Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
ببين مفاهيمي مثله جنايت و قتل و عدالت هميشه مورد قبول اكثريت بوده

در مورد همون پسر ايا تو جامعه واقعا همچين چيزي بين اكثريت مقبوله؟
يا دقيقا بر عكس مورد سرزنش اكثريته اما خودش فكر ميكنه درسته !

از وايكينگها تا سزار و تزار و غيره هيچ حركت ضد بشري شون مورد تاييد جامعه نبوده
وقتي ما ميگيم اكثريت منظورم تمام افراد جامعه است نه يه گروه خاص
وگرنه مثلا تو يه گنگ جنايتكار همه با قتل موافقن
و نميشه به اينها گفت اكثريت
اما اكثريت همون جامعه با حركات اين گروه مخالفن

يعني ما خرد جمعي رو نمي تونيم بذاريم كنار و به خرد فردي صرفا اتكا كنيم
عزیز من شما راه رو داری اشتباه میری :-" اصلا بحث این نیست که حالا دقیقا مثلا اسکندر کاراش 50% +1 رو داشته از نظر مقبولیت یا نه :D بحث دو چیزه. یک اینکه جامعه الزاما چیز درست براش مقبول نیست (نمونه دیگه ش برده داری یا بازی های کامپیوتری که @Akiba مثال زد). دوم اینکه اصلا چیزی که خودش با زمان و مکان و پارامتر های دیگه ممکنه تغییر کنه ( یه چیزی ممکنه تو یه جامعه و در یک زمانی مقبول باشه ولی تو یه جامعه دیگه و در یه زمان دیگه نباشه) اصلا معیار به درد بخوری برای اینکه شما بگی چی خوبه چی بده نیست :D

خوب براي اينكه موضوع بحث خيلي گسترده شد .

درسته كه جامعه دچار تغيير و تحول و پيشرفت ميشه
منتهي يه سري مفاهيم بنيادي هيچ وقت تغيير نمي كنن

مثلا تنبلي
خودخواهي
زورگويي
شرارت

از عهد عتيق تا ابد محكوم هستن

منتهي فردي كه اين صفات رو داره تمام قد ازشون دفتع ميكنه .

منتهي بعضي وقتها ما يه حس گاليله مانند پيدا ميكنيم و جامعه رو هم كليسا قرن 16 ميلادي 😅

يعني حركات ما اگه مقبول نيست واسه اينه كه از زمان خودمون جلو تريم

اين يه خود نابغه پنداري واقعا كسي كه ميتونه از زمان خودش جلوتر فكر كنه قطعا نابغه است

و ميدونيم كه تعداد اين افراد چقدر كمه ...
عزیزم شما بر اساس ذهنیت و افكار خودت نظر میدی و برداشت میكنی، همه این كار رو میكنند.

هر كسی از ظن خود شد یار من

خوب براي اينكه موضوع بحث خيلي گسترده شد .

درسته كه جامعه دچار تغيير و تحول و پيشرفت ميشه
منتهي يه سري مفاهيم بنيادي هيچ وقت تغيير نمي كنن

مثلا تنبلي
خودخواهي
زورگويي
شرارت

از عهد عتيق تا ابد محكوم هستن

منتهي فردي كه اين صفات رو داره تمام قد ازشون دفتع ميكنه .

منتهي بعضي وقتها ما يه حس گاليله مانند پيدا ميكنيم و جامعه رو هم كليسا قرن 16 ميلادي 😅

يعني حركات ما اگه مقبول نيست واسه اينه كه از زمان خودمون جلو تريم

اين يه خود نابغه پنداري واقعا كسي كه ميتونه از زمان خودش جلوتر فكر كنه قطعا نابغه است

و ميدونيم كه تعداد اين افراد چقدر كمه ...
مرد مومن تو مگه خبر داری نظر قبیله آدمخور های فلان جزیره دور افتاده تو آتلانتیس 3000 سال قبل در مورد تنبلی چی بوده ؟ :D یا مثلا زورگویی رو دویست سال دیگه بعد اینکه جنگ جهانی سوم دنیا رو کرد مثل fallout مردم چه نظری در موردش خواهند داشت؟ :-"
مطلقا چیزی به اسم محکوم و بد و از اون ور چیزی به اسم درست و تایید شده نداریم به نظر من :-" حتی همین داستانایی که من الان بلغور می کنم هم الزاما درست نیست :D
شما اگه می خوای در مورد درست/غلط بودن مطلق یه چیزی نظر بدی باید اثباتی بیاری که خودش مطلق باشه. اثباتی که خودش مطلق بودنش زیر سواله (حتی اگه موردی هم بیاری که به فرض یک نفر هم تو تاریخ بشریت باهاش موافق نبوده نمی تونی اثبات کنی که در آینده هم همین خواهد بود و مقبول نمی شه) قانع کننده نیست. مثل اینه که مثلا بگی چون همه می گفتن یه زمانی زمین صافه پس زمین صافه :D
پ.ن: همچین اثباتی هم متاسفانه وجود نداره یا حداقل من هنوز نتونستم پیدا کنم...

نه حقايق علمي با حقايق انساني بسيار متفاوته

مثلا تو فيزيك تا نيوتن كلا ديد كاملا غلط بود و حتي بعدش انشتين هم ايراداتي رو گرفت كه فيزيك نيوتن در كوانتوم و فضا بسيار دچار خطاست
اين بحثش با اينكه
خيانت يه زماني خيلي محبوب بوده بعد يهو منفور ميشه
يا عشق ٥٠٠ سال ديگه ميشه نفرت 😅

اين تفاوت اصلي علم و فلسفه است .

اينكه بگيم درست و غلط نسبيه پس عملا وجود نداره غلطه خوب

متر و معيار وجود داره ميتونيم بهش عمل كنيم ميتونيم هم هرچي ذهنمون گفت گوش كنيم
راه دوم احتمال شكستش خيلي بيشتره ...
البته من دقیق تر اگه بخوام حرفم رو بگم ،به نظر من درست یا غلط به صورت مطلق یا وجود نداره یا اگه داره ما برای اثباتش / تاییدش راهی نداریم (یا حداقل کسی راهی ارایه نکرده هنوز).
حالا اگه شما میگی متر و معیار وجود داره من اتفاقا خیلی دنبالشم به منم نشون بده :-" البته اگه متر و معیارت نظر اکثریته مالیدی :D

David Cage اورریتده :D
همه بازیاش تقریبا از نظر داستان و اتمسفر تو سطح خوبی قرار دارن اما تو زمینه پرداخت به شخصیتا و گیم پلی تو دیوار.
بین تمام شخصیتای بازیاش فقط یکم Jodie ـه بیاندو قبول دارم که اونم حس میکنم بخاطر بازیه Ellen page (الیوت الان :p) بود، بقیشون رسما مرده زندشون اهمیتی واسم نداشت :D
آقا دقیقا، کسایی که تو کف داستانای کوانتیک دریم میرن انگار سینمای خوب ندیدن تاحالا یا داستان و کاراکتر خوب نمیدونن چیه. Telltale خیلی تو این زمینه بهتره و عجیبه که تل تیل درش بسته شد و کوانتیک دریم داره ادامه میده. نمیگم بازیاشون بده اما وقتی گیمپلی رو میزنی باید شخصیت پردازی شاهکار ارائه بدی که کوانتیک اینکارو نمیکرد.

مثله اين مي مونه من اينجا تو موارد مختلف پست بدم منتهي هيچ كسي قبول نداشته باشه

عاقلانه اينه كه در محتواي پستهام و طرز فكرم تجديد نظر كنم .
خب الان دو صفحه داشتی نظر مخالف دیگران میدادی تجدید نظری ام نکردی :D
بله آدم باید توجه کنه به نظر اکثریت ولی لزوما باورش نکنه. تو خیلی از زمینه ها اکثریت خــیلی تو دیوارن.
نمیخواستم بحث بیهوده رو کش بدم ولی حقیقتا بیکارم شرمنده دوستان

خیلی دیگه بحثتون کش اومد و فلسفی شد! یه دونه آنپاپیولار ول بدم و برم...:-"

همه ما مرده ایم (کره ای نتفلیکس) >>>>>>>>>>>>> واکینگ دد (آمریکایی AMC)
از اون آنپاپیولار تر حتی :

انیمه >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> فیلم و سریال (من جمله همینایی که نام بردی :D :-" )

دیدن نقد بازی بعد از خریدن بازی و دو سه ساعت بازی کردن >>>>>> دیدن نقد بازی قبل از خریدن بازی
نظر 4تا(حتی 1نفر) دوست که سلیقه شون رو میشناسی یا سلیقه ت رو میشناسن >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نقد(چه قبل و چه بعد بازی کردن)

حتی دوستت منتقد باشه هم نقدش نه:-" ، اون حس خودمونی و صحبتش که میدونه چه چیزایی به گروه خونیت میخوره و نمیخوره مهم تره در کل :-"

آقا دقیقا، کسایی که تو کف داستانای کوانتیک دریم میرن انگار سینمای خوب ندیدن تاحالا یا داستان و کاراکتر خوب نمیدونن چیه. Telltale خیلی تو این زمینه بهتره و عجیبه که تل تیل درش بسته شد و کوانتیک دریم داره ادامه میده. نمیگم بازیاشون بده اما وقتی گیمپلی رو میزنی باید شخصیت پردازی شاهکار ارائه بدی که کوانتیک اینکارو نمیکرد.
ترسیدم مقایسه کنم ولی دقیقا همینطوره، هرچقد کوانتیک دریم شخصیتاش واسم مقوا ـه خالص بنظر میرسه تل تیل برعکس تو این زمینه، بین 5-6 تا بازیی که ازشون زدم هیچکدومو نمیتونم بگم شخصیت پردازی خوبی نداشت، حتی بتمناش هم شخصیتای خوبی داشتن، تو روایت هم حالا شاید سلیقه ای باشه ولی نحوه روایت کارای تل تیلو واقعا دوس دارم هیچوقت فک نمیکردم از چیزی مثل بردرلندز بتونن همچین شخصیتا و روایت جذابی در بیارن.
باز خداروشکر زنده شدن بتونیم یک Wolf Among Us ـه جدید ببینیم :x

43. دریم‌فال > لانگست جرنی
44. تکنومنسر > گریدفال
45. پری > دیس‌آنرد
46. تنها بازی ساخته نینجا تئوری که ازش لذت بردم هونلی سورد بوده، اون هم به‌خاطر‌ استفاده خیلی خوبش از قابلیت موشن کنترل دسته پلی‌استیشن 3. سایر بازی‌هاش شاید از نظر داستانی بالاتر از متوسط باشن و بعضا بعضی ویژگی‌های یونیک هم داشته باشن، اما روی‌هم‌رفته کلیت گیم‌پلی‌شون کسالت‌آوره.
47. اپل، گوگل و ... لولو خرخره نیستن و با وردشون به صنعت گیم، وضعیت بهتر میشه و نه بدتر؛ ورود سرمایه بیشتر و همچنین رقابت بیشتر، غالبا موجب رشد میشه.
48. بازی‌های سینگل‌پلیر همیشه مخاطب و بازار خودشون رو دارن و قرار نیست در آینده از بازار حذف بشن.
49. (اکثریت) بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن واقعا بی‌نقص هستن و نمیشه ازشون عیبی گرفت، پاشنه آشیلی ندارن، هیچ فرودی ندارن، ولی خب آنچنان فرازی هم ندارن.​

خیلی دیگه بحثتون کش اومد و فلسفی شد! یه دونه آنپاپیولار ول بدم و برم...:-"

همه ما مرده ایم (کره ای نتفلیکس) >>>>>>>>>>>>> واکینگ دد (آمریکایی AMC)
Les Revenants (The Returned) فرانسوی >> همه :D (البته حقیقتا باید با سریال های جدی تری مقایسه بشه اما خب ظاهر قضیه مثل همیناست)

ساندترک و فضا و اتمسفر، یک سریال به شدت اندرریتد ولی به شدت خفن، حیف که ادامه داده نشد، اما همین 2 فصلشم شاهکاره...

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or