خوب من قبلا در مورد PC مناسب برای پخش فیلم های HD مزاحم آقا اشکان (و همینطور محمدرضا) شده بودم اما با توجه به اینکه فکر میکنم هم بحث وسیعه و هم برای طرفدارهای HD که روز به روز زیادترمیشن مفیده ، گفتم شاید بهتر باشه سوالاتم و بحث رو عمومی تر کنم تا شاید بدرد بقیه هم بخوره.
برای خیلی ها بخصوص ما که تو ایران هستیم یکی از بهترین انتخاب ها برای دیدن تصاویر HD همون PS3 و Xbox360 هست. من خودم مدتها اینکار رو انجام میدادم اما دردسرهایی از قبیل تبدیل فایلها به فرمتهای قابل پخش و همینطور بعضی محدودیتهای عجیب غریب ( برای من با X360) باعث شد که به فکر PC بیافتم البته اونهم دردسرهای خودش رو داره اما من به 360 ترجیحش میدم. (البته تا الان)
این مشخصات پیشنهادی Apple برای پخش فیلمهای HD با برنامه quicktime7 هست:
For 1280x720 (720p) video at 24-30 frames per second:
QuickTime 7 for Windows:
* 2.8 GHz Pentium 4 or faster processor
* At least 512MB of RAM
* 64MB or greater video card
* Windows XP Service Pack 2 or Vista
For 1920x1080 (1080p) video at 24 frames per second:
QuickTime 7 for Windows:
* 3.0 Ghz Intel Pentium D (dual-core) or faster processor
* At least 1GB of RAM
* 64MB or greater video card
* Windows XP Service Pack 2 or Vista
اینهم مشخصات پیشنهادی MS هست:
Optimum Configuration
(to play 1080p video with 5.1 surround sound)
# Windows XP
# Windows Media Player 9 Series
# DirectX 9.0
# 1.8 GHz Intel Core Duo or higher processor (or equivalent);
3.0 GHz Intel Pentium 4 or higher processor (or equivalent)
# 512 MB of RAM
# 128 MB video card
# DVD drive
# 1920 x 1440 screen resolution
# 24-bit 96 kHz multichannel sound card
# 5.1 surround sound speaker system
سوال من اینجاست:
واقعا سیستمهای پیشنهاد شده بالا میتونن ادعای پخش فایلهای HD رو اونهم بطور مناسب براورده کنن؟
نقش کارت گرافیک در پخش فیلمهای HD چقدره؟ (آقا اشکان میدونم قبلا توضیح دادی ولی یکم مفصلتر بگو لطفا :biggrin1
با توجه به اینکه اکثر فیلمهایی که در دسترس ماست MKV هستن میتونید بگید توان مورد نیاز برای پخش این فایلها نسبت به بقیه فرمتها چقدره؟
اوایل که با نرم افزار VIDEORA کار میکردم فایلهای HD رو از mkv به mpegII تبدیل میکردم . در حالیکه کیفیت حفظ شده بود (حداقل ظواهر این رو نشون میداد) اما فایل خروجی بمراتب راحت تر از فایل اصلی اجرا میشد. کسی میدونه علت این مسئله چیه؟
متشکرم