Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
دوستان برای ویندوز، هیتلرشکن خوب چیزی پیشنهاد دارید؟ در حال حاضر ارتباط من با دنیا قطع شده فقط میتونم به سایت تبیان و فارس نیوز و اینا دست رسی دارم. ممکنه تحت تاثیر رسانه های داخلی تبدیل به عرضشی بشم. تا ساندیس نشدم نجاتم بدید. مرسی.
چیزشکن گوشیت رو یا هات اسپات کن برا کامپیوتر و یا از یه روتر مشترک استفاده کن و proxy server استفاده کن.every proxy رو برا گوش اول دانلود کن

• Like
Reactions: Arash-S212
منظورم دقیقا همینجاست.باید به جایی برسیم که فقط رو نحوه بازی اون بازیگر بحث کنیم و نه رنگ پوستش
صد در صد بازی شخص مهمه ولی اینکه مثلا سوپرمن رو سیاه پوست کنن یا بلک پنتر رو سفید پوست کنن یکاری میکنه ادم اصلا نتونه با اون شخصیت ارتباط برقرار کنه برای همینم بازی اون شخص تحت تاثیر این موضوع قرار میگیره و باعث میشه بازیش ب چشم نیاد.

منظورم دقیقا همینجاست.باید به جایی برسیم که فقط رو نحوه بازی اون بازیگر بحث کنیم و نه رنگ پوستش
خیر!
نگاه هر کاراکتر و شخصی(وقتی اقتباس باشه) یک سری خصوصیات داره، یک بخشیش میشه خصوصیات اخلاقی و شخصیتی ، یک بخشیش میشه خصوصیات ظاهری...

وقتی بخوای یک بخش یا هر بخشی از این خصوصیات رو عوض کنی، 100% کار اشتباهیه و باید شلنگ رو گرفت رو اون تیم سازنده!

به عنوان مثال رنگ لباس اصلی سوپرمن قرمز و آبیه(نسخه های دیگه با رنگ های مختلف ممکنه داشته باشه که هر کدوم حکمت خودشون رو دارن) اینکه حوس کنی بیای بگی نه من فکر میکنم لباس اصلی باید سبز و زرد باشه و خوشگل تره و به محیط هایی که میخوام خلق کنم بیشتر میاد، خوب فحش میخوره!
یا بیای بگی من اون S وسط لباس رو حال نمیکنم(میدونم حکمتش چیز دیگه ایه اما خوب برای مخاطب عام Sه ) ، میخوام بکنمش G و مردمم صداش بزنند Great Man مثلا :|
رنگ پوست هم همینه!

پیتر پارکر یه شخصیته، مایلز مورالس یه شخصیت دیگه ست! تو حق نداری پیتر رو عوض کنی، حق هم نداری مایلز مورالس رو عوض کنی!

همین انیمیشن Spider-verse یک نفر اومد گیر بده چرا MM شخصیت اصلیه؟ یا چرا MM سیاه؟ نه! همه هم به اتفاق کیف کردن!

مشکل اینه که سیاهپوست رو با سفید پوست تفکیک میکنید.الان نقش پری دریایی رو هر بازیگر سفید پوستی بازی میکرد ملت ذره ای اعتراض نمیکردن،ولی وقتی یه سیاه پوست بازی میکنه،همه میان میگن مگه میشه پری سیاه باشه.این نشون میده هنوز مشکل رنگ پوست تو جوامع حل نشده.
نخود، لوبیا، عدس، ماش، لپه و ...
اینا همه حبوباتن، ولی اگه یکی بیاد قرمه سبزی رو با لپه درست کنه و قیمه رو با لوبیا قرمز، همین خودت نفر اول از وسط جرش میدی :D

همون طوری که نقش بلک پنتر رو هیچ وقت نباید بدن به مثلاً تام کروز! فرشته ی مهربون سیندرلا نمی شه که رنگین پوست باشه و از اون بدتر ترنس! چون سالهای سال بصورت یه خانم مسن تر و تپله سرخ و سفید معرفی و تصویر گری شده!
شخصیت جدید خواستن خلق کنن OK، مشکلی نیست، از همون اول بیان و با نژاد و قومیت مورد نظر معرفیش کنن، ولی نمیشه برداری کسی که سالها سفید و تر و تپل بوده رو با یه رنگین پوسته ترنس عوضش کنی و بعدش به هر کی بگه این چه کاریه کردی بگی نژاد پرسته تفکیک گر!

میدونی چرا قهرمان و شخصیت سیاه پوست عالی خلق نمیکنن و به جاش شخصیت های تثبیت شده قبلی رو سیاه میکنن؟؟ چون خلق یک چیز خیلی سختتر از کپی کردنه و اینا راه آسون و بی تاثیر رو انتخاب میکنن.

رنگ پوست، قیافه، زبان و .... جزیی از ماهیت و هویت یک شخصه و باهاش اون شخص شناخته میشه.
الان من ایرانی اگر سیاه پوست بودم و زبانم مثلا فرانسوی بود(یکی از مستعمره های آفریقا) و قیافم هم به کل آفریقایی، دیگه اینی که الانم نبودم و میشدم کلا یه آدم دیگه.

من خودم بشدت موافق اینم که به سیاه پوستا یا همجنس گراها و ...... تو مدیاها پرداخته بشه ولی نه با تغییر هویت چیزی که قبلا تعریف شده، اینکار نتیجش کاملا عکس خواهد بود و بجای همذات پنداری بیننده رو زده میکنه.(برعکسشم هست و شخصیت سیاه نباید سفید بشه)
الان من هر وقت اسم Blade میاد همون کرکتر خفن سیاه پوست یادم میاد و خیلی هم ازش خوشم میاد(خیلی خوش تیپ و اکشنه:Gunner:) مثه این کرکتر خلق کنن خب اینطوری تعادل هم ایجاد میشه

.

دوستان سلام
کسی تجربه استفاده از میکروفن رددرگون مدل gm100 داره ؟ برای شروع یه پادکست جمع جور جواب گو هست؟

رفیق خیلی خلاصه بگم،خیلی از اقلیت ها سال ها از حقوق اولیه شون محروم بوده اند،همین الان هم خیلی جاها به چشم انسان های درجه دو باهاشون رفتار می شود.برای همین این موجی که شما گفتید راه افتاده است.برای شما فقط تغییر یک شخصیت تو یک فیلم هست،برای خیلی ها امید به زندگی عادی.البته افراط تو هر چیزی اشتباه هست ولی واقعا قابل درک نیست چرا باید وجود یک شخصیت سیاه پوست در سریالی که ده ها بازیگر دارد آزاردهنده باشد؟رفیق اگر این طرز تفکر عوض نشود که هنوز یک سیاه پوست رو به خاطر ندادن جا به یک سفید پوست در داخل اتوبوس،بازداشت و جریمه می کنند.

توصیه میکنم حداقل این مطلب رو مطالعه کنید
رزا پارکس - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

مشکل با حضور رنگین پوست ها نیست. مشکل با حضور زن ها نیست. مشکل جا دادنش تو فیلمی هست که اسمش سفید برفی هست ولی کاراکترش سیاه.
فکر کن فیلم 12 سال بردگی رو بسازن نقش اولش سفید باشه. کل هدف فیلم از بین میره دیگه. اینم همونه خیلی جاها این داستان پیش میاد.
یا مثلا 12 مرد خشمگین رو بسازن همه شون زن باشن و یا سریال desperate housewives رو بسازن همه شون مرد باشن.
به این میگن تناقض و هیچ دفاعی براش وجود نداره.

مشکل با حضور رنگین پوست ها نیست. مشکل با حضور زن ها نیست. مشکل جا دادنش تو فیلمی هست که اسمش سفید برفی هست ولی کاراکترش سیاه.
فکر کن فیلم 12 سال بردگی رو بسازن نقش اولش سفید باشه. کل هدف فیلم از بین میره دیگه. اینم همونه خیلی جاها این داستان پیش میاد.
یا مثلا 12 مرد خشمگین رو بسازن همه شون زن باشن و یا سریال desperate housewives رو بسازن همه شون مرد باشن.
به این میگن تناقض و هیچ دفاعی براش وجود نداره.
رفیق کلی اقتباس از شخصیت های معروف شده،حالا تو یکی از این اقتباس ها هم شخصیت رنگین پوست بشود چه اتفاقی می افتد؟این هم در نظر بگیر قدمت خیلی از شخصیت ها واسه دورانی هست که کلا اهمیتی به اقلیت ها داده نمی شد و به همین دلیل کسی نمی اومد شخصیت اصلی داستانش رو مثلا سیاه پوست قرار بدهد.مثال هایی که میزنی جالب نیست،در طول تاریخ سفیدپوست ها اومدن سیاه پوست ها رو به بردگی کشیدند.حالا جالبه فیلم هم داشتیم که در اون سیاه پوست ها به سفید پوست ها ظلم می کنند.
White Man's Burden (film) - Wikipedia

اینو توی گلوم گیر میکرد اگه نمی نوشتم
بیاین برای چند لحظه از طرف مقابل به قضیه نگاه کنیم:
توی فیلم Green Mile آیا نقش جان کافی رو می تونست یه روشن پوست بازی کنه؟ اصلاً با حضور یه روشن پوست فیلم می تونست اون حجم از احساس رو انتقال بده؟
شما نمیشه بخوای فیلم از برده ها و مصیبت هایی که کشیدن بسازی و بعد بیای و نقش اولش رو بدی به یه روشن پوست! نمیشه که نمیشه.
جدای از اینکه اصلاً نمیشه حس رو منتقل کرد، تاریخ رو هم منحرف کردی
حالا دیدگاه رو برعکس کن، میشه اینی که الان در موردش بحث می کنیم!

اینو توی گلوم گیر میکرد اگه نمی نوشتم
بیاین برای چند لحظه از طرف مقابل به قضیه نگاه کنیم:
توی فیلم Green Mile آیا نقش جان کافی رو می تونست یه روشن پوست بازی کنه؟ اصلاً با حضور یه روشن پوست فیلم می تونست اون حجم از احساس رو انتقال بده؟
شما نمیشه بخوای فیلم از برده ها و مصیبت هایی که کشیدن بسازی و بعد بیای و نقش اولش رو بدی به یه روشن پوست! نمیشه که نمیشه.
جدای از اینکه اصلاً نمیشه حس رو منتقل کرد، تاریخ رو هم منحرف کردی
حالا دیدگاه رو برعکس کن، میشه اینی که الان در موردش بحث می کنیم!
رفیق کسی نگفت که تو همه فیلم ها باید حتما شخصیت های رنگین پوست بزارن،بنده صفحه قبل هم گفتم که افراط تو هر موضوعی اشتباه هست.ولی اینکه فلان شخصیت فرعی سیاه پوست باشد و بازی خوبی هم ارائه بدهد واقعا چه تاثیر منفی رو کیفیت فیلم می گذارد؟

ما ورژن خودمون از پینوکیو و سفید برفی و پری دریایی رو داشتیم. شخصیت‌هایی که با فرهنگ و ذهنیت آدم‌های اون زمان ساخته شده بودن. الان نسخه‌های جدید از این سری‌ها برای ما نیستن اصلا! بخاطر همین هم تلاششون برای عادی سازی کردن رنگین پوست‌ها بین کودک‌ها و نوجوون‌های این نسل به ما ربطی نداره. عادی سازی و تبلیغ فرهنگی کاریه که هالیوود و مین استریم مدیا از روز اول داشتن میکردن، اونا هیچوقت دنبال حفظ اصالت اثر یا نقطه نظر هنری کار نبودند که حالا شما شاکی شدید و چنین انتظاری ازشون دارید!

مگه نیستن؟
بعدم چرا نقش فرعی؟
الان دنزل واشنگتن این همه فیلم بازی کرده، یکی از یکی بهتر، خیلی هاش هم نقش اول
الان توی سری mission impossible، من شخصاً وینگ ریمز رو صد برابر بیشتر از تام کروز دوستش دارم. اصلاً اگه اون نباشه حاضر نمیشم فیلم رو نگاه کنم از بس هم بازیش خوبه و هم نقشش تاثیرگذار
مورگان فریمن کم طرفدار داره؟ الان روشن پوسته این عزیز؟
یا مثلاً توی همین topgun... توی فیلم اولش مگه بعد از مرگ گوس، برای ماوریک RIO ی رنگین پوست نزاشتن؟ توی فیلم جدیدشم هم رنگین پوست هست (کایوتی) و هم نیمه رنگین پوست (فن بوی) و ... خیلی هم طبیعیه ماجرا و حساسیت کسی رو بر نمی انگیزه. حتی یه قدم اومدن جلو و کاری کردن که شما یه رنگین پوست (وارلاک) رو از روشن پوست (سایکلان) بیشتر دوستش داری. یا مثلاً یه قدم دیگه اومدن برداشتن و یه خلبان تاپ گان خانم (فینیکس) آرودن توی تیم اصلی که اتفاقاً کارشم خیلی درسته. کسی صداش در اومد؟ نه.

مشکل ماها با اینکه چرا یکی روشنه یکی رنگی نیست
مشکل با اینه که فرضاً بیای و فیلم بوهمین رپسودی رو با یه رنگین پوست در نقش فردی مرکوری فقید بسازی...
یا اینکه بیای و الکی موضوع همجنس گرایی رو بولد یا ساپرس کنی. فردی مرکوری یک همجنس گرا بود. این یک اصله! یک واقعیت! حالا اگه میومدن فیلمش رو طوری می ساختن که این آقا استریت بوده چه حالی ایجاد می کرد؟ همون حس رو باید بزاری توی دلت وقتی میان و پری مهربون سیندرلا رو از یه پیرزن گوگولی مگولی لپ گلیه تر و تپله سرخ و سفید، تبدیل می کنن به یه فرد ترنس رنگین پوسته لاغر!
جر میخوره مغز آدم
بعد در حین این جر خوردگی نباید حرفم بزنی که بهت برچسب می زنن

این موضوع تو فوتبال زنان هم هست.مثلا زوری میخوان بگن فوتبال زنان و مردان برابره و باید حقوق یکسان بگیریم :|
به قول بیل بر تو یکی از استنداپهاش میگه یه نگاه به تماشاچیا بنداز،حتی خود زنها نمیان بازیهای شما رو ببینن(شاید به جز چند بازی جام جهانی زنان)

ولی از اونطرف یه تیمی مثل بارسا چند ساله داره رو تیم زنانش کار میکنه و این سالها بهترین بازیکنها رو داده بیرون حتی داره جور تیم مرداش هم میکشه.حتی پارسال رکورد پرتماشاگرترین بازی هم الکلاسیکوی زنان بود نه مردان.یه عکس دیدم که یک پدر با دختر 2-3 ساله اش داشت میرفت داخل استادیوم و این دختر بچه لباسی که تنش بود اسم بازیکن زنان بارسا پشتش بود نه مثلا مسی یا اینیستا یا هر بازیکن مرد دیگه.خب این راه درسته و کسی هم مشکلی نداره که از پایه دارن میسازن و شاید یه روزی حتی از مردها هم جلو بزنن نه اینکه زوری بیان بگن باید حقوق فوتبالیست زن و مرد برابر باشه...الان از هر پیرزنی تو هر نقطه دور افتاده ای بپرسی کی قهرمان جام جهانی شد میگه آرژانتین ولی برو وسط نیویورک از یدونه از این فمینیستها بپرس کی قهرمان جام جهانی زنان شد یا حتی اسم یه بازیکن زن بگو...

دوستان برای ویندوز، هیتلرشکن خوب چیزی پیشنهاد دارید؟ در حال حاضر ارتباط من با دنیا قطع شده فقط میتونم به سایت تبیان و فارس نیوز و اینا دست رسی دارم. ممکنه تحت تاثیر رسانه های داخلی تبدیل به عرضشی بشم. تا ساندیس نشدم نجاتم بدید. مرسی.
پولیه میخوای؟
2 کاربره 90

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or