خبر رسمی UNREAL ENGINE 5 معرفی شد، اولین دمو ریل تایم PS5

میگم یکم زود نیست " الرحمن " SSD کنسول رو خوندید؟ من که به نظرم مهم تر از خود SSD ها IO و Technical architecture کنسول هاست که فکر نکنم تا اواخر نسل هم PC ها بخاطر متنوع بودن SSD ها به رقیب های کنسولی شون برسن ( فکر کنم ایندفعه کنسول ها از PC برتر باشن) ... شما فکر نکنم بتونی Kraken و BC pack و ... روی SSD یک PC داشته باشید این در حالی هست که طبق ادعای مایکرو و سونی ، این تکنولوژی ها میتونن معجزه کنن ... شما هیچ SSD نمیتونید پیدا کنید که سرعت دیکامپرسشون بیش از 6 GB برای SX یا 9 GB برای PS5 باشه ...

آخرین ویرایش:
SSD دیگه یه تکنولوژی جدید و گرون نیست قیمت ها به شدت افت کرده 1 ترا یا 500 گیگ.
خودم 4 ساله دارم جزو ویندوز هیچی توش نیست چون گیم های الان فرقی نمیکنه روی SSD باشه یا نه. بجز Path of exile که بخاطر مشکلات عجیب غریب فنیش اگر رو SSD نباشه اصلان اجرا نمیشه :D.
منم الان دقیقا چهار سال دارم که فقط ویندوز و برنامه هام روش.
بخوای در قیاس با سی‌پی‌یو اینا نگاه کنی اره گرون نیست اما لعنتی تو ایران خیلی قیمتش بالاست.
پ.ن: چه سونی می خواست چه نه، این نسل ssd میومد وسط. سونی چیزی رو اصل نکرده!چیزی رو هم push نکرده! سونی ssd قوی تری ساخته، فقط همین.

• Like
Reactions: g4mer and Tolkien
یک گیم پلی ای از این بازی Ghost of Tsushima اومده بیرون. به نظرم در حد اون چیزی که قبلا نشون دادن نیست
یا تاثیرات تک دموی اپیک باعثشه که کلا گرافیک های نسل فعلی بی رنگ و رو شدن!
یا کیفیت بازی اومده پایین

ولی گیم پلی اش بد نیست. فکر کنم بعد از اتمام بازی باید پیش یک روانشناس برم از بس محیط های بازیش حس و حال افسرده کردن داره!

از نظر من مثبت ترین قسمت SSD داشتن کنسولا اینه شاید به خاطر حجم خیلی بالای تولیدی قیمت ها هم افت کنن:دی
شما فکر نکنم بتونی Kraken و Simplar Feedback Streaming و BC pack و ... روی SSD یک PC داشته باشید
وات؟ نه آقا SFS رو همه چی هست:D

ببین CPU و GPU سرعتشون بطور کلی خیلی زیاده . این وسط حتی سرعت رم هم از این دو کمتره . برای همین ما تو CPU نیاز به کش داریم . که داده های پر استفاده رو هی نخوایم از رم بخونیم و زمان رو از دست بدیم . چون مثلا خوندن داده از رم مثلا 5 دستورالعمل میشه ، ولی وقت روی کش باشه با 3 دستورالعمل انجام میشه . پس این یعنی تعداد دستور بیشتری که بتونیم تو یک بازه زمانی خاص مثلا یه ثانیه انجام بدیم .
برای همین هم رم ها مرتب دارن استاندارد بالاتری پیدا میکنن و سرعت بیشتری . (استاندارد های DDR که بزودی (2021-2022) شاهد رم های DDR5 روی PC ها خواهیم بود .

بعد از رم هارد ها بودن که سرعت کمشون دردسر ساز بود ، الان این مسیله تا حد زیادی بهبود پیدا میکنه . این روی تجربه کلی بصری بازی تاثیر گزاره .

اینک بخوایم بگیم خوب این SSD میتونه اون گپ حدود 2ترافلاپسی رو از پسش بر بیاد یا نه ؟! این یک مسیله دیگس . بنظرم بی تاثیر نیست اما چقدر تاثیر داره نمیدونم زمان اینو نشون میده .
چطوری بی تاثیر نیست ؟ ببین فک کن VGA میتونه مثلا در ثانیه یک میلیون داده رو پردازش کنه . حالا اگر تو نهایت بتونی 800 هزارتا داده در ثانیه بهش بدی VGA هم همون 800 هزارتارو پردازش میکنه در صورتی که پتانسیلش بیشتره .

اما یک خبری دیگه هم چندروز پیشا خونده بودم که GPU سونی PS5 علاوه بر معماری RDNA2 ، یه ریزه هایی هم از معماری نسل بعدتری RDNA3 رو داره . و شاید این باعث بشه یه تفاوتی ایجاد بشه یا حداقل این فاصله به چشم نیاد .
چون قدرت خام یک چیزه ولی معماری و توابع یک چیز دیگه . به عنوان مثال یک کارت RDNA در مقایسه با RDNA2 با مشخصات یکسان ، عملکرد پایینتری باید داشته باشه . البته این خبر بصورت شایعه است و باید صبر کرد و دید که چه اتفاقی خواهد افتاد .
باید کنسولای نسل جدید بیان و مشخص بشه
ببینیم چه استانداردهای جدیدی معرفی میکنن و چه تکنولوژی هایی ارائه میدن،طبیعتا این حرکت کنسولا باعث گسترده تر شدن بازار ssd میشه ولی هنوز چیزی معلوم نیست و نمیشه با قطعیت گفت که تاثیر ssd در چه حده
طبق چیزی هم که من خوندم ssd هر دو کنسول کاستوم هست یعنی دستخوش تغییراتی توسط مایکرو و سونی شده و شاید با انتشار کنسولا اس اس دی های فعلی کم کم جاشون رو به نسخه استفاده شده در کنسولا یا یچیز مشابه بدن
در کل من به نسل نهم خیلی خوشبینم چون جهشی که از نسل ۸ به ۹ داره انجام میشه از ۷ به ۸ خیلی بهتره و طبیعتا باعث ارتقای بازیا هم از لحاظ بصری هم از لحاظ گیم پلی میشه

از نظر من مثبت ترین قسمت SSD داشتن کنسولا اینه شاید به خاطر حجم خیلی بالای تولیدی قیمت ها هم افت کنن:D

وات؟ نه آقا SFS رو همه چی هست:D
اوکی :D اتفاقا وقتی رفتم دیکته شو چک کنم به این لینک دو بلاگ مایکرو برخوردم ... :D

آخرین ویرایش:
Tim Sweeney:
The Unreal Engine 5 demo on PlayStation 5 was the culmination of years of discussions between Sony and Epic on future graphics and storage architectures. The Nanite and Lumen tech powering it will be fully supported on both PS5 and Xbox Series X and will be awesome on both.

خب به‌نظر از الان دیگه میتونن در مورد پلتفرم های دیگه هم صحبت کنن :D

142122

الان گرينبرگ مياد همه چيزو تكذيب ميكنه و ميگه اخرين باري كه ما با اپيك در تماس بوديم سال ٢٠١٢ بوده :|
این گرینبرگ هم شده بلای جان شما :D خدایی به همه چیز میخوره الی مارکتینگ :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or