Video/Audio Codecs

سلام
من DVDInfoPro رو دانلود کردم ولی برنامش یکم پیچیدست میشه یکم توضیح بدی که برای تست باید به کدام قسمتش برم؟!
و کلا هر توضیحی که لازمه...
از اون نوار بالای صفحه تست PI-PO رو انتخاب کن. با زدن دکمه start تست شروع میشه. صبر کنید تا تست تموم بشه. حالا به دو طریق میشه کیفیت دیسک رو تشخیص داد:
1- گزینه Quality rating که تو قسمت زیر نمودار میتونی ببینیش و به کیفیت دیسک نمره میده .
2- از روی نمودار:
اگر دقت کنید تو صفحه 2 تا نمودار هست که بالایی دارای اهمیت بیشتریه. همونطور که میدونید همیشه در حین خوندن داده ها خطا بوجود میاد که غیر قابل اجتنابه ولی هرچی کمتر باشه بهتره. تو این نمودار محور عمودی نشون دهنده مقدار خطا و محور افقی نشون دهنده بخشی از دیسکه که اطلاعات از روش خونده میشه. با توجه به اینکه علاوه بر قدرت درایو، کیفیت دیسک هم در این خطا نقش اساسی داره از روی این نمودار میشه به کیفیت دیسک پی برد.جاهایی که نمودار قرمز رنگه یعنی خطا بیش از حد معموله و جایی که نمودار سبزه یعنی خطا در بازه مجاز قرار داره. هر چند که این رنگها یه معیار تقریبی هستن.

سلام به همگی با اجازه همه ما هم یه سوال داریم سوالم اینکه:
ایا میشه فورمت MKV با برنامه ای به فورمت قابل اجرا تو ps3 تبدیل کرد؟

سلام
cable av تصوير رو به صورت compress شده منتقل ميکنه ولی در componet تصوير به 3 رنگ اصلی rgb به صورت منفک و جدا transfer ميشه و کمترين compress و داره و اين باعث ميشه که افت تصوير به حداقعل ميرسه
hdmi هم که اصلاً digital منتقل ميکنه و بدونه convert و compress ، پس اصلاً افت quality نداره

بچه ها يه سوال آماتور كابل كامپونت با av چه فرقي ميكنه ميشه چند تا كابل av زد پشته تلوزيون
آيا همون كار ميكنه
من اين كار كردم نشون داده فرقش با كابل مخصوصش چي ؟

با تشكر از دوستي كه پاسخ داد
من منظورم اينكه من الان با سه فيش زرد سفيد قرمز av رو زدم به ورودي كامپونت تلوزيون از لحاظ سيم ميگم فرقي داره يا نه
(دكمه تشكر من نيست)

سلام به همگی با اجازه همه ما هم یه سوال داریم سوالم اینکه:
ایا میشه فورمت MKV با برنامه ای به فورمت قابل اجرا تو ps3 تبدیل کرد؟

سلام دوست عزیز.

شما یه سر به لینک های زیر بزن, اشکان جان توضیح کامل داده:

MKV to AVCHD (Blu-ray) Conversion

http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=343738&postcount=478

http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=343738&postcount=478

هیجان زده میشویم:cheesygri
امروز به کمک فروم بسیار مفید DOOM9 و همینطور سایت دوست داشتنیه Video help یه برنامه واقعا کامل برای تبدیل فایلهای hd با فرمت MKV به فرمت MP4 قابل پخش در 360 و PS3 کردم که واقعا عالیه و بسیار خوب جواب داد. اسم این برنامه GOTsent هست که لینک دانلودش رو براتون میزارم:
http://sentry23.googlepages.com/
چند نکته در مورد این برنامه:
1- این برنامه یه برنامه غیر تجاری و رایگانه:love:
2- تو این برنامه خیلی راحت با فشردن 2-3 دکمه تبدیل انجام میشه. البته بنظر میاد این برنامه از روشی شبیه اونچیزی که در لینکی که تو پست قبل اومده استفاده میکنه.
3- سرعت تبدیل بسیار مناسبه و به هیچ وجه وقت چندان زیادی نمیگیره.
4- تو چندتا فروم خارجی که نگاه کردم بسیار از این برنامه راضی بودن
5- شما میتونید یه فایل زیرنویس معمولی برای فیلمتون دانلود کنید و از برنامه بخواید بکمک اون براتون فیلم رو زیرنویس دار کنه
6- حجم برنامه تنها 13M هست.
7- برای اجرای برنامه باید Haali Media Splitter و AC3 ****** رو دستگاهتون نصب باشه.
8- به هرحال این یه برنامه غیر تجاریه و ممکنه نواقصی هم داشته باشه. مثلا یه بار فایل نهایی رو تولید نکرد که با restart کردن برنامه درست شد.

با سلام

دوستان کسی میدونه چرا وقتی دارم فایل های تصویری با فرمت MKV رو اجرا می کنم بعضی مواقع تصویر دیر تر از صدا پخش میشه؟ ( یا صدا زودتر از تصویر :دی )

با سلام

دوستان کسی میدونه چرا وقتی دارم فایل های تصویری با فرمت MKV رو اجرا می کنم بعضی مواقع تصویر دیر تر از صدا پخش میشه؟ ( یا صدا زودتر از تصویر :دی )

اگه تصویر روونی معمول رو نداره و به اصطلاح اسموث و رله نیست قاعدتا باید بخاطر ضعف سیستم باشه !
منم وقتی با سیپییو 2 سلرون و 512 رم تو ویستا از این فایلها می دیدم همینجوری می شد !:p

خوب من قبلا در مورد PC مناسب برای پخش فیلم های HD مزاحم آقا اشکان (و همینطور محمدرضا) شده بودم اما با توجه به اینکه فکر میکنم هم بحث وسیعه و هم برای طرفدارهای HD که روز به روز زیادترمیشن مفیده ، گفتم شاید بهتر باشه سوالاتم و بحث رو عمومی تر کنم تا شاید بدرد بقیه هم بخوره.

برای خیلی ها بخصوص ما که تو ایران هستیم یکی از بهترین انتخاب ها برای دیدن تصاویر HD همون PS3 و Xbox360 هست. من خودم مدتها اینکار رو انجام میدادم اما دردسرهایی از قبیل تبدیل فایلها به فرمتهای قابل پخش و همینطور بعضی محدودیتهای عجیب غریب ( برای من با X360) باعث شد که به فکر PC بیافتم البته اونهم دردسرهای خودش رو داره اما من به 360 ترجیحش میدم. (البته تا الان)

این مشخصات پیشنهادی Apple برای پخش فیلمهای HD با برنامه quicktime7 هست:

For 1280x720 (720p) video at 24-30 frames per second:

QuickTime 7 for Windows:

* 2.8 GHz Pentium 4 or faster processor
* At least 512MB of RAM
* 64MB or greater video card
* Windows XP Service Pack 2 or Vista

For 1920x1080 (1080p) video at 24 frames per second:

QuickTime 7 for Windows:

* 3.0 Ghz Intel Pentium D (dual-core) or faster processor
* At least 1GB of RAM
* 64MB or greater video card
* Windows XP Service Pack 2 or Vista

اینهم مشخصات پیشنهادی MS هست:

Optimum Configuration
(to play 1080p video with 5.1 surround sound)
# Windows XP
# Windows Media Player 9 Series
# DirectX 9.0
# 1.8 GHz Intel Core Duo or higher processor (or equivalent);
3.0 GHz Intel Pentium 4 or higher processor (or equivalent)
# 512 MB of RAM
# 128 MB video card
# DVD drive
# 1920 x 1440 screen resolution
# 24-bit 96 kHz multichannel sound card
# 5.1 surround sound speaker system

سوال من اینجاست:
واقعا سیستمهای پیشنهاد شده بالا میتونن ادعای پخش فایلهای HD رو اونهم بطور مناسب براورده کنن؟
نقش کارت گرافیک در پخش فیلمهای HD چقدره؟ (آقا اشکان میدونم قبلا توضیح دادی ولی یکم مفصلتر بگو لطفا :biggrin1:)
با توجه به اینکه اکثر فیلمهایی که در دسترس ماست MKV هستن میتونید بگید توان مورد نیاز برای پخش این فایلها نسبت به بقیه فرمتها چقدره؟
اوایل که با نرم افزار VIDEORA کار میکردم فایلهای HD رو از mkv به mpegII تبدیل میکردم . در حالیکه کیفیت حفظ شده بود (حداقل ظواهر این رو نشون میداد) اما فایل خروجی بمراتب راحت تر از فایل اصلی اجرا میشد. کسی میدونه علت این مسئله چیه؟

متشکرم

با تشکر از دوستان بابت توضیحات خوبشون ولی مشکل اینجاست که منم فکر میکردم مشکل از سیستمم هست چون ضعیف هست ولی روی اون یکی سیستمم که تازه گرفتم هم باز کند میشه باز مشخصات جفتشون رو میزارم تا ببینم چی میشه !
اولی cpu 2.4 ghz 1mb cach inteL , ram 768 mb ddr1, vga fx 5500 256mb
دومی cpu amd x2 5200 ,ram 2*1 gb .vga 8600gt oc bfg

میگم دوستان موافق هستید که یه تاپیک توی مباحث گوناگون (یا هرجا که مناسب تره ) برای تبادل فیلم های HD بزنیم ؟

با تشکر از دوستان بابت توضیحات خوبشون ولی مشکل اینجاست که منم فکر میکردم مشکل از سیستمم هست چون ضعیف هست ولی روی اون یکی سیستمم که تازه گرفتم هم باز کند میشه باز مشخصات جفتشون رو میزارم تا ببینم چی میشه !

میگم دوستان موافق هستید که یه تاپیک توی مباحث گوناگون (یا هرجا که مناسب تره ) برای تبادل فیلم های HD بزنیم ؟

قاعدتا نباید کوچکترین مشکلی با سیستم دوم داشته باشه !
مشکل ممکنه از جای دیگه باشه که اینا به عقل ناقط من میرسه :چ
1 - ممکنه اگه 1 فایل رو چک میکنید مشکل از فایل باشه موقع ریپ شدن یا ریکد کردن ممکنه آسیب دیده باشه .
2 - ممکنه از نرم افزار مناسبی استفاده نمیکنید . classic media player , VLC , GOM player اینا نرم افزارهایی هستن که خوب جواب میدن .
3 - چون پخش فایلهای ویدئویی وحشتناک به کارت ویدیویی بستگی داره ممکنه نصب نشدن درست کارت ویدئو یا آپدیت نبودن اون مشکل ایجاد کنه !
در پایان یه توصیه : اگه از ویستا استفاده می کنین ، مدیا سنتر خود ویستا خیلی عالیه . من با سیستم اسقاطم فقط تو این برنامه می تونم فایلهای اچ دی ببینم !

Maybe

هیچ ربطی به سخت افزار نداره یعنی داره ولی کم اگه از برنامه مدیا پلیر کلاسیک استفاده کنی و تنظیماتش رو درست چنج کنی مشکلی نخواهی داشت

مشخصات فایلی که اجرا میکنید ( ابعاد ، کدک صدا و تصویر و...) و همینطور برنامه ای که استفاده میکنید رو میگید؟

دوستان مشکل حل شد من از پاور دی وی دی استفاده میکردم و مثل اینکه تنظیماتش بهم ریخته بود الان که از نو نصبش کردم درست شد ! از همه بابت راهنمایی هاشون ممنونم

راستی نظرتون درباره این کار چیه ؟

نقشش خيلی خيلی خيلی زياده!
شما حتی وقتی معرفی کارت گرافيک هارو تو سايت nVidia ميبينی برای کد گشايی blu-ray و تصاوير hd امتياز بندی ميکنه.
و در مجموع رمز گشايی ويديو hd کاملاً به سخت افزار کارت گرافيک ربط داره و اگه کارت همچين قابليتی نداشته باشه يه فشار شديد رو cpu ميآد که باعث کند شدن pc ميشه.
بر فرض مثال الان کارت های 8800 gt توشون از موتور پردازنده تصوير نسل دوم nvidia استفاده شده.
اين به اين معنی هستش که توانايی بالايی اين کارت در اجرای با کيفيت فيلم های hd dvd و Blu-ray داره که باعث خالی شدن cpu سيستم از کار decoding تصوير h.264 ميشه

نقش کارت گرافیک در پخش فیلمهای HD چقدره؟ (آقا اشکان میدونم قبلا توضیح دادی ولی یکم مفصلتر بگو لطفا :biggrin1:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or