Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
گیم پلی بایوشاک اینفینیت یه Disaster یه فاجعه یا ناامیدیه بزرگ بود ( فکر کن 2 تا اسلحه بر میداشت تازه آپگرید ظاهری هم نداشتن LOL .... ) همینطور شخصیت های بد درب و داغونش نسبت به شماره یک که اصلا آدم اسمشونم یادش نمیاد ولی بجاش شخصیت بدهای شماره یک واقعا به یاد موندنی هستن.
ای ملعون! تو را باید در میدان آزادی گردن زد:D

گیم پلی بایوشاک اینفینیت یه Disaster یه فاجعه یا ناامیدیه بزرگ بود ( فکر کن 2 تا اسلحه بر میداشت تازه آپگرید ظاهری هم نداشتن LOL .... ) همینطور شخصیت های بد درب و داغونش نسبت به شماره یک که اصلا آدم اسمشونم یادش نمیاد ولی بجاش شخصیت بدهای شماره یک واقعا به یاد موندنی هستن.
به جرأت و با اطمینان کامل می‌تونم بگم که امکان نداره تا آخر عمرم، unpopular تر از این نظر ببینم یا بشنوم.

احمد پورمخبر>> احمد شاملو - جلال ا.. احمد - محمود دولت آبادی - شجریان - رضا براهنی - داریوش شایگان - سیمین دانشور - فرهاد مهراد - شریعتی - اصغر فرهادی - مجید سمیعی - فیروز نادری - انوشه انصاری
خوشبختانه روزبه‌روز این نظر در جامعه فراگیرتر میشه، حالا اونایی كه در دهه های اخیر تولید شدند كه باد آورده باد هم میبره، ولی امثال شاملو شریعتی و آل احمد فقط به ایران و ایرانی خیانت نكردند، بدتر از اون ویروس "از در و دیوار ایراد میگیرم، پس روشنفكر هستم + ویروس سرك كشیدن در عقاید مردم+ ویروس حسادت و ویروس های مشابه" رو در وجود بخشی از فرهنگ ایرانیان معاصر نهادینه كردند، كه خب خوشبختانه شواهد نشون میده ملت در حال عبور از این مقطع هستند،

در مورد شاملو، ابراهیم گلستان عزیز به نظرم بهترین توصیف رو ارائه كرده،
شجریان البته حسابش جداست، باعث افتخاره به نظرم، دولت آبادی هم بسیار << از آثار دولت ابادی،
فرهاد فریب خورد، شایگان هم اواخر پشیمان بود،

در كل مرسی نظرتان آخر شبی حالمون رو جا اورد،

آخرین ویرایش:
این دیگه انصافا حق گویی محض بود. انقد شخمی درست شده که من شخصا میخوام اصل جنس رو تو داکت جا کنم تا کانکتورش وصل بشه و بره تو شارژ باید ان بار بالا پایین کنم تا تو بره، حس عجیبی به آدم دست میده، انگار تو شب تاریک، کور مال کور مال دنبال سوراخ دعا میگردی و این حقیقا یکی از ایرادهای طراحی کنسوله.

جنس پلاستیکشم یجوریه که یه روز بازی نکنی برگردی دسته چسبونکی میشه، انگار از تو دهن بچه در آوردی یا مالیدی به چیزی که نباید.

من از یه چیز دیگشم به شدت بدم میاد، و اون فیل کلی فشردن دکمه هاست.

در کل نظر غیر مرسوم من در خصوص Switch اینه که این کنسول رو سونی یا مایکرو میساختن و وسط بازی های 4K و شون فریم رقیب و عصر ری تریس، بازی های عقب مونده سه نسل پیشی (از حیث گرافیک فقط) میدادن بیرون الان چندین و چند باره فاتحه شون خونده شده بود و داشتیم خاطرات خوبشون رو با هم مرور میکردیم. اما این نینتندو کارشو خوب بلده و چیزهایی رو میتونه بفروشه و به ملت اماله کنه که باقی تو خواب هم نمیبینن.
اینکه کیفیت ساخت کنسول های نینتندو داغونن رو کاملا قبول دارم هرچند سوییچ اولد خیلی بهتر شده ولی خب تو سال ۲۰۲۱ اون چیزیو دادن که تو ریلیز اولیه باید میدادن.

با گرون فروش بودن و تخفیف نزدن رو بازیها هم کاملا موافقم. این نینتندوی لعنتی زلدای لانچ سوییچ رو هنوز که هنوزه ۶۰ دلار میفروشه نامرد. تخفیفای بازیای خودش تو استور هم که اکثراً داغونن.

ولی با این تیکه آخر مشکل دارم. انصافا فروش بازیای نینتندو حقشونه واقعاً گیم پلی فوق‌العاده ای دارند به علاوه اینکه جامعه هدف یکسری از بازیاش فقط و فقط بچه ها و سن پایین ها هستن که خب یجور بازار انحصاری برای نینتندو به حساب میان. :)

ولی با این تیکه آخر مشکل دارم. انصافا فروش بازیای نینتندو حقشونه واقعاً گیم پلی فوق‌العاده ای دارند به علاوه اینکه جامعه هدف یکسری از بازیاش فقط و فقط بچه ها و سن پایین ها هستن که خب یجور بازار انحصاری برای نینتندو به حساب میان.

پیشنهاد میکنم یه بار دیگه جمله آخر پستم رو بخونی، مشکلت رفع میشه. چون اصلا سر سوزنی ربطی به بازی های نینتندو نداشت. صحبت من مشخصا درباری کیفیت کنسول و این نکته بود که سونی یا مایکرو اگه یه کنسول ضعیف و هایبریدی عین سویچ بسازن چون مخاطبشون انتظار دیگه ای داره با مخ میخورن زمین و فقط نینتندو میتونه همچین کنسول بده بیرون و باز عین چی بفروشه. و پر واضحه که این صحبت هیچ گونه ربطی به کیفیت بازی و اینکه فروش بالاشون حقشون هست یا نه نداره. ضمن اینکه اساسا فکر نمیکنم در طول تاریخ ویدئو گیم چیزی رو پیدا کنیم که فروخته باشه اما این فروش بالا حقش نباشه، چون چیزی به اسم حق فروش اصلا معنی نداره. هرچی مخاطب داشته باشه میفروشه و برعکس.

پیشنهاد میکنم یه بار دیگه جمله آخر پستم رو بخونی، مشکلت رفع میشه. چون اصلا سر سوزنی ربطی به بازی های نینتندو نداشت. صحبت من مشخصا درباری کیفیت کنسول و این نکته بود که سونی یا مایکرو اگه یه کنسول ضعیف و هایبریدی عین سویچ بسازن چون مخاطبشون انتظار دیگه ای داره با مخ میخورن زمین و فقط نینتندو میتونه همچین کنسول بده بیرون و باز عین چی بفروشه. و پر واضحه که این صحبت هیچ گونه ربطی به کیفیت بازی و اینکه فروش بالاشون حقشون هست یا نه نداره. ضمن اینکه اساسا فکر نمیکنم در طول تاریخ ویدئو گیم چیزی رو پیدا کنیم که فروخته باشه اما این فروش بالا حقش نباشه، چون چیزی به اسم حق فروش اصلا معنی نداره. هرچی مخاطب داشته باشه میفروشه و برعکس.
خب پس من برداشتم اشتباه بود فکر کردم منظورت از اماله اینه نینتندو بیشتر با تبلیغ و جو داره میفروشه:)

اره کاملا موافقم با این حرفت نینتندو تو حوزه ای فعاله که سونی و مایکرو بخاطر مخاطباشون نمیتونن خیلی ورود کنند.

حالا یه نگاه به این بنداز شاید تغییر عقیده دادی

View attachment 238978
دو تا حس خنده و افسوس رو با هم حس کردم.
منی که بزودی دارم پدر میشم واقعا نمی تونم تصور کنم یک روزی رو که بچه ام بیاد بشینه اونجا و این حرف ها رو بزنه!!
هر آدمی یک شخصیت منحصر به فرد داره و همین دنیا رو قشنگ کرده که آدم ها با هم دیگه فرق دارن. الگو گرفتن از یک نفر خوبه اما نه این که طرف بشه سمبل زندگیت .
متاسفانه تعصب زیاد میشه نتیجه اش این . از فوتبال بگیر تا موسیقی و همین بازی خودمون یک عده به جای لذت بردن از محصول مورد نظر درگیر تعصبات بی جا میشن.
یکی رو می کنن استاد و چشم رو بروی ایرادات طرف می بندن. یک شرکت رو می کنن مدینه فاضله و هر کاری که بکنه رو ستایش می کنن.
نمی دونم چی بگم ولی امیدوارم روزی همه به این درک برسیم که باید از این قدرت اختیار و تفکری که به ما رسیده در جهت درست استفاده کنیم و دنباله روی چهار تا ادم دکوری نباشیم.

دو تا حس خنده و افسوس رو با هم حس کردم.
منی که بزودی دارم پدر میشم واقعا نمی تونم تصور کنم یک روزی رو که بچه ام بیاد بشینه اونجا و این حرف ها رو بزنه!!
هر آدمی یک شخصیت منحصر به فرد داره و همین دنیا رو قشنگ کرده که آدم ها با هم دیگه فرق دارن. الگو گرفتن از یک نفر خوبه اما نه این که طرف بشه سمبل زندگیت .
متاسفانه تعصب زیاد میشه نتیجه اش این . از فوتبال بگیر تا موسیقی و همین بازی خودمون یک عده به جای لذت بردن از محصول مورد نظر درگیر تعصبات بی جا میشن.
یکی رو می کنن استاد و چشم رو بروی ایرادات طرف می بندن. یک شرکت رو می کنن مدینه فاضله و هر کاری که بکنه رو ستایش می کنن.
نمی دونم چی بگم ولی امیدوارم روزی همه به این درک برسیم که باید از این قدرت اختیار و تفکری که به ما رسیده در جهت درست استفاده کنیم و دنباله روی چهار تا ادم دکوری نباشیم.

من اگر روزی پدر بشم اینجوری باشه تو سن ۱۸ ب بعد بچم ( بعد از بلوغ فکری ) .. فک نکنم زندش بزارم :|

سوپرهيرو ها صرفا ساخته شدند واسه سرگرم كردن كودكان و نوجوانان و از درون بى محتوا ترين كاراكتر ها هستند.
منم خیلی اهل سوپر هیرو ها نیستم، اخرین فیلم رو فکر کنم 4 5 سال پیش دیدم، بازی هم درست یادم باشه 2014 15 که اخرین بتمن بود، کمیک باز هم کلهم نیستم، (با اسپایدرمن و بازی های جدید اینسامنیاک رو PS5 به دنیای سوپر هیروها برمیگردم*)

ولی همیشه برام عجیبه یک "گیمر" که خودش خیلی وقت ها مورد یک اتهام غلط و از رو جهل (بازی مال بچه هاست) قرار میگیره، میاد به غلط همچین اتهامی رو به یک محتوا (اینجا سوپر هیرویی) میزنه... همونطور که خودتون بهتر میدونید محتوا ها کیلویی و بر اساس شکل و فرم دسته بندی نمیشند، حتی محتوای T به معنی مخصوص Teen ها نیست و فکر کنم یعنی مناسب Teen ها یا برای کودکان هم مناسب، والا بخش زیادی از بازی هایی که من هنوزم بازی میکنم T یا E هستند. یه چی مثل اورواچ هم T داره... خودزنی نکنیم.

اونی که مال کودکانه برنامه کودکه. همونم اگه پرفورمنس خوبی داشته باشه شخصا ممکنه خوشم بیاد و دنبال کنم(مدت هاست پیش نیومده یا بهتر بگم من نمیشناسم)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or