Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
Uncharted 3 بین گیمرها و فن‌های سری، بازی به شدت underrated ـی محسوب میشه. این میزان از کم‌لطفی به شماره سوم آنچارتد، گاهی اوقات حتی خنده‌دار هم میشه؛ طوری که بعضی‌ها اون رو پایین‌تر از U1 و حتی Golden Abyss قرار میدن:| قبلا هم گفتم، به نظرم تنها مشکل آنچارتد 3 اینه که Uncharted 2، بازیِ بیش از حد عالی و باکیفیتی بود و این جلوتر از زمان خودش بودن، باعث شد سطح توقعات از شماره بعدی، سر به فلک بذاره. اتفاقا آنچارتد 3 در مواردی حتی بازی خاصیه؛ از جمله تم خاورمیانه‌ای و عربی بازی که با موسیقی بومی همراه شده و تجربه کاملا متفاوتی رو رقم میزنه! من هم معتقدم بهترین شماره سری، U2 ـه ولی در حق U3 خیلی بی‌انصافی میشه.

-فیلم و سریال و تا حدودی داستان:
Villain >>>> خیلی بزرگ تر >>>> Hero
ضد قهرمان هم خوبه

-کاپیتان سوباسا (فوتبالیست ها):
کاکرو (کوجیرو هیوگو) >>>> خیلی بزرگ تر >>>> سوباسا

-هری پاتر :
سلدرین >> گریفندور
(خب طبیعتا تو کتاب با گریفندور و حواشیش رشد کردیم و عاشقشم، حتی ریونکلا هم خیلی خوبه، اینا جای خود، اما از اون جایی که کلهم سلیقه ام طور دیگه است، به انتخابم باشه سلدرین رو انتخاب میکنم(دقیقا برعکس هری وقتی اولین بار کلاه رو رو سرش گذاشت)

در کل هرچی شر و شریرانه تر.. سرد و خشک و جدی تر.. مصمم تر.. بهتر..

(البته کاکرو که بعد ها خیلی خوب شد و تو این دسته قرار نمیگیره، اما اون کرکتر خشک و سرد و جدی اوایلش رو خیلی خیلی دوست داشتم، همیشه تو اکثر موارد عاشق این مدل کرکتر ها میشدم و میشم)
فقط ویدئو گیم از اون جایی که اصولا نقش خیر و قهرمان گونه داریم، خب متفاوته

---

-کراش:
مغز >>>> خیلی بزرگ تر >>>> تیپ و قیافه و باقی

-اینم فکر کنم خیلی پاپیولار باشه:
Space Jam >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Space Jam anl 2021

نظرات خيلي پاپيولاره لطفا مثله همون قضيه النگو انيمه باشه لطفا 😁
موافقم.

فوتبال ایران باید برای همیشه تعلیق بشه.
این خوبه؟ گذاشته بودم برای یه همچین روزی :D
به اعصاب خودتون مسلط باشید دوستان، اسم تاپیک آنپاپیولاره دیگه... :-" :D

موافقم.

کلا فوتبال باید تعلیق بشه:-" 90 دقیقه دیدن بازی بقیه؟ :-"

موافقم.

این آرزوی چند ساله من هست :D
کلا فوتبال باید تعلیق بشه:-" 90 دقیقه دیدن بازی بقیه؟ :-"
حتماً جمله بعدیتم اینه که خب چرا به هر بازیکن یه توپ نمیدن دعوا نشه. زود پیر شدی:D

این آرزوی چند ساله من هست :D

حتماً جمله بعدیتم اینه که خب چرا به هر بازیکن یه توپ نمیدن دعوا نشه. زود پیر شدی:D
نه دیگه، اون که چرا به هر بازیکن یه توپ نمیدن برام قابل درکه:-"
اونی که بازی میکنه برام قابل درکه:-" بالاخره رقابتی هست:دی
ولی اونی که رقابت بقیه رو میبینه؟ نه:-"

این نظر رو به دیدن استریمرها و بازی کردنشون هم میتونید تعمیم بدید:-"
چه کاریه خو:-"

اونی که بازی میکنه برام قابل درکه:-" بالاخره رقابتی هست:دی

خب الان اینجوری نظرت درباره انیمه دیدن چیه؟ :D
فوتبال یا ورزشای دیگه هم بخاطر هیجانشون میبینن ملت. هر بازی فوتبال خودش داستانی داره که در لحظه نوشته میشه :D

• Like
Reactions: artour-2198
خب الان اینجوری نظرت درباره انیمه دیدن چیه؟ :D
فوتبال یا ورزشای دیگه هم بخاطر هیجانشون میبینن ملت. هر بازی فوتبال خودش داستانی داره که در لحظه نوشته میشه :D
اون متفاوته! ما با داستان شخصیت ها همراه میشیم:دی
همون انیمه هم فوتبالیش>>>فوتبال واقعی :-"

اونی که بازی میکنه برام قابل درکه:-" بالاخره رقابتی هست:D

این رو خیلی موافقم به طوری که یک لایک جوابگو نبود! اونایی که میشینن استریم بقیه رو میبینن درک نمیکنم اصلا خیلی تباهن! خیلی هم زیادن پس آنپاپیولاره.

ترجیح میدم 4 تا زن همزمان داشته باشم و توسط اجتماع طرد و تحقیر بشم تا 40 تا دوست دختر داشته باشم و جامعه منو یک فرد جذاب کول زرنگ و معتمد به نفس بدونه ... آره اینطوریاس
دقیقا هیچ وقت نتونستم با بیشتر از یك دختر در ارتباط باشم، یعنی دلیل خیانت نكردنم بیشتر از اینكه به وفاداری و رابطه و حق طرف و عواطف مربوط باشه، به این ربط داره كه اصن نمیتونم 2 تا رابطه همزمان رو پردازش كنم، من اصن وارد رابطه میشم كه دیگه تو فكر این چیزا نباشم و راحت زندگی مو بكنم، نه كه استرس و عذاب وجدان و بدبختی واسه خودم بسازم، كلا به شدت عذاب وجدانی هم هستم، به حدی از همه طرف اشتباه و عواقب و تاثییراتشو درك میكنم كه رسما دیوونه میشم،
كلهم هم تو زندگی تا حد زیادی low maintenance هستم و اینم رو نداشتن انگیزه واسه دختر بازی و فولان و حتی داشتن وفاداری، تاثیر داره...

جامعه هم كه گفتی، شاید باورتون نشه اما من خیلی از دوستامو به خاطر همین فشار هایی كه مستقیم و غیر مستقیم بهم میاوردن گذاشتم كنار، كلا سال هاست این چیزا به شدت ادمارو از چشم میندازه... یعنی حقیقتا به جای اینكه احساس طرد شدگی كنم، اعتماد بنفس هم میگیرم كه راحت از این ادما میگذرم.

آخرین ویرایش:
گیم اف ترونز سریال بدی بود
نه فقط فصل اخرش
همش بد بود
در حد فیلمای فرج الله صلحشور بود
با این حساب که بودچه چند 10 برابری داشت!
رو دست لاست هنوز سریال نیومده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or