Video/Audio Codecs

خو دوستان من بالاخره بعد از کلی اين در و اون در زدن گشتن تو فروم های مختلف به يه نتيجه تا حدودی مطلوب راجع به انکودينگ MKV و آمده کردن اون برای PS3 و XBOX360 رسيدم

MKV TO MPG

برای اینکار بهترين روش استفاده کردن از برنامه GOTsent که خودش توانای Hardcode کردن زيرنويس رو داره برای اين کار کافيه که فايل زيرنويس رو همنام فايل تصويری مورد نظر با پسوند SRT رو تو يه فلدر قرار بديد و وقتی که MPEG 2 RECODE رو تيک بزنی اين برنامه خودکار فايل زيرنويس رو پيدا ميکنه و کافيه تا Embed Subs رو تيک زده تا زيرنويس بر روی فيلم Hardcode بشود.متاسفانه من یه فایل 4 گیگ رو با این برنامه انکود کردم تبدیل به 6 گیگ شد که خو یه مشکلی واسه خودش حساب میشه

263.jpeg

البته يک مشکل دیگه هم این که اگر زيرنويس فارسی باشه بعد از انکود فنت ها خراب ميشند ، برای Hardcode کردن زيرنويس فارسی بايد مراحل زير رو طی کنيد
1.اکسترکت کردن استريم صدا و تصوير به وسيله برنامه MKVExtract.
2.
مرحله بعدی fix کردن فایل H264 هستش. البته اینکار زمان زیادی نمیخواد و فایل رو انکود هم نمیکنه و فقط میگیره و flag هایی که روی فایل هستن رو طوری عوض میکنه که AVCHD compatible باشن. زمانی هم که میگیره بستگی به طول مدت فایل داره ولی روی یک پیسی با سرعت خوب زیاد طول نمیکشه.
برنامه h264info رو باز کنین. توی Input File اون فایلی رو که extract کردین و پسوند .H264 داره رو انتخاب کنین. توی Output File هم اون محلی که میخواین فایل save شه رو انتخاب کنین. بادتون باشه : وفتی پنجره رو باز میکنین که محل سیو رو انتخاب کنین حتما وقتی اسمش رو تایپ میکنین پسوند تهش رو هم تایپ کنین مثلا اگه میخواین اسم Project باشه به این صورت تایپش کنین : Project.h264
بعد از اینکار مطمین شین که گزینه Write PPS every picture علامت خورده و توی مربعی هم که جلوی Level هست تایپ کنین 4.1

بعد هم Start رو بزنین تا فایل جدید رو output کنه توی اون فلدر.

3.به کمک Total Video Coverter استريم تصوير رو به Divx , AVI تبديل ميکنيد و البته اين برنامه قابليت Hardcode کردن زيرنويس فارسی رو نيز دارد.
4.اگر استريم صدا DTS بود بايد اون رو به AC3 انکود کنيد چون پی اس 3 قابليت خوندن DTS از رو AVI و DiVX رو نداره
5.با کمک برنامه AVI Mux استريم صدا رو در داخل فايل تصوير قرار ميدهيد

ميشه به MP4 هم تبديل کرد ولی در مرحله 4 بايد صدا رو به AAC انکود کنيد و در مرحله 5 هم برای Mux کردن استريم ها از Yamb استفاده بزنيد.

MKV TO VOB

بهترين و کاملترين برنامه اي که من در اين زمينه ديدم MKV2VOB هستش که کارش رو بخوبی انجام ميده.و ميشه زيرنويس هم (البته غير فارسی) رو HardCode کرد.
فقط حواستون باشه هنگام استف زدن از اين برنامه گزينه File Splitting را رو FAT32 بزارید چون Split کردن فايل های vob واقعاً حوصله ميخواد شدییییییییییید.برای گرفتن بهترین کیفیت Transcoding Codec هم رو X264 بزارید

MKV TO M2TS

برای اين کار کافيه که فايل MKV رو با برنامه tsMuxeR باز کنيد و گزينه ها رو مانند شکل زير بگزاريد.

262.jpeg

اگر ميخوايد زيرنويس قرار بديد بايد فايل SRT رو به وسيله برنامه SUPread به SUP تبديل کنيد.(اين راه سريعترين راه ممکن هستش علی هميشه جواب نميده بستگی به فايل خودتون داره.و اکثر مواقع بايد رزولوشن تصوير استاندارد باشه يعنی 720*1280 يا 1080*1920 باشه تا ازش بشه جواب گرفت)

من سعی کردم بهترين و راحت ترين راه ها رو بنويسم .اين راه ها تا 90% منو تونست راضی کنه.

البته من تمام این ها رو فقط رو PS3 چک کردم . برای همینم اگه کسی رو XBOX360 تست کرد اینجا نتیجش رو بگه

ویرایش :برای کانورت صدا از DAudioK استف بزنید

آخرین ویرایش:
با تشکر از دوستمون ldghn:
360 با خوندن vob مشکل داره و همینطور تا جایی که من روشتون رو تست کردم نتونست mpeg2ts رو هم بخونه. در ضمن من قبلا mpeg2 recode مربوط به gotcent رو هم امتحان کردم که جواب نداد.

پس اين 360 چی ميخونه:دی؟؟
فکر کنم بهترين کار تبديل به AVI هست با استفاده از اون راهی که گفتم همچنین WMV هم گزینه مناسبی هستش

تو برنامه MKV2VOB قسمت Output File Extension گزينه های ديگه رو انتخاب کنيد شايد کار کرد روی 360.

آخرین ویرایش:
پس اين 360 چی ميخونه؟؟
تو یه فروم بحث در مورد یه بنده خدایی بود که بعد از آپدیت پاییزه کنسولش یکی از فایلهایی که از LIVE دانلود کرده بود رو نمیخوند.:biggrin1:
راست یا دروغش با خودش
فکر کنم بهترين کار تبديل به AVI هست با استفاده از اون راهی که گفتم همچنین WMV هم گزینه مناسبی هستش
بعله. تا جایی که دیدم تو نت هم معمولا همین AVI یا MP4 رو پیشنهاد میکنند که روششون شبیه به هم هست اما اگه اون روشهایی که شما گفتید بخصوص MPEG2TS جواب میداد خیلی خوب بود چون واقعا سریع بود. (البته من با زیرنویس تست نکردم)

خو دوستان من يه برنامه ديگه يافتم که واقعاً کارش در زمينه انکود به mp4 خيلی خيلی توپپس هستش حتی قابليت هاردکود کردن زيرنويس فارسی رو نيز داره.

RipBot

برای استفاده از اين برنامه به ffdshow و avisynth نيز نياز داريد

من فايل های تبديلی با اين برنامه رو هم رو Xbox360 و هم رو PS3 تست کردم.

فقط يه چند تا نکته هست :
1.اگه بهترين کيفيت رو ميخوايد حتماً از مود Pass-2 استف بزنيد هر چند که زمان زيادی ميخواد اين کار.
2.صدا به AAC LC 5.1 کانورت ميشه که متاسفانه از طريق کابل نوری انتقال پيدا نميکنه
بازم اگه راجه به این برنامه سوالی بود همبنجا مطرح کنید یا موتونید تو تاپیک رسمی این برنامه بگید

آخرین ویرایش:
دوستان کسی برنامه ای برای Split کردن AVI , X264 سراغ داره؟؟

میتونی از hjsplit استفاده کنی که پسوند فایل میشه 001 برای عوض کردن پسوند اینکارو میکنی:
میری تو cmd بعد این دستور رو تایپ میکنی:
ren filename.001 filename1.avi
ببخشید یذره بد نوشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or