majid911911
کاربر سایت
کسی میدونه چطور میشه فایلهای ویدیویی mpeg 2ts روچه جوري تبديل كرد كه ps3 پخش كنه؟
convert ميكنم كيفيتش خوب ذر نمياد.فايل مورد نظر 1080 هست
convert ميكنم كيفيتش خوب ذر نمياد.فايل مورد نظر 1080 هست
مرحله بعدی fix کردن فایل H264 هستش. البته اینکار زمان زیادی نمیخواد و فایل رو انکود هم نمیکنه و فقط میگیره و flag هایی که روی فایل هستن رو طوری عوض میکنه که AVCHD compatible باشن. زمانی هم که میگیره بستگی به طول مدت فایل داره ولی روی یک پیسی با سرعت خوب زیاد طول نمیکشه.
برنامه h264info رو باز کنین. توی Input File اون فایلی رو که extract کردین و پسوند .H264 داره رو انتخاب کنین. توی Output File هم اون محلی که میخواین فایل save شه رو انتخاب کنین. بادتون باشه : وفتی پنجره رو باز میکنین که محل سیو رو انتخاب کنین حتما وقتی اسمش رو تایپ میکنین پسوند تهش رو هم تایپ کنین مثلا اگه میخواین اسم Project باشه به این صورت تایپش کنین : Project.h264
بعد از اینکار مطمین شین که گزینه Write PPS every picture علامت خورده و توی مربعی هم که جلوی Level هست تایپ کنین 4.1
بعد هم Start رو بزنین تا فایل جدید رو output کنه توی اون فلدر.
تو یه فروم بحث در مورد یه بنده خدایی بود که بعد از آپدیت پاییزه کنسولش یکی از فایلهایی که از LIVE دانلود کرده بود رو نمیخوند.:biggrin1:پس اين 360 چی ميخونه؟؟
بعله. تا جایی که دیدم تو نت هم معمولا همین AVI یا MP4 رو پیشنهاد میکنند که روششون شبیه به هم هست اما اگه اون روشهایی که شما گفتید بخصوص MPEG2TS جواب میداد خیلی خوب بود چون واقعا سریع بود. (البته من با زیرنویس تست نکردم)فکر کنم بهترين کار تبديل به AVI هست با استفاده از اون راهی که گفتم همچنین WMV هم گزینه مناسبی هستش
دوستان کسی برنامه ای برای Split کردن AVI , X264 سراغ داره؟؟
سلام به همگی .یه برنامه میخام که بشه MKV To Divx کانورت کرد .
اگر کسی سراغ داره بگه
میتونه مخفف خیلی چیزا باشه ولی گمونم منظورش این بوده :R5 چیه؟؟ پسونده؟؟ لطفا توضیح بدید...
میتونی از برنامه SUPER استفاده کنی.بهتره صفحه های قبلی این تاپیک رو یه نگاه بندازیسلام یه برنامه می خام که MKV رو مستقیم به Divx تبدیل کنه.بدن افت کیفیت.