007
کاربر سایت
متشکر از پاسختون.نقش کارت گرافیک توی پخش کردن کدک های AVC/VC1 خیلی مهمه مخصوصا AVC که خیلی کدک سنگینیه در بیتریت های بالا
کارت گرافیک ها دستورات مربوط به دکود این کدک ها رو روی خودشون دارن و بهینه شدن برای پخش این فایل ها و باعث میشن دکود شدنشون به راحتی و بدون فشار به پردازنده انجام شه و در عوض پردازنده به کارهای دیگه مثل دکود کردن صدا مشغول شه.
اگه یادتون باشه اولم که DVD اومده بود پردازنده ها نمیتونستن MPEG2 رو دکود کنن و باید از کارت گرافیک یا کارت های MPEG2 استفاده میکردن.
در مورد mkv هم سیستمی که برای پخشش لازم هست مربوط به استریم های توش داره. یک فایل mkv میتونه حاوی divx + mp3 باشه که دکودش برای Celeron هم مشکل نیست یا میتونه حاوی AVC/DTS باشه که پردازنده قوی بخواد. اگه بیشتر فایل های که دارین x264 هستن و رزولوشنشونم HD هستش یک سی پی یوی Dual Core به همراه Geforce 8500 کفایت میکنه.
من دو سه روز پیش یک کارت 8500 رو روی کامپیوتر کسی تست میکردم توی پخش بلوری و HD DVD هیچ مشکلی نداشت (هر دو کدک VC1/AVC رو تست کردم) و پلیبک روان و سریع بود.
...........
از این که جوابت دیر شد دوست عزیز شرمندم. ایام امتحاناتنه زیاد وقت نمیکنم سر بزنم
##################################################################
من قبلا یه بار با مشکلی تقریبا مثل این ( که روی یه سیستم ضعیف بوجود اومده بود) روبرو شدم. اگه فایلت از codec H264 استفاده میکنه ممکن روش زیر کمکت کنه: (البته باید K-lite codec pack رو نصب کرده باشی)سلام
من فیلم رو از روی هارد اجرا میکنم و اصلا مشکل دی وی دی اینا هم نیست...
مشخصات سیستم من اینه:
vga:ge force 5700 256mb
cpu:2.4intell
ram:512
من خودم فکر میکنم مشکل همین cpu هست!
در ضمن با برنامه ی VLC media player تست کردم انگار فیلم اسلوموشنه! ولی با Media Player Classic که باز میکنم همین مشکل رو دارم..
برنامه زیر رو اجرا کن:
start menu ==> k- lite codec pack ==>configuration ==>ffdshow video decoder
از قسمت سمت چپ گزینه اول (codec )رو انتخاب کن. در پنجره سمت چپ در قسمت فرمت H.264/AVC روی ستون روبروی اون (decoder) کلیک کن و بجای گزینه disabled گزینه libav codec رو انتخاب کن.
حالا فایل رو به کمک مدیاپلیر کلاسیک اجرا کنید.
آخرین ویرایش: