Video/Audio Codecs

نقش کارت گرافیک توی پخش کردن کدک های AVC/VC1 خیلی مهمه مخصوصا AVC که خیلی کدک سنگینیه در بیتریت های بالا
کارت گرافیک ها دستورات مربوط به دکود این کدک ها رو روی خودشون دارن و بهینه شدن برای پخش این فایل ها و باعث میشن دکود شدنشون به راحتی و بدون فشار به پردازنده انجام شه و در عوض پردازنده به کارهای دیگه مثل دکود کردن صدا مشغول شه.
اگه یادتون باشه اولم که DVD اومده بود پردازنده ها نمیتونستن MPEG2 رو دکود کنن و باید از کارت گرافیک یا کارت های MPEG2 استفاده میکردن.
در مورد mkv هم سیستمی که برای پخشش لازم هست مربوط به استریم های توش داره. یک فایل mkv میتونه حاوی divx + mp3 باشه که دکودش برای Celeron هم مشکل نیست یا میتونه حاوی AVC/DTS باشه که پردازنده قوی بخواد. اگه بیشتر فایل های که دارین x264 هستن و رزولوشنشونم HD هستش یک سی پی یوی Dual Core به همراه Geforce 8500 کفایت میکنه.
من دو سه روز پیش یک کارت 8500 رو روی کامپیوتر کسی تست میکردم توی پخش بلوری و HD DVD هیچ مشکلی نداشت (هر دو کدک VC1/AVC رو تست کردم) و پلیبک روان و سریع بود.
...........

از این که جوابت دیر شد دوست عزیز شرمندم. ایام امتحاناتنه زیاد وقت نمیکنم سر بزنم
متشکر از پاسختون.

##################################################################
سلام
من فیلم رو از روی هارد اجرا میکنم و اصلا مشکل دی وی دی اینا هم نیست...
مشخصات سیستم من اینه:

vga:ge force 5700 256mb
cpu:2.4intell
ram:512

من خودم فکر میکنم مشکل همین cpu هست!
در ضمن با برنامه ی VLC media player تست کردم انگار فیلم اسلوموشنه! ولی با Media Player Classic که باز میکنم همین مشکل رو دارم..
من قبلا یه بار با مشکلی تقریبا مثل این ( که روی یه سیستم ضعیف بوجود اومده بود) روبرو شدم. اگه فایلت از codec H264 استفاده میکنه ممکن روش زیر کمکت کنه: (البته باید K-lite codec pack رو نصب کرده باشی)
برنامه زیر رو اجرا کن:
start menu ==> k- lite codec pack ==>configuration ==>ffdshow video decoder
از قسمت سمت چپ گزینه اول (codec )رو انتخاب کن. در پنجره سمت چپ در قسمت فرمت H.264/AVC روی ستون روبروی اون (decoder) کلیک کن و بجای گزینه disabled گزینه libav codec رو انتخاب کن.
حالا فایل رو به کمک مدیاپلیر کلاسیک اجرا کنید.

آخرین ویرایش:
متشکر از پاسختون.

##################################################################

من قبلا یه بار با مشکلی تقریبا مثل این ( که روی یه سیستم ضعیف بوجود اومده بود) روبرو شدم. اگه فایلت از codec H264 استفاده میکنه ممکن روش زیر کمکت کنه: (البته باید K-lite codec pack رو نصب کرده باشی)
برنامه زیر رو اجرا کن:
start menu ==> k- lite codec pack ==>configuration ==>ffdshow video decoder
از قسمت سمت چپ گزینه اول (codec )رو انتخاب کن. در پنجره سمت چپ در قسمت فرمت H.264/AVC روی ستون روبروی اون (decoder) کلیک کن و بجای گزینه disabled گزینه libav codec رو انتخاب کن.
حالا فایل رو به کمک مدیاپلیر کلاسیک اجرا کنید.
سلام
ممنون محمد جواد عزیز فقط libav codec واسه من فعال بود:p یعنی disable نبود... !!

سلام
من فیلم رو از روی هارد اجرا میکنم و اصلا مشکل دی وی دی اینا هم نیست...
مشخصات سیستم من اینه:

vga:ge force 5700 256mb
cpu:2.4intell
ram:512

من خودم فکر میکنم مشکل همین cpu هست!
در ضمن با برنامه ی VLC media player تست کردم انگار فیلم اسلوموشنه! ولی با Media Player Classic که باز میکنم همین مشکل رو دارم..

مشکل سیستمته که توان کافی برای پخش فایل های HD نداره مخصوصا پردازندت و حافظت

امین از برنامه ی BS Player Pro استفاده کن.خیلی قویه.من باهاش تونستن 15 دقیقه فیلم 1080p رو روی یک سیستم با cpu 1.7,ram 512mb ببینم.(بدون مشکل)
سلام
ممنون اتفاقا منم در مورد این برنامه شنیدم به زودی امتحانش میکنم!

مشکل سیستمته که توان کافی برای پخش فایل های HD نداره مخصوصا پردازندت و حافظت

یادمه احمد یا محمدرضا یه راهی گفت (فکر کنم به اریا گفت) که میشد همه ی توان cpu رو واسه یه برنامه گزاشت که کم نیاره! فکر کنم بشه اونطوری دیدش...
اگه نشد هم مهم نیست همین جوریش هم راحت میشه فیلم رو دید!

من با برنامه GOM PLAYER جدیدا کار میکنم که همون ابتدا میزان استفاده ای که میتونه نرمافزار از CPU ببره رو ازت میپرسه که من طبق معمول روی HIGH قرارش دادم و الان مشکلی ندارم خصوصا اینکه تقریبا هر فرمتی رو پخش میکنه!!!
راستی کسی نفهمید چرا من انتهای فیلمهای DVD رو نمیتونم بدون مشکل ببینم.یعنی اصلا نمیتونم ببینم چون مرتب با ایست و هنگ کردن مواجه میشم و این موضوع همونطور که گفتم همیشه در نیمه انتهایی فیلم پیش میاد.
سیستمم هم ضعیف نیست!؟!
تقریبا 80 درصد دی وی دی های کپیی که خریدم همینطور بودن!

سلام
ممنون محمد جواد عزیز فقط libav codec واسه من فعال بود یعنی disable نبود... !!
شرمنده.... آخه بطور پیش فرض این گزینه غیر فعاله:confused:
یه سوال داشتم:
اکثر این فیلمهای HD که من دارم رزولیشنشون 550 * 1280 یا یه مقداری نزدیک این هست. بعبارتی دقیقا 720P نیستن. علتش چیه؟ محدودیت فنی وجود داره که اینکار رو میکنن؟

شرمنده.... آخه بطور پیش فرض این گزینه غیر فعاله:confused:
یه سوال داشتم:
اکثر این فیلمهای HD که من دارم رزولیشنشون 550 * 1280 یا یه مقداری نزدیک این هست. بعبارتی دقیقا 720P نیستن. علتش چیه؟ محدودیت فنی وجود داره که اینکار رو میکنن؟
من فکر میکنم بخاطر حفظ Aspect هستش که به این صورت در میاد

اقا اشکان ایا راهی هست که بشه فرمت mkv را روی x360 دید؟

بله چندین بار هم اینجا مطرح شده:

http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=371189&postcount=587
این برنامه GOTsent برای کاری که شما می خوای بکنی خیلی خوبه و من هم تاییدش می کنم:biggrin1:

http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=343738&postcount=478

http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=367780&postcount=561
هوز با این SUPER © کار نکردم ولی گویا برنامه خوبی هست !!

سلام
یک سوال فنی داشتم.
میخواستم بدونم وقتی که با این برنامه تبدیل رو انجام بدیم , کیفیتش افت می کنه؟ , خیلی افت می کنه یا نه هنوز هم میشه اسم HD رو روش گذاشت؟

سلام
یک سوال فنی داشتم.
میخواستم بدونم وقتی که با این برنامه تبدیل رو انجام بدیم , کیفیتش افت می کنه؟ , خیلی افت می کنه یا نه هنوز هم میشه اسم HD رو روش گذاشت؟
اگه تنظیمات رو درست انجام بدی خیلی کم شاید افت داشته باشه.صدا هم که Direct Stream میکنید دیگه.

سلام
یک سوال فنی داشتم.

نیگا من با این برنامه GOTsent یک فیلم (گلادیاتور) رو Convert کردم به MP4 که نتایجش این جوریه:

قبل از Convert

before%20convert.jpg

before convert.jpg - 0.02MB

بعد از Convert
( که البته دوتا فایل Mp4 ش کرد ! :confused: )

after%20conver.jpg

SUPER © برنامه کامل تریِ و تنظیمات بیشتری هم داره و کار باهاش هم راحته.

در کل افت کیفیت خیلی کمه :biggrin1:

آخرین ویرایش:
Gotcent هیچ تاثیری رو کیفیت تصویر نمیزاره. چون این برنامه ها تنها استریم تصویر رو استخراج میکنه و اونرو وارد یه container دیگه میکنه. در این بین هم تنها به کمک h264 info یه سری بیت به فایل اضافه میکنه که اونهم اثری رو کیفیت نداره . فکر میکنم super هم همین کار رو میکنه.
که البته دوتا فایل Mp4 ش کرد !
شما احنمالا گزینه split رو فعال کردید. این گزینه فایل نهایی رو به قسمتهای کوچکتر از 4G تقسیم میکنه تا هم رو DVD معمولی بشه جاش داد و هم روی کنسول قابل پخش باشه. (اگه اشتباه نکنم PS3 و 360 نمیتونن فایلها بزرگتر از 4G رو پخش کنن.)

راستی یه نکته: موقع کار با gotcent دقت کنید اسم فایل حتما کوتاه باشه در غیر اینصورت برنامه بعضی وقتها باهاش به مشکل بر میخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or