتونند قرار بگیرند؟؟
متاسفانه تا جایی که من تو فرومهای مختلف دیدم (و البته روی 360 خودم امتحان کردم) هیچ کدوم از این دو کنسول تا الان نمیتونن ترک های زیرنویس رو که تو کانتینرهایی مثل Avi ، MP4 و ... قرار دارن رو بخونن وتنها راه hardcode کردن زیرنویسه.اینکه PS3 زیرنویس رو با چه پسوندی میتونه بخونه؟؟
اگه اینطور باشه که عالیه .میشه بگید از کدوم فرمور به بعد این امکان اضافه شده؟شما اگه ویژگی های فرمورهای جدید ps3 رو دیده باشی نوشته امکان استفاده از زیرنویس برای divx.
متاسفانه تا جایی که من تو فرومهای مختلف دیدم (و البته روی 360 خودم امتحان کردم) هیچ کدوم از این دو کنسول تا الان نمیتونن ترک های زیرنویس رو که تو کانتینرهایی مثل Avi ، MP4 و ... قرار دارن رو بخونن وتنها راه hardcode کردن زیرنویسه.
اگه منظورتون با hardcode کردن هست بله میشه.ببینم sub رو میشه رو هر فرمتی مثل .mpg , .avi ... گذاشت دیگه؟؟؟
بله فیلم رو کامل انکود میکنه واسه همین باید تو تنظیمات پارامترها رو مثل ویدیو اصلی بزارید در غیر اینصورت کیفیت و سایر مشخصات تغییر میکنه.و اینکه فیلم رو انکود میکنه؟؟دست رو کیفیت و باقی چیز ها میبره یا نه؟؟