Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
این موضوع تو فوتبال زنان هم هست.مثلا زوری میخوان بگن فوتبال زنان و مردان برابره و باید حقوق یکسان بگیریم :|
به قول بیل بر تو یکی از استنداپهاش میگه یه نگاه به تماشاچیا بنداز،حتی خود زنها نمیان بازیهای شما رو ببینن(شاید به جز چند بازی جام جهانی زنان)
ببین موضوع یکم پیچیده تر هستش.وقتی قرن ها یک قشر از جامعه رو حذف میکنی نمیشه بگی اوکی،از امروز همه چی برابر و دیگه ظلمی صورت نمیگیره.اینا قرن ها عقب افتادن و قرن ها بهشون ظلم شده و نمیتونن الان با شرایط یکسان با بقیه رقابت کنن و یا تو جامعه خودشون رو جا بدن.اگه قرار به برابری باشه اونوقت فیفا بیاد بگه تیم های تک جنسیتی لغو و از فردا یه تیم میتونه هم بازیکن مرد داشته باشه و هم زن و حقوق ها هم برابر.به نظرت کدوم تیمی از بازیکن زن استفاده میکنه؟مشخصا هیچ تیمی و حتی تیم های لیگ 3-4 آفریقا هم بازیکن زن نمیگیرن چون بهترش رو بین جنس مذکر دارن
در مورد بحث چند صفحه اخیر هم همین داستان برقراره.بر حسب قاعده ی کلی و نژاد پرستانه ی قرون قبل انسان سیاه پوست شهروند درجه 1 حساب نمیشده (گاها همرده حیوانات حساب شده) و این رو تو داستانها و افسانه ها هم چپوندن و انسان قرن حاضر اگه میخاد این انحراف رو ترمیم کنه ناگزیر هستش که به صورت حساب شده یه جاهایی رو تغییر بده.این انحراف فقط به غرب هم محدود نمیشه و یه چیر عالم گیریه

" سرگذشت غلام سیاه امام حسین(علیه‌السلام) که بدنش بوی بد می داد​

جون بن ابی مالک یکی از همراهان امام حسین در روز عاشورا بود. جون اهل نوبه بود و در زمان حضرت علی (علیه‌السلام) برده بود که امام علی(علیه‌السلام)او را به یکصدوپنجاه دینارخریده و زمانی که ابوذر غفاری (به دستورعثمان به ربذه تبعیدشد) او را به ابوذر بخشید و با ابوذر به ربذه رفت و تا وقتی ابوذر وفات یافت باهمه سختی‌ها در آن بیابان برهوت کنارش ماند بعدبه مدینه بازگشت در خدمت حضرت علی (علیه‌السلام) و سپس نزد فرزندش امام حسن (علیه‌السلام) و پس ازآن همراه امام حسین (علیه‌السلام) شد و به همراه امام به کربلا آمد.

جون برده ی سیاه چهره ای بود که روز عاشورا نزد امام (علیه‌السلام) آمد و برای مبارزه اجازه خواست.

امام حسین(علیه‌السلام)فرمود:تو مجبور نیستی به جنگ بروی،تو برای عافیت همراه ما آمده ای،خود را به زحمت مینداز!

جون گفت:من در راحتی باشم و در سختی شما ر اتنهابگذارم؟!!بخدا سوگندهرچند که بوی بدن من بد وحسب و نژاد من رفیع نیست ولی امام بزرگواری چون شمابوی مرا خوش و بدنم را مطهر و رنگ روی مرا سفید می کند و به بهشتم مژده می دهد! بخدا سوگند که از شما جدا نگردم تاخون سیاه من باخون شریف شما آمیخته گردد! بعدشجاعانه شروع به جنگ کرد و بیست وپنج نفر از دشمنان ر ابه قتل رساند تا اینکه به شهادت رسید.

امام حسین(علیه‌السلام)بربالین او حاضر شد و گفت:خدایا!روی او را سپید و بوی او را خوش و او را بانیکان محشور کن و با محمد و آل محمد آشنا و معاشر گردان."

• Like
Reactions: BatmanGame
ببین موضوع یکم پیچیده تر هستش.وقتی قرن ها یک قشر از جامعه رو حذف میکنی نمیشه بگی اوکی،از امروز همه چی برابر و دیگه ظلمی صورت نمیگیره.اینا قرن ها عقب افتادن و قرن ها بهشون ظلم شده و نمیتونن الان با شرایط یکسان با بقیه رقابت کنن و یا تو جامعه خودشون رو جا بدن.اگه قرار به برابری باشه اونوقت فیفا بیاد بگه تیم های تک جنسیتی لغو و از فردا یه تیم میتونه هم بازیکن مرد داشته باشه و هم زن و حقوق ها هم برابر.به نظرت کدوم تیمی از بازیکن زن استفاده میکنه؟مشخصا هیچ تیمی و حتی تیم های لیگ 3-4 آفریقا هم بازیکن زن نمیگیرن چون بهترش رو بین جنس مذکر دارن
در مورد بحث چند صفحه اخیر هم همین داستان برقراره.بر حسب قاعده ی کلی و نژاد پرستانه ی قرون قبل انسان سیاه پوست شهروند درجه 1 حساب نمیشده (گاها همرده حیوانات حساب شده) و این رو تو داستانها و افسانه ها هم چپوندن و انسان قرن حاضر اگه میخاد این انحراف رو ترمیم کنه ناگزیر هستش که به صورت حساب شده یه جاهایی رو تغییر بده.این انحراف فقط به غرب هم محدود نمیشه و یه چیر عالم گیریه
حرفت قبول دارم که شرایط برابر نداشتن ولی هیچ راه میانبری هم وجود نداره.چه تو فوتبال چه تو سینما و...باید قدم به قدم بسازن و پیشرفت کن.با زور و فشار نمیشه براشون جایگاه خرید.نمونه هم گفتم مثل تیم زنان بارسا.الان شروع کردن از پایه دختران فوتبالیست تربیت میکنن و از اونطرف هم دختربچه هاشون قهرمان ها و الگوهای زن دارن،بعضی از مسابقاتشون هم داره در حد مردان جذاب و پرتماشاگر میشه.این میشه فرمون درست دادن که ته دره هم نمیره.

فوتبال مردها حدود 150 سال طول کشیده تا شده این پس اگه خانم ها هم همچین جایگاهی میخوان باید براش بجنگن و منِ مرد نوعی هم حمایت میکنم که راهشون کوتاه تر و سریعتر بشه نه اینکه یه جوی راه بندازن که بگن همینه که هست باید فوتبال مرد و زن رو برابر بدونید حالا به بحث فنی-تماشاگر-جذابیت- اسپانسر و... هم کاری نداریم :|

یا تو سینما یه پسر بچه سیاهپوست حق داره قهرمان سیاهپوست داشته باشه ولی نه اینکه سوپر من رو بعد 70-80 سال سیاه کنیم بگیم اینو بگیر راضی باش.باید یه قهرمان براش ساخته بشه که فرهنگ و گذشته و فداکاریها و مشکلات و... همون سیاهپوست ها رو داشته باشه.

پیرو این بحث ها، میخوام یک چیزی بگم که مطمعنم ته دل خیلیاس. ما انسان ها "زیبایی" را بسیار دوست میداریم و عاشقش میشیم. تو همه انتخاب های زندگیمون نقش پررنگ داره از انتخاب همسر ،پارتنر و ماشین بگیر تا بیا خونه و وسایلش و هر چیزی که قراره براش بخریم.
حالا همین موضوع تو نژاد انسان ها هم صادقه. و این یک حقیقته که در خلقت خدا، تکامل طبیعی یا هر چیزی که معتقدین نژاد سفید بور چشم آبی در کلیت از همه نژاد های دیگه "زیباترن" . به طیفی از سوپراستارهای هالیوود که عاشقشون هستیم فکر کنید: از دی کاپریو، برد پیت و کریستین بیل بگیر تا بیا مارگو رابی ،انجیلینا جولی و صدها و شاید هزاران اسم دیگه. حالا شما این اسامی رو با بقیه سوپرا استارهای سایر نژاد ها مقایسه کنید ، من اصلا کاری به پارامترهای دیگه ندارم ولی نمیشه منکر شد اینا تو "زیبایی" سرتر هستند. حالا شاید یکی مث خود من بعدش از قیافه لاتینی خوشم بیاد ولی خب اونا یک چیز دیگه هستند.
فکر کنم اکثریت اینجا دهه 60 و 70 هستند و با همین سوپراستارهای سفید پوست عاشق سینما شدند، و فکر میکنم برای همه مردم دنیا این صادقه. باید قبول کنیم ابراز عشق دی کاپریو به مارگو رابی خیلی جذابتر و زیباتر و رومانتیک تر از ابراز عشق دو بازیگر رنگین پوست بهم درمیاد.
حالا یک سوال: اگر پیشگام مسئله LGBT در دنیا به جای اون اروپای شمالی غربی آمریکای شمالی آن نژاد سفید بلوند زیباتر، کشورهایی مث بنگلادش سریلانکا اتیوپی یا همین آخوندک ها بودند ، این LGBT کارش اینقدر بالا میگرفت و روی بورس میومد؟ یا بقیه دنیا با یک حالت نفرت بیشتری به قضیه نگاه میکردند؟
به عنوان یک ایرانی سبزه ،راستیتش اصلا جایی برای نژاد پرستی و این بازی های مینمالیستی ندارم و خودم رو نصحیت میکنم که حالا که ظاهر جذابی ندارم لااقل روی باطنم کار کنم:D

دوستان سلام
کسی تجربه استفاده از میکروفن رددرگون مدل gm100 داره ؟ برای شروع یه پادکست جمع جور جواب گو هست؟

پادکستت چیه؟ چراغ اولو روشن کردم :D من و آقام زیاد پادکست گوش میدیم، اسم و موضوعشو بگو من سابسکرایب کنم هنو حتی روی هیچ اپ پادگیریم نیومدی :D تورو به تمام خدایان بااستان و جدید، از را و زوس تا همین الهه خودمون قسم میدم آهنگ نذار توش، ما پلی لیست داریم به جان مادربزرگم ما پلی لیست داریم. آهنگم میذاری یه چیز آروم باشه، از این هوی متاله، دارک متاله؟ چیه؟ یارو یه گیتار ورداشته از عقده های دوران کودکیش تا همین یه ساعت پیش که دوز دخترش ولش کردرو داره سر گیتار خالی میکنه، از اونا نذار. روی گوگل پادکستم بیا، کست باکس قابلیت تعامل و نظر گذاشتن داره ولی تبلیغ زیاد داره، گوگل پادکست تبلیغ نداره و معمولا بدون وی پی اِنم کار میکنه ولی کست باکسه پدرسگ با اینکه چینیه ولی وی پی اِن میخواد:|

پیرو این بحث ها، میخوام یک چیزی بگم که مطمعنم ته دل خیلیاس. ما انسان ها "زیبایی" را بسیار دوست میداریم و عاشقش میشیم. تو همه انتخاب های زندگیمون نقش پررنگ داره از انتخاب همسر ،پارتنر و ماشین بگیر تا بیا خونه و وسایلش و هر چیزی که قراره براش بخریم.
حالا همین موضوع تو نژاد انسان ها هم صادقه. و این یک حقیقته که در خلقت خدا، تکامل طبیعی یا هر چیزی که معتقدین نژاد سفید بور چشم آبی در کلیت از همه نژاد های دیگه "زیباترن" . به طیفی از سوپراستارهای هالیوود که عاشقشون هستیم فکر کنید: از دی کاپریو، برد پیت و کریستین بیل بگیر تا بیا مارگو رابی ،انجیلینا جولی و صدها و شاید هزاران اسم دیگه. حالا شما این اسامی رو با بقیه سوپرا استارهای سایر نژاد ها مقایسه کنید ، من اصلا کاری به پارامترهای دیگه ندارم ولی نمیشه منکر شد اینا تو "زیبایی" سرتر هستند. حالا شاید یکی مث خود من بعدش از قیافه لاتینی خوشم بیاد ولی خب اونا یک چیز دیگه هستند.
فکر کنم اکثریت اینجا دهه 60 و 70 هستند و با همین سوپراستارهای سفید پوست عاشق سینما شدند، و فکر میکنم برای همه مردم دنیا این صادقه. باید قبول کنیم ابراز عشق دی کاپریو به مارگو رابی خیلی جذابتر و زیباتر و رومانتیک تر از ابراز عشق دو بازیگر رنگین پوست بهم درمیاد.
حالا یک سوال: اگر پیشگام مسئله LGBT در دنیا به جای اون اروپای شمالی غربی آمریکای شمالی آن نژاد سفید بلوند زیباتر، کشورهایی مث بنگلادش سریلانکا اتیوپی یا همین آخوندک ها بودند ، این LGBT کارش اینقدر بالا میگرفت و روی بورس میومد؟ یا بقیه دنیا با یک حالت نفرت بیشتری به قضیه نگاه میکردند؟
به عنوان یک ایرانی سبزه ،راستیتش اصلا جایی برای نژاد پرستی و این بازی های مینمالیستی ندارم و خودم رو نصحیت میکنم که حالا که ظاهر جذابی ندارم لااقل روی باطنم کار کنم:D
یه فرضیاتی رو در نظر میگیری و بعدش هم رای به قطعیتشون میدی :)
IMG_20230302_165027.jpg

IMG_20230302_165010.jpg

پادکستت چیه؟ چراغ اولو روشن کردم :D من و آقام زیاد پادکست گوش میدیم، اسم و موضوعشو بگو من سابسکرایب کنم هنو حتی روی هیچ اپ پادگیریم نیومدی :D تورو به تمام خدایان بااستان و جدید، از را و زوس تا همین الهه خودمون قسم میدم آهنگ نذار توش، ما پلی لیست داریم به جان مادربزرگم ما پلی لیست داریم. آهنگم میذاری یه چیز آروم باشه، از این هوی متاله، دارک متاله؟ چیه؟ یارو یه گیتار ورداشته از عقده های دوران کودکیش تا همین یه ساعت پیش که دوز دخترش ولش کردرو داره سر گیتار خالی میکنه، از اونا نذار. روی گوگل پادکستم بیا، کست باکس قابلیت تعامل و نظر گذاشتن داره ولی تبلیغ زیاد داره، گوگل پادکست تبلیغ نداره و معمولا بدون وی پی اِنم کار میکنه ولی کست باکسه پدرسگ با اینکه چینیه ولی وی پی اِن میخواد:|
الان یعنی مثلا پرگار تو گوگل کست بدون فیلتر پخش میشه؟ تو کست باکس فیلتر هست.

• Like
Reactions: J. Constantine
این تأکید بیش از حد روی استفاده از شخصیت‌های سیاه‌پوست، یه نکته منفی عجیبی هم داره. حالا نه همه جا، ولی اکثر اوقات بعد از روبرو شدن با یه شخصیت درجه ۱ یا ۲ سیاه‌پوست توی سال‌های اخیر (نه کسی که یه ثانیه بیاد و بره)، می‌شه حدس زد که طرف کاراکتر مثبته و کار فجیعی ازش سر نخواهد زد! :D اگر هم منفی هست، آخرش به هر حال یه اتفاق خوبی براش می‌افته و رستگار می‌شه و خیلی کم پیش میاد که در سیاهی مطلق (نه خاکستری و اینا) بمیره.
در همین راستا می‌خوام یه مثال بزنم، ولی هر جوری فکر می‌کنم اسپویل می‌شه! البته هم بازی‌ای هست که داستانش احتمالاً در اون حد برای ملت مهم نیست و هم خیلی زود می‌فهمیم که جریان چیه و جزو سورپرایزهای اساسی بازی نیست.
توی Star Wars: Squadrons، همون اوایل با یه شخصیت سیاه‌پوست آشنا می‌شیم که جزو نیروهای منفی محسوب می‌شه. من کلی حیرت کردم که چه عجب اینا سراغ همچین شخصیتی در قالب منفی رفتن و منتظر بودم که ببینم در ادامه چی می‌شه، تا اینکه یه ذره جلوتر مشخص شد که استاد مثبت هستن! :D
مشابه همین قضیه توی یکی از سریال‌های جنگ ستارگان هم اتفاق می‌افته که باز نمی‌دونم چیکار کنم که اسپویل نشه! :D فقط افرادی که کل سریال‌ها رو دیدن، اسپویلر رو باز کنن:
توی سریال Obi-Wan Kenobi، با یه سری Inquisitor مواجه می‌شیم که برحسب اتفاق، یکی‌شون هم سیاه‌پوست هست. هی پیش خودم می‌گفتم آخرش مشخص می‌شه که ایشون در حد بقیه پلید نیست و یه اندک نور امیدی در قلبش باقی مونده و... در نهایت همین هم شد و طرف به رستگاری رسید! :D
خب همچین چیزی رسماً گند می‌زنه به داستان و غافلگیری‌هایی که مثلاً برای مخاطب در نظر گرفتن. یعنی شما از لحظه روبرو شدن با اون شخصیت سیاه‌پوستِ مثلاً منفی، حدس می‌زنی که شاید خیلی هم عاقبت تاریکی نداشته باشه. در حالی که برای شخصیت سفیدپوست نمی‌تونی به این راحتی همچین چیزی رو پیش‌بینی کنی.
-----------
یه مورد افتضاح دیگه هم گرفتن حق انتخاب از سازنده اثر هست و یه وضعیتی شده که اگه کسی کاراکتر سیاه‌پوست توی داستانش نداشته باشه، متهم می‌شه به تبعیض نژادی! جدیدترین نمونه‌ش Final Fantasy XVI که ۴ ماه پیش یه عده مثل IGN گیر داده بودن که چرا شخصیت‌هایی از نژادهای مختلف توی بازی کم دیده می‌شه و اکثراً سفید هستن! :| الآن هم باز Verge با سازنده‌های بازی مصاحبه کرده و گفته حتماً بازخوردهای ملت رو بعد از اون مصاحبه قبلی دیدین و چه نظری در مورد تنوع نژادی توی بازی دارین؟! :|
یعنی اصلاً اهمیتی نداره که داستان و شخصیت‌های دلخواه نویسنده چطوری هستن، باید به زور سراغ تنوع نژادی برن تا کسی ناراحت نشه.

آخرین ویرایش:
الان یعنی مثلا پرگار تو گوگل کست بدون فیلتر پخش میشه؟ تو کست باکس فیلتر هست.
دقیقا، دست کم با نت من اینجوریه، مخابراتم. یه وقتایی هم از دستش در میره و بدون وی پی انم کار میکنه کست باکس ولی خیلی کم پیش میاد و البته گوگلم یه وقتایی وی پی ان میخواد! کلا نت خجسته ای دارم مثه خودم!

• Like
Reactions: jetalpha
این تأکید بیش از حد روی استفاده از شخصیت‌های سیاه‌پوست، یه نکته منفی عجیبی هم داره. حالا نه همه جا، ولی اکثر اوقات بعد از روبرو شدن با یه شخصیت درجه ۱ یا ۲ سیاه‌پوست توی سال‌های اخیر (نه کسی که یه ثانیه بیاد و بره)، می‌شه حدس زد که طرف کاراکتر مثبته و کار فجیعی ازش سر نخواهد زد! :D اگر هم منفی هست، آخرش به هر حال یه اتفاق خوبی براش می‌افته و رستگار می‌شه و خیلی کم پیش میاد که در سیاهی مطلق (نه خاکستری و اینا) بمیره.
در همین راستا می‌خوام یه مثال بزنم، ولی هر جوری فکر می‌کنم اسپویل می‌شه! البته هم بازی‌ای هست که داستانش احتمالاً در اون حد برای ملت مهم نیست و هم خیلی زود می‌فهمیم که جریان چیه و جزو سورپرایزهای اساسی بازی نیست.
توی Star Wars: Squadrons، همون اوایل با یه شخصیت سیاه‌پوست آشنا می‌شیم که جزو نیروهای منفی محسوب می‌شه. من کلی حیرت کردم که چه عجب اینا سراغ همچین شخصیتی در قالب منفی رفتن و منتظر بودم که ببینم در ادامه چی می‌شه، تا اینکه یه ذره جلوتر مشخص شد که استاد مثبت هستن! :D
مشابه همین قضیه توی یکی از سریال‌های جنگ ستارگان هم اتفاق می‌افته که باز نمی‌دونم چیکار کنم که اسپویل نشه! :D فقط افرادی که کل سریال‌ها رو دیدن، اسپویلر رو باز کنن:
توی سریال Obi-Wan Kenobi، با یه سری Inquisitor مواجه می‌شیم که برحسب اتفاق، یکی‌شون هم سیاه‌پوست هست. هی پیش خودم می‌گفتم آخرش مشخص می‌شه که ایشون در حد بقیه پلید نیست و یه اندک نور امیدی در قلبش باقی مونده و... در نهایت همین هم شد و طرف به رستگاری رسید! :D
خب همچین چیزی رسماً گند می‌زنه به داستان و غافلگیری‌هایی که مثلاً برای مخاطب در نظر گرفتن. یعنی شما از لحظه روبرو شدن با اون شخصیت سیاه‌پوستِ مثلاً منفی، حدس می‌زنی که شاید خیلی هم عاقبت تاریکی نداشته باشه. در حالی که برای شخصیت سفیدپوست نمی‌تونی به این راحتی همچین چیزی رو پیش‌بینی کنی.
-----------
یه مورد افتضاح دیگه هم گرفتن حق انتخاب از سازنده اثر هست و یه وضعیتی شده که اگه کسی کاراکتر سیاه‌پوست توی داستانش نداشته باشه، متهم می‌شه به تبعیض نژادی! جدیدترین نمونه‌ش Final Fantasy XVI که ۴ ماه پیش یه عده مثل IGN گیر داده بودن که چرا شخصیت‌هایی از نژادهای مختلف توی بازی کم دیده می‌شه و اکثراً سفید هستن! :| الآن هم باز Verge با سازنده‌های بازی مصاحبه کرده و گفته حتماً بازخوردهای ملت رو بعد از اون مصاحبه قبلی دیدین و چه نظری در مورد تنوع نژادی توی بازی دارین؟! :|
یعنی اصلاً اهمیتی نداره که داستان و شخصیت‌های دلخواه نویسنده چطوری هستن، باید به زور سراغ تنوع نژادی برن تا کسی ناراحت نشه.

اینایی که گفتی یاد The Last of Us Part II افتادم

باورم نمیشد ملت می گفتن چرا شخصیت های سیاهپوست تو این بازی میمیرن و به ناتی داگ انگ نژادپرستی میزدن
Fucking hell, Everybody is Dying in that Universe :|

این لایو اکشن هایی که دیزنی جدیدا میسازه در واقع بازسازی شاهکار های دهه نود به قبلشون هستن، خواستم بگم اونا رو اگه ندیدید ببینید چون خیلی خوبن.
و خواهشا این جدیدا رو نبینید!

-----------
مثال نقضی که اتفاقا همین دیشب دیده بودمش :)
Hitman's Wife's Bodyguard
جناب فریمن کبیر اولش آدم خوبه و آدم حسابی ولی آخر فیلم...

• Like
Reactions: Dinosaur
-----------
این موضوع برای LGBTQ+ هم صادقه
خیلی دوست دارم روی این موضوع LGBTQ+ هم بحث کنم، ولی جو فعلی جهان پذیراش نیست.
بطور کلی روی مسئله LGBT وضع خیلی خراب تر و بی منطق تره، و متاسفانه کلی سیاست مزخرف هم پشتش خوابیده

اول این که تصویری، میره رو یوتیوب و نسخه صوتی اسپاتیفای :D حالا این گوگل پادکست که گفتی ام خوبه حتما فکر میکنم :D
تو هفته دو تا قسمت میاد یکی با مهمون تو یه لوکیشن ثابت یکی ام با یکی از دوستام تو ماشین که حالت خودمونی تر داره :D راجب هر مساله ای که فکر کنی مسائل روز سریال فیلم متخصص که نیستیم :D
دو نفریم میخوایم بشینیم چرتو پرت بگیم بخندیم :> البته قبلش یکم راجب موضوع تحقیقم میکنیم :D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or